Hirdetés

2024. május 1., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#2101) zeusz55


zeusz55
senior tag

Üdv valaki legalább vmi jó PDF vagy TXT vagy valami dokumentum olvasó progit?????? Csak nem olyan nagy ritkaság már!!! :(((( Sehol nem találok!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2102) pydy válasza zeusz55 (#2101) üzenetére


pydy
csendes tag

Alapból van benne olvasó ami pdf-et is kezeli

BE is szeretném jelenteni, hogy a montés oldalam elindult !
http://s5620.eu ->ez csak híreknek van.
a fórumban sokkal több tratalom van mint amit regisztráció elött látsz szval regisztrálj és moddok minden elérhető lesz !!

(#2103) zeusz55 válasza pydy (#2102) üzenetére


zeusz55
senior tag

Pdf eket kezeli, egy 80 oldalas pdf et már nem olvasott.... (tul nagy a fájl) TXTt megnyitja, nem tudod módositani... csak olvasni!!!(még szöveget másolni se tudsz belőle!!! :(((

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2104) Nero18


Nero18
csendes tag

Hali!
Valaki le tudná írni hogy hogy lehet telepíteni a telora játékot?Mert nekem mindig vmi hibát ír ki

(#2105) lena1960


lena1960
csendes tag

Sziasztok!

Ha felakarok lépni Wifivel a facebookra,azonnal piros E betű jelenik meg.Mi lehet a gond?Nincs mobilnetem,nem vagyok kapcsolódva,automatikusra állitottam,nem kézire.Samsung 5620 montem van.

(#2106) zeusz55 válasza Nero18 (#2104) üzenetére


zeusz55
senior tag

Elvileg pofon egyzerű...memocard Egyéb mappájába felmásolod a játék JAR-ját, majd telefonba kikeresed, rámész telepit OK-ok-ok tovább futtat és már jónak is kellene lennie! Ha nem jó, akkor vagy a jar hibás, vagy a telód nem akarja az igazát ... hallottam már olyat hogy szolgáltató függő!? Nálam eddig gond csak a nem támogatott jarokkal volt (az meg vagy szar volt, vagy nem az én telómra való!)

Ha gondolod küldök egy pakk JAR-t ami tuti hogy jó, tehát ha azokat sem engedi a hiba az ön készülékében lesz!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2107) zeusz55 válasza lena1960 (#2105) üzenetére


zeusz55
senior tag

szerintem csak olyan hiba lehet hogy wifi helyett keresné a szolgáltató hálózatát... én a net kapcsolatokbol mindent töröltem kivéve a voda MMS-t és felvettem kapcsolatok közé a wifimet, valamint belőttem alap kapcsolatnak!

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2108) jozsalevi


jozsalevi
csendes tag

Üdv a Forumba :

Mivel itthon nincs Wifi lehetőségem viszont a szolgáltatom által beállított opciómba van ingyen net is, ezért szeretném itthon használni. De nem tudok csatlakozni sehogy sem csak wifivel...mit csináljak, hol tudom beállítani hogy Orange internettel netezzek? (ez a szolgáltatom-Erdély) Vagy valami 3g-vel is mondták. Nem értek hozza, esetleg pár tipp hogy hol állítsam be? Settingsbe? Network Settings? De ottis hol? Valaki biztos ért hozzá :)

Előre is köszönöm.

(#2109) jozsalevi


jozsalevi
csendes tag

Közben megkaptam Hogy a Select Network menübe a ha manualt teszek akkor ki tudom választani hogy pl RO ORANGE, de ezzel sem megy ha belépek a böngészöbe elkezdeni tölteni az oldalt majd kiirja hogy "unexpected failure"... Mit tegyek? kellene csinálnom egy internet profilt nem? De oda hogyan töltsem ki akkor? Ráteszem hogy create majd tovább?

[ Szerkesztve ]

(#2110) jozsalevi


jozsalevi
csendes tag

Ha csinálok egy profilt kitöltés nélkül akkor pedig azt irja ki hogy service unavaible...

Remélem ezek az infok elegendöek hogy valahogy meg tudjuk oldani a problémámat :(

(#2111) viviii


viviii
csendes tag

Sziasztok! Azzal a problémával fordultam felétek, hogy amikor felveszem (bejövő hívás esetén) a montémat (amit egyébként igencsak szeretek) és a fülemhez helyezem, a billentyüzár késéssel zár le, igy vagy tartásra rakom az illetőt, vagy hozzáérek a piros kis letevőgombhoz (a képernyőn) és megszakad a hívás. Na most ez nagyon idegesítő, hívhatom vissza mindig az embereket. Ez csak nálam van igy? :W

Ja és egy másik problémám, hogy az elmúlt 1-2 napban a hívott fél recsegést hall telefonálás közbe. Ha benyomom a mikrofonom melletti kis részt (a letevő gomb alatt) akkor elhallgat, de mihelyst felengedem ismét zúg. Ezzel szervizbe kell mennem?
Előre is köszönöm a válaszokat.

(#2112) fúggö válasza viviii (#2111) üzenetére


fúggö
tag

Szia,nekem közel egy éve van meg a telefonom,de soha ilyen problémám még nem volt.Az igazat meg vallva semmi problémám nem volt,igaz némely program beállításával elég sokat kellet pepecselnem mire tökéletes lett.(We-travel) :Y

(#2113) zezoka válasza viviii (#2111) üzenetére


zezoka
őstag

Én ezt úgy küszöböltem ki, hogy minden egyes felvétel után miközben emeltem a fülemhez, megnyomtam a billentyűzárat is.

A második problémád nem volt nálam, de nem lehet, h a hátlapod eláll (betegség), és nyiszorog, és az hallatszik bele, ahogy markolászod? Vagy nagyon durván érzékeny a szélre, és egyéb utcai zajokra is, erre nálam is panaszkodtak. De főleg a szélre: az képes volt betorzítani és elnyomni a hangot.

[ Szerkesztve ]

(#2114) donail


donail
csendes tag

Segitsen valaki ebben lécci:

Ha szeretnék erre a telóra játkokat leszedni, akkor ugye megnyitom Játékok részben az Új játékok címet és akkor kiad ilyen kódokat: SHG-Z105, SGH-D500, ilyenek, és melyik ezek a kódok közül a Monté-é?? :F :F :F

Előre is köszi mindenkinek!

(#2115) harcikeszeg


harcikeszeg
csendes tag

Sziasztok!
szeretném a segítségeteket kérni. A hétvégén vettem a Páromnak egy montét. Próbáltam rá, jar. formátumú e könyvet rakni. volt egy nokia e51em és ott a mem karira csak felraktam, feltelepítettem és ment. itt is felraktam, feltelepítettem, de csupa kusza karaktereket jelenít meg, főleg az ékezetes betűknél, de ugy ált. krikszkraksz az egész.
töltöttem le konkrétan már jarban lévő e könyvet, és MJbookmakerrel és csináltam már txtből e könyvet. a nokiámon mind működött de itt nem. Töltöttem rá librist (vmi java alapú e book reader) de azzal sem értem el semmit.
Nagyon megköszönném, ha vki tudna segíteni. azért vettem ezt neki mert sms,teló, mp3, meg olvasáson kivül másra nem is kell neki a telefon.

(+1 film nézéshez kell rá vmi plusz progi?
amugy a könyvhez használtam itt oldalt a keresőt: beirtam h ebook, meg java kömyv, de nem dobott ki semmit)

nincs baj amíg engem látsz!ha baj van ugysem látsz:)

(#2116) harcikeszeg válasza donail (#2114) üzenetére


harcikeszeg
csendes tag

azok nem kódok, hanem a telefontipusok rövidítései.
a monte vmi SGH-5620 nak kéne lennie, de a lényeg h ugye az 5620 legyen benne. sztem ott azt irják le h az adott program melyik telóval kompatibilis.

nincs baj amíg engem látsz!ha baj van ugysem látsz:)

(#2117) zeusz55 válasza harcikeszeg (#2115) üzenetére


zeusz55
senior tag

Szia!

Ha megkérhetnélek (annak ellenére hogy nem müködik, az ebook világába bevezetnél?? :D privibe!? Progik stb...) Mert én se találtam semmit, a nagyobb pdfeket pedig nem kezelei. Videónál semmi extra, csak a mérte legyen aszem 320*240 max (mp4). Ha kell van hozzá egy jó progim, de ilyen vidis progikat fórumba is találsz!

Üdv, várom a prividet!

[ Szerkesztve ]

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2118) harcikeszeg válasza zeusz55 (#2117) üzenetére


harcikeszeg
csendes tag

Szia!
persze segítek szivesen, mert más telón olvasok, aztán majd ki is találhatunk együtt vmit!:-)
privit melóból nem tudok irni, de ha te rám irsz, akk majd otothon válaszolok!oks!
progit köszi, stzem majd kellhet.:-)

nincs baj amíg engem látsz!ha baj van ugysem látsz:)

(#2119) zeusz55


zeusz55
senior tag

annyi még... valaki tapasztalt hasonlót? Már több javas programmal észleltem hogy nem látja a GPS-t. Pl térkép vagy utvonal figyelő progik. 10/7 szer nem látja... onnan tudom hogy látja ha előtte rákérdez (szokás szerint) hogy engedélyezem e a navi használatát... de ha nem kérdez rá nem látja... szerintetek!? (azon kivül hogy szoft friss) :F

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2120) laba02


laba02
csendes tag

Sziasztok!

Remélem nem halt meg ez a kis fórum... Szó, páromnak van egy MONTEja, s elég érdekes dolgokat művel, ebben szeretném a segítségeteket kérni.

Elmondása szerint, SMS írás közben újraindult a telefon, de ahol az S8560as logót látjuk ( alul a kúszó csíkkal ) képen, majd a kis bejelentkező animot kellene kifagy... Van helyette egy szép neonkék hátter, alul ugyanolyan csíkkal ami végigfut, majd egy teljes képernyős neonzöld háttér és ennyi... gombok nem működnek, kikapcs sem, csak úgy tudjuk lelőni, ha aksit levesszük, majd vissza. Mikor először kaparintottam meg, megnéztem, h "download" mód van v nincs, s volt!
Odahaza rutinosan leszedtem a MULTILOADER 5.64et ( 5.65 vmi miatt hibásan tölti be a win ), legújabb softot amit a samfirmen találtam ( S5620XXJH2 ), mondván majd az új soft megjavítja.. Gondoltam, elötte nem ártana aksit tölteni, szerencsére hálózati töltővel szépen sikerült is feltöltenem.
DE
azóta h feltöltődött az aksi, nincs kézi ( hang le + fényképező + bekapcs ) download mód!! Magam sem értem miért, de vhogyan sehogy sem sikerült előcsalnom. Mind1, észrevettem, h a MultiLoader-re rátolom neonzöld háttérrel a telefont, rányomok a "Port Search"-re, akkor a neonzöld háttér átvált egy másik állóképre, ami egy nyilat mutat egy telefonnal... MultiLoader mindenesetre megtalálja a készüléket.
Mindent előírásszerűen csináltam ( igen, minden file-t kijelöltem amit kellett, Boot Change-t, Full Download, azonos bállításra figyeltem: PFS + FACTORY FS.. ), frissítés után elindult, de mikor a SIM-hez ért, magától újraindult.. s újraindult.. s újraindult.. szó, gépről le, aksi ki, aksi vissza, próba kézi indítással. MEGINT KÉK, majd a ZÖLD háttér... megint fagyi..
DE nem adtam fel, gondoltam, vmi régi, ezeréves firm kellene ( olvastam vhol, h Monte és Monte között is van különbség hardverileg, s új softoknál és régi készülékeknél nem műxik az egyik kamera pl.. ), ezért leszedtem egy S5620XEJE1 verziót. Összehasonlítva a BOOTFILE-t mások az értékek, méret, stb.. zzel újra megflasheltem, s így elindúlt! :)
Nagy volt az öröm, egy reset ( *2767*3855# -al ), újraindult hibátlanúl, Magyar nyelv beállítása softból, ismét újraindult hibátlanúl... Aztán mikor fizikailag volt ki majd bekapcs újra KÉK majd ZÖLD háttér és fagyi... :(
Nem voltam még kiakadva, keresgéltem neten.. Találtam pár dolgot hasonló hibajelenségekre, pl mikor vmi "z3X" dobozzal függetlenítesz, panaszkodtak hasonló jelenségekre, megoldás, h csak a BOOTLOADER-t kell újraflashelni. Így is tettem, újra elindult, de fizikai ki és bekapcs után megint visszajött a ZÖLD háttér... :(
Keresgéltem tovább, találtam vmi megoldást a "zöld háttérre" ( ez az: http://forum.gsmhosting.com/vbb/archive/t-1082064.html ), persze, h eredmény ua. Fizikai ki és bekapcsig minden klassz, utána semmise..
( Meg végigzongoráztam a fellelhető összes firmet, mindegyiknél ugyanez volt.. csak az XXJH2es nem akart indulni, SIMnél mindig fagyi, de a többi igen )

Megoldás? Találkozott valaki hasonlóval? vagy soha ne kapcsljuk ki a telefont, illetve ha mégis ( mert mondjuk lemerül, ) PCn újra lehet éleszteni egy BOOTLOADER flash-el? Gép tökéletesen újraindítgatja, csak ha fizikailag kapcsolnád be akkor van ZÖLD fagyi..
Olvastam vmi BcomDownloader_v1.7_for_BCM2153(Nand3G) progról, ami a másodlagos bootloader-t írja felűl, le is töltöttem, de sajna ehhez meg egy RJ45 MICRO UART kábel kellene.. az meg csak este lesz megcsinálva, ha feláldozom a telefonom kábelét. Találtam hozzá kapcsrajzot, meg a progok is megvannak... Volt akinek ez bevált?

Urghh, hát "röviden" ennyi, remélem valaki tud pár szóval segíteni! Előre is köszi!

cm10.1

(#2121) zeusz55 válasza laba02 (#2120) üzenetére


zeusz55
senior tag

fater te aztán benne vagy a témába... szerintem ha ennyi utána járással nem sikerült meghekkelni... gari ha még van vagy kuka, vagy sose kikapcs! Respect a kitartásért! :C

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2122) zeusz55


zeusz55
senior tag

Akinek GPS térképprogramra lenne szüksége (nem navigáció mert azt a mi gpsünk amugy sem szereti) annak egy link!! Nekem bevált!!! (hónapos keresgetés után... we travel meg smafu! :((( )

http://forum.se-portal.hu/viewtopic.php?f=43&t=7416

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2123) zezoka


zezoka
őstag

Sziasztok!

Érdekel esetleg valakit egy múlt szeptemberi Telenoros Monte? Gyári tartozékaival, gyári dobozban eladó, mert nagyobbra cseréltem, kb két hónapja nem használom. Kijelzőn az első naptól kijelzővédő van! Hátulján az asztalra rakás miatti mikrokarcok a domborulat közepén.

Mennyit ér szerintetek, mennyiért bírnám eladni? 20k körül?

(#2124) meili


meili
tag

Sziasztok!
Egyik ismerősöm venne ilyen Samsung S5620 Monte telefont, és megkért, hogy nézzek utána, hogy megéri-e. A telefon használt, egy éves, még egy év garival, és 20000 Ft lenne. Szerintetek?
Az alábbi oldalon mondjuk találtam újan 23430 Ft-ért is:
www.gsmline.hu/mobiltelefon/11254-samsung-s5620-monte

Azt olvastam, hogy nincs rajt qwerty billentyűzet. Ez igaz?
Esetleg valamilyen navigációs progit lehet rá telepíteni?
Segítségeteket előre is köszönöm!

(#2125) Teasüti


Teasüti
nagyúr

Üdv!
XEJD1-ről érdemes frissíteni?
Hol találhatok hozzá firmware-t és leírást?

Kössz!

szerk: áhh látom nem is olyna régen már jártam itt.
Választ nem kaptam. Vki tudna válaszolni?
Eléggé elfogytak a hozzáértők a topikban. :(

[ Szerkesztve ]

(#2126) fúggö válasza Teasüti (#2125) üzenetére


fúggö
tag

Szia,a Magyar Samsung Monte közösség fórumára lépj be,regisztrálni kell! nagyon sok minden van és ott megtalálod a kérdésedre a választ is,sok sikert. :Y

(#2127) zeusz55


zeusz55
senior tag

Akit érdekel a Google Mobil Map egy faszán működő térkép program (nem beszélő navi) az irjon a beta47 kukac freemail ponthu-ra. Megbeszélés alapján küldhetek leírást képekkel adatokkal, ill bármilyen térkép elkészítését vállalom. Mivel neten se normális térkép, se normális leírás nincs, így magamnak kellett kitapasztalni minden problémát! Montén tökéletesen működik, de bármilyen más javas telóra is jó!

KÉP :K

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2128) jerry311


jerry311
nagyúr

Kies nevű szarral programmal lenne egy kis gond.
USB-n szépen becsatlakozik, elkezd szinkronizálni a telefonnal. Eygszer csak kiírja a Kies, hogy "No SIM card inserted. Unable to continue communication." és ennyi.
Itt megáll a Kies élet.

Oprendszer: Windows XP SP3, 32-bit.

Ötlet?

(#2129) Teasüti válasza zeusz55 (#2127) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Én is felraktam, jónak tűnik. Bár én online használom. Úgy semmi cicoma, indít, megy, örül. :)
Első pillantásra amúgy trekbuddy okosabbnak tűnik.

(#2128) jerry311
Nyisd ki az ablakot és hajítsd el messzire!
Activesync akkor már inkább.

[ Szerkesztve ]

(#2130) Kronos3000


Kronos3000
senior tag

Hali! Van egy kis gondom samsung monte-val, szeretnék gps-t használni csak nem engedi beállítani se a nyelvet se a térképet, szinte semmit. Tudna valaki erre bármilyen ötletet hogy mi lehet a baj és mit lehet vele kezdeni hogy használható legyen?

Wasabi...

(#2131) Montebá válasza meili (#2124) üzenetére


Montebá
tag

Szia!
Csak ajánlani tudom ezt a telefont.Én 30.000 forintért vettem, 20.000 forint abszolút jó ár érte. Qwerty nincs rajta. Használható navigációt én még nem találtam. Remélem tudtam segíteni!
;)

[ Szerkesztve ]

(#2132) Teasüti válasza Kronos3000 (#2130) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Ad1: melyik program?? :W
Ad2: ha gmaps, akkor az a telefon nyelvét használja. Ha magyar, akkor a progi is magyar.

meili (#2124)
Én benéznék hardverapróra is, 16 körül láttam a montéket.

[ Szerkesztve ]

(#2133) norakrisz


norakrisz
csendes tag

Sziasztok! Tudna valaki segíteni abban, hogy lehet lementeni az sms-eket a telefonról?

(#2134) jerry311 válasza norakrisz (#2133) üzenetére


jerry311
nagyúr

Emlékeim szerint a KIES tud mentést készíteni a telefonról. Telefonkönyvvel, SMS-ekkel, mindennel együtt.

(#2135) Teasüti válasza jerry311 (#2134) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Kerestem a backup funkciót, nem találtam. Csak telefonkönyvet tudja átmásolni. :W
Meg is szívtam az első fw mókát, abban voltam, h mem kártyán ott figyel a backup, de utána eszembe jutott, h az még 6680-nál volt és ez meg nem is tud ilyet. :U

(#2136) norakrisz válasza jerry311 (#2134) üzenetére


norakrisz
csendes tag

Sajnos a mostani szuper Kies már nem tud ilyet. Emlékeim szerint régen az E-250-esemhez használt Samsung PC Studio még tudta. Átmásoltam az sms-eket a memkarira, átrakom az új telefonba aztán meglátjuk, mi lesz. :U

(#2137) jerry311 válasza norakrisz (#2136) üzenetére


jerry311
nagyúr

Nekem az 1.5.3 van, az még tud olyat, hogy üzenetek mentése számítógépre.

(#2138) fúggö


fúggö
tag

Sziasztok,nekem MSI sTARrEADE kártyaolvasóm van,ezen van SIM olvasó simán átmásolom az adataimat.

(#2139) fúggö


fúggö
tag

Szeretném megkérdezni hogy Samsungnál milyen kóddal tudom megnézni mikori évjáratú a telefonom,olyanra gondoltam mint az S.W verziókód *#1234# előre is köszönöm. :Y

(#2140) Teasüti válasza fúggö (#2138) üzenetére


Teasüti
nagyúr

És mi köze a sim kártyának a belső tárhelyhez?
Manapság meg eleve ki az, aki sim kártyán tárolja a kontaktjait??

(#2141) burkuskutya válasza Kronos3000 (#2130) üzenetére


burkuskutya
csendes tag

Szia!
Milyen térképet raktál fel a telóra. Nekem a WE travel is fut, ez magyar nyelvű, és van a GpsMidHu térkép is, ez nem magyar nyelvű, de az utat, sebességet mutatja.

A We travelt be lehet állítani magyarra. A GpsMidHU-t nem. Sajnos mivel nem gügyögök Angolul, így a beállításokban sem tudok előre jutni. Hiába próbálok szótárazni, máig sem tudom hogyan lehet útvonalat kijelölni. Valahogy nem jön be.

Hát ennyit egyelőre.

(#2142) Armahun válasza Teasüti (#2140) üzenetére


Armahun
addikt

Pl én

Ha szerinted egy tárgy lehet Ő, akkor te is az vagy. Jó étvágyat evés előtt illik kívánni. A már evő embert ezzel étkezévében megszakítani igen nagy illetlenség.

(#2143) Teasüti válasza Armahun (#2142) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Előző generációs "cellphone" tulajdonos? ;)
Amennyire tudom, sim kártyán még mindig csak egyetlen számot és kb 20 karakternyi nevet lehet tárolni. Kényelmetlen, primitív, idejétmúlt megoldás. Nem látom létjogosultságát manapság.

(#2144) jerry311 válasza Teasüti (#2143) üzenetére


jerry311
nagyúr

Te lehet, hogy nem látod létjogosultságát, de aki gyakran váltogatja a telefonját az igen.

(#2145) zeusz55


zeusz55
senior tag

csatlakozom, én is simre mentem ahány név kell az bőven elfér, és számon kivül nem tárolok rajta más elérhetőséget.... szigorúan csak kártyára... befosik a telo vagy akármi úsztak a számok! :O

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – =FOR SALE=

(#2146) Teasüti válasza jerry311 (#2144) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Bluetooth-on át lehet rántani.

(#2147) jerry311 válasza Teasüti (#2146) üzenetére


jerry311
nagyúr

Tényleg?
Képzeld, kiveszem a kártyát, beteszem a kártyát és ott van.
Mellesleg mondd már el, hogy melyik telefon támogatja a számok átküldését egyben?
Eddig még mindegyik telefonom csak egyenként volt rá képes.

(#2148) Teasüti válasza jerry311 (#2147) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Hát pl a montém képes rá. :P

szerk: okostelefonok között nem hinném, h ez vmi kivételes képesség lenne, hisz még ez a kis feature phone is vígan tudja. Ezért célozgattam feljebb cellphone-ra, mert az őskövület telefonok esetén még megértem a sim kártya használatát.

[ Szerkesztve ]

(#2149) Vicoo


Vicoo
senior tag

Üdv!

Valakinek volt már olyan, hogy azokat a zenéket amiket korábban lejátszott,azokra azt írja h: Hibás fájladatok ?

(#2150) Teasüti válasza Vicoo (#2149) üzenetére


Teasüti
nagyúr

Talán korrupt a fájl?

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.