Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

őstag

Kernel verzió (KIES-es hivatalos) upgrade után: 2.6.35.7-G70XWKP4-CL617119 se.infra@SEP-39 #2

Home screen forgatás: Ezt állítólag az android nem tudja alapból (azaz függőleges elrendezés van fixen, kivéve, ha a billentyűzet kihúzott állapotban van), feltételezem, hogy eddig a home screen fel volt tuningolva a samsung által, most meg megkaptuk a stock home applicationt. Ha nagyon hiányzik a forgatás, akkor lehet letölteni home screen alkalmazásokat. (Nekem egyébként az eredeti wallpaper is hiányzik, ez a barnás valami... hát, hogy is mondjam. (És a többi sem különb. Tudom, lehetne letölteni, de annyira nem érdekel. :) )

BTW a Kies is figyelmeztet rá, hogy az upgrade letörli a Qik alkalmazást, amit a samsung app store-ból lehet(ne) visszatölteni(, ha ott lenne). Ha valaki használja, akkor ne upgrade-eljen!

MIért jó upgrade-elni? Mert pl. a hibajavítások, biztonsági frissítések nem nagyon szoktak bekerülni a korábbi release-ekbe. De persze if it ain't broke, don't fix it, szóval én nem beszélnék rá senkit az upgrade-re...

Új hozzászólás Aktív témák