- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Tamás88: Még mindig itt tartunk jelenleg...
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Arc összefoglaló szerkesztés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
unrealnoise
senior tag
Mi van?
"Android nekem sok, nem szeretnék sok időt beleölni..." Miért kellene bele sok időt ölni? Azért mert esetleg alapból többet tud mint a Bada?Azért mert az a pár app ami szükséges lenne, rögtön elérhető lenne, egy stabil verzióban? Hát nem mondom, szerintem nem kell hozzá nagy ész, hogy ez nem időpazarlás, hanem inkább spórolás, Bada-ál folyamatosan lehet ezzel szemben lesni, hogy jajj, mikor jön már ki ez meg az, mikor lesz már jobb ez meg az, és ilyenek. Totál noszensz az érvelésed android ellen, abszolút nulla. Attól még, hogy sokat tud, nem lesz "sok", sőt, talán még kezelhetőbb és felhasználóbarátabb is lehet, azért mert nem kell kompromisszumot kötnöd. iOS valóban drága, de egy jó csomagban viszonylag korrekt áron hozzájuthatsz, és az előfizetési díjad sem verdesi az eget. (most természetesen inkább a sima iphone 4-ről beszélek), wp7 meg nekem túl zárt, túl erőltetett, és egyszerűen kevés készülék közül lehet választani, amin az fut, ergo lehet, hogy nem tudsz eléggé személyedhez passzoló telefont választani.
-
bokrosolajos
őstag
Pofajenő a kérdés az volt, hogy milyen lesz a következő telefonod! Úgy gondolod, 95% az esélye, hogy vegyél még egy Wave I-est?
Szopás 2. Exchange beállítás végén azt mondja, hogy 'A mentés nem sikerült'. Ezzel vége a folyamatnak, nem lehet felvinni új fiókot. Bravo Samsung!
-
-
-
tzolta
tag
Igen a nokián van ilyen. A HR cuccain van négy karom, abba kell belecsúsztatni, pattintani a tartót magát.(Az utolsó képen a hátát látod azon van 4 lyuk, oda csúszik bele a tartó 4 karma)Elméletileg stabil tartást ad neki. Amit venni lehet tartók azok mindegyike el van látva a 4 karmos lapkával.
Háát én nem ragasztgatnék mert előbb-utóbb elengedi és persze hogy a leghülyébb forgalmi helyzetben mikor nem tudsz lenyúlni érte aztán taposhatod a Hullámokat.s4hu|SyD^:eléggé egyéni a cucc
Már régóta mondjuk, hogy lelke van
-
tzolta
tag
Kart nem rendeltem hozzá, mivel nem tudtam milyen kell. A Speedesektől rendeltem, náluk van többféle kar is. Láttam náluk tapisat és csavarozósat is, hosszabb-rövidebb változatban. Én is akarok rendelni, de előbb megnéztem hátha össze tudom hozni a nokiással, de nem megy. Amúgy jobb minóségűnek néz ki mint a nokiás cuccaim.
-
tzolta
tag
A HR24902 tartót? A Te linked alaján én holnap fogom megrendelni. Az eddig a legkorrektebb árban is. Remélem össze tudom hozni valahogy a nokiás karral.
Varszegig Amit Te is meg én is linkeltem az nem tapis, ahhoz úgy kell megvenni az autóspecifikus adaptert ami egy fém lap és arra kell csavarozni.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Az utalk-ot feltettem próbaképpen, semmi különbséget nem találok a 2.1.7 Palringohoz képest, az eltérő ikonoktól eltekintve.
@fux82: a Bada rendszere igazi felüdülés a win mobile-hoz és a symbianhoz képest. Használtam ezeket (symbianból s60v5-öt), és hozzájuk viszonyítva baromira intuitív a kezelés, szerintem. Androidos nem volt még, de a bada nagyon hasonlít rá állítólag.
A többi felvetésre már válaszolt más.
-
csabám
addikt
én most próbáltam ki az utalkot és a sima palringos accomat írtam be és mükxik. egyedül az zavar msn - nél h rengeteg ismerősöm van akinek mindenféle hülye neve van és nem jeleníti meg rendesen. Ugye gépnél nincs gond ha felrakod az msn plust. Telóra vmi megoldás esetleg?
-
-
theomo
tag
Nem kell hozzá palringos account, Utalkos account kell neki, de nem jár együtt regisztrációval, vagy ha mégis akkor jó gyorsan elkészíti, szerintem csak magának a programnak kell, hogy tudjon azonosítani, de lehet most nagy maflaságot írtam.
Megy háttérbe rakva is, amikor ki szeretnél lépni meg is kérdezi, hogy kilépsz, vagy csak háttérbe szeretnéd tenni. -
ImI87
őstag
Nálam is tök ügyanez van, elején aggódtam is.
BP-i lakótelep panellakás, az aztalon lerakva 4-5 pálcika, ha kézbeveszem, és rendesen marokrafogom, akkor leugrik 2-3 pálcikára. Érezhető hangminőség-romlás beszéd közben sincs, szóval érdemben semmit sem befolyásol, csak idegesíti az embert....... -
DonMedve
addikt
Inkább ilyet vegyen!Ebben sem sokminden van!
leslieke:Én nem tudom,hogy van ez a GPS,de van amikor 10-15 perc is kevés,de van amikor valóban 1-2perc alatt megtalál!A GPS satstus az mindig hamar megfogja a műholdakat,de a saját helyzet meg a Route 66 is néha 15 perceket vár!
-
JMC
tag
A KIES nemcsak a WAVE-hez jó, pl a Spicat is azzal lehet b@sztatni. Sajna a telefon nem támogatja egyelőre a kontaktok képeinek lementhetőségét, (a KIES tudná, de minden kontaktot kép nélkül ment el), így valószínűleg a WAVE esetén ez a funkciója nem elérhető (hiába is lenne, gyanítom ha a teló nem küldi a képet fogadni sem tudná). Talán majd az 1.1-ben már lesz.
-
SlyChocolate
senior tag
Az tutti, hogy sem az utcán gyalogosan sem biciklivel fel nem venném mert mit az SE ez is kizárja a külső hangokat teljesen!
Az is biztos ha mondjuk egy másik cég gyártotta volna a samúnak a fülest mondjuk a Sennheiser akkor senki nem mondaná rossznak!
Csak halkan mondom
[link]
ezzel összehasonlítva szinte nem halható különbség!
De hát hála az égnekmeg a 3,5jacknek mindenki azt dug bele amit akar!
-
cryingdr4g0n
aktív tag
@HaKo: Hát akkor Neked ez valóban nem olyan sarkallatos kérdés
Más.
Ámbörök, aki ingyenes navigációra vadászik, esetleg sasolja meg ezt:
We-TravelAszongya hogy "We-travel is: World's first and only totally free, offline, country level, Java mobile phone navigation system !"
(Mondjuk ezen kívül van még az Amaze GPS is, bár az nem nyűgözött le.) Ez hátha jobb, nézzük meg.
-
Deeday
senior tag
Hozzá teszel ehhez 250 ft ot és vaterán vagy valahol teszveszen találsz Nokia tv-kábelt! Nemtudom hogy a kis dobozkába van e trükk ,de az biztos hogy egy ugyanilyen kábellel próbáltam (ami samsung digi kamerához volt) és azzal csíkok voltak a képen és nem volt hang(használhatatlan volt!)
-
Varszegig
veterán
egyszerűen letiltod a csomagkapcsolt kapcsolatot, aztán jó napot. okos teló ez. sőt ha kimész a wifi sugarából, rákérdez, használhat-e mobil netet. wave a te barátod
peterk:
Hako: minden widgetnél ezt írja. gondolom az lehet, ahogy olvastam, hogy a signature1 az a distributor sign, a signature.xml lenne a szerzőé, de olyan meg egyiknél sincs. Gondolom ezt keresi, de ez csak tipp -
Varszegig
veterán
Aktív témák
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest