Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- TheLázs: Mi várható el a betegtől...?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueMerle
veterán
-
piny
tag
-
Lall
veterán
Soha ne add fel, soha ne add fel, soha ne add fel...
Szóval ami nagyon fontos (szerintem). Mielőtt elindítod az odint egy restart. Aztán a systray-ből kilőni a felesleges dolgokat többek között a PC Studiot is. Más program se legyen megnyitva (Böngésző, Outlook stb...). Ezután odin elindít, telefon csatlakoztat, a többit pedig tudod.
Nekem is jól fent voltak a driverek, de mindig megállt a connection setup-nál, mert valami program vagy a PC Studio meg volt nyitva. Ha ezeket betartod sikerülni kell. Biztatásként pedig: Hajrá Szabó néni!!!
-
petipetya
nagyúr
Nincs jól telepítve a drivered. Nekem ezzel a leírással sikerült:
"Minden samsungos usb driver töröl->xp reboot->new-shrewsbury-V4_50_7_0-WHQLed-with-ADB-customer-free telepít-> Swallowtail_v4440_WHQL_Certified telepít-> xp reboot-> ne fusson semmi felesleges program! teló normál módban rádug->megvárod,amíg mindent lezongorázik az xp driver telepíztője.Majd szabályosan leválasztod a telót.xp megint reboot(csak,hogy ne unatkozz ). megint ne fusson semmi felesleges progi! teló kikapcs,sim+sd kivesz,teló volume down+kamera+power gomb trióval bekapcs.Majd usb-re rádug.Vársz türelmesen,amíg xp gondolkodik. ha szerencséd van,ezután már fel is ismeri az odin."
-
Skynet258
veterán
Restart a telefonnak és a gépnek, aztán hátha észhez tér. Ha nem látja a telefont, az a driver hiánya miatt van.
slezakimi: ha még nem zúztad szét a rendszer valami programmal, hanem alapbeállítással csinálja ezt, akkor visszaviheted ha gondolod. 3 napon belül szó nélkül kapsz egy másikat, nem kell szervizre várni vagy ilyesmi. 3 napon túl igen... De csinálj egy hard resetet, használd a telefont ahogy tennéd, és ha akkor is szórakozik, akkor mindenképpen vidd vissza
-
piny
tag
Ahm, az nem érdekes
Én benn a pannonnál az ügyféltérben csináltam a LK féle rootolást, telefonvásárlás után 5 percel. Gondoltam ha elcseszem, közel legyen a szerviz
Hm, érdekes, akkor szokta ezt csinálni (tipikus Samsung...) amikor FW frissítés van, és nem csinálsz dupla rebootot a telefonodon utána. Ha custom első lefutása után se volt reboot, akkor is lehet ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Milyen processzort vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Nintendo Switch 2
- Építő/felújító topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 15 128GB Black ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Plus 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- iPhone 14 pro max - 256gb - Deep Purple - Vodafone függő - 2 éves elmúlt!
- Samsung Galaxy Navy Blue S25+ 256GB eladó
- Samsung Galaxy A53 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 15 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Szép Független Apple iPhone 14 128GB Black 88% ! 1 Hó Jótállás
- Honor Magic6 Lite 5G , 8/256gb , Media Markt vásárlás , Hibátlan , Garis .
- Google Pixel 8a 8/128GB, Bay, független
- Samsung Galaxy A25 5G 128GB 6GB RAM Dual (SM-A256) Mobiltelefon
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9E4MG/A) Ezüst - 3év garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest