Hirdetés

2024. május 22., szerda

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#34897) (jan)


(jan)
őstag

Szösszenet:

Asszonypajtással fácsebukon tartjuk a kapcsolatot (mivel mobilon ingyenes //annyit is ér) mivel volt probléma belőle hogy későn válaszoltam ezért ahelyett hogy elmagyaráztam volna neki hogy nem nyomkodom állandóan a telefont gondoltam összedobok valami egyszerű értesítést. Feltétel volt hogy addig amíg nem olvasom el az üzenetet 2 percenként pttyenjen.

android for facebook - túl, böhöm, lassú, megbízhatatlan, és amúgy is sok adatforgalmat generál

facebook messenger - nem igazán akart működni

friend castet - hol működött hol nem ( ezen a ponton kezdtem letenni az egészről )

Eddig még olyan hogy ismétlődő jelzés képben se volt. Ugye nyilvánvaló lenne hogy email értesítés csak sajnos az 20 percet késik. Keresgéltem kutakodtam de semmi.

Végül aztán a következő összeállítás lett ami nem a legjobb de stabilan működik :

Elsődleges gmail fiókomra érkeznek a leveleim ezt szűrővel átirányítottam egy másik gmail címre (legalább Prohardver privátok is jönnek a telefonra :DD ) a másodlagos email felvétele a telefonba valamint hozzácsaptam még a missed reminder nevü alkalmazást ami 2 percenként figyelmeztet ha nem olvasott email/sms nem fogadott hívás van.

Félig meddig elégedett vagyok, hiszen megjön fb (igaz 20 perces difivel) valamint minden olyan levél amit átirányítok (elsődleges címre túl sok levél jön) megvan a 2 perces ismétlés is. viszont azt katasztrofálisnak tartom hogy nem lehet egy rendes üzenetkezelést csinálni androidra ami rendesen kezelné az fb üzeneteket!

Nézzétek el hogy ide blogoltam :B gondoltam megosztom a tapasztalataimat hátha másnak is segítek!

a drodid legyen veletek!

Legszebb öröm a söröm és az áramköröm!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.