Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

Valami nem okés ezzel a HyperX 1.5 Bulgár verzióval... :U :F :(
    A magyar hivatalos ROM-mal semmi gondja nem volt a PC Studio-nak, sikeresen be tudtam lépni a névjegyek menüpontba, ill. semmi rendellenes nem történt, adatok mentése közben.

Ezzel szemben a HyperX-nél ha kijelölöm a rendszermeghajtót+névjegyeket+beállításokat+email beállításokat 16% megáll a mentés és se jobbra se balra. Ezek után rendszermeghajtó nélkül próbáltam lementeni a többit, ami jól ment, de miután végzett több furcsaságot is tapasztaltam, pedig elvileg csak lementettem az adatokat. Téma beállítás elszállt, újraindítás utám se jött vissza. Többször megjelent egy piros X, hogy "rendszerhiba". Az email beállítások törlődtek valami miatt ami elég aggasztó. Nem tudom mi törlődhetett ezen kívül, látszólag pár perc nyomkodás után azt mondom semmi. De ki tudja..többször csináltam újraindítást, de nem javult meg.

Aztán "megfejelem" ezeket a problémákat még azzal hogy a PC Studio ha csatlakoztatva van a telefon, és a névjegyzéket akarnám megnyitni szerkesztéshez, az "intéző leáll" felirat fogad, és persze utána újra betölti, de a névjegyzéket nem lehet megnyitni a gépen, holott a magyar ROM-mal ez működött. A többi funkció működik a gépen, tehát nem a PC Studio lett hibás.
    Nem tudom mi lehet a gond, de én ezt a főzött ROM-ot mielőbb le fogom szedni, mert ez így rendellenes működés. :F

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés