- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
Valami nem okés ezzel a HyperX 1.5 Bulgár verzióval...
A magyar hivatalos ROM-mal semmi gondja nem volt a PC Studio-nak, sikeresen be tudtam lépni a névjegyek menüpontba, ill. semmi rendellenes nem történt, adatok mentése közben.Ezzel szemben a HyperX-nél ha kijelölöm a rendszermeghajtót+névjegyeket+beállításokat+email beállításokat 16% megáll a mentés és se jobbra se balra. Ezek után rendszermeghajtó nélkül próbáltam lementeni a többit, ami jól ment, de miután végzett több furcsaságot is tapasztaltam, pedig elvileg csak lementettem az adatokat. Téma beállítás elszállt, újraindítás utám se jött vissza. Többször megjelent egy piros X, hogy "rendszerhiba". Az email beállítások törlődtek valami miatt ami elég aggasztó. Nem tudom mi törlődhetett ezen kívül, látszólag pár perc nyomkodás után azt mondom semmi. De ki tudja..többször csináltam újraindítást, de nem javult meg.
Aztán "megfejelem" ezeket a problémákat még azzal hogy a PC Studio ha csatlakoztatva van a telefon, és a névjegyzéket akarnám megnyitni szerkesztéshez, az "intéző leáll" felirat fogad, és persze utána újra betölti, de a névjegyzéket nem lehet megnyitni a gépen, holott a magyar ROM-mal ez működött. A többi funkció működik a gépen, tehát nem a PC Studio lett hibás.
Nem tudom mi lehet a gond, de én ezt a főzött ROM-ot mielőbb le fogom szedni, mert ez így rendellenes működés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- Call of Duty: Black Ops 7
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Hobby elektronika
- Napelem
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG251QF 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest