Hirdetés
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: Majdnem banki adathalász csalás áldozata lettem.
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibz03
őstag
válasz
petipetya #26134 üzenetére
Köszi szépen, kipróbálom!
(#26136) montyx: Kedves montyx, olvasd már el, mit írtál.
"Azaz, a kész moddokat külön topikba teszik fel, amiben később csak a mod frissítéseket lehet postolni. Pont azért, hogy ha valaki használni akarja a kitchenteket, akkor ne kelljen 6 trilliárd hozzászólást végigbuherálni." - Mi ebben a logika? Ha összeszedettebben rendeznék el a dolgokat, akkor nem kéne 6 trilliárd hozzászólást elolvasnod, így viszont el kell.
Leírod, hogy: "Amúgy pont az undervolted ami így a leghamarabb megtalálható.", majd pedig: "Nem tudom pontosan melyik változatot tolták bele a kernelbe". Ezen olyan jót röhögtem.Szerinted ki nem tudja itt, hogy mit csinál az "undervolt"? Olvass már vissza, le is írtam korábban. De az rejtély, hogy melyik is van a kernelben. És annak ellenére, hogy itt vered a nyálad, hogy a leghamarabb megtalálható, a végére odaírod, hogy nem tudod, melyik változat került a kernelbe. Hát ez jó volt.
(#26133) DeadMeat: Úgy látom, te se vagy tisztában azzal, hogy mi micsoda a kernelben, szóval nem tudom, miről beszélünk. Én azt mondtam, hogy f@szságnak tartom, hogy megbonyolítják az ember dolgát a samdroidosok, holott szinte semmi erőfeszítésükbe nem kerülne leegyszerűsíteni a dolgunkat. Továbbra se tudja senki, hogy melyik soundfix van a kernelben, az undervolt milyen mértékű stb. Csak fel vagytok itt háborodva, amiért leírtam a véleményemet. Azt meg, hogy használjam a kitchent vagy ne (annak ellenére, hogy nem vagyok vele maradéktalanul elégedett), majd pont ne te mondd már meg nekem.
-
legiaap
félisten
válasz
petipetya #25706 üzenetére
Én másképp csináltam.
Én az első oldallal nem foglalkoztam, hanem a Profiles fülön létrehoztam két profilt és mind a kettőt kipipáltam, sőt még az Enable-t is azt ennyi.
Amúgy amit te kérdeztél azt én sem tudom mire való de érdekelne.
Meg még valami:
Ha nem hozok létre profilokat, hanem csak a Scalling közül kiválasztok egyet akkor mi van?
Mire is való, vagy mit takar az a Scalling alatti dolgot. Azokat a szavakat még az MTA Sztaki oldala sem ismeri. -
r.zozoka
aktív tag
válasz
petipetya #25391 üzenetére
majdnem időben
te milyen készülékre cserélted a spicát?honeker
pont azt írtam hiába tesz fel újat attól az még élni fog a flash és a root nem írja felül!
tehát hiába tenne fel bármilyen romot a hiba megmaradna, mert nem a firm-en belüli beállítások/hívások/.... cuccban állítódott el hanem a fő szerviz menüben!
ez éppen olyan mint a hang(szervíz kódos) beállítása ott is ha beállítod akkor utánna rakhacc fel bármilyen romot akkor az úgy marad, pont mint ez! -
sssz
őstag
válasz
petipetya #24334 üzenetére
ha jól értelmezem akkor azt írja hogy főzz eegy normál zip romot, bontsd ki és az ott lévő phone contact fájlt cseréld ki ezekre.
de akkor montyx leírása szerint nem nagyon éri meg.
más: valaki adnak nekem egy konkrét linket az FE8béta9-hez? én egyszerűen nem találom. pontosabban találtam már mindenféle verziót, csak ezt nem. pedig ezt ajánlották nekem, hogy ez nagyon stabil.
akinek ez van fenn, az tudna nekem annyiban segíteni, hogy az egyénekhez beállított csengőhangok mindig működnek híváskor? én még mindig ezzel a gonddal küzdök
úgy tűnik az ogg-ba való konvertálás és a systembe másolás sem végleges megoldás
-
montyx
aktív tag
válasz
petipetya #24026 üzenetére
Sztem most van az átállása a marketnak az új Android kiadásra, lesz légyen az 2.3, vagy akár 3.0. De ez teljesen szubjektív, csak megpróbálom kitalálni mi folyik a háttérben. Esetleg az is lehet, hogy most kapcsolnak be minket a fizetős marketba... legalábbis álmodozni jó!
Azt amúgy tudja valaki, hogy a fizetős marketok hogyan működnek? Hogy kell fizetni? Telószámlával, vagy lehet csinálni egyenleget? Pl. Google checkout, PayPal etc.
Esetleg arról tud e valaki valamit, hogy a samdroid kitchenbe lehet e valahogy feltolni zipből másik kernelt? Mert elég ócska van benne...
-
vadászcsiga
félisten
válasz
petipetya #23852 üzenetére
Én úgy tettem fel hogy root managerrel remove/backup-oltam az eredetit biztos ami biztos, majd beraktam az újat a system/app-ba, utána az alkalmazások kezelése menüpont alatt megkerestem a com.google.android.youtube-ot, uninstall, reboot, végül astro-n keresztül simán feltelepítettem az új YouTube_signed.apk-t.
-
ravebp
senior tag
-
r.zozoka
aktív tag
válasz
petipetya #22949 üzenetére
elhiheted most hogy szembesítettél vele hogy mekkora hiányosságaim vannak, már aludni se fogok tudni az este! én már csak annak örülök hogy te ügyes vagy és okos, ezért kajak jól eléldegélsz a te kis világodban.
nem hiszem hogy ez a topic erről szól, de ezt már más is kifejtette itt valamikor.jah és kérem azokat akik nem értették hogy mire gondolok az legyen szíves írjon, hogy legközelebb jobban oda figyeljek, ilyen apróságra
-
orrlyuk
aktív tag
válasz
petipetya #22880 üzenetére
Gentle Alarm:
"Some phones suffer from a "deep sleep syndrome", preventing alarm applications from waking up. If your phone suffers from this, even the standard alarm app will not work reliably. Any of the following methods prevent deep sleep and will make your alarm app work reliably:"
A felsorolás:
kapcsolj éjjeli órát a képernyőre (olyat, amelyik végig világít), vagy
tedd töltőre, vagy
(ezt nem mesélem el....) -
mm89
őstag
válasz
petipetya #22175 üzenetére
Alttabapps és az Offiviewer kéne most éppen. Aztán persze, nem tudni miről maradok még le..
A Talk nevű progit nem tudtam kipróbálni másik accountal mert nem tudom hogy kell másikkal bejelentkezni. Próbáltam, hogy a beállításoknál kiveszem a jelenlegit, de akkor sem enged. alapból erre loggol amelyiken vagyok.. (még mindig az a gondom, hogy küldő szerint rendezi az üzeneteket, nem pedig időrendben) -
mm89
őstag
válasz
petipetya #21752 üzenetére
érdekes..
Sajnos én sehol nem találtam, nemhogy jó állapotút, de még 45 alatt se semmilyet. Persze lehet h BP-en van, de én azért ha Szegedről felmegyek, akkor már ugyanott vagyok.
Unokatesóm azt mondta 5e -rt kicseréli a kijelző plexijét újra. Annyira nem zavar, mert ha világít nem látszik. -
Cyberbeni
addikt
válasz
petipetya #21218 üzenetére
azért wifi elég sok helyen van. konkrétan nekem egész héten 2 olyan órám van, ahol nincs. spammelem is fb-t rendesen.
ja és napi 8+ óra wifi+kb folyamatos használat mellett 55-60%-ig megy le az akksi, mire hazaérek. persze zárt térben bőven elég a legalacsonyabb fényerő. (szóval szinte egész nap nem kapcsolom feljebb)
meg ha valaki szeretne egy jó live wallpapert, annak ajánlom a pixel zombiest. (1.1 van fent kb alapbeállításon, és folyamatosan megy, de elvileg az 1.3 mégjobban optimalizált)
és ne kommenteljetek ennyit, mert nem győzöm visszaolvasni -
montyx
aktív tag
válasz
petipetya #20072 üzenetére
petipetya: én ITs vagyok. Sok felhasználóval. Nagggyon sokkal, és megtanultam tisztelni őket. Ebből kiindulva szeretnék veled kissé vitába szállni. Úgy gondolom, hogy ha az emberek vágynak ilyen okos telefonra, akkor vegyék meg és kérdezzenek. Az se gond, ha csalódnak benne. Nekem is ez az első androidom, szal nekem is minden latin volt még egy hete. Annyi szerencsém van, hogy szakmámból kifolyólag könnyebben eszem ezeket a dolgokat, mint pl. egy közgazdász. Na de én meg hülye vagyok a pénzhez, hehe!
A saját tapasztalatom az, hogy amíg az ember kézbe nem fogja, halvány segéd fingja sincs, hogy hogyan működik az android. Én pl. tök másképpen képzeltem el a Marketot is. Csak azért vettem meg a telót, mert tudtam, hogy sok mindenre jó, meg wifi, meg email, meg GPS...
De idejöttem a fórumra, ahol soksok okos ember, mint pl. te isis, meg Égiháló Uraság is, (akiknek amúgy marha nagy respect:) bevezetett az Android rejtelmeibe, és már én is tudok és fogok segíteni másoknak cserébe.
És ez így van jól!
-
Maximum1
őstag
válasz
petipetya #20072 üzenetére
Nem értek Veled egyet!
Az android teljesen más mint eddig a piacon voltak.
Az tény, hogy most mindent elárasztanak vele és sokan beleszaladnak emiatt.
Aki meg beleszaladt? adni kell neki esélyt hogy megtanulja a "jövőt".
Én már évek óta próbálgattam mindent winfosokat, symbiánokat.
Mind szar volt.
Megpróbáltam ezt is, persze fingom sem volt hozzá mit merre nyomjak, mint ahogy Neked sem.
Nem ártana nyitni egy új topikot, ahol nem lehetne azt mondani olvass vissza 14362 hsz. mert ott már ezt megbeszéltüket. -
-
Saccco
nagyúr
válasz
petipetya #16816 üzenetére
A Hero mögött ott áll az XDA, ezt kihagytad. Nem mellesleg multi-touch kijelzője is van. XDA-sok meg már összeütöttek rá egy 2.2, amiben több dolog megy már mint a Spicara szánt 2.2ben...
Ha valakit érdekel:
HERO: Android 2.2 Froyo (Fusion!ROM 2.2) 07/29/2010 UPDATE 5
HERO: [ROM] Jul 28 2010 - Cronos 2.2 (Froyo) 0.1 HotFix 03 -
joc-cod
tag
válasz
petipetya #16755 üzenetére
GTalkService, CorePlayerService, SlidetIt Keyboard. Ennyi fut itt. Még legutóbb a ProjectInf-et tettem fel, de nem hiszem, hogy ez is baj lenne. Első napokban nem volt problémája. Most, hogy lefrissítettem a Launchot.. Meg a cpu widget állító miatt szokott újra indulni, amit megfigyeltem. De a update előtt, avval se volt baj.
-
#hpq
aktív tag
válasz
petipetya #16753 üzenetére
köszi, tuti nincs benne magyar mert át akartam állítani ez a része annyira nem is zavar csak van pár érdekes dolog amit művel a telefont pl: néha újra indul, meg nem rakok fel szinte semmit alap programok vannak fent még is folyamatosan csökken a tárhely.
Frimware version: 2.1 -update1
Baseband version: i570EXXJC1
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- ZIDOO médialejátszók
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Hobby elektronika
- Építő/felújító topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Stellar Blade
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest