- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
8th
addikt
válasz
Hieronymus #4 üzenetére
Rozsdás(odó) lemezfelni esetén szerintem a porfestés az egyetlen tartós 5+ éves megoldás. Én soha többet nem állok neki otthon az tuti! Egy teljes hétvégém ráment mire elkészültem az öt felnivel. Géppel + kézzel a tiszta fémig visszacsiszolás, kémiai rozsdaátalakító mert nem mindenhol fér hozzá az ember kicsiszolni, visszacsiszolás majd újra lekezelés, zsírtalanító, alapozó két rétegben, hammerite három rétegben majd még három réteg lakk. Képes voltam bringa kerékből forgatót hegeszteni hozzá, hogy tökéletes festési felületet kapjak. Az eredmény pazar is lett de a harmadik telet követően megjelent rajta a rozsda. Legközelebb nem megyek el kirándulni az erdőbe és elviszem inkább homokolni + porfestetni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- ASUS ROG Ally
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Mozgásban a PIONER című orosz MMOFPS
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- HP notebook topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Villanyszerelés
- Vicces képek
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Újszerű Apple Macbook Air 13 - M2 - 30 Ciklus - 100% Akkumulátor - 8GB/256GB SSD - MAGYAR - Éjfekete
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged