- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- bambano: Bambanő háza tája
- Rák
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Új energia- és akkumulátor-címke az okoseszközök dobozában
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Hieronymus #4 üzenetére
Rozsdás(odó) lemezfelni esetén szerintem a porfestés az egyetlen tartós 5+ éves megoldás. Én soha többet nem állok neki otthon az tuti! Egy teljes hétvégém ráment mire elkészültem az öt felnivel. Géppel + kézzel a tiszta fémig visszacsiszolás, kémiai rozsdaátalakító mert nem mindenhol fér hozzá az ember kicsiszolni, visszacsiszolás majd újra lekezelés, zsírtalanító, alapozó két rétegben, hammerite három rétegben majd még három réteg lakk. Képes voltam bringa kerékből forgatót hegeszteni hozzá, hogy tökéletes festési felületet kapjak. Az eredmény pazar is lett de a harmadik telet követően megjelent rajta a rozsda. Legközelebb nem megyek el kirándulni az erdőbe és elviszem inkább homokolni + porfestetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
lo Lecseréltem az autót. Az alufelnik a nyári gumival megmaradtak. Kredeb irományán felbuzdulva kitaláltam, mi lenne, ha...
- HP szerverek áron alul
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest