- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- LordAthis: AI Kérdés érkezett - 3600 soros Spagetti kód refaktorálása és budget
- BMWFan: Akasztófa
- Gergosz2: Emlékezzünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
banpity
tag
Taylor
Írtam neked az oldaladra
-
kisocsi
tag
Feltettem a Pro Edition V6.2 Speed romot,nagyon tetszik,és tényleg gyors.
1 óriási problémám van,akárhova másolom a zenéket(micro sd,belső memo),a zenelejátszó nem találja a számokat.Mit csinálok rosszul,vagy hova kell másolni a zenéket?
-
kisocsi
tag
Köszönöm mindenkinek a segítségét,aki a rom telepítésben utat mutatott!!
Pro Edition V6.2 rom van fenn. Azt hittem hogy sokkal bonyolultabb. Átmentem a tesómhoz,és ott XP alatt simán felment. -
Myair
tag
válasz
tzatzikiii #9182 üzenetére
-
Myair
tag
válasz
tzatzikiii #9180 üzenetére
köszi, akkor azt fogom felrakni.
erre a romra is rá lehet rakni ami az evo-n van az attisx féle témát?
-
Myair
tag
Tudnátok olyan romot ajánlani, aminek nagyon jó a készenléti ideje?
Az EVO bár nagyon tetszik,hibátlan lenne,viszont az akkuidője valami katasztrófa számomra. Egy picit netezek a telón, pár hívás, és már le is merült. Az iszonyat hogy egy napot alig bír ki ezzel a rommal.. :/ Nem az akksival van a gond, volt fent olyan rom amivel ment 3 napot is a készülék,kemény használat mellett.
-
mclaren777
senior tag
Sziasztok!
i8910-hez létezik olyan navi program ami lényegében hozza (Magyarországon) egy Windows-os IGO szintjét?
Pontosság, részletesség, sebesség, egyedileg hozzáadható POI-k, stb? -
Myair
tag
Sziasztok, segítenétek abban, hogy van egy i8910-em és amikor rádugom usb kábellel a gépre nem ajánlja fel a választást, hogy milyen módban csatlakozzon, pedig arra van állítva hogy kérdezze meg. Semmilyen beállítások mellett nem látja a gép a telót, csak tölt. Haveromnak ugyan ilyen telója van ugyan ezzel a szoft-al (EVO), és az övét egyből látja a gépem. Esetleg szerviz menüben nem lehet ezt állítani? Köszönöm segítségeteket!
-
kisocsi
tag
Vista alatt is lehet frissíteni romot,vagy csak XP? Telepítettem a Samsung PC Studio 7 progit,mert a samsung honlap azt írta hogy az kell hozzá,de nem bírom frissíteni. Nekem egyenlőre elég lenne a legfrissebb gyári rom. Windfos után elég bonyolult,arról váltottam symbire.
Valaki segítsen légyszi!!! -
kisocsi
tag
Hello.
A HD-n I8910XEHIE2 2009 05 25 keltezésü rom van fenn. Akitöl ma elhoztam azt mondta,ő sosem foglalkozott vele,csak használta.
A legfrissebb hivatalos romot a telefon Frissítések ellenőrzése opcióval tudom feltenni?
Vagy valaki segítsen légyszi hogy hogyan kell!!Üdv.:kisocsi
-
expander
senior tag
nekem 1eve van meg, kijelzö nelkül hasznalom, eleg intenziven, es ejtettem is mar le sajna nem 1x es semmi problema nincsen vele. es tenyleg müködik virslivel a kijelzöje
-
Anulu79
addikt
A Samu mennyire szüntette meg a telefon ellátottságát? Gondolok itt arra, hogy programokat azért még lehet letölteni hozzá?
-
horby4
csendes tag
válasz
kisocsi #9159 üzenetére
Edzett üveg, de attól az még nem biztos, hogy karcálló.
Én március óta használom egy Brando fóliával és hát mikor ráejtettem egy csavarhúzót merő véletlenségből hát meglátszott. A fólián.
Mert az megvédte az üveget.
Igaz, hogy egy kicsit szebb fólia nélkül, meg karcolódik szépen a fólia, de még mindig olcsóbb, mint egy "üveg" előlap.
Én raktam rá. Más nem.USB-ről pedig tölti rendesen.
-
kisocsi
tag
Sziasztok.
Most szándékozom venni 1 ilyen csodatelót.
Valahol azt olvastam,hogy a kijelzője karcálló.
Ezt megtudja nekem valaki erősíteni,vagy cáfolni? Mert ha nem muszáj nem veszek rá fóliát.
USB kábelről ha sz.gépre van dugva tölti a telót?
A válaszokat előre is köszönöm!!Üdv.:kisocsi
-
KTomi1
csendes tag
Ere233, llll. Köszönöm!
-
llll
senior tag
...jut eszembe:
pár napja szembesültem azzal a jelenséggel, hogy a tárcsázó a használhatatlanságig belassult
egy újraindítás után rendeződött a dolog
(újabb lengyel gyári romom van)
járt már így vki? -
llll
senior tag
a műhód-adatok lekérdezése nélkül is 1 percen belül talál jelet
(mozgó kocsiban több idő kell neki, főleg ha nagyon elmozdultál az utolsó navigáláshoz képest)
legelső alkalommal ment 1 kicsit nehezen
akkor negyed óra alatt sem talált
kicsit be is sz.rtam, mert kifejezetten a navi miatt vettem meg
azóta viszont abszolút meg vagyok elégedve vele
progikból is bőven van rá választékaz ovistore-ba eddig be tudtam lépni (nokiának álcázva magamat)
most már nem tudok
mások állítólag még mindíg simán
újabb rejtély...
mindenesetre ha felbukkan vmi érdemleges, az rövidesen úgyis megjelenik a finngyártóprogramok.hu-n is
szal enélkül is megvagyokaz akksi erősen használatfüggő
1-5 (!) nap -
llll
senior tag
válasz
drevin_71 #9152 üzenetére
neten bejött a freemail persze
de én postafiókra szerettem volna tenni és az az istennek se akart összejönni
...EDDIG!!!
ugyanis most próbaképpen rányomtam (semmit nem változtattam a beállításokon, azóta is úgy voltak hagyva) és most simán lekérdezte az emileket
és
szal probléma végül is megoldva, de nem nagyon értem -
KTomi1
csendes tag
Sziasztok!
Lenne egy pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.Ha vkinek van ilyen telefonja,kérem írja le,hogy mi a helyzet.
Milyen gyorsan talál jelet a gps?
A wifi mennyire megbízható benne?
Az akksi tényleg 3-4nap?
Lehet rá telepíteni az ovi féle dolgokat? -vagy az csak nokia?-Egyelőre ennyi.
Válaszokat előre is köszönöm! -
Anulu79
addikt
A múlti média az ami elsődleges szempont az alap (telefonálás, üzengetés) dolgok mellett. Ennyi ami a szoftveres részt illeti.
Viszont ha megbízható még hardveresen is az már fél siker számomra.
Kicsit ezért félek a Wave-től. Itt nem nagyon olvastam, hogy valami meghibásodott volna a telefonban.
-
-
Anulu79
addikt
Hát én még mindig el vagyok egy kicsit bizonytalanodva.
Mivel a másik versenyző jelenleg a Wave (házon belül). Szóval semmi döntés nem jön elő belőlem.
-
HENE
aktív tag
Sziasztok két kérdésem lenne:
Taylor Pro Edition V3 Rom van fenn. Navigation Bar és Full Page főképernyőnél nem tudom előhívni a tárcsázót. Ez feauture vagy bug?Szóval ne is keressem, tegyek fel újabb ROM-ot? A frissebb Taylor ROM-okban ez megoldódott?
A másik, hogy egyszer raktam a készüléket kulccsal a zsebembe, és megkarcolódott a bal gomb alatt. A hátulján és a kijelzőn van védelem. Szóval van valami ötlet a karc eltávolítására. Világos színű Gold editionről van szó.
Köszi:
HENE -
llll
senior tag
hát igen...a harmadik egyetlen probléma:
az emilek
nekem freemailem van, úgyhogy pár elvetélt próbálkozás után hagytam is a fenébe az egészet
de nem hiányzik annyira, számomra ez nem sarkalatos pont
úgy általában is netezésre sztem a telefon még mindíg csak végszükség esetén...
a kifogás pedig akkor jogos, ha a többi oprendszer/teló lényegesen jobban produkál e téren
(ezt megint nemtom) -
Bdanyy
addikt
innov8-ről sem olvastam túl jókat, de ilyen hw meg csak samsungban volt (ram proci kijelző), ezért választottam. mostmár a galaxy s-t inkább kihagyom.
Most konkrétan azért kellett géphez jönnöm, hogy elolvassak egy e-mailt, mert 4 próbálkozás után sem nyitotta meg, retreiving e-mail után opening elmaradt és kilépkedett. Még jó hogy lesz/van androidra profimail így rászánom magam hogy megvegyem rá.
-
llll
senior tag
válasz
Anulu79 #9136 üzenetére
többen még mindíg nem tudnánk mit választani helyette
nekem egyetlen problémám van vele:
ha túl sok alkalmazás van 1 mappában, akkor már kényelmelenül sokáig tud tartani a megnyitása
de egy kis odafigyeléssel, rendezgetéssel ez is kezelhető
a másik egyetlen probléma, hogy készülj fel rá:
ez egy ilyen csináld magad - fejezd be otthon telefon
lelekes felhasználók fejezték be a samsung helyett
de ha keresztül küzdöd magad a keresztülküzdenivalókon, utána legaláb úgy érzed, "hú de kib.szottul értek hozzá" -
llll
senior tag
ezexerint a többinek is ilyen a támogatottsága? (nemtom)
hát na
akkor ez az új trend
ha az apple és a nokia megteheti amit megtesz, akkor biztos a samsung is úgy gondolta, hogy nem kéne "lemaradni"
egyébként ha a samu ezzel a telóval búcsúzott a symbiantól, sztem ennél méltóbban nem is igen tehették volna
én legközelebb majd abból a készülékükből veszek, amivel az androidtól búcsúznak -
Gabi 8906
senior tag
válasz
expander #9135 üzenetére
Jól van na.
Siettem és nem volt időm átnézni hogy mit írtam.Bocsi ha netán megzavarta nyugalmadat e helyesírási hiba.Anulu79: Jó választás az I8910,nekem nem volt semmi gondom vele.Soha nem fagyott le nem hagyott cserben.Simbianos mobilok között szerintem a legjobb vétel.
-
Anulu79
addikt
Hello!
Szerintetek mennyire éri meg most ilyen telefont venni? Ez is az egyik kiszemelt még mindig. Lehet, hogy már a jövő héten vásárolok. Szóval még nem tudok dönteni ezért érdeklődöm.
Mennyire jó most az oprendszere? Vannak benne súlyos hibák? Azt olvastam, hogy a Samu már száműzte magától. Az utolsó hivatalosan megjelent azért jó vagy hagy még kivetni valót? -
expander
senior tag
es az ideJe az pontos j
-
tzatzikiii
tag
válasz
Gabi 8906 #9132 üzenetére
I8910 HD-n hogy lehet megnézni az akksi állapotát?(%-ba írja ki)
Vannak kulonbozo kulso programok kulon erre, de en egyszeruen az SPB Mobile Shell battery widgetet hasznalom mar nagyon regota.
Klassz lehet a SGS monitorozo opcioja, en a laptopomnal szeretem nezni Everesttel a dolgokat.
S^3 nagy valoszinuseggel nem portolhato az i8910-re.
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
tzatzikiii #9128 üzenetére
10%-csökkenés egy 1,5-órás filmnél az nagyon jó érték.
I8910 HD-n hogy lehet megnézni az akksi állapotát?(%-ba írja ki)
Filmezésnél az akkura is gondoltam,hogy az SGS-picivel kevesebbet eszik(ez nekem van így,megfigyeltem.De szerintem csak azért eszik kevesebbet kicsivel mert 1 hangszóró van benne.).
De jópofa az SGS-ben az hogy kompletten tudom ellenőrizni az egész szoftveres és hardveres állapotot.(pl: proci hőmérséklete,fogyasztás,kijelző fogyasztása,akku idelye hogy másodpercre pontosan mennyit bír 1 töltéssel,stb...)
I8910 HD-ra nem lessz elérhető az új Simbian?? -
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #9128 üzenetére
Az Apple azert (es kizarolag azert) nepszeru, mert nagy a hype korulotte, semmi masert
hát azért...
gondoltam leejtem a haver állát és mutatok neki pár xHD játékot
aztán ő is mutatott nekem az iphone3-asán
és azonnal le is nullázta az i8910-est e téren
itt nem volt miről beszélni a továbbiakban
és hát igen
tökéletes telefont senki nem gyárt
sztem senki nem mer
akkor mindenkinek olyan lenne és sz.rna a többire
lásd az i8910 HD-t
az közel jár a tökéleteshezés máris mennyire nem akarjuk lecserélni
pedig már 1 éve is(!!!) megvan... -
tzatzikiii
tag
@ Bdanyy: akkor sajnos nincs tobb otletem, csak mivel en hasonlo problemaval kuzdottem, gondoltam, megkerdezlek.
@ Gabi8906: leld oromod benne, biztos vagyok benne, hogy az SGS egy jo keszulek.
Nekem amugy egyelore semmi gondom nem volt a HD-n valo filmezessel, sot, az volt a legnagyobb meglepetes, mikor eloszor neztem meg egy masfel oras filmet rajta, es csak 10%-ot csokkent kozben az akksija. A korabbi Omniam (i900) egy masfel oras filmtol csontig merult.
De tudom, hogy Te nem az akksira irod, hogy jobban birja a filmezest, hanem inkabb a procira celzol.
@ ||||: en is olvastam az N8 tesztjet, vicces volt az emlitett mondat. Mondjuk en eleg nagy Nokia-parti vagyok, az N8-at vartam is, de kicsit megint az az erzesem, hogy sokat vartunk egy nem teljesen korszeru, bar abszolut kiforrott, igen draga gepre. A cikk is azt irja, hogy jobban jart volna a Nokia, ha nyar elejen kidobja piacra a S^3-at es az N8-at. De a kijelzo felbontasa szerintem is nevetseges.
az ő üzletpolitikájuk sem szimpatikusabb, mint a samsunggé (lásd a jóslataitokat)
Detto, mi tobb, en az Apple-t kifejezetten ruhellem. Jo minosegu termekeket gyartanak (bar az antennabalhe es Jobs valasza ra [maskepp fogd] rohej volt), de a merevseguk, bovithetetlenseguk, vasarolj-mindent-iTunes-on maniajuk borzalmas. Mindezt valami hihetetlen borsos aron. Az Apple azert (es kizarolag azert) nepszeru, mert nagy a hype korulotte, semmi masert.
A Samsunggal az a bajom, hogy max 1-1,5 evig tamogatjak meg a legdragabb termekeiket is. Amugy szimpatikus, hogy relative olcsok (legalabbis az Apple-hez es a Nokiahoz kepest hamarabb lemegy az aruk), es hogy nagyon tudnak kijelzot gyartani.
A Nokiat en szemely szerint nagyon szeretem. Persze engem is zavar a dragasaguk, zavar, hogy velhetoen uzletpolitikai megfontolasokbol sosem adnak ki egy piacvezeto keszuleket a kezuk kozul (az N8 sem az abszolut top, az N97 se volt az...), viszont oriasi pluszpont nekik a hosszantarto tamogatasert. A 2 eves 5800-ra meg a minap is jott uj gyari szoft... hol van ehhez kepest a Samu?
-
llll
senior tag
válasz
tzatzikiii #9115 üzenetére
venni én sem vennék soha iphone-t
de ha csak úgy hozzám vágnák...nem dobnám el
az ő üzletpolitikájuk sem szimpatikusabb, mint a samsunggé (lásd a jóslataitokat)
ez a mini sim kártya sztem nem kicsit szemét dolog
(nehogy már másik telót vegyen ugye az iphone-tulaj)
de az a helyzet, hogy minden hiányosság ellenére mégiscsak élvonalbeli a termékük
ez a mondat különösen szíven ütött:
"Csak a miheztartás végett, ha esetleg nem tűnt volna fel: az Apple kütyüje pont annyi képpontot jelenít meg széltében, mint az N8 hosszában, khm." -
Gabi 8906
senior tag
válasz
tzatzikiii #9120 üzenetére
"Ha már üzletpolitika akkor a Galaxy S utódja dupla ledes villanót fog kapni autófókuszos videókamerával,és csak az az utáni trónörökös fog kapni xenon villanót és exponáló gombot.
"(Üzletpolitikailag így járna a Samsung a legjobban
)
Az I8910 HD-m akkuja igaz jobb volt(takarékosabb).Picivel kevesebbet bír a Galaxy S,de ez szerintem érthető.(nagyobb kijelző és proci)
Viszont filmezésnél én úgy vettem észre hogy az SGS jobban bírja a HD-tól.És a veboldalakat Wifin keresztűl pillanatok alatt betölti.(HD-nál ez nem volt ien gyors).
De nem bántam meg anno hogy beszereztem egy HD-t.Jó teló, jól szólgált amíg használtam. -
Bdanyy
addikt
válasz
tzatzikiii #9120 üzenetére
Ez fix, nekem most a desire hd tetszik a legjobban, csak sajnálom hogy nem amoled.
Modemet én is flasheltem, egy ideig nem is volt semmi de mostanában jött elő nagyon, pl belvárosban ahol néhol alig van vétel. és lépeget le föl 3g-re/ről.
-
tzatzikiii
tag
-
Gabi 8906
senior tag
Nekem nem recseg a Galaxy S telefonálás közben.
(az I8910 HD-sem recsegett).
Utólag ma kiderűlt hogy a fényképező nekem az I8910-en a szoftver miatt nem volt jó.(megnéztem egy gyári romos I8910-et és annak élesek voltak a fotói)
Viszont nekem a Galaxy jobban tetszik.Nem bántam meg.Az I8910 is jó teló,de ez az Androidos tella jobban passzol az én szükségleteimnek.
(A vaku és az exponáló kameragomb hiánya tényleg nagy baklövés volt a Samsungtól.)
-
banpity
tag
Sziasztok
Köszönöm a válaszokat.
HD marad
Galaxy S ugrik -
tzatzikiii
tag
Bdany, nem okoskodni akarok, de uj a modemed? Nekem mar nehany hete recsegett a HD-m annak ellenere, hogy JC1-es modem volt rajta, amikor is a mult heten ujraflasheltem, es flash elott ujbol radobtam, lesz ami lesz alapon a JC1-et. Megdobbenesemre azota nem recseg. Egy masik forumon ezt megosztottam a neppel, es Taylor volt olyan kedves, es felvilagositott, hogy o is ugy tapasztalta, hogy celszeru minden flash utan ujra modemet is flashelni. Es tenyleg!
Szoval csak javaslom, hogy ha netan a JC1 mellett recsegsz, probald ujratolni a JC1-et.
Ami a GalaxyS-et illeti: engem nagyon vonz az Android es a super AMOLED. Viszont a vaku es a fizikai expogomb szamomra egy nehezen megbocsathato bun, ugyanis en viszonylag sokat hasznalom a fenykepezogepet pl. dokumentumok gyors megorokitesere, es ehhez bizony nem art, ha van sajat gomb + vaku.
IPhone 4-et elvbol nem vennek, de talan csak en vagyok ennyire Apple-ellenes. -
llll
senior tag
nekem is kb 1 éve van meg a HD
ha önerőből kellene cserélnem, még mindíg eszem ágában sem lenne
csakhogy
most felbukkant a láthatáron egy céges teló halvány lehetősége
galaxy s és iphone4 jöhetne szóba
n8 vhogy nem
vmi más oprendszert szeretnék megkóstolni
állítólag mindkettő lényegesen gyorsabb, mint az i8910
(amit bizony néha már kicsit lassúnak érzek
semmi komoly, de mégis)
a galaxynál hiányzik a vaku és a fizikai exponálógomb
jó, vili hogy nem elsődleges szempont egy telónál a fényképező
nekem sem az
de akkor is hiányzik
az iphonnál, meg a rádiót hagyták ki
kicsit érthetetlen, hogy miért ezeken spórolnak már
kijelzőben modernebb a galaxy, de az iphone-é meg a jelenlegi legnagyobb felbontású
egy bumper engem nem zavarna
sygic aura pedig talán mindkettőre lesz
(hol van már...?)
úgy összességében asszem kíváncsibb lennék arra, hogy mi a fene kerül ennyibe az iphone-on
de azért egyelőre a HD-t is megtartanám
biztos ami biztos -
ere233
tag
válasz
Gabi 8906 #9111 üzenetére
nos én is megosztom mert nekem is volt galaxy s em és erről váltottam i8910 hd re. nekem nem jött be a galaxy az android jó és abban egyetértek hogy több lehetőség van benne mint a symbianba de azért ne írjuk le telejesen a symbiant!!! A kijelző tényleg fantasztikus ennél szebb nincs de ezzel ki is merült nálam. Kihangosítva a telefon egy nulla a beszélgetés hangereje szintén nulla én alig halottam. szerintem aksija is jóval gyengébb az i8910 hez képest. Maga a telefon gagyi műanyag és 1 nap után már karcos volt a hátlap. Néha belassúlt de csak pár menü pontnál már nem emlékszem pontosan rá hogy melyik menű volt. Hát fotóba az i8910 szerintem sokkal jobb én összehasonlítottam a kettőt gépen és elég nagy különbség az i8910 javára nagyjából ennyi én 3 nap után eladtam a glaxy s t de hát ez izlés dolga...
-
Gabi 8906
senior tag
válasz
tzatzikiii #9110 üzenetére
Nos: Az android kezelőfelülete és látványossága(értsd:grafika) magasan felülmúlja a simbiant.Filmeknél szerintem kevesebbet fogyaszthat a Galaxy S(ez az én véleményem.
).
Viszont kevésbé melegszik(nyílván a nagyobb processzor kevésbé van leterhelve mint a HD procija).Filmeknél való tekerésnél kicsit sem pixelesedik be a kép.
HD-s videókat(1280x720,30 fps)-röccenésmentesen viszi.Videófelvételnél nincs autofókusz,a közeli felvételek nem élesek.Fotózásba jobb mint a HD,élesebb képeket készít(ez az én véleményem,igaz néha ez a galaxy is tud életlen képeket lőni)
Kihangosítva jól szól,de nem olyan jól mint a HD.(Itt sajnálom a sztereó hangszórókat)
Ami a menük közötti gyorsaságot illeti,mind a kettő veszett gyors.Csak az android 2.1 kezelőfelülete fényévekkel a simbian előtt jár.
Ha van valami kérdés, szívesen válaszolok rá. -
-
Senser87
tag
válasz
tzatzikiii #9106 üzenetére
@ banpity (#9105)
Még nem adtak ki a HD-nél jobb telefont, nem tudom miért váltatok visszafelé
Max az N8, de még annak az újdonsága is kevés, ahhoz hogy váltsak.
Mi az amit nem tudsz megcsinálni a HD-vel? Multitouch?
-
tzatzikiii
tag
válasz
banpity #9105 üzenetére
Ha lenne egy GalaxyS-nyi felszabadithato anyagi keretem, en is erosen gondolkoznek.
Ellenerv: az i8910 HD meg mindig szep, meg mindig jo, meg mindig erosnek szamit. Ha nem erzed magad az S60V5 altal korlatozva (engem pl. nem zavar), akkor egy remek telefon.
Erv: az Androidnak van jovoje, az S60V5-nek nincs. Emellett az ujdonsag varazsa nagyon eros a GalaxyS eseteben, szuper jo tesztek vannak rola.
Ellenerv: egy ev mulva mar a GalaxyS-nek is lesz utodja, mert egyszeruen ez a Samsung uzletpolitikaja. En pl. megvettem 2008-ban kb 100-ert az Omnia I-et, aztan ra egy evre mar erosen elavult volt. Megvettem 2010-ben a HD-t, fel evvel kesobb mar van frissebb, lagyabb, jobb utodja. Ez a tendencia orokke igy lesz, minden evben fajhat a fejed, hogy nem up-to-date az egy eves telefonod.
En csak a magam neveben tudok beszelni, de en akkor cserelem le a HD-met, ha mar a mezony donto tobbsege elhuzott mellette, es mar tudasban is keves a telefon, vagy netan tonkremegy, elhasznalodik. Szoval nalam meg minimum egy eve van a HD-nek.
-
banpity
tag
Sziasztok "kollégák"
A véleményeteket kérném ki abban hogy lecserélném a HD-t egy Galaxy S-re.Érveket kérnék mellette és ellene.2009 11. hóban vettem.Szeretem nagyon de a Galaxy is nagyon tetszik.Amit hiányolok belőle az a vaku.Régi symbian-os vagyok még anno 3650-el kezdtem tehát ebben a témában otthon vagyok de az android kicsit ismeretlen még számomra.Szóval nem tudok dönteni.
Válaszokat előre is köcce -
Legi5
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni..
Láttom, hogy kijött egy újabb rom a HD-ra.. (Samsung i8910HD Evolution Rom)
Külsőre nagyon tetszik a rom, viszont mivel még egyszer sem cseréltem rom-ot, nem tudom, hogy hogyan fogjak hozzá.. Ha esetleg valaki feltette már az Evolution romot, milyen változásokat tapasztalnék a gyári rom-mal szemben? (akkuidő, kamera, gyorsaság, memória stb.) Valamint vissza lehetne-e rá tenni az alap gyári programokat (real player, quickoffice stb.) meg lehetne-e rá tenni SPB Mobile Shell-t?
Végülis meg vagyok elégedve a gyári rom-mal, de azért jól jönne a kinetikus görgetés (képeknél, zenénél stb.); a stabil kamera/videófelvétel; valamint a hosszab készenléti idő.. (A többi apróság már + lenne..Egyszóval: Mindenre jó az SPB Mobile Shell, csak azért kéne az új rom, hogy a videó/képfelvétel jobb legyen; a kinetikus görgetés meglegyen a (képeknél, zenénél); gyorsabb legyen; valamint hoszabb legyen a készenléti idő..
Mit javasoltok? Minderre megfelelne-e az Evolution rom? Valamint, ha igen, akkor hogyan tegyem fel a telefonra?
Előre is köszönöm a válaszokat..
U.i.: Valamint elnézést az esetleges "buta" kérdésekért..
Üdv.: Legi5
-
ere233
tag
válasz
chipi-85 #9101 üzenetére
köszi a infót
már feltettem az új bukest féle romot és kilőttem mindent így már remek a gép most vagyok 3 ik napos és még van 3 vonal rajta úgyhogy megoldódott a dolog nem bántam meg ezt a telefont nagyon ott van szeren és ezzel az új rommal ég és föld a különbség
na meg feltettem a taskman is amivel a processzeket kilőtem
-
Most olvasom ere233 hogy akkumulátor gondjaid vannak!
1. Művészúr blogján található beállításokat tedd meg.
2. Ha hivatalos ROM van fent, akkor USB után restartold a telefont, mert egy process bent marad ilyenkor, és ez rettentően szíjja az aksit.
3. tedd fel a JD1 modemet, erre mondják, hogy a legjobb (telefonálás minőségén is javít, és az akku időn)
4. ha sokat netezel (Wifi, 3G) az is és a GPS is meríti rendesen!
5. Mivel olvastam hogy új a telefon, az akkunak kell egy pár feltöltés mire eléri a 100% kapacitását!Ha ezek mind megvannak, akkor 3-4 napot el kell mennie a telefonnak!
Új hozzászólás Aktív témák
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI H110M i7 7700 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD GTX 1660 6GB Zalman N4 Cooler Master 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest