- Milyen mosógépet vegyek?
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Ingyen kellene, de tegnapra
- R.I.P. Aláírások
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- leslieke farmerzsebe
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
A frissült facebook alkalmazásom továbbra sem működik.
Van már rá megoldás?(preconfig volt, nem oldotta meg)
-
becenevem
aktív tag
Leszedtem Kiessel. A telefonomat látja a kies.
Nyomom, hogy telepít, vagyis nyomnám, mert azt írja, hogy nincs csatlakoztatva telefon.Imádlak Kies
DDD
(Leszedtem ott, de a Kies még továbbra is probléma lesz.)
Valaki, megoldás? Persze tegnap frissítettem a Kiest...
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Nálam frissítette a telefon a facebook-ot. Indítom, erre újraindult a teló. Azóta nem tudok a facebook programmal belépni.
Nyomtam egy preconfigot: a facebook frissítve van, persze nem tudok belépni.
("A facebook szerver nem stabil")Köszi. Legalább ezt nem tudom használni. Látom nincs rá megoldás.
Vásárlás megy.
... Most feloldottam a képernyőzárat és újra indult a teló.
Tegnap este meg valami beragadt, mert reggelre ki volt kapcsolva és csuma le volt merülve.A régi letöltéseim nekem is eltűntek. Kiesben alig szedte le valamit, még jó, hogy fel raktam a preconfig után a Shiftet és az Asfalt 5-öt (hja, meg a Bruce Leet)
-
becenevem
aktív tag
válasz
mrhitoshi #36566 üzenetére
OTP-s netes felületen van egy menüpont, 7x24 órás bankkártyák közti azonnali utalás.
Nagyon gyorsan ment.Tuti, hogy minden banknak van ilyen lehetősége.
Szerk: beleírom.
OTP-sről OTP-sre és nincs további költsége, ha viszont számlaszámra utalok, akkor van költsége.[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Első vásárlásom: Fruit ninja. Egy iTab-on játszottam, akkor megtetszett. Jobb, ilyen kis képernyőn.
560 Ft-ra van írva, 539 Forintot volt le. Az OTP-s Visa kártyám mellé kértem NET-es kártyát. Feltettem rá egy ezrest.
Azonnal elfogadta. A kies egy kicsit fagyott, de a vásárlási történetnél le tudtam tölteni a progit és fel is ment.
(Telefon 1.2 és T függő)
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Nekem megcsinálta az 1.2-vel.
-
becenevem
aktív tag
Nálam óriási bajok vannak. Kitöröltem minden fiókot, mert ugye nem megy a push.
Elkezdtem előröl létrehozni a fiókokat. Vagyis csak akarnám, mert azt írja, hogy mentés nem sikerült. Továbbra is kint van a kék szinkronizáció ikon.
Ötlet?
-
becenevem
aktív tag
Töröltem minden e-mailt a telefonomról. 2 db gmail exchange-t (hetek óta nem megy) meg egy hotmail-t, amivel msn-eztem eddig. Az sem megy hetek óta.
Persze ez a majom folyamatosan csipog, hogy új email-em jött, meg szinkronizál, meg ilyenek. Persze nincs semmi email beállítva. Meg nincs email sem. De csipog, mint régen. A szinkronizáció ikon kék, majd piros, majd kék.
A fejem is már piros, meg kék...
Egyéb, az elmólt héten, eddig semmi baja nem volt (1.2 premium sochub beállítva)
Egyik játékból kiléptem. A háttér zene ment tovább. Minden működött, zene lejátszástól kezdve a ... persze a játék zenéje is ment. Kikapcs megoldotta.Bejövő hívás, megemelem a telefont, le sötétbe és kész. Csörgött tovább. Semmire sem reagált. Hja, de. Kivettem az aksit.
-
becenevem
aktív tag
Kb. 2 hete leállt a gmail-os exchange sync-em. 20x raktam újra, de nem működik. manuális indítással sem szedi le a leveleimet. Azt írja, hogy jelszó vagy felhasználónév rossz. Egyik accountommal sem megy. Kollégámé sem. Van valami változás. Figyelem a fórumot, de nem emlékszem, hogy panaszkodott volna valaki, hogy baja van a gmaillal.
Ötlet, segítség? Hja. Az IM-sem megy fel. A hotmail szedi az emaileket, de az msn nem megy már rég óta.
-
becenevem
aktív tag
Egy kérdés. Ismerősöm is vett egy WAVE-t. 1.0 van rajta. mondtam, hogy KIES is frissíti neki de elmehet Budapesten egy Samsung márkaszervizbe is, ahol, mivel gyári garanciás is (Media Marktban vette, nem külföldi) biztosan felrakják neki az 1.2-t.
A böngészőt alig lehet használni most, mert kb. minden harmadik kérésre csinál bármit is, az enyém meg ugyan azon a wifin mindent szó nélkül.
A kérdésem, hogy melyik boltba irányítsam? Hol a legsegítőkészségesebbek, és természetesen nem kértek pénzt.
Köszi
-
becenevem
aktív tag
Én meg nem is használok már widgetet... ezek miatt...
-
becenevem
aktív tag
-
becenevem
aktív tag
Letöltés: S8500XXJL2.rar | 299.2 MB
Letöltés: S8500 PRO S8500XXJL2.rar | 113.1 MBGondolom az első kell nekem.
(innen vettem: [samfirm]
-
becenevem
aktív tag
válasz
leslieke #32014 üzenetére
Egy gyors kérdés.
Felrakom a multival a linkelt oldalról a JI5 Full-t T-s telóra.
Utána kies frissíti majd JL2-re?(más is válaszolhat)
Csak azért akarom, hogy legyen egy rendes fullos firm rajta, mert eddig reghack-es volt az 1.2-m (hátha fog menni a Prémium SocHub)
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Na. Felraktam én is ezt a Social Hub-ot. Viszont az MSN nem megy. Felvettem, mint új fiúk. Most úgy írja a listában, hogy: saját fiókok:
Ugye a sorrend: Samsung, majd Exchange (itt van a két email fiókom, ami jól is megy), majd Push szolgáltatás fiókja: ide rakta be a Windows Live hotmailes emailemet, utána közösségi hálózatok és ott a facebookom.Mit csináltam rosszul? Hol van az MSN-em? Palringo megy rendesen. Frissítettem is 3.14-re, igaz nem tudom magyarra rakni, de működik.
Ötlet? Én is akarok színes felhőcskéket!
-
becenevem
aktív tag
válasz
the radish #31098 üzenetére
Nekem is be van égve és kollégámnak is. Egyidős a két telefon. (2010 augusztus)
LCD tesztnél látszik, de csak a kék színnél. Lenti ikonok nincsenek beégve. -
becenevem
aktív tag
válasz
csuvarszkia #31093 üzenetére
Demo mód: max 100 kb-os térkép megnyitása. Menüből meg lehet nyitni felhasználói térképeket.
Demó orosz térképen kipróbáltam. Navigál is, magyarul... (Bejelöltem kezdő és cégpontot, majd szimulációban megnéztem)Ezen a linken minden ott van:
[link][ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz
mrmegtette #30034 üzenetére
"minden fórum motor minden egyes opcióját tanulmányoznom kéne, mielőtt be merek írni egy sort"
Na, az első dolog, amiben magadnak adtad meg a választ.
-
becenevem
aktív tag
válasz
mrmegtette #30025 üzenetére
5 percen belül szerkeszthető, amit beírsz. Összefűzhetted volna.
(Ezt direkt kötekedésből írtam)
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz
mrmegtette #30017 üzenetére
Áhhh... Senki sem tapasztalt ilyet. De fent van egy kereső mező, lehet átugrottam felette...
-
becenevem
aktív tag
válasz
Goldmen75 #30008 üzenetére
ÉN nyomtam egy gyári beállítást a T-s Kies reghach frissítés után és nekem is animált BADA logóval indul a telefon.
Viszont rájöttem, hogy miért kapcsol ki a telefonom. Néha ha erősebben megrántom vagy haza megyek és ledobom a párnámra vagy csak erősebben lököm be a zsebembe az akksi megmozdul benne és megszűnik a zárt áramkör. Így olyan, mintha kivettem volna az aksit.
Most is simán tudom produkálni, állva van a telefon és egy rántás, ki is kapcsol.
Lehet kitámasztom valami papírdarabbal. Majd megvizsgálom. (lehet másnál is ez a baj.)
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
-
becenevem
aktív tag
válasz
leslieke #29198 üzenetére
Megcáfolom, néha jól jöün az ilyen. Euronics-ban vettem az LCD tévémet. A neten keresgettem, hogy milyet szeretnék. A Media Marktban néztem meg élőben először. Utána keresgéltem a neten az árakat. Ugyan annyiért vettem, mint egy nagyon jó ár a neten.
Nézegettem a TV-t. Jön a csávó, mondom neki, hogy ebből nem lehet engedni? (150-ből leengedett 15-öt!). Mondtam még, hogy megkapom 10 hónapra szétosztva az árát, mert látom az OTP reklámját itt a boltban? Kérdi, OTP-s vagyok? Igen. Akkor vihetem 10 részletben.
Vittem is haza a TV-t. A boltban nem is fizettem semmit. Az OTP levonta a 10x 13 500 Ft-ot. -
becenevem
aktív tag
válasz
Motion_Blur #29135 üzenetére
Hallod!? Nem adod nem az ismerősöd számát? 10 eFt-ért kölcsön adom neki egy hétre az enyémet...
-
becenevem
aktív tag
Itt Békéscsabán reggel óta esik a hó. Mennék már horgászni. A kedvenc helyeimmel telidobálom majd a google-earth-öt.
A Wave ez első telefonom, amivel tudok "geotaggelni".
-
becenevem
aktív tag
válasz
bokrosolajos #29102 üzenetére
Pont tegnap olvastam. Úgyhogy nem írom be.
-
becenevem
aktív tag
válasz
Goldmen75 #28973 üzenetére
Gondolom azt nem próbáltad ki, hogy ha leveszed, akkor meddig bírja, ha ugyan úgy használod, mint eddig. Na! De vedd le most és próbáld meg. Lehetne ez egy teszt.
Igaz, már tudom is, hogy ott bukna a dolog, hogy tudod (vagyis inkább hiszed), hogy az akku fressel milyen jól bírja, amikor meg nincs rajta, akkor állandóan nézegetnéd, hogy mennyi van még hátra, akaratlanul is befolyásolva a végeredményt. (Felesleges háttérvilágítás bekapcsolások, stb.) -
becenevem
aktív tag
válasz
kacsuszka #28943 üzenetére
Ez már azért felháborító, hogy puskázni sem hagyják az embert.
Fősulin nálunk még a papírtekercsek mentek.
akkoriban apámnak az egyik műszeréhez járt egy Palm m100-as készülék (2000-es évek eleje). Gyönyörűen lehetett róla a szöveges dolgokat olvasni és azt se tudták, hogy mi az... -
becenevem
aktív tag
válasz
leslieke #28871 üzenetére
Felraktam innen a 2.2.2-t. Maga a program felül írta a gyárit.
Amikor beléptem, akkor az meg felajánlotta 3.12.0-át.Azt fel is telepítettem. Teljes képernyős. Átállítom magyarra, de hiába indítom újra, vissza áll angolra. De tetszik. Jól működik.
Más. T-teló 1.2-re frissítve. Eddig nem volt bug, vagyis nem vettem észre, viszont péntek este.
Kellett a gyári számológép. Ahogy ütöttem be a karaktereket, felugrott a keresés funkció. Onnan kétszer a vissza gombbal tudtam vissza térni a számológéphez. Álló és fekvőben is ezt csinálta. ki és beléptem, akkor is ezt csinálta. Restart és azóta nincs ilyen.Másik, hogy a mostani képernyőzár valami kurva bénán működik. Néha lassan veszi le a képet (fényt) és úgy rakom el a zsebembe. (Oldal gomb nyom, irány a zseb.) Na most ilyenkor a combom már oldja is ki (farmer zseben keresztül) a készüléket és önálló életre kelti.
Meg talán kikapcsol a telefon néha, de ezt a bill-zárnak tulajdonítom. Ezek Kb 3 napja jöttek elő. Lehet érik az 1.2 a telóban, mint egy gyümölcs és most kezdett el rohadni.
-
becenevem
aktív tag
válasz
the radish #27618 üzenetére
Nem megy. Most próbáltam kollégámmal. Mert pont egy ügyet akart intézni a telón. De nem tudott lépkedni a menüben. (Pont ezt akartam megkérdezni, hogy mi a megoldás.) Mármint amit felhívott, szolgáltatót.
Egymást felhívtuk, kihangosítás, nyomkodás, de nem adta a hangot.Sima T-s és egy 1.2 T-s.
-
becenevem
aktív tag
Na, gondoltam használom az új bankkártyámat. A PIN kódos papírt kidobtam, Wave-be beírtam a PIN-t, hogy amíg meg nem jegyzem, akkor legyen meg biztonságosan. Ez volt két hete.
Ugye, most hogy használtam volna rájöttem, hogy az 1.2 frissítéssel töröltem a jegyzeteimet.
2400 Ft-omba fáj ez a kis mókám!Ezért kell nekem is a backup!
Persze kiessel csak a névjegyeket mentettem.
-
becenevem
aktív tag
Na! Megvan, hogy miért akarja kollégám telefonja megvenni a játékot. Mert a német SamApp-hoz csatlakozik a telefonja. Kiesen németre volt állítva nekem és úgy dugtam rá az övét.
Hogy fogom visszaállítani... hm... -
becenevem
aktív tag
Tuti, hogy szívat engem az 1.2 firm.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Most az enyémen már újra megtalálja a keresés, és az a gomb van mellette, hogy "Indít".
Kollégámén továbbra sem hozza, ha beírom, hogy "wild".
Na, teliírkálom itt a fórumot. Induljon be a fizetős nálunk is és ellövök egy pár eurót!UI: Amúgy hol megjelenik, hol nem. Közben próbálgattam. Felváltva egyiken, másikon.
SamApps mind a kettőn 1.0.73UI: teszteltem közben a netet. A két telefonon ugyan azokat az oldalakat töltöttem be. 3G-ről. A 1.2 tényleg gyorsabb. Valami másért szenvedhetett a telefonom.
Szerk: amúgy lehet az van, hogy az ő telefonja nincs beléptetve a Samsung fiókba. Emiatt azt hozza, hogy vásárlás. Rányomtam és ott kéri, hogy hitelkártya, ott rányomtam és kéri, hogy jelentkezzen be. Miután bent van, akkor látja, hogy magyar és nincs fizetős szolgáltatás. De ingyenes most a Pinball úgyhogy leszedi.
(Most mind a kettő megtalálta)[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Bocsi, letelt az öt perc, mutatom:
Viszont máshol meg azt írja, hogy hamarosan elérhető lesz. Érdekes.
Szerk: most megpróbáltam újra, és a Pinball játék eltűnt. Ha rákeresek, nem hozza.
Látjátok a facebook és twitter kiírást nekem? Nem szép. Nincs szép kerete. A sima T-sen olyan szépen néz ki.
Nálam bajok vannak az 1.2-vel. A netem annyira lassú rajta. Egymás mellett a két telefon, ugyan azt az oldalt az övé hamarabb betölti.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Na gyerekek!
Ez az, ami érdekes!
Két T-s telefon. Az enyém 1.2-re feltornázva.
Leszedtem a Wild Wild Pinballt. Le is jött ingyen.
mondom, kollégámnak is felrakom a sima T-sre!
Írja, hogy nem LEKÉRÉS, hanem VÁSÁRLÁS!
Ha rányomok kéri, hogy hogyan. Hitelkártya, vagy mégse!!!
Ez remélem valami jót jelent!
Szerk: ha rákeresek az enyémben, már nem is találja meg! Pedig most szedtem le! Változik az appstore?!
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Nekem egy problémám van az 1.2-vel. Nagyon akadozik a WIFI. Elképesztő, hogy néha hogy szenved. Itthon is, másnál is. Persze valamikor pörög. Nem értem...
-
becenevem
aktív tag
Egy egyszerű kérdésem lenne (most használom először.)
Exchange mail: 2 db gmail fiókom.
Nagyon tetszik, hogy azonnal kapom az emaileket.Ennek van az adatforgalmon kívül más költsége?
(Wifi-n ugye egyértelmű, hogy semmi)Valami további költség, amit az előfizetési díjamhoz nyomhat?
(Én laikus vagyok ebben a témában. Viszont nagyon tetszik ez a dolog)
-
becenevem
aktív tag
válasz
Lotusomega #27269 üzenetére
Akkor ezek szerint csak nekem tetszett, hogy milyen jól váltogatta a gombok működését. Én úgy szerettem. Végül is mindegy, lényeg, hogy működjön.
-
becenevem
aktív tag
Nekem a frissítés után nem volt w.n.w ikon. Minden más ment.
A frissítés után nem vette be a PIN kódot, emiatt kivettem a sim-et.
Ezután, első indulásnál kérte,a nyelvet, területet. Preconfig után megint kérdezte a területi beállításokat. Akkor már úgy tűnt, hogy minden rendben. Beraktam a kártyát, és beindítás után harmadjára is megkérdezte a területi beállításokat (nyelv, időzóna, stb).
Azóta működik rendesen.(Tegnap a konditeremben, egy szekrény felső polcáról lerántottam a Wavemet. Rátettem egy pólómra, mondom úgysem felejtem el.Mikor öltöztem, úgy fej feletti magasságból természetesen lerántottam. Csempére! Pattogott és csúszott. Engem meg a hideg rázott, hogy ez most mennyibe fog nekem kerülni... Semmi baja! De tényleg semmi! Egy új karc, horpadás, sérülés. Semmi. Gyorsan tesz, minden ment utána, hívás, kamera, kép is jó volt. Elég jól megúsztam. Természetesen semmi tokban nem volt.)
-
becenevem
aktív tag
Na egy problémát észrevette. T-s teló volt, frissítettem.
Videó lejátszás, fekvő módban:ha a hangerő gomb az oldalán lefele néz, a T-sel úgy csinálta, hogy balra halkít, jobbra hangosít. Állóban ugye felfele hangosít, lefele halkít. Ha a gomb felül volt, akkor balra halkít, jobbra hangosított.
Na most az új szoftban, ha lefele vannak a gombok, akkor is balra hangosít, jobbra halkít.
Játékéknál a régi T-s verzióan is így volt, de legalább a videólejátszóban igazodott, ahogyan kellet.
-
becenevem
aktív tag
válasz
F-ECT$ #27110 üzenetére
Névjegyeket lementette a KIES. Más fontos nem volt. Képek, videók a memóriakártyán vannak.
Tudom, minek veszek ilyet, vegyek 2110-es nokiát.
Tehát én azért frissítettem mert unatkoztam otthon.Egyéb: mivel beleöntöttem a telefonba egy pohár sört, nem hiszem, hogy beázásmentes lenne a Wave-m. Így alapból is ugrott a garija.
-
becenevem
aktív tag
válasz
gamek!ller #26967 üzenetére
Na ez a problémám, hogy nincs benne! Nincsenek ott! T-s teló volt. Most frissítettem. Az Asfaltot és a Shiftet is a SamApps-ból szedtem le.
Szerk: A SamApps-on megjelentek. Onnan lejön! (Ezazzzz! )
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz
Csaabi20 #22623 üzenetére
Mindenki, akinek wave-je van és egy picit is olvas külföldi fórumot, az is tudja, hogyan kell csinálni. Sokakat nem érdekel, sokak elítélik, sokak nekiestek, de NÉMÁN! Nem kell itt reklámozni, hogy "milyen k* jó vagyok", hogy én már mindent fel tudok rakni a wave-mre. 10 perc alatt a kutyám is megcsinálja, azzal a programmal, de ő is inkább sz*ik rá.
Tudom, azt bele lehet magyarázni, hogy: de így ki tudom próbálni és ha tetszik megveszem. Hja. Aki már felwarezolta az tuti nem vesz meg semmit.
A warez oldalon lehet kiabálni nyugodtan, hogy te már annyira jó vagy, hogy mindent kijátszottál. Nem csak neked szólt persze ez a hozzászólás.
Nyithatsz egy új fórumot is nyugodtan. Hja, tudom. A kutya se olvasná...
-
becenevem
aktív tag
Egy kis hír: a telefonom (T-s):
Csütörtökön délután ki volt kapcsolódva. Hazajöttem, WIFI be, net a mosdóban, majd asztalra le. Este vettem észre, hogy nem megy. (Akksi 60%-on volt).
Szombat délután: Kiesett a kezemből, ágyban feküdtem, 50 cm-ről esett le, szőnyegre. Kikapcsolt.
MA: Új játék fel: Fantasy Dewdrop. Egyik pályát megcsináltam volna pont, erre megfagyott, csak aksi levételével tudtam bármit is csinálni. (augusztus óta ez az első ilyen újraindításom).
MA: Kikapcsolva találtam egy órája. Hmmm... (Reggel vettem le a töltőről.) -
becenevem
aktív tag
válasz
lasarus1988 #17359 üzenetére
Tegnap nekem rajta maradt a WIFI-n (reggel kapcsaoltam ki, este használtam). Nekem nem merítette le. Nincs widget, ami frissül, nincs e-mail szinkron. Semmi nem volt elindítva. WIFI otthon folyamatosan megy. (T-s teló)
-
becenevem
aktív tag
Kezdek én is egy kicsit ideges lenni. Rohadék KIES. Írja, hogy van frissítés.
Elkezdi leszedni a szerverről szépen, lassan. Írja, hogy mennyi van még hátra a 70 valamennyi megából. Kb. 10 megánként megáll és azt írja, hogy nincs kapcsolat. majd újra és megy tovább. Már írja, hogy 100%, persze 230/70 mega, de még tölt... és megáll, és újra gomb és tölt és megáll... Délután 3-tól este 10-ig szarakodtam és semmi. Már vagy hatodjára ugrok neki. Ilyen a világon nincs. Mi ez mááááááááár? -
becenevem
aktív tag
válasz
Fogash #15182 üzenetére
Nálam is feltűnt ez a "nem fog helyesen megjelenni" szöveg vagy mi. Jó mondom. OK.
Böngészném az oldalt, de felugrik megint. Jó, mondom! OK!!!Böngészném és megint felugrik. Mondom akkor ablak bezárás, laptop bekapcsol. Engem nem szívatsz, haver!
Meg is sértődött a Wave, mert bekapcsolta a billentyűzárat 1 perc után...
-
becenevem
aktív tag
Egy kérdés. T-s Wavem van (JF2).
Jelzi a telefonon az AppStore ikon, hogy van egy frissítésem.
Na megnézem melyik. Egy olyan program, amit 1 perc után letöröltem a telefonról, amikor megnéztem, hogy mi az.Nem tudom valahogy eltüntetni azt a frissítés jelzést? Csak azt engedi, hogy frissít. De akkor leszedi újra a játékot. Már próbáltam egy másikkal, azért tudom.
Áh. Minek akar egy olyat frissíteni, ami már nincs is rajta a telón?
Kolléga (neki is T-s a Wave, együtt ettük) böngészgette a zenelejátszóját, gondolta töröl mindent és csinál egy új listát, mert úgy, mint az enyém, valamit megjelenít a zenelejátszóban, valamit nem. Mikor milyen kedve van, vagy ha van új mp3 az nem akarja. Na mindegy.
Nyomta is a törlés mindent, csak azt hitte, hogy a listát törli. Ugrott is minden a telefonról. Hang, zene, hangoskönyvek.
Na, ez is egy kicsit zavaró, hogy a hangeffekteket is beteszi a zenék közé. Azokat meg nem akarom meghallgatni.
-
becenevem
aktív tag
válasz
haxxika #14694 üzenetére
Nekem van, hogy a T-s Wave-et egyből látja a Kies, van, hogy kell neki 5 perc és olyan is volt, hogy a telefon mutatja, hogy valami történik, de Kies csak azt írja, hogy csatlakozás folyamatban. Olyankor lehúzom, várok egy kicsit majd vissza. teljesen kiszámíthatatlan. Gépet még nem kellett újra indítanom, az USB-ből való ki-be húzás eddig segített.
Hja, én semmilyen módban nem szoktam leválasztani a Wave-t (kies, háttértár, médiatár).
Más: a sörözés óta még minden rendben van a telefonnal. Egy kicsit viszont megdolgoztattam a gépet. Tettem fel 1,6 Giga mp3-at 230 fájl. Mindegyiknek a TAG-jét megszerkesztettem, tettem bele album borítókat. Na, szegényke szenvedett rendesen. Görgetés alig ment, szaggatott rendesen, a zenelejátszó is beszaggatott, miközben ment a zene (általában 500x500 pixeles képek).
Később próbáltam, s lehet készít valami adatbázist, mert utána gördült rendesen. Ha nagyon meglöktem, akkor ugrált, de amint tud, beáll szép, egyenletes görgetésbe.Elfordítva a telefont, viszont a rajzolt "CD" korongokra nem tette ki a képeket, csak össze vissza. Van, majd nincs, utána előjön. Lehet kiütöm mindből a képet, pedig ha már multimédia telefon, jól nézne ki, ha jól csinálná ezt is.
Módosítás: tegnap este néztem utoljára, most megnéztem, a CD-s görgetés elég jól megy, minden kép a helyén, egy kicsit ugrál, de most már csak egy-kettőről hiányzik a kép.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Átmásoltam kollégám hordozható vinyójáról az Avatar 1020p-t (26Giga). Na, mondom, megnézem mennyi idő alatt konvertálja át az MSI Wind U100-asom Wave kijelzőre optimalizálva.
Kiírta, hogy 36 óra. Na mondom, kíváncsi leszek, hogyan lőtte be. Hagytam 3 órát, nézem 33 óra van hátra. Ohh... Nyomtam egy mégse gombot.
(Wind, Wave.. úgy látom vonzódok a W betűs termékekhez)
-
becenevem
aktív tag
Van ugye egy gyári hang fent a telón. Beyond vagy mi. Háttértár módban le tudtam törölni a telóról. Utána bementem a zenelejátszóba, hogy tényleg? Erre a bal alsó gomb a kijelzőn félig látszódott. Szürke csíkos, felirat szintén félig. Nem is reagált az érintésre. Kiléptem a zenelejátszóból task menedzserrel, majd vissza és utána jó volt. Érdekes.
Viszont az még mindig zavar, hogy ha 31-én beállítok egy jelzést és havi ismétlést kérek, akkor csak a 31 napos hónapokban jelez.
Van egy Samsung digitális kamerám. Annak a kábelével nem tudom a TV-n nézni a Wave képét.
AllShare-rel a Mediamarkt-ban fél óráig szenvedtem egy LED TV-vel, de nem találta meg. Gondoltam kipróbálom hogyan néz ki. Sikertelen volt.
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Milyen routert?
- SCUF Valor Pro kontroller teszt
- Komoly technikai frissítést kap a Grand Theft Auto V
- Ingyenes lesz a Delta Force egyjátékos kampánya
- Akciókamerák
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...