Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zack

nagyúr

válasz Quasi_modo #2677 üzenetére

Megoldódott... :U Fogalmam sincs mitől. Jópárszor formáztam itt is, ott is, és nem lett jó. Majd egyszer csak itt is meg ott is...és egyszer csak jó lett. ;)

Persze ezeken már rég túl voltam amiket írtatok tippként, hogy kártyaolvasóban rejtett fájlok megjelenítése, lassú formatálás...stb. Már én sem hiszem hogy a témáktól volt a gond, inkább a ROM-ra gyankszom. Nem akadhatott összes semmi, mivel semmi sem volt telepítve. Most gyári bolgár ROM van fent, de persze ez nem azt jelenti, hogy az újabb főzött ROM-ot nem fogom kipróbálni. ;] Persze nem túl jó a nehézségekbe úgy belefutni, hogy 1 hete van meg a telefon. Gondolom minnél mélyebben fogom elsajátítani a használatát, annál könnyebben fogok megoldást találni a felmerülő problémákra. Így hogy helyreállt a rend, és lehiggadtam, folytatom tovább az "ismerkedést" a telefonnal persze mosolygósan.

A gyári bolgár ROM-ot valamiért gyorsabbnak érzem eddig, mint főzött verzióját, de még korai végleges következtetést levonnom, túl rövid ideje van még fent.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés