Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 2. rész.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sumptuous
senior tag
válasz
babosmiki
üzenetére
Mi nem igaz? Hol az ellentmondás? Én ezt írtam:
"Konkrétan az alaplap, a hátlap, külső kijelző, hangszóró és ilyen apróságok kivételével vadonat új telefon kerül vissza a tulajdonoshoz."
Persze hogy lehet, sima ragasztott kijelző az is, mint az összes többi. Talán annyi a különbség, hogy vékonyabb a panel, mint egy átlagos telefoné.
Esetleg az lehet az ok, hogy a hő amivel a ragasztót oldják első kijelző alatt, károsithatja a belső kijelző ragasztását is. De ezt már csak én 'mondanám' indoknak, nem hivatalos.
-
Adamul
tag
válasz
babosmiki
üzenetére
Azóta van fejlemény, ugyanis az ígért 1,5 hét helyett 1 nap után küldtek smst, de amikor azt írták hogy nem a készülékem, hanem az árajánlatom készült el, sejtettem h ez nem sok jót jelenthet. Ugyanis a teljes (egyébként hibátlan) belső kijelzot akarják cserélni gari nélkül mert a zsaner sarkán találtak egy kis kopast. Tájékoztattam őket arról, hogy ezt semmiképpen sem fogadom el, hiszen a javitasra kiajanlott ~260eFt a rossz vicc kategória, főleg h szerintem nem is indokolt annak a cseréje, a hibával meg nem is függ össze, de nem is lepődtem meg ők se. Most megprobalom a Samsunggal felvenni a kapcsolatot, elvileg ők is ralatnak a munkalapokra, hátha legalább vmi méltányosságot kapok, mert ez a békéltető testületes verzió vszeg jobban elhuzodna, de az biztos h állati nagy szívás ez az egész és indokolatlannak is érzem, ha én aki minden telefonjára vigyáz így járt, akkor mi lenne azzal aki még dobálja is mondjuk?
Szóval jól néz ki ez a hajtogathato vonal, de ezek után nem vagyok meggyőződve arról, hogy megegyszer kiprobalnam :/ -
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Megvásárolható a Vivo X300 és X300 Pro Magyarországon, íme a hivatalos árak
- Hegesztés topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 83%/p4525
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Apple IPhone 16 Pro 128GB kártya független 100% akku 2028.09.24-ig gari
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
- Xbox Series kontrollerek 1 hó garancia, számlával!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest