Hirdetés
- JBL Xtreme 4 vélemény (vs. BOSE)
- Bambanő háza tája
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Ingyen kellene, de tegnapra
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Fűzzük össze a szavakat :)
Aktív témák
-
tombor
csendes tag
válasz taschner #7151 üzenetére
Hát az a helyzet, hogy mindig Nokiás voltam, de az utóbbi pár évben inkább hűségből, mint meggyőződésből.
Szerintem volt sok-sok olyan év, hogy a Nokia elsöprő fölénnyel veztte a mezőnyt. Ennek azért-mondjuk ki- vége.
Egy kitérőm volt csak az utóbbi években és az is Samu volt, az U600. Én nagyon szerettem, jó kis telcsi volt.
Az E52-t, ami még mindig megvan és már bajai sincsenek, egyszeűen nem tudtam megszeretni. -
zack
nagyúr
Srácok!
Futott már bele valaki olyan hibába, hogy elindította a video felvételt, letette fix helyzetbe, hogy fix területet vegyen fel (adott esetben egy ring), és 1 perc 7 másodpercnél magától lekapcsolta a felvételt? Gondolom a kijelző elsötétülése idézhette elő a videó lekapcsolását. Gondolom én...De ez így nagyon kaki. 6x3p kesztyűztünk, de mindösszesen 2 felvételből 1p 40 másodperc az amit felvett.
Ha nem próbáltátok, próbáljátok már ki, megköszönném. Tehát 720p-be a felvétel elindít, és lerak fix. pontra. Nagyon kíváncsi lennék hogy általános szoftveres hiba, vagy egyedi. Persze az is lehet, hogy nem hiba, és van rá megoldás a menüben. Én nem találtam rá megoldást.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
wshooter
csendes tag
Létezik olyan widget, amit a főképernyőre kitéve egy kattintással elérném a hangprofilokat? Nokia 6300-ám volt a Wave előtt és bizony nagyon megszoktam a #-es némítást...
A zenefelismerőre ma, a fórumos hozzászólások alapján találtam rá. Kipróbáltam és leesett az állam Magna Cum Laudét nem, de Omegát, Hungáriát és még pl. horvát együttes zenéjét is simán felismert.
-
Paca2
senior tag
vettem egy olcsó (4K) sennheiser-t ezerszer jobban szól...
+ azt a szar kényelmetlen agybadugóst meg az istennek nem tartotta semmi a fülemben
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #7158 üzenetére
Kipróbáltam itthon is. 6 felvételből 4x megállt 100Mb alatt, majd kiír valamit, hogy nem lehet rögzíteni, de olyan gyorsan elkapja hogy nem tudom utána mit ír. Majd kiírja, hogy mentve. Semmit nem állítottam a felvételek alatt, az első 4 megállt, de az utsó 2 felvétel az túllépi, és nem áll meg. Tehát random hibának tünik. Ezzel csak az a gond, hogy Murphy törvénye, hogy amikor kelleni fog, akkor fog mindig megállni.
fatty:
Akkor biza ez szoftveres gubanc lesz. Ami az érdekes, hogy én nem vettem vissza a minőséget, mégis az utsó három videó már jó lett. Érthetetlen...lehet hogy teljesen megjavult magától? Pedig csak annyit csináltam minden esetben hogy kamera elindít. Mindenesetre oda fogok figyelni erre...Nekem egyébként baromira melegszik a hátlap 6 perc környékén. Nektek is?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #7165 üzenetére
Oda. Ráadásul most lett megformázva a telóban, tehát az se lehet gond.
Jah...És írja is fent hogy 1:15p tudok felvenni összesen 720p-be...[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz Varszegig #7167 üzenetére
8Gb Kingston Class 4 jó kell hogy legyen... Nem próbáltam egyébként másikkal. Most megint indítottam egyet. Ez is jó. Tehát az első 4 volt ami megállt 1p környékén, azóta már vagy ez az 5. felvétel és ez is jó. Eléggé lelomboz mindenesetre, mert nem csináltam semmit, és nem tudom mitől javult meg.
-
taschner
aktív tag
nekem 4 perc-ig vettem 1280x720 251 mb és folyamatos a kijelzőse kapcsolt ki.
A motorozás egy élmény!!!
-
Paca2
senior tag
válasz rObika8802 #7171 üzenetére
mx560, neten (sok helyen kapni)
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
fatty
aktív tag
Órö é' bodóttá , újra mûködik a memóriakártya.
Formázás, hard reset, kártya csere nem segített. Elösszôr mosogatósziacsból levágott kis kockát tettem a kártyaolvasó tetejére, és jó lett. De hát ez mégis csak 21. század, úgyhogy kicsit feljebb hajlítottam a kártyafoglalat érintkezôit. -
-
zack
nagyúr
Lehet kellene vennem egy új memó kártyát, bár közel se biztos hogy ez a gond... 16Gb Kingston Class 6-ra gondoltam.
Van ötletetek hol a legolcsóbb? Én 16-17k olcsóbban nem láttam sehol, ezért kérdezem.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
taschner
aktív tag
Tessék:
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/kingston/microsdhc-16gb-class-10-sdc10-16gb-p41454109/
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/apacer/microsdhc-16gb-class-4-p36225938/
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/silicon-power/microsdhc-16gb-class-6-p42602050/
http://www.arukereso.hu/memoriakartya-c3157/sandisk/16gb-sdsdqy-016g-e11m-p42588525/
-
zack
nagyúr
SanDisk is jó lenne, mert alapban ilyen volt csomagolva a Wave-hez.
taschner
Köszi. Persze az árukeresőt én is ismerem, néztem is...Én olyan lehetőségre gondoltam hogy esetleg PH-n olcsóbban megvenni. Valaki mondta hogy 7-8k-ért vett 16Gb kártyát itt a PH-n. Na ez az amit kipróbálnék, persze ha nem gagyi.
[ Szerkesztve ]
-
mothugs
tag
Nekem is volt már többször olyan, hogy elkezdtem videózni, megy megy és amikor megakartam állítani, az istennek sem akarta ő, erre kiírt vmi dumát(valszeg azt amit neked is) és mentés nélkül kilépett...
Most kipróbáltam ezt a fixen lerakósat, fél percig ment is, utána elkezdett szaggatni a mp számoló, majd 1:07nél ezzel a dumával leállt... -
krisi047
aktív tag
Nem tudom mennyire szabad itt megkérdezni, de valaki vette már a technet.hu-tól a készülékét? 79-ért adnák újonnan, 1 év garanciával. Vagy ez is valami 0 perces trükközés lenne, használhatatlan garanciával?
-
taschner
aktív tag
Hali.
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy microsoft outlook 2007-ből szeretném a naptárat a telcsire rakni de nem tudom hogyan lehet.Lehet hogy volt már kérdés de nekem most kellene.A motorozás egy élmény!!!
-
gazfickó
tag
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Nekem is megy rendesen a videófelvétel, több mint 2 percet vettem fel, telefon letámasztva, képernyő nem sötétült el, 1280x720p-re volt állítva. Ezt már nem natívban tudja, ugye, csak interpolálva?
16 gigás kártya, kingmax, de ha jól rémlik, csak class2.Próbaképpen vissza is játszottam a videót, és közben vettem észre, hogy ha landscape-ben van a tel, akkor a telefon elforgatási pozíciójának megfelelően változik, hogy a hangerőt merre csökkentem/növelem. MIndig értelemszerűen a csúszka szerint. Beszarás!
Ha úgy fektetem, hogy a samsung felirat a bal kéz felé esik, akkor a hangerő eredeti (álló helyzetű) "lefelé" irányát nyomkodva növeli a hangerőt, ha pedig 180 fokal elfordítom, és így nézem fekvőben a videót, akkor a hangerő "felfelé" = hangerő növelés. Ez kéééész... Egyre jobban szeretem.• Flies around shit - bees around honey •
-
Kobe
veterán
na, megvan nekem is a kártya (8 gb class 6 samsung) és emglesz hamarosan az újabb sennheiser füles is
a gps is röcög, talál jelet, viszont találkozott már olyannal hogy a route 66 nem ismeri fel a magyarország térképet ? amióta visszajött szervízből a cucc és újra kellett raknom a navi progit, hiába másoltam rá a telefonra, hiába másoltam rá memóriakártyára a mapet, az alkalmazás nem hajlanó magyarországra zoomolni mintha nem is lenne ilyen térkép a telón....pedig van
-
leslieke
Jómunkásember
válasz cryingdr4g0n #7185 üzenetére
Ötletes ez a hangerő változtatás, egyen néha bele is kavarodok, hogy most akkor merre van a le és merre a fel.
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
gegg
tag
Még mindig nem tudom rádióból hogy kel zenét felismerni valaki léci segítsen !
-
peterk
senior tag
Egy újabb digitális óra és időjárás widget, ezúttal külön-külön, de megegyező stílusban. Egyenként és együtt is használható.: katt.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
peterk
senior tag
válasz leslieke #7189 üzenetére
Jópofa, de azért nem egy óriási újítás. Jópár éve csináltunk olyan tárlatvezető mobil rendszert windows ce-re, amelyik ugyanígy működött, a hardver gombok attól függő funkciót láttak el, hogy éppen hogy volt fordítva a készülék.
A zenefelismerőn én is berosáltam. Nagyon érdekelne az elmélet, hogy hogyan is működik.
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
HaKo
aktív tag
Találtam itthon egy sima jack-RCA kábelt, rákötöttem a TV-mre és nem ment... Miben tud többet a Nokia kábele? Láttam, hogy azon van egy műanyag "doboz"... annak van valami különleges szerepe?
-
taschner
aktív tag
Még egyszer meg kérdezném!!!!
Tudna nekem valaki segíteni abban, hogy microsoft outlook 2007-ből szeretném a naptárat a telcsire rakni de nem tudom hogyan lehet.Lehet hogy volt már kérdés de nekem most kellene.
-
HaKo
aktív tag
válasz Quasi_modo #7197 üzenetére
[Így néz ki.]
Lehet abban a Nokiás fekete "dobozban" van valami trükk?[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB Natural Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 13 Pro Max 512GB
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 15 Pro 128GB EU modell ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Iphone 8 64GB eladó. (TELEKOM FÜGGŐ)
- iPhone 12 64GB Független Fekete (Szép Állapot, 84% Gyári Akku)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest