Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
- Meggyi001: Hasznos helyek és tippek Párizsban, amiket jó eséllyel keresni is fogsz...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
babosmiki
üzenetére
Mi nem igaz? Hol az ellentmondás? Én ezt írtam:
"Konkrétan az alaplap, a hátlap, külső kijelző, hangszóró és ilyen apróságok kivételével vadonat új telefon kerül vissza a tulajdonoshoz."
Persze hogy lehet, sima ragasztott kijelző az is, mint az összes többi. Talán annyi a különbség, hogy vékonyabb a panel, mint egy átlagos telefoné.
Esetleg az lehet az ok, hogy a hő amivel a ragasztót oldják első kijelző alatt, károsithatja a belső kijelző ragasztását is. De ezt már csak én 'mondanám' indoknak, nem hivatalos.
-
Adamul
tag
válasz
babosmiki
üzenetére
Azóta van fejlemény, ugyanis az ígért 1,5 hét helyett 1 nap után küldtek smst, de amikor azt írták hogy nem a készülékem, hanem az árajánlatom készült el, sejtettem h ez nem sok jót jelenthet. Ugyanis a teljes (egyébként hibátlan) belső kijelzot akarják cserélni gari nélkül mert a zsaner sarkán találtak egy kis kopast. Tájékoztattam őket arról, hogy ezt semmiképpen sem fogadom el, hiszen a javitasra kiajanlott ~260eFt a rossz vicc kategória, főleg h szerintem nem is indokolt annak a cseréje, a hibával meg nem is függ össze, de nem is lepődtem meg ők se. Most megprobalom a Samsunggal felvenni a kapcsolatot, elvileg ők is ralatnak a munkalapokra, hátha legalább vmi méltányosságot kapok, mert ez a békéltető testületes verzió vszeg jobban elhuzodna, de az biztos h állati nagy szívás ez az egész és indokolatlannak is érzem, ha én aki minden telefonjára vigyáz így járt, akkor mi lenne azzal aki még dobálja is mondjuk?
Szóval jól néz ki ez a hajtogathato vonal, de ezek után nem vagyok meggyőződve arról, hogy megegyszer kiprobalnam :/
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- iOS alkalmazások
- OLED monitor topic
- Kuponkunyeráló
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-2700-U
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3457, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 512GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest