- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- Gurulunk, WAZE?!
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- <Lacy85>: Időmilliomosok előnyben - Játékfejlesztés #1
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
muveszur
addikt
válasz
grippen53 #4241 üzenetére
Ez az firmware az, amit talán tegnap vagy tegnapelőtt írtam ide be. A Play online bolt telefonjai kapták hivatalosan a frisssítést. Nincs benne semmi módosítva, csak pár plusz könyvjelzőt tartalmaz.
Viszont szeptemberi a ROM alapja. De újabb, mint az eddigi bolgár, és magyar gyári szoftverek. Ha ezt kb 1 hónapja elérhető lenne, akkor örültem volna, hogy van egy elég új firmwarünk. Most viszont, hogy közeleg a kinetikus firmware, nem sokat dob a latba számomra.
zola: Samsung I8910 Omnia HD XXII1 PRTII1 Play Poland <--- Erről a firmware-ről van szó.
Egyébként nem értem, miért az II1 lett az alapja ennek a firmwarenek. Rengetegen panaszkodtak, hogy rossz az akku üzemideje ezzel a firmware-rel. II2-ben pedig javították is. Akkor miért az II1 lett az alapja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Pro - 128 GB Space Black ajándék Pitaka tokkal
- AKCIÓ BONTATLAN GARIS IPHONE 16 PRO ÉS PRO MAX MINDEN SZÍNBEN ÉS TÁRHELLYEL 1 ÉV GARANCIÁVAL
- SAMSUNG GALAXY A40 SM-A405FN/DS - Fekete - Dual sim
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 13 mini Pitaka tok hibátlan.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ipad Pro A1709 64GB és 256GB Retina 2K cellular
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital RED Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest