- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- R.I.P. Aláírások
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- A KOReader ebook olvasó program
- Toyota Corolla Touring Sport 2.0 teszt és az autóipar
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
nazax
csendes tag
Én is ezért gondolkozok a GSM telón, nem szolgáltatóson, mert én is ezt hallottam, h lehet hiányoznak róla olyan dolgok amik GSM telókról nem... Ezért is kérdeztem, h van e valakinek erről tapasztalata, észrevétele, h ez mennyire van így... A kártyaváltogatós dolog engem nagyon nem érint, mert évek óta ugyanazt használom itthon is és külföldön is...
-
dogmacode
csendes tag
nekem a Beállítások/Alkalmazások/Telepítési beállítások pont alatt sikerült átnyomni kártyára, és onnantól minden program gond nélkül felment.
töröltem a telefonról a régebbi cuccokat is, és újra installáltam Kiesről, így nem pampogott a memória miatt.
remélem ezzel sikerül. -
jozf
tag
Ez még hagyján de mikor egy fizetös program csinálja ugyanezt az aztán a dühitö.
Ráadásul irtam a supportnak h mi van erre meg csak annyi volt a válasz h továbbitották az üzenetem a program fejlesztönek
Hogy nekik mi köze lehet a dolgoz azt nem tudom, inkább a saját házatájukon kéne keresgéleni a hiba után, amugy még semmi válasz már több mint 1 hete.
[ Szerkesztve ]
-
Bloody86
csendes tag
Igen, letöltöttem méga megjelenés napján!
Nem volt ilyen problémám! Simán lejött, első bökésre. Próbáltad már KIES-el is a telepítést?
Amúgy tudna nekem valaki segíteni abban, hogy hogyan tudom beállítani a hotmail ActiveSync-et? Mindenféle beálítással próbálkoztam már, de a szerver neve az nem tiszta számomra. A gmail tökéletesen működik. A hotmail meg nem! Valaki?
Előre is köszi!! -
cryingdr4g0n
aktív tag
Én letöltöttem, először nekem se jött le. Esetleg próbáld úgy, hogy más piacteret választasz (a böngészőben menj a samsungapps.com-ra, majd ott felül az országot kiválasztod pl. United Kingdom), megkeresed a Krollt, és -még mindig a böngészőben- GET.
Ekkor a Kies is odamászik az angol piactérre, és most már a Kies-en belül mondod még egyszer, hogy GET. Hátha így megy.Ja, még valami: esetleg nem lehet, hogy a telefonba akarod telepíteni és nincs elég hely? A memkártyára érdemes, mert jó nagy.
[ Szerkesztve ]
-
verser233
senior tag
Rohanj,csak elotte ne feledd megrendelni ,mert ha csak ugy bemesz koppanni fogsz mert ok webaruhaz es nincs keszletuk,viszont 1-2 oran belul hozzak a cuccost ha van a nagykereskedesuknek raktaron.
Amugy felkeltette az erdeklodesemet ez a telefon mar nagyon,csak meg mindig nem tiszta ez a basis es premium kozti kulonbseg...
Aktív témák
ma Elképesztő minőségű és sebességű készülék, melyen a Samsung saját fejlesztésű operációs rendszere fut.
- EA Sports WRC '23
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Synology NAS
- Video digitalizálás
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Gyúrósok ide!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...