Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
Ismét tréfi lett a spica! Egy gyári visszaállítás megoldotta a problémámat, ami az volt, hogy az APN nem kapcsolódott fel adatforgalomra! Már örültem és azt mondtam, hogy jó kis teló ez mégiscsak! De a hétvégén és már a mai napon is jelentkezett az újabb hiba ami az alábbi!
Telefonálás közben kb 5 perc után, de lehet, hogy 10 megszakítja a hívást autómatikusan a készülék. Hm. először azt hittem a partner lemerült. Hívnám semmi, nem kapok vonalat. Ráhagyom és jönnek a hívásértesítő sms-ek. Felhívom a saját készülékemet, erre mondja a hang a hívott szám nem elérhető! Vicc! Be van kapcsolva a telefon jönnek az sms-ek és én nem vagyok elérhető! Lassan rémálom ez a készülék, mert nekem üzleti alapon van, nem hobbi szinten és sajnos kukába kell hamarosan küldeni mert becsapni nem szeretnék vele senkit!
Ha valaki tapasztalt hasonlót és létezik megoldás az írja már le legyen szíves!
Üdv. Erika
-
Steel80
csendes tag
válasz
vadászcsiga #22686 üzenetére
Nagy meggondolatlanság volt frissítenem rá. Az 1.5 abszolút stabilan működött, ez a 2.1-es T-mob verzió hitvány munka. Sajnos béna vagyok, hogy másikat telepítsek rá, így marad a szenvedés ezzel.
-
Steel80
csendes tag
válasz
vadászcsiga #22684 üzenetére
Köszönöm, de sajnos nem segített. Ugyan az a helyzet nem kapcsol be. Azt is észrevettem ezzel a hibával egyidejűleg, hogy ha repülő módban volt a készülék és azt kikapcsoltam nem kérte a pin kódot ( amikor alkalomszerűen normálisan adja az adatforgalmat, akkor előtte kérte a pin kódot mindig ) telefonálni tudok de az adatforgalom ikon nem jelenik meg és nincs is. A wifi viszont kifogástalanul működik.
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
Van-e valakinek megoldása arra a problémára, hogy az APN nem kapcsolja be az adatforgalmat?
2.1 ( gyári T-mob. ) alatt nekem rendszeresen előfordul, hogy az APN bekapcsolása után sincs adatforgalom és az ikon sem jelenik meg. Ilyenkor újra kell indítani a készüléket és akkor már jó, de ezt viszont elég viccesnek tartom!
Valami ötlet?
-
Steel80
csendes tag
válasz
adamfriday #20021 üzenetére
Igen a panteon az egy kudarc! Zeam van fent!
A telepített progik:
APNdroid, Astro, Calltrack, Cools, Google Translate, Időkép, Silent boot, TuneWiki, RealCalc, Zeam
A Not Call Log-ot egyelőre töröltem. Hátha az okozta. De ha így sem jó akkor végképp nem tudom!
-
Steel80
csendes tag
Kicsit el vagyok keseredve a spicaval kapcsolatban. Amióta 2.1 van rajta folyamatosan napi rendszerességgel, néha többször is lefagy. Hívnak felveszem, beszélünk és a beszélgetés végén már se kép, se hang. Mintha ki lenne kapcsolva a telefon, nem reagál semmire. Ami viszont érdekes, ha hívom egy másik készülékről azon azt hallani, hogy kicseng pedig meg se mukkan. Ez így gáz, mert nekem a telefon és az elérhetőség hozza az üzletet és a pénzt. Valahogy elvesztettem a bizalmam a telefonban.
Gyári T-mob.-os a frissítésem és gyakorlatilag a minimum applikációk vannak a telefonon. Esetleg valaki járt már így?
A másik, hogy közel 2 perc mire bekapcsolás után használható a készülék ez szerintem nagyon sok! Véleményem szerint 1.5-el stabilabb volt, legalábbis az enyém az volt!
Üdv. Erika
-
Steel80
csendes tag
Úgy tűnik az én telefonomon az orrfújásos jelenséget megoldotta egy kollégám. Azt tanácsolta, hogy a Callmeter NG alkalmazást gyaluljam le róla. A miértekről nem beszélt, de azóta nem szipog.
-
Steel80
csendes tag
2.1 alatt nekem kicsit lassúbbnak tűnik a telefon működése. Pl sms szövegírás nem akadozik, mint 1.5 alatt, de pl az összes beszélgetés menüre 3-4 másodpercet kell várni. Ugyan ez van a telefonkönyv alkalmazásnál is. Ez normális dolog vagy egyedileg nálam lehet?
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok! Az első összeomlásom meg volt 2.1 alatt! Érdekes volt a jelenség, mert nem tudtam életet lehelni a telefonba, mintha teljesen lemerült állapotban lett volna. Ami érdekes, hogy mikor felhívtam egy másik készülékről, azon adta a vonal hangot, tehát csörögnie kellett volna. Akkumulátor ki majd be és indult. Amit még észrevettem így egy nap után, hogy a boot ideje jóval hosszabb mint 1.6 alatt volt. Nem tudom ez normális jelenség-e?
-
Steel80
csendes tag
Letöltöttem a not call log-t, de úgyfest a 2.1-en lustábban működik. Kb 8 mp alatt ugrik vissza a hom-ra. Így okafogyott lett ez a jó kis progi.
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok! tegnap frissítettem NPS-el 2.1 és valami brutális indító hangot installált a T-mobile a programba. Létezik-e valamilyen applikáció ennek ki-be kapcsolására, vagy marad csak a némítás és ki, majd bekapcsolás?
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
A szipogásos jelenség sajnos valószínűleg T-m-os hálózati hiba. Ezért nem javítható! Franciaországban bekapcsolt adatforgalommal nem csinálta.
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok! Az orrszívásos problémára: Bekapcsolt adatforgalom mellett jelentkezik és csak akkor amikor EDGE lefedettség van és csak a T-Mob. készülékeknél.
És egy nálam jelentkező új hiba. Bedugott adatkábel esetén érzéketlen az érintőképernyő. A kábel kihúzásával megjavul.
Valami ötlet?
-
Steel80
csendes tag
válasz
devast #12300 üzenetére
Nikk, Devast!
Zeam Launcher
Call meter ng
Astro file manager
Not call log
műsorújság
quick settings
the weather channel
Taskiller Free
Rings extended
Tunewiki
CalltrackEzek a programok vannak a telefonon más nincs.
A sim kártyám elvileg új mert februárban lett üzembe helyezve a telefonnal együtt az van ráírva, hogy Vario SIM kártya.
-
Steel80
csendes tag
Ma spontán újraindult a spica, előttem az íróasztalon.
Szerencse, hogy észrevettem a bejelentkező dallamot. Az a gáz, hogy ez már nem az első eset és a munkám tekintetében elég nagy gáz ha ki van kapcsolva a telefon.
Mi lehet a problémára a megoldás? Szerviz? 2.1? Kicsit szomorú vagyok, mert ez egy olyan telefon ami maximálisan a munkatársam és mégis apró bosszantó hibák.
Ami zavar benne most már nagyon:
- orrszívás effekt
- újraindulás
- percegő hangszóróMár volt egy rendszer visszaállításom mert spontán kérte a pin kódot, amit hiába ütöttem be jól nem fogadta el. Ez úgy tűnik elmúlt. Jött az újraindulgatás és maradt az orrszívás és a hangszóró percegés.
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
Hibajelnség: a térerő kijelző nullára áll, de tökéletesen tudok telefonálni, majd ezután kéri a sim feloldását, a telefon nem indult újra, csak a panel jelent meg és nem fogadja el a pin kódot. Ezt akárhányszor el lehet rontani nem tilt le a telefon. Újraindítás szintén ugyan ez, nem fogadja el a pin kódot. Akku ki utána helyre áll.
Most egy kicsit elszomorodtam. A telefon Tmob 1.5-ös szoftver.
Valaki találkozott ilyen hibával?
Erika
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
Valaki ismer-e olyan programot, amellyel ikon, vagy widget formájában rejteni tudom a hívószámomat.
Előre is köszi!
-
Steel80
csendes tag
Valaki tudna nekem megoldással szolgálni, hogy wifin miért nem tudok a marketről letölteni. Tudok keresni, a programra ráállni, de a letöltés nem indul el. Néha azonban ugyanezen a wifi hálón egyből elindul, de ez igen ritka.
-
Steel80
csendes tag
Az orrszívásos jelenségre az első reakció a quicksettings eltávolítása volt, ami megoldotta a problémát, de nem a quick a baj, hanem az adatkapcsolat. Ugye a quick letörlésével a próba idejére megszünt a probléma. Na de vissza jött abban a pillanatban amikor az adatforgalom bekapcsolásra került. Tehát valószínű az a hunyó és nekem edge folyamatoknál jelentkezik 3G alatt nem panaszkodott még senki.
Az, hogy ez normális jelenség-e egy telefonnál valószínűleg nem, de a munkám miatt nem engedhetem meg, hogy most emiatt hetekig ne legyek onlie, a garis javítás miatt és a végén úgyanúgy visszadják a telefont, hogy EZ JÓ SEMMI BAJA
Nálam elég gáz volt amikor Garnier marketingese a vonal másik végén rákérdezett, hogy meg vagyok-e fázva és az egyértelmű nemre megkérdezte, hogy akkor miért szívom ilyen undorító módon az orrom.
Szóval gáz!
-
Steel80
csendes tag
válasz
petipetya #7200 üzenetére
Most próbáltam ki. A barátnőm telefonjáról felhívtam magam
és valóban kellemetlen, mintha az orrát szívná az ember. Ritmikusan ismétlődik. Kikapcsoltam a 3G-t és a wifit megszűnt a jelenség. Visszakapcsoltam előjött. Letöröltem a Quick settinget és vissza az APN Droidot. Megy a 3G és a Wifi is és tiszta a beszélgetés.
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
Már több ismerősöm szólt, ha engem hív érdekes háttérzajok ( mintha az orromat szívnám, de nem ), meg hangingadozás figyelhető meg ( középhullámon a Kossuth adó ). Valakinek volt-e már hasonló élménye? Aggaszt a dolog mert, a teló munkaeszközöm és most egy garis javítás lehet, hogy van 3 hét.
A zárójelben szereplő hasonlatok a vonal túlsó oldaláról származnak.
Köszi előre is!
Erika
-
Steel80
csendes tag
Nekem kiírja a teló verziószámát a telefon frissítése fülnél hiszed vagy nem!
-
Steel80
csendes tag
Nálam az NPS már odáig jutott, hogy kiírja a frissítéskor a teló verzióit és közli, hogy a legfrisebb szoftver van rajta. Szerintem már csak néhány nap és jön.
-
Steel80
csendes tag
válasz
adamfriday #6227 üzenetére
Köszi.
A tegnap letöltött alkalmazásokat uninstalláltam, mivel azt is észrevettem, hogy ezután a fullra töltött akksi lement kb 4 óra alatt 50%-ra úgy, hogy gyakorlatilag 5 perc telefonálásom volt csupán. Ma meg ez a lefagyás. Letöröltem őket és várom a fejleményeket.
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
Most fordult elő először a telefonnal, hogy magától kikapcsolt és újra sem indult, mert ilyen már volt. Nem tudtam visszakapcsolni, csak úgy, hogy kivettem az akksit és utána indult csak el. Amit észre vettem, hogy az átlagosnál jóval melegebb volt a telefon. Hasonló tapasztalata van-e valakinek?
-
Steel80
csendes tag
T-mobilos ismerősöm mondta, hogy a szolgáltató elkészítette már a csomagját a 2.1-be. Pár napon belül elérhető lesz a honlapjukon.
Valaki tud-e megoldást arra, hogy a g-mail rendszert , hogy kell úgy beállítani, hogy értesítsen új e-mail-ről. mert jelenleg csak kézi frissítéssel dolgozik. Ha hülyeséget kérdeztem most akkor elnézést - szőke vagyok és humán végzettségű!
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
Ezt a kódot próbálta már valaki?
* # 0002 * 28346 #
Valószínűleg itt lehet a hangszóró hangerejét kalibrálni. Ha esetleg valaki már tolta neki és sikeres volt megoszthatná!
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
A marketről tudna valaki ajánlani olyan progit, amellyel nyomon tudnám követni a hívásmennyiségeket, sms-eket és ezek nullázhatók is lennének, mert a call meter nekem csak totált mutat és nem találok nullázási lehetőséget. Viszont a netcounter sem nullázható, de mutatja a totált a havi a heti és a napi letöltési mennyiséget.
-
Steel80
csendes tag
-
Steel80
csendes tag
Az android market nekem wi-fi-n nem működik. Ez normális vagy be kell állítanom valamit?
-
Steel80
csendes tag
Sziasztok!
3 hete kaptam szolgálati telefonnak a Galaxyt. T-mobilos L-es díjcsomagban. A munkám miatt sokat használom a telefont és a netet is. Meggyőződésem, hogy ennek a telefonnak az erőssége a net-es adatkapcsolat.Wi-fi és 3 G megosztva megy összesen 120 Mb-t adatforgalmat értem el idáig, tehát nem vész, 1 Gb a limitem.
A kezdeti idegenkedés után megbarátkoztam a telefonnal és most bátran állíthatom életem legjobb telefonja.
Két hibám volt idáig és ez Olaszországban jelentkezett. Kétszer önkényesen újraindult a készülék. Itthon ezt a problémát nem tapasztaltam. Egy olasz szakember szerint mindenképpen üzembe helyezés után vissza kell állítani a telefont a gyári beállításokra és utána elkezdeni a személyreformázását. Ezt nekem megcsinálta és azóta hibamentes a program még az IGO-t sem dobálja ki.
Nekem egy kicsit negatívum, hogy max hangerőn is halk a telefon telefonálás közben, illetve nekem pattog is a hangszóró szintén csak telefonálás közben. Nem tudom ez típus jelenség-e vagy egyedi probléma? Illetve jelzőhangoknál recsegés hallható a hang végén, nem tudom ez is egyedi jelenség-e?
Akkumulátor nálam két nap, de a másodikat nem kockáztatom ezért minden este töltés!
Összességében elégedett vagyok vele!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- További aktív témák...
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Black Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
- iPhone 16 Pro MAX 1 TB Black Titán - - Apple Garancia Warranty: 2025-11-10
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB White Titán - - Apple Garancia
- ÚJ - iPhone 16 Pro MAX 256 GB Natúr Titán - - Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest