Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- Márkaválasztási tanácsadó Samsung vs Xiaomi/POCO/Redmi témakörben
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MárkaLánc
- Olcsó USB WiFi AC adapter
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alpi
tag
-
őstag
Én úgy tudom, h a led megvilágításon már régóta dolgoztak és a lényege, h a sima lcd tvknél folyamatos háttérvilágítás van és a fekete rajta csak elfedés (amin azért van egy kis átszűrődés), addig a led képes kikapcsolni egy-egy képpont világítását.
Más: Nekünk még az a656 van és azzal is maximálisan meg vagyok elégedve, de ez a led-es változat méggyönyörűbb képet ad.
Grat a cikkhez![ Szerkesztve ]
"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"
-
Chaser
legenda
Én is ezt hittem, haveri körben többen mesélték, hogy veszik a led tv-t, aztán mutattak modelleket én meg röhögtem " de oda van írva hogy led tv" ...aztán csak megértette mind, hogy ez csak egy újabb kamu, a háttérvilágítás led, nem a panel...
A cikk amúgy jó
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
RamP
csendes tag
Respect a cikkért, nagyon igényes munka!
Az tény hogy nem új technológiát mutattak be ezen a TV Samsungék, abban viszont hatalmasat ugrottak előre, hogy TV-kbe implementálták a LED -es rendszert.
Láttam ilyet kiállitva, berheltem ott mint a szemét
BR-videót is láttam rajta, csodálatos a képe.
Nagy UP a cikkért!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kell a POWER az év végére? Itt is van: SFX Lian Li SP750, 80 PLUS Gold SFX táp - 750W INGYÉ FOX
- Dideregne a CPU-d? Itt jó cooler Deepcool AK500A WHITE univerzális CPU hűtő INGYÉ FOX
- Xiaomi 14T 2 év garancia
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 4070! GAR/SZÁMLA/BESZÁMÍTÁS/INGYENFUTÁR!!!
- Philips The One 58PUS8506/12
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest