Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Aktív témák
-
Varszegig
veterán
Ilyen appok kellenek a magyar store-ba!!
ABal: Mit is?
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz Varszegig #30451 üzenetére
Mi a bajod ezzel a tuti alkalmazással???
Több év mire megtanulsz kínaiul, nem kevés idő mire rájössz hogy mire való, utána pedig jó ideig gondolkozhatsz hogy mi értelme van az egésznek.
Melyik app nyújt ilyen hosszú időre elfoglaltságot? Még a Hex Slide se köt le ennyi időre a 10000 pályával!!
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
snecizero
senior tag
Szevasztok.
Örökre búcsuzom tőletek. Megváltam a samsung s8500 wave telefontól.
Hogy miért ? Mert én már mindig nokia függő maradok. Egyszerüen nem tudok váltani.
Minden más telefonba mindig a nokiát keresem. Tudom ez már beteges ,de ez van.
További sok sikert nektek. Ja ,hogy milyen nokiát vettem ?! Nokia e52
Ez van srácok.Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
szimike79
őstag
válasz Varszegig #30460 üzenetére
Ezen se csodálkozz! A sok kínai tini liba letöltötte a love kalkulátort, és miután az megmondte nekik hogy Jan-csi haláli szerelmes belé,elszálltak a happytől. És miután ezt kínai tini megtette ne csodálkozz a sok csillagon.
Magyar honban miért kell ez??
Hát ezért: Vigyááá, koci koci!!! Lenni occó, venni sok!!!Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
szimike79
őstag
-
Babri
csendes tag
Üdv!
bada 1.0.2 xxji5 van a telefonom.
Pár napja vettem függetlenül, használtan.
Milyen Kies-t telepítsek a gépre?
Nekem, mint kezdőnek tudtok mondani hasznos tanácsokat ezzel a telóval kapcsolatban?
Köszi! -
leslieke
Jómunkásember
-
Varszegig
veterán
válasz leslieke #30477 üzenetére
remote desktop is frissült különben.
Babri: ahogy leslieke is mondta, 1. hsz után jöhetnek a kérdések Ha a telefonod firmje nem gányolt (majd kiderül) akkor a legújabb KIES-szel mehet a frissítés a JL2-re. Ha gányolt, akkor valamelyik régebbivel. Az újabb KIES mindenképp ajánlott, lévén sokkal stabilabb.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz leslieke #30477 üzenetére
Akkor majd én Leeset hogy miért nem jelez a teló frissítést rá. Mert kiessel raktam fel. Ha jól emlékszem 1.0-val nem tudtam leszedni telefon apps store-ból. Kiessel viszont simán lejött. De így nem ajánl fel rá frissítést. Szerintem nektek az 1.2-es frissítést ajánlhatta fel ha a régebbi verzió volt fenn.
Találtam egy bugot: YouTube klienssel klippnézés közben fektetett módban ha hangosítok hangerőszabályzó gombbal akkor visszarak álló nézetbe anélkül hogy elfordítanám a telót.
[ Szerkesztve ]
-
szimike79
őstag
válasz coxi21 #30481 üzenetére
Total Commanderrel próbáld meg megnézni. A telót háttértár módban csatlakoztasd a gépre és úgy nézd meg. Ott kell hogy legyen ha a mem. kártyára telepítette a dolgokat. Azt pedig itt tudod megnézni a telefonban: Menü>beállítások>alkalmazások>telepítési beállítások. Ha a memória kártya van kipipálva akkor oda telepíti a bada alkalmazásokat.
[ Szerkesztve ]
-
PredatorNo1
aktív tag
Sziasztok
Holnap elvileg már én is szert teszek egy ilye kütyüre, én az 4g iPod touchomat adom érte, remélem nem fogom megbánni
Olvastam egy csomót a fórumban, de 32.000 hsz-t összehoztatok itt 3/4 év alatt, uh, nem volt könnyű.
Pár fontos kérdésem lenne:
Van-e offline alkalmazható, gps navigáció. De ha csak a sima googlemapson (ez van-e offline?) tudna helymeghatározni már az is jó kezdet lenne.
Van-e offline térkép, ahol tudok címkeresni?
Van-e offline BKV/máv menetrend app? (touchnál ezt imádom)
Létezik-e internetrádió, esetleg "offline" rádió, tehát a klasszikus?
Mikorra várható az új BADA mikkel kecsegtet ?Köszi a válaszokat holnap jelentkezem remélem nem csalódóm.
Ja még annyi valaki tett már a wave-re Zagg Invisible Shieldet ??
ÜDv
-
peterk
senior tag
válasz PredatorNo1 #30484 üzenetére
Az összes kérdésedre több tucatszor érkezett már válasz, így most csak címszavakban. (Használd a keresőt, ha ennél részletesebb választ szeretnél.)
- Van. (Google maps is van, ami persze sosem offline.)
- Van.
- Tudtommal nincs.
- Van rádió (internet és offline is).
- Nem tudjuk. Talán nyárra. Ha lesz egyáltalán Wave-re.Aki hisz a parajelenségekben, emelje fel a kezem!
-
Varszegig
veterán
peterk-et kiegészítve:
route66 online navi. a térképeket telepíteni kell, 50 eur-ral örökélet full eu lic. vehető.
térkép módja ingyen használható.
bp. menetrend készül állítólag. máv nincs, ott az elvira.IS-t én nem tennék rá.
-
GeoJoe
senior tag
próbálta vlki a birthday remindert? elméletileg felmenne face-re és leszedné a szülinapokat de nekem csak tölt, csak tölt..
-
GeoJoe
senior tag
fú de ügyes vagyok. névjegyzékben szinkronizáltam facebookkal, most van egy rakat névjegyem akiknél még telószám sincs és egy rakat ember aki így 2x van elszámolva és csak a face-es névjegyeket nem tudom törölni,
-
mandiner
csendes tag
1 hete van fenn az Invisible Shielde.
Nagy figyelem kell a felrakásához, mert 9 db-ból áll a készlet (valószínűleg a szerelhetőség miatt). Védelem nélkül csak az alsó gombok sávja maradt.
Melegedést csak a töltésnél tapasztalok, de nem jelentősebbet mint a védelem nélküli állapotban.
Nem olcsó de az elvárásaimat teljesítette.S8500 - YPG70 - I9205/UCNA2
-
Kinder
senior tag
Sziasztok!
Ebben az exchange anyámkínnyában hogy lehet beállítani, hogy ne csak 9 órától 18 órág tartó időszakban szedegesse a leveleket önműködően?
Elnézést, ha volt már rá válasz, nem találtam meg
Bada 1.0köszönöm
Kinder -
PredatorNo1
aktív tag
válasz mandiner #30495 üzenetére
Hi
Gondolom, akkor a Maximum Coveraget vetted meg rá?
Touchra raktam, maximumot, de erre nem szeretnék, elég lenne rá a full body is. Te mennyiért szerezted? Ha minden igaz én 4500Ft-ért tudnék postával.Köszönöm az infókat is, remélem, hogy lesz erre a telóra is Bada fejlesztés. Nem tudom elképzelni, hogy ne lenne, hiszen egy 3/4 éves telefonról van szó. Ma voltam Samsung márkaboltban, még mindig 99.000 Ft. Szvsz 0,001% rá az esély, hogy erre ne legyen.
Olyan mint az Apple-nél a Jailbraket, a samsungoknál nem létezik? Csak érdeklődés szinten?!
ÜDv -
the radish
senior tag
Felkerült a sigyc navigáció az apps-ra, igaz, görög térképpel. A nyelv között ott a magyar is.
Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Asszociációs játék. :)
- LEGO klub
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest