Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT.hu témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ricsi99: Mire is jó az utánvét eröltetése használt cucc vásárlása esetén?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- cappa72: Új családtag: Alfa Romeo Giulietta 1.4TB
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- hcl: Xbox kontroller maraton
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
_Balou_
csendes tag
Ilyet én is tapasztaltam néha sajnos, de egyenlőre nem vittem még vissza, szoftveres bakira tippelek, mert kikapcsolásra reagál rendesen. És ha már szoftveres,hátha a 2.0s frissítésnél megjavul
(Bár nekem jó lenne egy virtuális letesz gomb is
)
Más: A lockbotom teljesen behalt
Hiába törlöm le és rakom fel újra, nem csinál semmit...sőt, van amikor force close-ra ugrik... :S
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Új ingyenes hirdetések
- S24 Ultra 256gb, Fekete független, 2 év garis telekomban, doboz de kábel nincs hozzá.
- Nothing Phone (2) 256/12GB (2026. Februárig Gar.)
- OPPO Reno7 Lite 5G mobiltelefon független újszerű
- Vadonatúj, bontatlan iPhone 16 PRO 256GB desert titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- Motorola Edge 40 256GB fekete
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 7900 XTX 24GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- LG 27GN800P - 27" IPS - 2560x1440 - 144 hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 10
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest