Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- D@reeo: Send to qBittorrent Firefox kiegészítő (with SavePaths)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Akkor most már tudjuk, hogy itt is létezik hibás kijelző.
tzatzikiii Én biztos az E-t javaslom. Nálam minden oda kerül és semmi gond. A C-t amúgy sem érdemes pazarolni. -
muveszur
addikt
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Szia!
1. Hackeléshez először Szignózni kell a HelloOX 2.03-at, majd telepíteni.
2. A hackelés nem jár garanciavesztéssel, egyszerűen visszafordítható a HelloOX2 Unhack my phone opciójával.
3. Bármilyen programot telepíthetsz, hozzáférhetsz a rendszer rejtett fájljaihoz, és van lehetőség, hogy a ROM-ot a C:\ meghajtónak lássa a rendszer, így módosítható sok sok beállítás.
Segítséget itt találsz: Szignózás és Hack
mod:
Szeretnék mindenkit megkérni arra, hogy semmilyen tört verziót ne linkeljünk a fórumra!(B)
-
Peti567
aktív tag
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Nekem is gyári magyar de hackelt!
Nekem simán feltelepítette!
Probáld meg szignózni (lehet semmit se jelent neki), ha úgy sem akkor bezony hackelni kell, vagy régebbi verzót feltenni ovi mapsból!
Ez a verzó biztos menni fog, mert nekem se volt még akkor hackelve: ez egy tört ovi maps3.04 nekem is vacakol, sokat gondolkodik, nem találja a poziciót, rányomtam hogy kicsival ide és lefagyott, egyebek.....
lehet nem ez a legjobb verzió!
III a 3.04 még csak béta!! -
Peti567
aktív tag
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Nem kell hackelt sztem!
Feltettem a 3.04 beta verziót, tud időjárást, meg mozi műsort, csak a navigálást nem sikerült eddig szóra bírnom, salyát poziciót se találja... felmegy netre 50kb ot tölt és megáll és semmi...
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Miután van olyan amikor sikerül eltüntetni a csíkot, van értelme próbálkozni szervizelés előtt egy resettel, mint ahogy insomniac kolléga is javasolta.
-
törölt tag
válasz
Zen_Mester
üzenetére
hard resetet azért megpróbálhatnád szerintem
-
Senser87
tag
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Programot telepítettél rá? Hátha az zavar be! Hajrá a formathoz és a hard resethez! Addig ne írd le a telót

Épp a minap láttam egy progit ami ugyanígy jeleníti meg a használt memóriát. Nem tudom a nevét. -
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Akkor sajna ez nem SW hiba lehet hanem HW. A kijelző ill. annak a vezézlése önállósította magát. Ha szerencséd van akkor csak egy kontakthiba. De sajna akkor is szervíz szerintem.
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Más témával is ott van ez a dolog? Vagy például bekapcsoláskor mielőtt feláll a rendszer?
-
Quasi_modo
nagyúr
válasz
Zen_Mester
üzenetére
Tudnál valami képet linkelni a jelenségről, hogy jobban értsük?
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P9 Lite Mobiltelefon fekete 16/2 - VNS-L21 - Független!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3896, 95% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest