Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
becenevem
aktív tag
Visszakerestem (kézbesítés jelentés, külön és egyben is), de nem találtam rá választ. Kézbesítés jelentést mindig csak SMS-ként tudja mutatni? Nokiás voltam mindig. Most T-s WAVE-m van. (Kollégámnak is, egyszerre vettük, jönnek a kérdések.)
Nem jó, hogy úgy csörög a jelentés, mint egy bejövő SMS.
Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
becenevem
aktív tag
Harmadik kollégámnak 3G-je van. Egyből úgy akarta kezelni a WAVE-t, mint a 3g-t. Mindent úgy keresni, kezelni, forgatni, stb... Keresi a hibákat a telefonban. FOLYAMATOSAN! Nagyon erőlködik, de inkább irigység már az erőlködése, főleg a felbontás és a HD videók lejátszása miatt.
Na meg a kapacitív érintés is teljesen jó.Szokásos duma: majd 2-3 év múlva lesz elég szoftver meg bla-bla. igaz az övé is Cydia meg törés meg minden ... csak, hogy lehessen vele bármit is csinálni.
Na meg nem olyan szép, meg sok a gomb.De legalább én bármit bárkinek bármikor küldök blue-n. Na meg megmutattam a 3g megosztását WIFI-n, akkor is padló... meg ilyenek.
(gyorsan vett egy LED tv-t, hogy azért irígykedjünk mi is, így elterelte a figyelmünket a 3g-ről, amiről már 497 ódát tudok, meg fícsört, meg hájp vagy mi van).3-an vagyunk egy irodában, egy 3g és két WAVE...
Nekem még egyszer sem fagyott a telefon. Egy hetes igaz, de eddig úgy 8x töltöttem fel. Folyamatosan forgattam, amikor tudtam, net, wifi, bluetooth. Semmi. T-s ez is. 69 ért vettem - szempont volt a részlet - (2 évesre, az egész családom T-s és mindenki Mátrix csomagban van, úgyhogy a költségem is minimális)
Hja, nem tudtam kilépni a Shiftből, de most már tudom, hogy két ujjal kell sikálni a képernyőt és megáll.
Nincs tokban, a zsebemben hordom, kijelző befele néz a combom felé. mikor kiveszem legalább mindig tiszta a kijelzője. Horgászatnál pamut tok és bluetooth headset.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz SlyChocolate #7357 üzenetére
Én 5900-ért vettem egy Team márkájút (Class6-os, 8 GB-s) Vaterán.
A laptopomban 9 megával tudom írni, a WAVE-vel, háttértár funkcióval 6 megával.
-
becenevem
aktív tag
Egy kérdés. Nézem a mobilon a youtobe-ot és elképesztően gyenge minőségű videókat hoz be. Látom a címsorban, hogy beírja "client=mv-samsung-bada". Emiatt gondolom egyből tudja, hogy mobil nézet.
De nekem jó a jobb minőségű nézet is. Hogyan verjem át? Online proxy server? Vagy mi? _Mit csináltok?
Így egy vicc. HD-s youtobe-os videókat letöltök a laptopomra mp4-ben.visszarakom a Wave-re és tökéletes. Miért nem azt szedi le, ha van belőle?
Ez így semmit sem ér. Egyelőre csak ennyi idegesít.
Rohadék youtube minek kémkedik.
-
becenevem
aktív tag
Remélem a T-s Waveket is lehet hamarosan frissíteni. Hmmm...
-
becenevem
aktív tag
Nem tudom volt-e már de leírom: 31 napos hónap 31. napján beállítasz egy feljegyzést, amire kérsz havi ismétlést, akkor a 30 napos hónapokban nem mutat semmit. Ezt azért megoldhatták volna valahogy (Előző Nokia 6600-m tudta, mit kell tennie). Remélem lesz javítva.
-
becenevem
aktív tag
Egy érdekesség. Tegnap nézegették a telefonomat, miközben horgásztam. Este mentem haza, nézegettem az idokep.hu-t, olvasgattam a szokásos dolgaimat. Na mondom, ideje aludni, megnéztem, hogy fut-e valami, amit elfelejtettem volna bezárni.
igen futott, mert aki megnézte, amit tudott elindított és azt hitte, hogy a középső gombbal ki is lép.
Vagy 10 progit zárta be, közöttük a Shift, Asfalt5, 1 java pause-olva, 3Bloki, Sodoku solver, Miner, Bada progik (vagy 3)... stb... Észre sem vettem. Semmit nem lassult a telefon
-
becenevem
aktív tag
Na... Megtörtént az első balesetem a Wavemmel. Egy pohár sör mellett pihent és sikerült ráborítanom az egészet. (2 dl ment rá/öntötte körbe)...
-
becenevem
aktív tag
Eléggé jól össze van rakva a telefon. Azonnal felkaptam, hátlap le, aksi ki. Törlés.
Utána megráztam (erőteljesen), nem jött belőle semmi. Jól megfújtam, minimálisan mintha jött volna valami a középső gomb mellől. Ezután kapott hideg levegő fújást folyamatosan a teteje felől, mert ott úgy látszik, hogy ki - be nyitom az USB védőt, akkor egy kicsit nedves.Teszt: bekapcs: minden megy, még, tölt, wifi ok, forog a kép is (erős rázás nem ártott a gyorsulásmérőnek), hang csumán üvölt.
Ki is kapcsoltam, aksi nincs rajta. Majd reggel visszateszem. Pihenjen.
-
becenevem
aktív tag
Van ugye egy gyári hang fent a telón. Beyond vagy mi. Háttértár módban le tudtam törölni a telóról. Utána bementem a zenelejátszóba, hogy tényleg? Erre a bal alsó gomb a kijelzőn félig látszódott. Szürke csíkos, felirat szintén félig. Nem is reagált az érintésre. Kiléptem a zenelejátszóból task menedzserrel, majd vissza és utána jó volt. Érdekes.
Viszont az még mindig zavar, hogy ha 31-én beállítok egy jelzést és havi ismétlést kérek, akkor csak a 31 napos hónapokban jelez.
Van egy Samsung digitális kamerám. Annak a kábelével nem tudom a TV-n nézni a Wave képét.
AllShare-rel a Mediamarkt-ban fél óráig szenvedtem egy LED TV-vel, de nem találta meg. Gondoltam kipróbálom hogyan néz ki. Sikertelen volt.
-
becenevem
aktív tag
-
becenevem
aktív tag
Átmásoltam kollégám hordozható vinyójáról az Avatar 1020p-t (26Giga). Na, mondom, megnézem mennyi idő alatt konvertálja át az MSI Wind U100-asom Wave kijelzőre optimalizálva.
Kiírta, hogy 36 óra. Na mondom, kíváncsi leszek, hogyan lőtte be. Hagytam 3 órát, nézem 33 óra van hátra. Ohh... Nyomtam egy mégse gombot.
(Wind, Wave.. úgy látom vonzódok a W betűs termékekhez)
-
becenevem
aktív tag
válasz haxxika #14694 üzenetére
Nekem van, hogy a T-s Wave-et egyből látja a Kies, van, hogy kell neki 5 perc és olyan is volt, hogy a telefon mutatja, hogy valami történik, de Kies csak azt írja, hogy csatlakozás folyamatban. Olyankor lehúzom, várok egy kicsit majd vissza. teljesen kiszámíthatatlan. Gépet még nem kellett újra indítanom, az USB-ből való ki-be húzás eddig segített.
Hja, én semmilyen módban nem szoktam leválasztani a Wave-t (kies, háttértár, médiatár).
Más: a sörözés óta még minden rendben van a telefonnal. Egy kicsit viszont megdolgoztattam a gépet. Tettem fel 1,6 Giga mp3-at 230 fájl. Mindegyiknek a TAG-jét megszerkesztettem, tettem bele album borítókat. Na, szegényke szenvedett rendesen. Görgetés alig ment, szaggatott rendesen, a zenelejátszó is beszaggatott, miközben ment a zene (általában 500x500 pixeles képek).
Később próbáltam, s lehet készít valami adatbázist, mert utána gördült rendesen. Ha nagyon meglöktem, akkor ugrált, de amint tud, beáll szép, egyenletes görgetésbe.Elfordítva a telefont, viszont a rajzolt "CD" korongokra nem tette ki a képeket, csak össze vissza. Van, majd nincs, utána előjön. Lehet kiütöm mindből a képet, pedig ha már multimédia telefon, jól nézne ki, ha jól csinálná ezt is.
Módosítás: tegnap este néztem utoljára, most megnéztem, a CD-s görgetés elég jól megy, minden kép a helyén, egy kicsit ugrál, de most már csak egy-kettőről hiányzik a kép.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Egy kérdés. T-s Wavem van (JF2).
Jelzi a telefonon az AppStore ikon, hogy van egy frissítésem.
Na megnézem melyik. Egy olyan program, amit 1 perc után letöröltem a telefonról, amikor megnéztem, hogy mi az.Nem tudom valahogy eltüntetni azt a frissítés jelzést? Csak azt engedi, hogy frissít. De akkor leszedi újra a játékot. Már próbáltam egy másikkal, azért tudom.
Áh. Minek akar egy olyat frissíteni, ami már nincs is rajta a telón?
Kolléga (neki is T-s a Wave, együtt ettük) böngészgette a zenelejátszóját, gondolta töröl mindent és csinál egy új listát, mert úgy, mint az enyém, valamit megjelenít a zenelejátszóban, valamit nem. Mikor milyen kedve van, vagy ha van új mp3 az nem akarja. Na mindegy.
Nyomta is a törlés mindent, csak azt hitte, hogy a listát törli. Ugrott is minden a telefonról. Hang, zene, hangoskönyvek.
Na, ez is egy kicsit zavaró, hogy a hangeffekteket is beteszi a zenék közé. Azokat meg nem akarom meghallgatni.
-
becenevem
aktív tag
válasz Fogash #15182 üzenetére
Nálam is feltűnt ez a "nem fog helyesen megjelenni" szöveg vagy mi. Jó mondom. OK.
Böngészném az oldalt, de felugrik megint. Jó, mondom! OK!!!Böngészném és megint felugrik. Mondom akkor ablak bezárás, laptop bekapcsol. Engem nem szívatsz, haver!
Meg is sértődött a Wave, mert bekapcsolta a billentyűzárat 1 perc után...
-
becenevem
aktív tag
Kezdek én is egy kicsit ideges lenni. Rohadék KIES. Írja, hogy van frissítés.
Elkezdi leszedni a szerverről szépen, lassan. Írja, hogy mennyi van még hátra a 70 valamennyi megából. Kb. 10 megánként megáll és azt írja, hogy nincs kapcsolat. majd újra és megy tovább. Már írja, hogy 100%, persze 230/70 mega, de még tölt... és megáll, és újra gomb és tölt és megáll... Délután 3-tól este 10-ig szarakodtam és semmi. Már vagy hatodjára ugrok neki. Ilyen a világon nincs. Mi ez mááááááááár?Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
becenevem
aktív tag
válasz lasarus1988 #17359 üzenetére
Tegnap nekem rajta maradt a WIFI-n (reggel kapcsaoltam ki, este használtam). Nekem nem merítette le. Nincs widget, ami frissül, nincs e-mail szinkron. Semmi nem volt elindítva. WIFI otthon folyamatosan megy. (T-s teló)
-
becenevem
aktív tag
Egy kis hír: a telefonom (T-s):
Csütörtökön délután ki volt kapcsolódva. Hazajöttem, WIFI be, net a mosdóban, majd asztalra le. Este vettem észre, hogy nem megy. (Akksi 60%-on volt).
Szombat délután: Kiesett a kezemből, ágyban feküdtem, 50 cm-ről esett le, szőnyegre. Kikapcsolt.
MA: Új játék fel: Fantasy Dewdrop. Egyik pályát megcsináltam volna pont, erre megfagyott, csak aksi levételével tudtam bármit is csinálni. (augusztus óta ez az első ilyen újraindításom).
MA: Kikapcsolva találtam egy órája. Hmmm... (Reggel vettem le a töltőről.)Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
becenevem
aktív tag
válasz Csaabi20 #22623 üzenetére
Mindenki, akinek wave-je van és egy picit is olvas külföldi fórumot, az is tudja, hogyan kell csinálni. Sokakat nem érdekel, sokak elítélik, sokak nekiestek, de NÉMÁN! Nem kell itt reklámozni, hogy "milyen k* jó vagyok", hogy én már mindent fel tudok rakni a wave-mre. 10 perc alatt a kutyám is megcsinálja, azzal a programmal, de ő is inkább sz*ik rá.
Tudom, azt bele lehet magyarázni, hogy: de így ki tudom próbálni és ha tetszik megveszem. Hja. Aki már felwarezolta az tuti nem vesz meg semmit.
A warez oldalon lehet kiabálni nyugodtan, hogy te már annyira jó vagy, hogy mindent kijátszottál. Nem csak neked szólt persze ez a hozzászólás.
Nyithatsz egy új fórumot is nyugodtan. Hja, tudom. A kutya se olvasná...
-
becenevem
aktív tag
-
becenevem
aktív tag
válasz gamek!ller #26967 üzenetére
Na ez a problémám, hogy nincs benne! Nincsenek ott! T-s teló volt. Most frissítettem. Az Asfaltot és a Shiftet is a SamApps-ból szedtem le.
Szerk: A SamApps-on megjelentek. Onnan lejön! (Ezazzzz! )
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
válasz F-ECT$ #27110 üzenetére
Névjegyeket lementette a KIES. Más fontos nem volt. Képek, videók a memóriakártyán vannak.
Tudom, minek veszek ilyet, vegyek 2110-es nokiát.
Tehát én azért frissítettem mert unatkoztam otthon.Egyéb: mivel beleöntöttem a telefonba egy pohár sört, nem hiszem, hogy beázásmentes lenne a Wave-m. Így alapból is ugrott a garija.
-
becenevem
aktív tag
Na egy problémát észrevette. T-s teló volt, frissítettem.
Videó lejátszás, fekvő módban:ha a hangerő gomb az oldalán lefele néz, a T-sel úgy csinálta, hogy balra halkít, jobbra hangosít. Állóban ugye felfele hangosít, lefele halkít. Ha a gomb felül volt, akkor balra halkít, jobbra hangosított.
Na most az új szoftban, ha lefele vannak a gombok, akkor is balra hangosít, jobbra halkít.
Játékéknál a régi T-s verzióan is így volt, de legalább a videólejátszóban igazodott, ahogyan kellet.
-
becenevem
aktív tag
Nekem a frissítés után nem volt w.n.w ikon. Minden más ment.
A frissítés után nem vette be a PIN kódot, emiatt kivettem a sim-et.
Ezután, első indulásnál kérte,a nyelvet, területet. Preconfig után megint kérdezte a területi beállításokat. Akkor már úgy tűnt, hogy minden rendben. Beraktam a kártyát, és beindítás után harmadjára is megkérdezte a területi beállításokat (nyelv, időzóna, stb).
Azóta működik rendesen.(Tegnap a konditeremben, egy szekrény felső polcáról lerántottam a Wavemet. Rátettem egy pólómra, mondom úgysem felejtem el.Mikor öltöztem, úgy fej feletti magasságból természetesen lerántottam. Csempére! Pattogott és csúszott. Engem meg a hideg rázott, hogy ez most mennyibe fog nekem kerülni... Semmi baja! De tényleg semmi! Egy új karc, horpadás, sérülés. Semmi. Gyorsan tesz, minden ment utána, hívás, kamera, kép is jó volt. Elég jól megúsztam. Természetesen semmi tokban nem volt.)
-
becenevem
aktív tag
válasz Lotusomega #27269 üzenetére
Akkor ezek szerint csak nekem tetszett, hogy milyen jól váltogatta a gombok működését. Én úgy szerettem. Végül is mindegy, lényeg, hogy működjön.
-
becenevem
aktív tag
Egy egyszerű kérdésem lenne (most használom először.)
Exchange mail: 2 db gmail fiókom.
Nagyon tetszik, hogy azonnal kapom az emaileket.Ennek van az adatforgalmon kívül más költsége?
(Wifi-n ugye egyértelmű, hogy semmi)Valami további költség, amit az előfizetési díjamhoz nyomhat?
(Én laikus vagyok ebben a témában. Viszont nagyon tetszik ez a dolog)
-
becenevem
aktív tag
Nekem egy problémám van az 1.2-vel. Nagyon akadozik a WIFI. Elképesztő, hogy néha hogy szenved. Itthon is, másnál is. Persze valamikor pörög. Nem értem...
-
becenevem
aktív tag
Na gyerekek!
Ez az, ami érdekes!
Két T-s telefon. Az enyém 1.2-re feltornázva.
Leszedtem a Wild Wild Pinballt. Le is jött ingyen.
mondom, kollégámnak is felrakom a sima T-sre!
Írja, hogy nem LEKÉRÉS, hanem VÁSÁRLÁS!
Ha rányomok kéri, hogy hogyan. Hitelkártya, vagy mégse!!!
Ez remélem valami jót jelent!
Szerk: ha rákeresek az enyémben, már nem is találja meg! Pedig most szedtem le! Változik az appstore?!
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Bocsi, letelt az öt perc, mutatom:
Viszont máshol meg azt írja, hogy hamarosan elérhető lesz. Érdekes.
Szerk: most megpróbáltam újra, és a Pinball játék eltűnt. Ha rákeresek, nem hozza.
Látjátok a facebook és twitter kiírást nekem? Nem szép. Nincs szép kerete. A sima T-sen olyan szépen néz ki.
Nálam bajok vannak az 1.2-vel. A netem annyira lassú rajta. Egymás mellett a két telefon, ugyan azt az oldalt az övé hamarabb betölti.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Most az enyémen már újra megtalálja a keresés, és az a gomb van mellette, hogy "Indít".
Kollégámén továbbra sem hozza, ha beírom, hogy "wild".
Na, teliírkálom itt a fórumot. Induljon be a fizetős nálunk is és ellövök egy pár eurót!UI: Amúgy hol megjelenik, hol nem. Közben próbálgattam. Felváltva egyiken, másikon.
SamApps mind a kettőn 1.0.73UI: teszteltem közben a netet. A két telefonon ugyan azokat az oldalakat töltöttem be. 3G-ről. A 1.2 tényleg gyorsabb. Valami másért szenvedhetett a telefonom.
Szerk: amúgy lehet az van, hogy az ő telefonja nincs beléptetve a Samsung fiókba. Emiatt azt hozza, hogy vásárlás. Rányomtam és ott kéri, hogy hitelkártya, ott rányomtam és kéri, hogy jelentkezzen be. Miután bent van, akkor látja, hogy magyar és nincs fizetős szolgáltatás. De ingyenes most a Pinball úgyhogy leszedi.
(Most mind a kettő megtalálta)[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Tuti, hogy szívat engem az 1.2 firm.
[ Szerkesztve ]
-
becenevem
aktív tag
Na! Megvan, hogy miért akarja kollégám telefonja megvenni a játékot. Mert a német SamApp-hoz csatlakozik a telefonja. Kiesen németre volt állítva nekem és úgy dugtam rá az övét.
Hogy fogom visszaállítani... hm...Ne gyere be meg ne gyere erre, he...
-
becenevem
aktív tag
Na, gondoltam használom az új bankkártyámat. A PIN kódos papírt kidobtam, Wave-be beírtam a PIN-t, hogy amíg meg nem jegyzem, akkor legyen meg biztonságosan. Ez volt két hete.
Ugye, most hogy használtam volna rájöttem, hogy az 1.2 frissítéssel töröltem a jegyzeteimet.
2400 Ft-omba fáj ez a kis mókám!Ezért kell nekem is a backup! Persze kiessel csak a névjegyeket mentettem.
-
becenevem
aktív tag
válasz the radish #27618 üzenetére
Nem megy. Most próbáltam kollégámmal. Mert pont egy ügyet akart intézni a telón. De nem tudott lépkedni a menüben. (Pont ezt akartam megkérdezni, hogy mi a megoldás.) Mármint amit felhívott, szolgáltatót.
Egymást felhívtuk, kihangosítás, nyomkodás, de nem adta a hangot.Sima T-s és egy 1.2 T-s.
Aktív témák
Hirdetés
- Padavan firmware
- Fujifilm X
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- CASIO órák kedvelők topicja!
- Milyen notebookot vegyek?
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest