Hirdetés
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz ferrari1 #10408 üzenetére
Kitartok. Max nyomok neki majd egy resetet és meglátjuk.
Az már tisztán látszik hogy nálam ez naponta lesz töltőn. 7-kor kapcsoltam be, 8:10-re már 90%-on volt. Pár perc duma, 20 perc 3G net a buszon. Igaz, mindez az első töltés után, tehát lesz ez még jobb is. Mindegy, ha egy napot elvisz biztonságosan, már rendben is vagyunk.
Samsung Galaxy S23 8/128 Green
-
Varszegig
veterán
válasz ferrari1 #20758 üzenetére
akkor biztos hogy bele lett piszkálva multival. ha bátor vagy (és sok időd van), olvass vissza, sokszor kitárgyaltuk hogy lehet multival frissíteni. Érdemes mielőtt belakod, mert ez adatvesztéssel fog járni. Ha a KIES frissítene, akkor nincs adatvesztés.
A pontos fw verziót, csc verziót be tudnád ide írni?[ Szerkesztve ]
-
-
DonMedve
addikt
válasz ferrari1 #20787 üzenetére
Persze.Simán ugyanúgy ahogy először nekiálltál,csak most tedd be a +2fájlt.A fota ott van.Akkor az enyém más verza,mert az enyémbe pfs van,neked ffs.Akkor csak a fota fájlt tedd bele pluszba.
Bocs először nem láttam a képet.
[ Szerkesztve ]
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
Lotusomega
senior tag
válasz ferrari1 #24870 üzenetére
És sajnos azt is mondjuk el, hogy ha beteleik a 10 oldal(wavenél) amiből legalább 2-3at elfoglalnak az alapprogik, akkor csókolom, nem telepíthetsz több alkalmazást
Így aztán sok értelme van a fizetős alkalmazásboltnak, megszabja hogy mennyi progit vehetek meg és telepíthetek? Nevetséges, én csak remélni tudom hogy ezt később javítják, javítsatok ki ah tévednék, de ez sem andoridon sem iOS-en nincs így , symbianról nem is beszélve...Szerk: Ezek a sync-es dolgok sosem izgattak, nincs gmailem(vagyis van de nem használom) amiket az adatkezeléssel csinálnak az sztem felháborító úgyhogy nem kapják meg az esélyt hogy az adataimmal mókázgassanak, tréonlájnos levelezés tökéletesen működik egy kattra látom widgetből ha jön emailem, több nem kell. Céges exchanghez meg blackberryn kívűl nem használnék mást, szóval az sem kell nekem erre a telóra.
Picasa feltöltést hagyták ki, talán ez egy kicsit fájó pont, de túl lehet élni, meg szerintem külső progival megoldható. Fészbúkos működik rajta pöpecül..[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest