Hirdetés
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- A fénynél gyorsabban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- PLEX: multimédia az egész lakásban
Aktív témák
-
AS
félisten
válasz gamek!ller #31450 üzenetére
Van warez Badára?
Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
szimike79
őstag
válasz kovigab #31444 üzenetére
Azért nem lett magyar mert nem tallóztad be a magyar nyelvi fájlt, amit külön le kellett tölteni (CSC_S8500OXDJL1).
A CSC-hez azt kellett volna, nem pedig azt ami a S8500XXJL2 fullban van. m
Most kezdheted az elejéről az egészet. A preconfig minek kell? Nekem multis frissítés után is működik minden szépen.
Preconfig nélkül![ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Sógi
addikt
Hy All!
Csináltam nektek a legfrissebb és legjobb témákból egy csomagot (24 db), nekem elszállt az agyam tőlük!
Nagyon jók, szedjétek-szedjétek és várok visszajelzést is, ha elégedettek vagytokLINK:
http://addat.hu/468a9404/Samu-8500-adatok.zip.html
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
kovigab használd a szerkesztés gombot légyszíves.
-
AS
félisten
Csak annyit tudok mondani hogy ha már van Warez azt jelenti hogy népszerű a Bada
Téma zárva:Nubia Red Magic 8 Pro Realme GT 2 Pro , Samsung Galaxy Tab S6, Samsung Watch Active 2
-
kovigab
csendes tag
válasz gamek!ller #31461 üzenetére
Arról lekéstem! Mondjuk most fontosabb dolog foglalkoztat! Akkor lettél volna ilyen gyors, amikor 12:29-kor érdeklődtem!
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Varszegig #31466 üzenetére
Letöltötte, csak nem azt talózta be. Hála istennek hogy csak ekkora hibát csinált, és nem pipálta ki mondjuk a boot-ot. Így megússza egy kis idegeskedéssel, természetesen ha másodszorra mindent jól csinál.
Kíváncsian várom a fejleményeket.
[ Szerkesztve ]
-
gamek!ller
őstag
válasz kovigab #31465 üzenetére
Olvastam a kérdésedet, de valószínűleg azért nem válaszoltam rá mert nem tudtam a választ. Ezzel a hangnemmel nem mész itt semmire és nem érdekel, hogy most van fontosabb dolgod is. A szabályokat be kell tartani. Légyszi legközelebb használd a szerkesztés gombot. Örülj neki, hogy most még én szólok.
-
spawn21
veterán
MIért akarja mindenki magyarosítani a kicsikét?
Had kérdezzem meg, hogy az normális, hogy néha néha megakad 2-3 mp-re? Főleg gépelésnél lehet észrevenni. De igazából a kijelzője miatt félek. De látom ebből a samoled meg társai miatt volt itt vita.
Remélem, hogy nem fog tönkremenni a kijelző. Mert eddig ettől az EGY telefontól vagyok elájulva.
s24U+15p
-
chubii
senior tag
-
spawn21
veterán
válasz gamek!ller #31471 üzenetére
akkor szerinted mit érdemes ilyenkor csinálni? mármint a belassulás ellen.
s24U+15p
-
Polllen
nagyúr
válasz spawn21 #31469 üzenetére
Az akadás egyáltalán nem normális. Nálam eddig egy widget akasztotta meg a telefont x időközönként 1-2mp-re... Az evmemo widget.
Szóval ha használsz widget-ket lődd ki mind... Ha nem akad a teló, egyesével kapcsold vissza és kiderül melyik a ludas. (A továbbiakban kerüld el messzire azt.)
Ha widget nélkül is laggol, akkor os szinten akad be valami... Érdemes tovább próbálgatni, hátha valamelyik program használata után jelentkezik csak a nyűg...
Magyarítás: Sok ember nem beszél jól angolul, de ettől függetlenül is nekem természetes, hogy magyar nyelvű menüvel használom a dolgaim, megszokás.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
spawn21
veterán
válasz gamek!ller #31474 üzenetére
Nem igen szoktam újraindítani. Igaz nem is vagyok olyan rég óta tulaj.
Ja, most látom, hogy mi is van.Kikapom a widgeteket. Meglátjuk.
Köszönöm Nektek!
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
válasz gamek!ller #31476 üzenetére
Megtettem, kiszedtem a widgeteket is.
Jelenleg 1 és 8%-on ketyeg
Mindjárt le is tesztelem. .Szerk. : megszünt a megakadás. nem használhatok kici cinos widgeteket?
mrhitoshi:már leszedtem.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
spawn21
veterán
válasz gamek!ller #31479 üzenetére
Redicsek, most már nem ingadozik.
Szerk.:Az előbb is megvolt!!!! A pint már régen kilöttem, mert folyton elbaszt...m.
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
rObika8802
aktív tag
nekem am most ez a téma van
.-.-.-.-.-.-.
-
-
szimike79
őstag
válasz kovigab #31484 üzenetére
Sok sikert hozzá, reméljük nem lesz vele gond.
1 Kérdés mindenkinek: 1.2 alatt a böngészőben ha gyorsan görgetem az oldalt akkor szürke-fehér kockás lesz a kép.1.0 alatt nem volt ilyen jelenség. Másnak is csinálja ezt a teló?
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz gamek!ller #31487 üzenetére
Nem elég az ugráló fejléc, még ez a kockásodás is!
Azt azért nem értem hogy miért kell valamit visszafele fejleszteni. Talán a fix lábléc az ami tetszik így vékonyítva!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
válasz gamek!ller #31487 üzenetére
Ez egy memoriasporolasi technika.
Szerintem nem kell panaszkodni miatta“All nothings are not equal.”
-
Cymby
tag
A mysamsungwave.hu-n frissítettük a Social Hub aktiválás leírását, már nincs szükség firmware frissítésre de a preconfig továbbra is elkerülhetetlen.
Úgy még nem volt, hogy valahogy ne lett volna...
-
quazar
csendes tag
Sziasztok!
MP3 lejátszáshoz kérnék egy kis segítséget!
Komplett lemez lejátszásához hogyan,mivel lehet lejátszási listát készíteni -egyszerűen?
Őrület,hogy a lemezek ömlesztve vannak,hiába mindnek van saját mappája. -
szimike79
őstag
Ezt viszont nem tudtam. Úgy gondoltam valami nem sikerült jól a böngészőben, de így hogy az erőforrás kezelés javítása volt vele a cél, akkor elnézhető az apró kellemetlenség.
quazar: Ha az albumok fül alapján nem megy, csinálj neki egy saját listát.
[ Szerkesztve ]
-
-
consono
nagyúr
válasz Varszegig #31494 üzenetére
Varszegig:Seven. 3 protokolt támogat: MSN, Google Talk meg a Yahoo messenger. Meg támogatja a push emailt rendesen (a GMailt nem Exchange-ként kellett beállítani), illetve a Faceboot, Twitter push notificationt. Csak ne kellene mindent újratelepíteni, rá fog menni a napom :/
Bobó_20: nem kell törölni semmit, ez nem java app, hanem natív!
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Polllen
nagyúr
válasz gamek!ller #31495 üzenetére
Valószínűleg azzal, hogy a szürke részekre nem kell memóriát "pocsékolnia"... (mobil safari is így működik)
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
_András_
tag
Sziasztok valaki leírná hogyan kell fríssíteni a wave-et sgs-em van de holnap kapok egyet hogy frissítsem
Igazából az érdekelne milyen romot rakjak fel a leggyorsabb kéne magyarulHa valaki tudja az írhatna egy pü-t hogyan kell un**ck kódok kinyerni
A segítségeteket előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest