Hirdetés
Aktív témák
-
-
Nem, egyáltalán nem.
Közben sikerült Kiesszel összekötnöm, le tudtam SPB fájlba menteni a névjegyeket, nagyon remélem, hogy a telefonra is vissza fognak mászni...
Meg közben találtam egy Java ME-s programot, ami a memóriakártyára kidumpolta az összeset VCARD formátumban is, most már talán megmaradok.
ABal: Legalább tudjátok majd, hogy kit kell anyázni Le lehet ám nyomozni, hogy mi az alkalmazásom, de inkább majd csak akkor nevesítem, ha az Appsra felkerült.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
szimike79
őstag
Szerintem is a játékkal lesz a gond. A megjelenésekor letöltöttem de két próbajáték után töröltem mert irányíthatatlan volt.(Na azt én sem értem hogy lehetett ez dobogós játék ilyen formában?)
Más: Tegnap valamelyik hsz-ben olvastam hogy valaki érdeklődött a Sparkle játék után.
Szerintem egész korekt változata a zuma kategóriájú játéknak. Pc-n egérrel irányítható, mobil telon a javas verziók billentyűvel irányítva eléggé játszhatatlanok, viszont Wave-n érintőképernyőt kihasználva egész korrekt játékká sikeredett. Alapjában véve egyszerű játék, (csodát azért senki se várjon) de unalom űzésre egész jó[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest