Hirdetés
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
Aktív témák
-
peterk
senior tag
válasz taschner #7195 üzenetére
A Kies még nem tud, de a Mobile Master más képes szinkronizálni az Outlook naptárat. Ezen felül is sokkal több dolgot lehet vele kezelni/szinkronizálni. Ha fontos az offline szinkronizálás, akkor mindenképpen megéri vetni rá egy pillantást. (Működik bluetooth-on keresztül és USB-n keresztül is.)
Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
peterk
senior tag
válasz leslieke #7200 üzenetére
Nekem már régóta ez, illetve ezek vannak a desktopomon is háttérnek. A http://www.widescreenwallpapers.org/-ról szedtem le még 1-2 éve vagy ötvenet - köztük ezt is - és azóta sem unom őket.
-
SlyChocolate
senior tag
válasz SlyChocolate #7205 üzenetére
Vagy lehet nem kellett volna kibontani?
-
peterk
senior tag
Úgy hozta az élet, hogy ma kipróbáltam élesben is a Wave access point/router funkcióját. Pár napja új irodába költöztünk, és a T valamit elrontott a kábelezésen, mert rendetlenkedik a netünk, ma dél körül pedig teljesen el is ment. Így pár órára befogtuk a Wave-et. Hárman csatlakoztunk rá wifivel, és ő 3G-n keresztül szépen kiszolgálta mindhármunkat. Filmet persze nem néztünk, de a böngészés, levél letöltés, és skype chat gyönyörűen muzsikált, alig volt észrevehető a lassulás a kábeles nethez képest.
Szegény akksi persze nehezen bírta a gyűrődést, szinte követni lehetett ahogy csökkennek a sávok a töltöttség jelzőn. (Na jó túloztam, 4-5 óra intenzív router melót simán kibír a kicsike .)
-
peterk
senior tag
válasz SlyChocolate #7206 üzenetére
Így van. wgt.zip-re van elnevezve, mert van ahová a wgt kiterjesztés nem tölthető fel. Csak töröld ki a .zip-et a végéből és menni fog.
-
Varszegig
veterán
mondjuk erre is megoldás, ha usb-re dugod, akkor akármennyit kibír vagy töltőn. jó teló ez na
(mellesleg hétfőn én is majdnem kipróbáltam, mert külsős partnernél voltam, de otthon hagytam az usb-s 3g-t. csak épp se töltőm, se usb, és az akksin már csak 1 csík volt, így kihagytam -
Deeday
senior tag
Hozzá teszel ehhez 250 ft ot és vaterán vagy valahol teszveszen találsz Nokia tv-kábelt! Nemtudom hogy a kis dobozkába van e trükk ,de az biztos hogy egy ugyanilyen kábellel próbáltam (ami samsung digi kamerához volt) és azzal csíkok voltak a képen és nem volt hang(használhatatlan volt!)
LG G4
-
bogar001
csendes tag
Eladnám másfél hónapos karc mentes tökéletesen működő Weve-met, 1-év Samsung garis, gyárilag magyar menüs, adom hozzá az ugyan csak ujj 16gb kingston mem kártyát!
Az ok az hogy nem használom ki és túlságosan vigyázni kell rá hogy ne legyen karcos meg ne ütődjön, vissza térek egy olcsó alaphoz amire nem kell vigyázni ennyire!Ár:80eft
Tel:06704254235 Hódmezővásárhely.
-
nVIPER
senior tag
Az XXJF7 után hiába rakom fel a JG5-öt mindig újraindul. Mindent fel kell rakni a JG5-ből?
-
DonMedve
addikt
Ha a JF7 megy,szerintem ne erőltesd!De ha az megy is,akkor a JG6 szinte!tuti megdöglik.Vagy esetleg próbáld,hogy a csc-t tuti működőt raksz.Nekem már nem volt türelmem!
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
cryingdr4g0n
aktív tag
A mai nap óta nálam sem megy valamiért a 2.1.7-es Palringo. Nem csatlakozik.
Az 1.7-es verzió, amit korábban ide felraktam, viszont megy (és annak már landscape módot is sikerült buherálnom), szóval akit érint, annak azt javaslom, hogy tegye fel ezt (egyelőre).
Emlékeztetőül a linkje itt van.Mondjuk a szépséghibája annyi, hogy ez viszont nem fut a háttérben.
[ Szerkesztve ]
• Flies around shit - bees around honey •
-
CHIPman
nagyúr
Üdv. A gagyi Palringo helyett nem lehet kivadászni valami régi ROM-ból azt az instant messengert, ami a tesztben is szerepel?
hardverapro.hu/tag/chipman - i7+1660Ti laptop eladó
-
Paca2
senior tag
ha vki ismeri ezt az oldalt (és csak legális dolgokra használja ):
Kindle Paperwhite 2. 2013. nov. | HP Probook 450 G3 2016. febr. | iPhone 6s 2016. ápr. | Opel Crossland X 1.2 110LE 2018. nov. | Apple Watch 7 2022. aug. | iPhone 13 2022. szept. | Apple MacBook Air M2 13.6" 2023. okt.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz CHIPman #7220 üzenetére
Régi ROM-ból semmiképp, mert az az instant messaging szolgáltatás még csak marketing-szinten létezik, másrészt a Social Hub, ami kell hozzá, állítólag szolgáltatófüggő is lesz. Remélhetőleg valamelyik jövendőbeli firmware tartalmazni fogja. Addig marad ez a gagyi javás megoldás, sajna.
[ Szerkesztve ]
-
hoodoo86
tag
válasz cryingdr4g0n #7218 üzenetére
nálam megy a 2.1.7 nem túrtad nagyon szét a landscape mód érdekében?
-
cryingdr4g0n
aktív tag
válasz hoodoo86 #7225 üzenetére
Nem! Visszatettem egy olyan érintetlent, amit közvetlenül a resources.palringo.com-ról töltöttem le, és az sem megy. Viszont érdekes az a tény is, hogy amikor itt sokan írták, hogy nekik nem megy a 2.1.7, akkor nekem végig ment. A módosítatlan és a moddolt is.
Szóval ez nem is tudom... valamilyen nem feltétlenül mindenkit érintő hibafajta lehet. Vagy a fene tudja.• Flies around shit - bees around honey •
-
mothugs
tag
Elindítottam a navit wifi-s kapcsolattal, 1 percen belül meg is volt a poziccióm, szépen pontosan. Na mondom akkor navigáljunk 1et, beállítottam az úti célt, szépen ki is számolta, s már mehettem is volna.
Kérdés, ha megindulnék, akkor rákérdezne, hogy átvált-e csomagkapcsoltra és úgy folytatja a navigálást, ha engedélyezem?
Illetve ha megvásárolom az 1 hónapos 8eurós licenszt, azzal azt érem el, hogy onnantól már nem a netre megy, hanem csak a belső gps-t használja?? -
nVIPER
senior tag
Az OXAJF3 nyelvi file-t honnan lehet letölteni?
[ Szerkesztve ]
-
MDrakk
csendes tag
A Playstation Networkon Amerikában lehet vásárolni a neten létrehozott (és feltöltött) visa kártyával. próbálta valaki a vásárlást ezen a módon a Samu store-ban?
-
cryingdr4g0n
aktív tag
No, megszületett a fekvő módban is működő Palringo 2.1.7.
Mindkét fájlt a másold a telefonra, és szigorúan a .jad-dal telepítsd, különben nem fog menni (mármint a landscape mód).
Ha fektetve nem jelenik meg a landscape billentyűzet, vagy egy aktív beszélgetésnél eltűnik, akkor felül a borítékra bökve, majd újból belépve a folyamatban levő beszélgetésbe elő fog jönni.
(Természetesen a feltelepítése után az sTune-nal újból ki kell törölni a telefonból a Palringo appdb könyvtárából a settings.bin-t, ha azt akarjuk, hogy a háttérben is folyamatosan fusson.)
Enjoy!
-
-
rance
csendes tag
Sziasztok! Nekem egy olyan kérdésem lenne,hogy átlagos net használat mellett (3g-n,NEM wifin) kb mennyit ,,fogyaszt'' a gép? Van erről valakinek tapasztalata? Lehet volt róla már szó,de nem nagyon botlottam bele,úgyhogy remélem valaki tud válaszolni erre a kérdésemre... Átlagos netezésen értem azt, hírek olvasása,emailek letöltése pár naponta,facebook , és talán msn,már ha megjelent már badára valamilyen formában Jelenleg 100 mb-os netem van,de tartok tőle,hogy ez kevésnek bizonyul....
-
sede7
tag
válasz cryingdr4g0n #7232 üzenetére
Nekem nem működik a link. Betölt, ott beírom a három betűs kódot, bejön az oldal, megvárom az egy percet, aztán megjelenik a download, ráklikk, majd loading, aztán oldal nem található... Kétszer végigjátszottam, ugyanaz.
-
cryingdr4g0n
aktív tag
Nálam, ha nem nagyon piszkálom, kb. 45 perc beszélgetés, pár sms, pár perc videófelvétel, meg pár óra MSN, Gtalk, így vasárnap este óta megy (éjjelre nem kikapcsolva), most az előbb ment le 2 csíkra, tehát így kb. 2,5 nap lesz.
Ha állandóan nyektetem, a fentieken felül wlanon netezek, push emailt bekapcsolom, akkor max. egy nap. De sikerült már reggeltől estig is lemeríteni• Flies around shit - bees around honey •
-
peterk
senior tag
válasz mothugs #7227 üzenetére
Nem kell semmilyen kapcsolat, a navi offline működik. (Csak a holdak megtalálására használ netet, de az is kikapcsolható.) A licensz ahhoz kell, hogy egyáltalán navigálhass. Anélkül csak mint egy térképet tudod használni.
-
peterk
senior tag
Nem akarom elvenni a kedved, de szerintem kár vele kínlódni. A CSC tartalmazza a nyelvi/regionális beállításokat, és a nyelvi fordításokat is. Ha nem az adott verziónak megfelelő CSC-t használod, akkor azzal azt éred el, hogy mondjuk például a zenelejátszó alkalmazás resource fájljai (ez van a CSC-ben) nem passzol az alkalmazáshoz. Egy sima címke magyar megfelelőjének hiánya még nem feltétlenül okoz problémát, de a resource-ben sok minden egyéb is lehet, ami kiakaszthatja a programot. Szerintem a fagyogatások, programból kilépések egy részének is amiről itt beszámolnak a fórumtársak lehet, hogy ez az oka. A multiloaderrel feltett, nem 100%-ban minden "komponenst" tartalmazó firmware-nél megvan ennek a kockázata, mégpedig minél nagyobb a verzió eltérés a komponensek között, annál nagyobb.
-
rance
csendes tag
válasz cryingdr4g0n #7237 üzenetére
Köszönöm a válaszod! De rosszul tettem fel a kérdést, az adatforgalomra voltam kíváncsi,hogy vajon elég e a 100 megás net hozzá ha nyüstölöm
-
zack
nagyúr
Nem hinném hogy elég lenne. Manapság egy okostelóhoz elengedhetetlen a mobilnet, mert egy érintős okostelót már csak így érdemes használni, mivel élmény rajta netezni és egyéb online "adatforgalom zabáló" (pl. app store) oldalakat látogatni ill hasznos dolgokat letöltögetni. Ha megnézed, az online widgetektől kezdve a navigációs szoftverig minden hízlalja az forgalamat, ezért azt tanácsolom fizess elő egy nagyobb mobilnetre.
Én 3 hete használom, és kb. 200Mb ment el adatforgalomra összesen. Ez nem túl sok, de ahhoz képest az, hogy nyár van, és nem használom még úgy ahogy ősztől fogom "nagyüzemben", ahhoz képest rengeteg. Nekem 1Gb adatforgalmam van az előfizuba ami szerintem simán kell ahhoz, hogy ne nézegesd az adatforgalom számlálót naponta, és ha kedved szottyan ne a Kies-t használd letöltésre, hanem ráérő idődben egyből a telefonon böngészd és próbáld ki az új alkalmazásokat. És ez az app store csak az egyik része. Úgy tudnám az adatforgalom mennyiségét definiálni, hogy "sok kicsi sokra megy" elvén sunyin kúsznak bele a megabájtok, amik 1-2 héten belül rendesen felhízlalják 100Mb főlé az adatforgalmadat.mod: No fene. PH! addikt lettem.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
epokit
tag
Hali mindenki! Tök jó ez a tok!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S6 128GB edge zöld,Samsung Gear S2 Classic,Samsung Galaxy Tab S2 8.0” 4G LTE, Apple iMac13,2 - 27-Inch, Samsung Galaxy Tab S 8.4 3G/LTE, Apple Retina MacBook Pro 13" (Late 2013),Sony Z1compact,Motorola Xoom 3G,HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Intel Core i5-2400S 240GB SSD 16GB
-
sede7
tag
Egy hét nézelődés után - és felbuzdulva azon, hogy reggelre a telefonom fagyás utáni újraindításra fagyás-újraindítás-fagyás-újraindítás...fagyással reagált - megvettem. T-Mobile, 2 év, mosolyogtam, odaadták 15-ért. Mondjuk ugyanoda mentem, ahol azt mondták, hogy lehet később is, szóval most béke van
Úgyhogy mostantól már tulajkánt próbálok nem hülyeségeket írni, másokat segíteni. Üdv! -
hajnals
csendes tag
Sziasztok! Egy hónapon belül váltanék N97miniről mert elképesztő a minősége ennek a telefonnak.Lenne pár kérdésem mert vannak amiket nagyon megszoktam a Nokián.Anavigáció nekem fontos,remélem badára is hamarosan érkezik valami normális.Azt kivárom.Ugye van hanghívás oly módon,hogy a bluetoothos fülesen megnyom a gombot ,bemondom a nevet és már hívja is?A kezdőképernyőre ki tudok tenni gyorshívó gombokat és a kedvenc alkalmazások gombjait? Az online kapcsolatot ki-be tudom kapcsolgatni? Üzemmódokat ,profilokat gyorsan tudok váltani? Van rá jó angol magyar szótár?Van adatforgalom számláló?Folderekbe tudom rendezni az app-okat?Hangjegyzet, szöveges jegyzet van ugye ?
Köszönöm! -
leslieke
Jómunkásember
válasz hajnals #7248 üzenetére
Kezdőképernyőre csak widgetet tudsz kitenni.
Online mód (ha a netet érted alatta), kikapcsolható.
A csendes üzemmód felős menüből elérhető, a többi 3 gombnyomás.
Angol-magyar szótárt még nem láttam.
Adatforgalom számláló van.
Nem tudod folderekbe rendezni az appokat, csak a sorrendet tudod változtatni.
Diktafon (hangrögzítő), jegyzet van.A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
bercee
tag
sziasztok
felrakná valaki nekem az sTune-t?
köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Óvodások homokozója
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szabályosan kilőtt az AMD asztali piaci részesedése
- Autós topik
- DIGI kábel TV
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- További aktív témák...
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
- !! SAMSUNG AKCIÓ !! Garanciás, Samsung Galaxy S21 Ultra 128GB Fekete. BM384
- Speck és Spello iPhone tokok kedvező áron a Superial.hu-tól
- Iphone 13 Pro, 128 Gb, Gold, Kártyafüggetlen!
- iPhone 15 Pro Max 256gb,Blue, független,mèg bő 2èv garanciával!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest