Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: OTP mobilbank Persely. Jó, de nem jó.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
DeadMeat #32066 üzenetére
kernelből nekem eddig a legújabb vált be, a yonip-v17-es, fw-t nem tudom, én csak káoszt látok
Nekem a CM_83 van fent, és elég jól megy, már több mint 1 hónapja van fent. SGM-en gondolkozom, hogy ki kellene próbálni most, csak tudnám melyiket érdemes leszedni
Rutyika, akartam is kérdezni, hogy amiket belinkeltél SGM_beta2-ket, azokat közvetlenül fel lehet tenni flashelés után? Semmi egyéb, mint még egy rendszer előtte? (gondolok itt arra, mint a 8.3 > 8.3.2, remélem érthető)
-
válasz
DeadMeat #29162 üzenetére
Az lesz bár kíváncsi leszek hogy mi lesz, mert most néztem január 3-án járt le az 1 év telenor, aztán ki tudja most hogy van.
Eddig is szemezgettem a Galaxy S-el, lehet hamarabb lesz megvéve mint gondoltam
Ezt meg max eladom alkatrésznek vagy nem tudom, mert ha alaplapos, akkor majd annyiba lenne mint ha vennék egyet használtan.
Épp most túrtam szét pár aukciós oldalon mondom hátha van hibás, törött, aminek jó az alaplapja. Mondjuk az se biztos hogy alaplapos, de ha semmilyen módon nem lehet hozzáférni akkor szerintem a szervizben se tudnának sok mindent csinálni vele. -
bocsika
aktív tag
válasz
DeadMeat #27391 üzenetére
Megvolt
(#27392) Recon: Most benne van az ADW és a Launcher is. Első indulásnál alapértelmezett lett a Launcher a másik meg kb 2mb elfér.
Mondjuk odaírhatnák hogy válasz mindenképp.(#27393) bors95: mindennapira szerintem nem jó. Próbáltam én is a CM-6.1.1-Spica-a8.1_update (recoveryból tettem fel), a SamdroidMod-2.0.1-alpha8.5-t
Gyors volt. Olyan kicsordulazemberszemébőlakönnycseppaboldogságmiatt,hogy nemdobottkipénztfeleslegesen De nem evett meg szinte semmilyen itthon lévő médiát. Konvertálgatni meg nincs kedvem. Meg nem akart az istennek sem fordulni a kép.Mondjuk a 2.2 es audio lejátszó tetszett. Nincs az meg külön?
off
Amúgy nem tudom miért tököltnek a 2.2 kiadásán
Ebbe még az FM is megy Egy noname kínai cégnem megy a nagy Samsung-nak meg nem.
Vagy vennék meg készen. video cégVagy a LeshaK vegyenek egy ilyen tabletet és szedjék le a rendszert róla
on -
tibz03
őstag
válasz
DeadMeat #26672 üzenetére
Nálam kifingatta a rendszert az app2sd be/kikapcsolása meg a dalvik SD-re helyezése, de természetesen ettől még lehet vele próbálkozni, nem biztos, hogy másnak is ki fogja.
"Na meg olvasd el légyszives mire irtam amit,aztán hülyézz le..." - 1: Sehol sem hülyéztelek le. 2: Tudom, mire írtad, és? Az app2sd ki/bekapcsolása egy rakás telepített programmal hazavághatja a rendszert. Nem törvényszerű, de jó esély van rá, mert én már nem egyszer jártam így.
"Miért is hagyja ki a dvm-et?
Mert stabil,és sokat dob a rendszer sebességén?" - Nem, hanem mert instabil és nem hoz semmilyen érezhető gyorsulást. Az, hogy a Linpack 3 helyett 5 MFLOP-ot dob ki vele, pont nem érdekel, ha egyszer nem érezhető semmilyen gyorsulás, cserébe FC-zik minden app. Jah, csak hogy teljes legyen a kép, ide is ideírom: ez sem törvényszerű, de így is jártam már, és mivel nem hoz gyorsulást, ezért tök fölösleges kockáztatni vele.
-
legiaap
félisten
válasz
DeadMeat #26667 üzenetére
1. Odinnal h6-os felrakása
2. Főzött rom felrakása Recoveryből
3. Factory Reset Recoveryből
4. Telefon bekapcs app2sd bekapcsolása
5. Teló kikapcs és partícionálás. Itt kiválasztom, hány MB-ot hagyok a progiknak.
6. Progik telepítéseA sorrend jó?
A 3-ig tuti jó szerintem. Kérdéses a 4-es és 5-ös. Az jól van vagy inkább cseréljem fel?
A 6-os lépésnél, mikor kezdek progikat telepíteni, akkor, az összes a kártyára fog menni? Vagy nekem kell majd manuálisan kiválasztani?Bocs a sok kérdésért, de még nem csináltam ilyet.
-
legiaap
félisten
válasz
DeadMeat #26640 üzenetére
Nekem csak az furcsa, hogy másoknak közel 1 perc alatt bekapcsol, ergó gyorsabb, míg nekem ilyen hosszú idő kell.
Eddig ezek a progik vannak fenn:
- Advanced Task Killer
- Battery Indicator
- CacheMate
- Camera 360 Pro
- Documents To Go
- ES File Explorer
- Facebook
- Gallery 3D Dynamic
- Gmail
- Google Translate
- GPS Státusz
- Handcent SMS
- Latitude
- Layar
- Maps
- Market
- Opera Mini
- Shazam
- Vignette
- Wireless Tether
- Youtube
Még fel fogom tenni:
- MSN Talk Pro
- Set CPU
- System Info Panel
- 3G Watchdog
- Weather ForecastGreenDroidhoz hasnonló témát merre találok?
-
legiaap
félisten
válasz
DeadMeat #26578 üzenetére
Én úgy szeretném felrakni az általam főzött romot, hogy minden törlődik a telefonomról. Semmi se maradjon a régiből.
Az a legtisztább.
Amúgy ezt az APP2SD-t sosem használtam, mivel még a gyári 1 gigás kártyám van, az meg tele van zenével, meg cuccokkal. Pénzem meg nem volt nagyobb karit venni. -
tibz03
őstag
válasz
DeadMeat #26386 üzenetére
Na most kipróbáltam. Raging Thunder: játszhatatlanul alacsony FPS, textúrahibák; Angry Birds: lefagyott a teló; Angry Birds Seasons: pár pálya kivételével egész játszható, de ez driver nélkül is így van.
A driverrel a bootlogónál fehér csíkok jelentek meg a képernyő felső részén és jobb oldalán. Úgyhogy felejtős ez a driver, semmit nem ér, többet ront, mint használ (igazából nem is használ semmit
).
(#26389) Autó Hi-Fi: Ment privát!
-
mm89
őstag
válasz
DeadMeat #26375 üzenetére
Szerintem nem hüLYeség az. Nekem arra pont jó volt, hogy be tudtam lépni a netbankomba. Más nem igazán érdekel, nagyobb tartalmakat úgyse néznék meg mert két év mire behozza, plusz a kis kijelzőn úgyse lenne jó. Youtube program meg van külön.
DVM:
Régebben már volt róla szó, hogy ne tegyük bele mert már kernel szinten tartalmaznak ilyesféle dolgokat a főzött romok, csak akkor nem értem miért nem vették ki a konyhából? -
picur220
veterán
válasz
DeadMeat #26164 üzenetére
Nem csak neked szól:
Dalvik-cache-t ne nagyon tegyetek SD-re, mert akkor folyamatosan írja-olvassa a telo az SD-t, és így nagyon megrövidíti az élettartamát.
Én a relocate dalvik to /cache modot javaslom inkább helyette.
Van olyan, hogy valami miatt a rendszer megtelíti a belső memóriát teljesen, nem tudom, mi az oka, de ilyenkor kegyetlenül belassul a telo. Teljes factory reset segít, vagy wipe data.
-
tibz03
őstag
válasz
DeadMeat #26166 üzenetére
Tuti, sokáig vártam vele... megfeküdt. Mindegy, legalább ennyivel is okosabb lettem, többé nem variálok a dalvikkal.
Csak jó lenne tudni, hogy miért fogyott a belső memóriából a hely. A dalvik ilyen sokat foglalna?És miért volt a friss rendszeren 860 MB szabad helyem az ~1024 helyett?
SZERK: Na most "felélesztettem" a rendszert egy factory reset-tel (dalvik az SD-n), és újra 140 MB szabad hely van a telón, szóval a dalvik foglalta a helyet.
-
tibz03
őstag
válasz
DeadMeat #26164 üzenetére
Nah, megint szétb.sztam a rendszeremet.
Komolyan mondom, most nekiállok, megcsinálom újra, és nem piszkálok bele többé. Csak a dalvikot helyeztem át az SD-re, gondolván, hátha az foglalja a helyet az telefon belső memóriájában, erre most nem bootol a teló. "Wipe dalvik" megvolt, és így is ugyanaz a helyzet.
Egyébként én az ext-re nem "kárpótlásként" tekintek.Azon vagyok, hogy minél gyorsabb legyen a telóm, és ha ehhez az kell, hogy a dalvik maradjon a telón, akkor bevállalom. Az ext e mellé jön plusz gyorsítónak, nem e helyett kárpótlásnak.
-
tibz03
őstag
válasz
DeadMeat #26128 üzenetére
A kitchen-t nem csak olyanok használják, akik nap mint nap bújják a fórumot, sőt, megkockáztatom, hogy a többség csak a kitchenben gyúrja össze a ROM-ját, aztán sz@rik a fórum többi részére, tehát kérlek, ne magyarázd már meg nekem, hogy én vagyok a hülye azért, mert nincs a kitchenben egy normális leírás arról, hogy mi micsoda, és nekem kéne bujkálnom a fórumban azért, mert Leshak képtelen volt egy 1-2 mondatos hozzáfűzést írni az új kernelekhez (és azt hiszem, sok más ember nevében beszélhetek, lásd: itt is megkérdezték az imént, hogy mik ezek). Erről nem nyitok vitát (vagy ha ez már annak számított, akkor itt be is fejezném
).
Egyébként ha problémás az 1%-os akkukijelzés, akkor egyáltalán miért is van olyan kernel, ami ezt tartalmazza?Más: a Layar-t valamiért nem tudom telepíteni, pedig használható a Spicán, hiszen gyárilag rajta volt. A Market keresője nem dobja ki (pedig onnan is le tudtam tölteni pár hete), így hát kutakodtam, és megtaláltam a telepítőjét a getjar.com-on, letöltöttem, de amikor telepíteném a telefonra, akkor a folyamat végén egy üzenetet kapok, miszerint nem sikerült telepíteni. Van erre valami megoldás?
-
tibz03
őstag
válasz
DeadMeat #26126 üzenetére
Ez hol leírás?!
Ez egy lista a kernelekről. Oda van b.szva, hogy "5% bat", oszt' kész. Írja le, hogy mi micsoda, mert nem mindenki lát a fejébe Leshak-nak, attól, hogy ő ezt hiszi. "Increased volume". Köszönjük. Akkor most hangosabb lesz a csörgés? Netán az mp3, ha fülesen hallgatom? Esetleg jobban fogom hallani azt, akivel telefonálok? "Undervolt". Mégis milyen mértékű?
Így röviden csak ennyi a probléma a "leírással".
-
-
roti86
őstag
válasz
DeadMeat #25862 üzenetére
Ráadásul a Gt540 nekem nem is tetszik hasonít a KU990 Viewty-re ami hányadékul néz ki. (erősen magánvélemény). Az új Optimus P500 viszont tetszik, de az még drága.
-
vadászcsiga
félisten
válasz
DeadMeat #23589 üzenetére
Nekem sem merül gyorsabban, igaz tovább sem birja mint az előző. Szokni kell ezt a CModot, én már úgy vagyok hogy vannak benne olyan részletek amiért hajlandó vagyok hanyagolni a 2.1-et, pl. a böngésző sokal kézreesőbb, a task kezelés is jobb.
Felraktam a 6.3-at, azon sem indul el a Sportstracker, majd frissítettem 6.4-re a rend kedvéért. Mindegy majd csak lesz egy CM verzió amivel menni fog, addig használom az Endomondót.
-
Blyan
félisten
válasz
DeadMeat #23131 üzenetére
Miért kellene a korát nézni? Azt nézem, hogy orig, bontatlan, garanciával, boltban véve (pl. edigital), most 57K huf, a Commtiva meg 64 (gyári MT , gyorsabb processzor, több memória, a sok Spica tulaj által örökké várt 3D támogatás, stb. ). Ennyit, semmi mást, és erről beszélünk most, nem arról, hogy IE. 50-ben a Spica vajon ült, állt, hempergett-e parancsszóra.
Tehát aki MOST akarna Androidos telefont venni, annak nem a Spicát ajánlanám, de ha visszautazik 2009-be és onnan folytatja a pályafutását, akkor persze feltétlenül csak ezt vegye. -
-
Blyan
félisten
válasz
DeadMeat #23108 üzenetére
Az árát megérte decemberben, ez való igaz, de az ne legyen már kifogás, hogy azért szar benne szinte minden, és kell széthackelni mert tanulótelefon.
Mert ez röhejes...
Én csak azt mondom, hogy ha 64 ezerért kapható lett volna x hónappal ezelőtt pl egy Commtiva Z71 (amely egy HTC Legend hardverével van szerelve), inkább vettem volna azt, és ma inkább olyat ajánlanék bárkinek, mint ezt.
Persze biztos megvan a varázsa annak, hogy egy hónapig nyalod a fórumot, hogy melyik és milyen főzött rom lesz az, amelyet talán úgy használható, hogy ne fanyalogjon az ember.
És ez esetben elnézést kérek.Számomra egyetlen jó dolog ebben a telefonban az a natív Divx támogatás.
És sajnálom ha ezzel bárki lelkébe gázoltam, csupán egy vélemény volt ez.
-
pdaghost
tag
válasz
DeadMeat #19885 üzenetére
Sajnos csak csatlakozni tudok DeadMeat telefontárs véleményéhez. Én is ezért nem jelentkeztem be mostanság. Elég csak olvasni a néha elejtett kedves megszólalásokat. Ha be lennék jelentkezve, még a végén késztetést éreznék arra, hogy válaszoljak is valami hasonló kedveset.
Igazán csak irigyelni tudom Skynet kitartását ez ügyben.
Egyébként csak hogy erősítsem a kereső használatára buzdítók táborát: én sem ( mint itt sokan ) úgy születtem, hogy tudjak mindent. De a régi fórumokat olvasgatva azt jól megtanultam, hogy előbb keresek és ha nagyon nem találok valamit utána kérdezek.
Az olvasás igen hasznos dolog, főleg ha van lehetőség mit olvasni. Már pedig itt elég sok dolog lett elég sokszor leírva.Skynet: lehet hogy az android figurák fogják táplálni a tüzet, de szerintem megnyugodhatsz. Mielőtt teljesen meg ( bocs, nem is, inkább ki ) égnél, majd a kereső ÓRIÁSOK jól megmentenek. Ha már mindenkit állandóan "hozzájuk" irányítasz.
-
pinyo995
csendes tag
válasz
DeadMeat #19894 üzenetére
"..alkalmazások kezelése menüponton belul az egyes pogramokra
kattyintva lehet törölni kimondottan csak a gyorsítótárat,vagy
cachemate.De ehhez root kell."
Ez biztos? Mármint hogy root kell hozzá? Mert - mint fentebb írtam - én gariban frissítettem 2.1-re, és én tudom törölni a gyorsítótárat. -
encoder
tag
válasz
DeadMeat #14610 üzenetére
Leszedtem az összes samsungos szutykot és az eszközkezelőben is töröltem mindent, de download módban ismeretlen eszköz jelenik meg és hiába tallózom be a "C:\Program Files\Samsung\SAMSUNG Mobile Modem" mappát (Swallowtail_v4440_WHQL_Certified), mert nem telepíti: "A varázsló nem talált a jelenleginél alkalmasabb szoftvert a hardverhez." Átdugtam másik portokra is a kábelt, de az sem segített...
-
duffbeer
őstag
válasz
DeadMeat #13757 üzenetére
3G adatkapcsolat élt, de adatforgalom nem lehetett. Illetve ha a fancy widget épp frissítette magát, az sem ilyen sűrűn történik. Eddig egyszer fordult elő a jelenség, illetve egy beszélgetés alatt többször. Legközelebb megpróbálom kilőni a 3G-t és visszahívom az illetőt...
-
campers
tag
válasz
DeadMeat #13704 üzenetére
Megvan mi volt a probléma. Az automatikus szinkronizálás és az adatkapcsolat a háttérben vmiért nem volt bepipálva.
Még egy kezdő kérdésem lenne. A GPRS, EDGE, és az 3G szolgáltatáson kívül létezik még adatforgalom amely pénzbe kerül? Még nem szedtem le az APNdroid progit amivel ezeket ki lehet kapcsolni, és parázok attól mivel előfizus vagyok a háttérben nehogy csináljon nekem több rugós számlát... -
-
Nikk
senior tag
válasz
DeadMeat #12975 üzenetére
Mondjuk kár, hogy garivesztés terhe mellett csináltam, de már nem bírtam kivárni ezt a nyomorult T-mobile-os frissítést.
Egyébként a 8. valahanyas JIT + OpneGL ARM11 DVM-et simán Samdroid-os Recovery-vel fel lehet szuszakolni? Mondjuk az az sdx developers oldalán van. Vagy az baj. Nem tudom, hogy ők mit használnak recovery-ként...
-
Skynet258
veterán
-
theGom
csendes tag
-
petipetya
nagyúr
-
easy...rider
őstag
válasz
DeadMeat #11956 üzenetére
nálam is nagyon stabilan megy.
egyetlen hibám volt eddig hogy feltettem a taskiller programot, és lehet ennek volt hibás a widgete, de rányomtam hogy widget hozzáadása, nem jelent meg semmi, utána meg nem tudtam másikat letenni mert azt írta tele az asztal. de letöröltem a progit, telefon ki-be és onnantól tudtam új widgetet letenni -
petipetya
nagyúr
válasz
DeadMeat #11960 üzenetére
Kérdés:
- Fent van a JE1, az lkmod, és egy recoveryből telepíthető zip is.
- Kimegyek a konyhába, és bejelölöm így a dolgokat:
without base package
no phone apk
JIT 7.1-nél pipa be
GENERATE gomb- Lejött a zip.
- Ha ezt feltelepítem a recovery menüből, akkor:
Mindenem megmarad a telón?
Nem nyúl bele a partícionálásba?
Nem töröl le semmit?
Marad a téma is?
Csak a JIT 7.1-et teszi fel, igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Nagyon zavarja a brit hatóságot az Apple Safari böngészője
- One mobilszolgáltatások
- OTP Bank topic
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Kingdom Come: Deliverance II teszt
- Nikon DSLR topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia