Hirdetés
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Irány a 32 bit: játékprogramok 1994-1995-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Lenry: Már megint el fog pusztulni a világ
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Nothing Phone (3a) - bemutató és kisteszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teko001
őstag
válasz
_Balou_ #1458 üzenetére
(#1458) _Balou_: Hát azt talán az update megoldja majd (bár nem biztos - inkább azt mondom hogy nem fogja az se) vagy egy hard resettel lehet megoldani csak. Nekem is van egy ilyen alkalmazásom sajnos, ami ezt csinálja, de én megvárom az updatet, hátha az megjavítja
(#1484) _Dumber_: Egyedül a kikapcsoló gombot nem tiltja le, amivel scendes módba, repülős módba, illetve kikapcsolni lehet. Viszont mivel csak érintésre reagál a képernyő, így a menü előjön, de nem nyomódik meg egyik se. Mások panaszkodtak a feloldó gombra is, ezzel nekem még nem volt gondom, bár én a feloldómintát is használom benne (beállított számú pöttyöt (max 9) kell összekötni a beállított sorrendben, hogy feloldjon).
A névjegyeknél pedig a keresésnél mindegy mit írsz be, akkor is megtalálja, és ahogy balou mondta, abc-be van (bár névjegyfelvételnél nincs külön mező hogy vezetéknék és keresztnév, így én normálisan, magyar formátum szerint írtam be)
Más: Valóban tényleg többször is lelett már írva, hogy bluetoothon csak névjegyeket lehet küldeni, fájlt (reméljük, hogy még) nem.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A nagyobbik dél-koreai gyártó végül hivatalosan is leleplezte az Android alapú Galaxy kisebbik testvérét.
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Graphics: Hamis SSD-k az online piactereken, hirdetési oldalakon, hogyan szűrd ki?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Formula-1
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- A legjobb gaming monitor 300 ezer alatt? - LORGAR 27MP1
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független akku 96% 2025.04.22. Apple jótállás
- Iphone 15 Pro 256GB Black Titanium, független, 2026. szeptemberig garanciális, eredeti Apple tokkal
- iPhone 11 Pro 64GB Gold, Független
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy S21 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8400 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Rampage Shiva CM 500W
- Bomba ár! Dell Latitude 5530 - i5-12GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest