Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• tzatzikiii

tag

válasz chipi-85 #8756 üzenetére

@ chipi85: na jo, de azert, mert nehanyan CFW ellenesek, meg nem kell altalanositani. :U Velem konkretan azt is kozoltek itt a forumon, hogy ha nem tetszik a gyari rom, akkor miert ilyen telefont vettem - LOL. Az ilyen okoskodast, hidd el, nem eri meg mellre szivni, mindenki a maga portaja elott seper. ;)
    A tobbi fozott romrol pedig azert nem esik szo, mert ugy tunik, kozulunk meg senki nem probalta. Nekem az elso fozottem egy Bukest-fele rom volt marciusban, nagyon elegedett voltam vele, de amikor valtottam, akkor nem folytattam a Bukest vonalat, mert unszimpatikus volt az az agyba-fobe csicsazas (problemazas a lakat, az ikonsor szinen, az animalt hatteren, es mindezt ugy beharangozva, mintha valami vilagszenzacio lenne), HX egyszerusege szinten nem az en vilagom, viszont kompromisszumnak ott volt faenil es TokLac, csak utobbi romoknak jobb az uzemideje, szerintem. De ha van tapasztalatod masbol, miert nem kezdemenyezel Te, miert nem osztod meg Te? ;)

@TokLac: azt hiszem, nem a legbolcsebb megoldasra jutottal. :( Nem akarsz esetleg mas belatasra jutni? :) szerintem sokan orulunk itt neked, akkor is, ha nincs mas tema - de ahogy leirtak elottem, a tema nem miattad fogyott el.

Új hozzászólás Aktív témák