- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
CptAdamica
veterán
válasz
Krugszvele #3 üzenetére
Érdekes történet a tied is, én is szemeztem a PCX-el, mikor még a komplett gépet akartam össze rakni, egyik barátom esküdött, hogy remek hely, jobb mint az ipon, de végül az iPon mellett döntöttem. Nekem olyan is szemet szúr, mint például a honlap minősége, megjelenése, egy bolt legyen igényes és igen is áldozzon ilyen téren is.
Szerencsére az iPon-nál nem kerül külön pénzbe a garancia futár. Csak akkor, ha a termék elméletileg hibátlan.
Én azon is erősen fogok gondolkodni a jövőben, hogy merjek e számítástechnikai eszközöket rendelni webshopból, csábítóak, de ha beüt a baj, akkor sok a kellemetlenség velük. Inkább kifizetem itt Debrecenben a két-három ezer forinttal drágább árat. Így elkerülöm a garancia futár és személyesen meggyőzőbb előadni hibát, vagy prezentálni a boltosoknak ilyen esetben például.
Új hozzászólás Aktív témák
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest