Hirdetés
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambanő háza tája
- Internet fejlesztés országosan!
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
dragon1993
őstag
válasz gyuri81 #6910 üzenetére
Block This! lokális VPN-t csinál és azzal szűr, az Adhell pedig a KNOX-ot használja.
(#6908) Tiger
Több mint egy hónapja használom, eddig jó.
Átették Githubról Gitlabra a forráskódot, mert pattogott a Samsung, de azóta megy szépen tovább.[ Szerkesztve ]
-
válasz gyuri81 #7159 üzenetére
Nem tudom, de szerintem nem cellák szerint, mert tényleg csak akkor látod bekapcsolva a wifit, ha ténylegesen rá tud már kapcsolódni. Gyanítom, hogy időnként scanneli a közelben levő wifi hálózatokat akkor is, ha a wifi ki van kapcsolva.
Egyébként ugyanitt, ha a switch to mobile data be van kapcsolva, akkor ki is kapcsolja a wifit, amikor nem elérhető, így soha nem kell ki/be kapcsolgatni. Persze a kikapcsolás némi késleltetéssel működik.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Tiger.
nagyúr
válasz gyuri81 #7205 üzenetére
Régebben én is ott használtam volt egy app ami jelezte az értesítéseket, jó is volt úgy, de már nem fejlesztik azt, és nem is működik.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
petesejt
aktív tag
válasz gyuri81 #7266 üzenetére
A szem felbontásáról szóló elmélet maximum évezredek alatt, egy mutációval fog megbukni, szóval nincs harag. (Lásd a kék szeműek származását.) Egyébként igazad van, bejátszik az egyenletbe a pentile matrix is, de azért nem említettem, mert szerintem elhanyagolható a hatása. A legalacsonyabb és a legmagasabb között még én is látok valamilyen a különbséget, pedig tényleg nem jó a szemem. Viszont van szemüvegem és nagyítóm!
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
válasz gyuri81 #7625 üzenetére
Nekem magától kapcsol be és ki, amikor kell.
(#7627) danesz79: nincs FM rádió az Exynosos verzióban. És az internet korszakában miért nincs felhőben mentésed a kontaktokról (vagy google, vagy samsung cloud)?
(#7629) pythonhun: és hogyan, hova kapsz értesítéseket? Mert ha a lakásod postaládájába, akkor a postást kell eltenni láb alól.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz gyuri81 #7632 üzenetére
Sehogy nem tanítottam, bekapcsoltam és kész, onnantól működött.
Nálam a wifi advanced részénél ezek vannak bekacsolva:
Switch to mobile data
Turn on Wifi automatically
Wifi power saving mode (de ez utóbbi nem kell hozzá)Ja igen, ha a Download booster be van kapcsolva, akkor lehet, hogy nem kapcsolja ki a wifit, amikor visszavált mobiladatra.
[ Szerkesztve ]
-
Teal'C
veterán
válasz gyuri81 #7946 üzenetére
Nem az üveg és keret találkozásánál mikor lehúzod a fóliát a simító másik felével benyomkodod és csak azután hajtod rá teljesen. Ha van rajta hátsó fólia akkor így full körben megvédi a telót semmi nem tudja feltolni és a kivágott részek sem jönnek fel pedig én állandóan a pólómhoz dörzsizem. Miután kész 2x lefuttatom az Antutut ettől bemelegszik a kijelző és eltűnnek a bubik fullra.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
törölt tag
válasz gyuri81 #8281 üzenetére
Csak a kedvenc linux disztróimat. Van benne egy 128-as sd, arra megy. Amúgy ha az S7 kibírta, ez is ki fogja.
Ahol lakom nincs vezetékes net, a mikrósra nincs rálátásom, így maradt a mobilnet. Az meg a meglévő előfiz mellé lett megvéve, így bizony rá kellett jönnöm, hogy jobb az ha a telefonra érkezik az adat, mintha megosztanám a netet a laptopra, és onnan másolnám vissza az adatot. Meg így gyorsabban megvan a seed is.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz gyuri81 #10164 üzenetére
Ez egyszeruen nem igaz.
Szamla sem kell a javitashoz, elegendo a garanciajegy.
Raadasul a samsung sajat rendszereben az imei alapjan latja, hogy mit kell tudni az adott telefonrol.
A kulfoldi (pontosabban eu-s) vasarlasoknal kell a hitelt erdemlo szamla, mert a magyar samsung nem tartja nyilvan az eu-s vasarlasokat, de kotelezik az 1 eves garanciara az unios szabalyok.Alap dolog meg az, hogy a jotallasok nem egy szemelyhez, hanem az adott eszkozhoz tartoznak.
[ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
csorbajeno
veterán
válasz gyuri81 #10174 üzenetére
A GDPR-tól függetlenül kellene nekik térítésmentesen javítaniuk, mert a szerviz nem névhez, hanem IMEI-hez és Knox-hoz kötött. Amennyiben a garanciajegyen lévő IMEI-szám egyezik és a Knox 0, akkor mindegy ki nevén van a számla, meg kell hogy csinálják garanciába. Mi van, ha a cégem nevére kértem a számlát? Akkor nincs garanciám? Az ilyen szervizest szívesen meghallgatnám...
[ Szerkesztve ]
-
ShadowLac
addikt
válasz gyuri81 #10164 üzenetére
Valami sántít a történetben. Nekem dolgozik ismerősöm Samsungnál. Ki van adva nekik hogy az ügyfélnek elégedettnek kell lennie.
Irja meg ide a történteket és kérje vissza a kiadott pénzt sehsupport@samsung.com
1próbát meg ér.
Xperia Neo, S Avance, S 2,3,4,5,6,7,8,9,Xiaomi MI8,Pixel 2XL,MI9,S10plus,Pixel 4A5G,MI11,S21plus,Pixel 6,S20 Fe, S21 Fe, S22 utra,s23ultra, s24Ultra
-
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz gyuri81 #26808 üzenetére
Még ha nincs használva, akkor is, legalábbis Nekem már a Note8-nál is ott volt akkor is a futó appok között, ha nem is volt használva, és ez most is így van.
A Vodás VoLTE nem nagyon akar működni nálam, hiába csinálok bármit is.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest