Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chaser
legenda
Én is ezt hittem, haveri körben többen mesélték, hogy veszik a led tv-t, aztán mutattak modelleket én meg röhögtem " de oda van írva hogy led tv" ...aztán csak megértette mind, hogy ez csak egy újabb kamu, a háttérvilágítás led, nem a panel...
A cikk amúgy jó
_tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
-
Chaser
legenda
Jól tudod, semmi köze a háttérvilágításnak a válaszidőhöz, "led" tv esetében -azért időzőjelben, mert ennek köze nincs a led tv-hez, hiába hazudják annak, ez max led háttérvilágítású tv- is ugyanúgy lehet mérni.
-
Chaser
legenda
Aki bármennyire képben van e téren, az tudja hogy helytelen a megnevezés, aki nincs azt átverik -sok haverom simán benyalta hogy led tv-, sztem simán lehetne őket perelni megtévesztésért Arra vagyok kíváncsi, majd az igazi led tv-re mit hazudnak
Nem tudom mit akarnak elérni az ilyenekkel, kidobtak egy jó designnal rendelkező tv-t, ha tényleg s-pva paneles 3 ms-kel, akkor biztosan jó a képe is, mit kell vakítani, hogy led tv
-
Chaser
legenda
Nálam ezzel azt érik el, hogy hozzá nem értőnek minősítik magukat a helytelen elnevezéssel, vagy mondhatnám csalásnak is az ilyet...pedig ez a tv tényleg fasza, nem kéne hájpolni baromsággal, amikor anélkül is ütős.
motorhead: Az én tv-m is 82 centis és 100k-s, nem vonok kérdőre senkit aki drágábbat vesz Az enyémben ráadásul IPS panel van, ami azért nem rossz Igazi feketét nem tud, de ez az egyetlen hibája, betekintési szögek/színek/válaszidő mind rendben van._tejesen'® joálapotpan'™_-_Hamarosan a hiányból is hiány lesz...by Samus
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Két készüléket hozott a Nubia
- Earfun UBOOM X - hanxóró
- Vigneau interaktív lokálblogja
- iOS alkalmazások
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- HomeAssistant Center - ha automatizálnád az otthonod!
- !BESZÁMÍTOK!ASUS ROG Strix G16/Intel Core i9-14900HX/GeForce RTX 4070/16" 2560 x 1600 IPS 240Hz
- Patriot Burst SSD
- ÚJ Apple Watch Series 9 45mm Cellular Graphite Rozsdamentes Acél (Stainless Steel), Braided Loop
- Asrock B650e Steel Legend Alaplap eladó.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest