- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB versus 990 PRO 2TB M.2 SSD
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzatzikiii
tag
válasz
chipi-85 #8756 üzenetére
@ chipi85: na jo, de azert, mert nehanyan CFW ellenesek, meg nem kell altalanositani.
Velem konkretan azt is kozoltek itt a forumon, hogy ha nem tetszik a gyari rom, akkor miert ilyen telefont vettem - LOL. Az ilyen okoskodast, hidd el, nem eri meg mellre szivni, mindenki a maga portaja elott seper.
A tobbi fozott romrol pedig azert nem esik szo, mert ugy tunik, kozulunk meg senki nem probalta. Nekem az elso fozottem egy Bukest-fele rom volt marciusban, nagyon elegedett voltam vele, de amikor valtottam, akkor nem folytattam a Bukest vonalat, mert unszimpatikus volt az az agyba-fobe csicsazas (problemazas a lakat, az ikonsor szinen, az animalt hatteren, es mindezt ugy beharangozva, mintha valami vilagszenzacio lenne), HX egyszerusege szinten nem az en vilagom, viszont kompromisszumnak ott volt faenil es TokLac, csak utobbi romoknak jobb az uzemideje, szerintem. De ha van tapasztalatod masbol, miert nem kezdemenyezel Te, miert nem osztod meg Te?@TokLac: azt hiszem, nem a legbolcsebb megoldasra jutottal.
Nem akarsz esetleg mas belatasra jutni?
szerintem sokan orulunk itt neked, akkor is, ha nincs mas tema - de ahogy leirtak elottem, a tema nem miattad fogyott el.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 13 Pro / 128GB / Sierra Blue / Gyári kártyafüggetlen (111A)
- BESZÁMÍTÁS! Honor 200 Lite 8GB 256GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB // Számla+Garancia //
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- Eladó Apple iPhone 13 256GB Kék / 12 hó jótállás
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- Surface Laptop 5 Touch 13.5 Retina i7-1265U 10mag 4.8Ghz 16GB 512GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest