Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Internet fejlesztés országosan!
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teal'C
veterán
Hát figyi de mivel árnyékoltad le a full átlátszó fóliával vagy üveggel ha az számottevő árnyékolsást adna senki nem tenné rá akijelzőre. De ha a fekete keretes üvegre gondolsz és nem pontosan volt felragasztva az bekavarhat mint azt írtam is.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
Tiger.
nagyúr
Sima üveg volt.
Nektek a fejlesztési beállításoknal animációk alatt kijelző szélesség mennyin áll? Át állítottam 450-re egyik videón az egyik tagnak ennyire volt rakva. Azt sem tudom mi ez pontosan 😁
411-RE emlékszem.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Teal'C
veterán
válasz csorbajeno #6303 üzenetére
Igen és egy pillanatra ki is írja hogy maxra veszi.
Tiger 411
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
Ha nem látod a listában, akkor rossz helyen nézed. Itt keresd: beállítások, eszköz karbantartása, akkumulátor, akkumulátorhasználat, jobbra felül 3 pötty, akkumulátorhasználat optimalizálása, felül nyisd le a kis ablakot, összes alkalmazás. Itt minden app megtalálható, benne lesz a Gmail is, már csak annyi a teendőd, hogy kiveszed a "pipát" mellőle.
-
petesejt
aktív tag
Nézzünk meg néhány számot, úgy érzékelhetőbb lesz a különbség. Egy 27-es monitoron látnád akár 50 cm-ről is a különbséget, hogy 22K-s vagy 50K-s? Azaz 22 vagy 50 Megapixeles? Megsúgom: nem, egyszerűen nincs ennyi receptor a szemedben. (Senkiében sincs.) Az S9+ kijelzőjén ugyanis ekkora felbontásnak felel meg a legkisebb és a közepes (!) beállítás.
Az igaz, hogy valóban tisztábbnak láthatod a képet a legkisebbről a közepes felbontásra váltva, de csakis a pentile mátrix kivitelezése és a kisebb mértékű AA szűrés miatt. De a közepes és a nagy beállítás között nincs élő ember, aki szemre megállapíthatja a különbséget (segédeszköz nélkül), legyen szó bármilyen képi tartalomról is. Ha különbséget látsz, akkor az is a felbontás anti-aliasing szűrőjének hibája lehet maximum. (A szűrés miatt -- vigyázat, matematika -- valóban keletkezhet alacsonyabb frekvenciájú összetevő is, mint a felbontás szerinti nyquist frekvencia, de ha ezt látod, az nem a felbontás durvasága.
(30 éve fotózok, egy 27-es WQHD Eizo-m van, és rendszeresen dolgozom 4K és 5K kijelzőkkel is.)
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz csorbajeno #6301 üzenetére
Hát pedig nem agyaltam rajta semennyit sem. Két kanál raguleves között született.... Azért köszi.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
szabochris
aktív tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne.
1. Csináltam ma egy csomó képet, amit áthelyeztem a gépre a telefonról, de a gépről véletlenül letöröltem.
Van mód hogy a telefonról visszajönnének ezek a képek?
2. Ez a szulerlassitas nagyon tetszik de ez a pár tizedmásodperces lehetőség egy vicc.
Nincs valami alkalmazás vagy bármi amivel többet lehet 960p-ben rögzíteni? -
Teal'C
veterán
válasz szabochris #6311 üzenetére
Inkább a gépeden próbálj mókolni valami progival mint a telón. Nekem egyszer régen sikerült, ha a géped még nem írt arra a területre akkor simán sikerülhet.
Ugytudom még nincs rá megoldás fizikai okai vannak. Sebesség tárhely valami ilyesmi
-
Tommy-1998
tag
Ezzel az alkalmazással vissza lehet szerezni: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.defianttech.diskdigger
-
petesejt
aktív tag
1. Egyszerű, kevéssé kockázatos: NTFS undelete. De fontos adatok mentéséhez mindig profi szakemberhez fordulj!! Pl. adatmentes24.hu
2. Ez kb. a technika korlátja lehet, vagy a szenzor belső memóriája fogy el, vagy ennyi ideig garantálható, hogy nem melegszik túl még nyári kánikulában sem.Majd az S10-ben lesz 1mp, hogy meg akard venni.
[ Szerkesztve ]
-
szabochris
aktív tag
válasz Tommy-1998 #6313 üzenetére
Szia! Nem rossz alkalmazás, de 15kb-os képek jöttek vissza a 4 megások helyett....
Azért köszi. -
motown5l
senior tag
Sziasztok.Mai napon váltottam S7 edge -ről S9 plus ra. Ajándékba kaptam hozzá egy Samsung Galaxy A 10.1 tabletet.es egy éves Netflix előfizetést.
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Nagyon alaposan elkezdtem szemezgetni az S9+ telefonnal, mert G4-emben már több dolog haldoklik, és mivel már lejárt a 2 év szavatosság is, már nem szeretnék költeni rá. (MicroUSB-n ha töltöm, picit se szabad mozdítani mert kidobja magából, illetve akkor van 2 és fél óra SOT-om, ha nagyon nagy mázlim van, továbbá melegszik, lelassul, stb. Minden, ami egy több mint 2 éves telefonnál gond, és már nem akarok FR-ezni)
Sokmindent elolvastam, összefoglalót is. Egy összegben nem szeretnék 240-260 ezer forintot kiperkálni, tehát a vodafone-s részletfizetéses ajánlatot nézem. Láttam az összefoglalóban, hogy nem kártyafüggetlen (és tudom, szerződés lejárat után ingyen függetlenítik).
Azt is olvastam egy hsz-ben, hogy akármelyik szolgáltatónál veszem, szolgáltatói romos lesz (szóval a telekomos is telekom-romos, hiába független és dual sim-es).Az a kérdésem, hogy a szolgáltatói rom-nak mik a hátrányai, miből lehet észrevenni, hogy nem az eredeti Samsung-rom van rajta? Pl. a bootloader-animáción sem a Samsung, hanem a Vodafone jele lenne? Ha majd a telefonra 2-3 év után custom rom-ot akarnék esetleg tenni (ki tudja...), könnyebben téglázódik a szolgáltatói alap-rom miatt? Ezzel kapcsolatban vagyok kíváncsi véleményekre.
Kameráról mik a tapasztalatok? Volt, aki megbánta ezt a telefont?
Vacilláltam még a Oneplus 6 és a Huawei P20 Pro telefonokon is, de mivel előbbinek a kameráját érzem gyengének, talán még az LG G4-hez képest is visszalépés, utóbbin pedig nincs jack-csatlakozó, ami szintén komoly hátrány, illetve egyikük sem IP68-as, és tudom, lehet, csak az én hülyeségem, de jó lenne szívinfarktus nélkül bevinni a kádba vagy az élményfürdő medencébe szelfizni például, na
-
szabochris
aktív tag
Még egy kérdés. Készülök venni egy bluetooth szelfibotot.
De használok egy xiaomi mi band 2őt is állandóan párosítva a telefonnal.
Kérdésem hogy vajon a mi band 2 mellet fogom tudni egyszerre használni a szelfibotot is bluetooth-al párosítva ?? -
Barto
aktív tag
A Te barátod a Recuva (Piriform). Én a második gyerek születési fotóival jártam így. Esőemberként ültem a kanapé szélén, teljesen szétesve. Rögtön angol fórumokon kerestem rá. Megoldotta.
Más: Ma láttam az MM-ben a plusz -50.000 HUF-al olcsóbb. Nem tudja valaki, hogy 0 THM van-e mellé?
[ Szerkesztve ]
"like a big ball of... Wibbly Wobbly, Timey Wimey... stuff"
-
addikt
válasz takcslajos1 #6318 üzenetére
Semmi hátránya nincs, csak néhány plusz app települ + csengőhangot állít, már boot animáció sincs ezeknél. Esetleg a frissítést kicsit később kapod meg, mint függetlenre, de ez sem mindig igaz.
-
törölt tag
válasz szabochris #6320 üzenetére
Igen.
-
motown5l
senior tag
Szia. En Angliába vettem.Azt mondták hogy 14 napon belül küldik postán a tabletet. A Netflixhez pedig e mailba küldenek egy kódot.
[ Szerkesztve ]
-
motown5l
senior tag
Kaptam egy olyan frissítést tegnap este, ami az sd kártya helyet, sim kártyának is tudja használni. Ti kaptatok már ilyen frissítést? Igaz, én a telefont tegnap este óta használom.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Egyszerűen képtelen vagyok rájönni, miért nem villog az értesítési led, ha gmail üzenett kapok!!
Ötlet valakinek?
Minden értesítésre vonatkozó kapcsoló be van kapcsolva.
Csak ezért ne csináljak már reset-et[ Szerkesztve ]
-
szab120
tag
Tudtok ajánlani jó magyar kiosztású billentyűzetet a playről? Évekig teljes megelégedéssel használtam az anysoft keyboardot, azonban már a Note 8-on, és most az S9+-on sem működik megfelelően: szóköz rengetegszer kihagy, sok gépelési hiba, úgyhogy váltanom kell valami más progira. (7 év után)
-
törölt tag
-
-
válasz motown5l #6326 üzenetére
Valamit félreérthettél. Ha single simes telefonod van, semmitől sem lesz dual simes, ha meg eleve dual simes, akkor alapból úgy működött, hogy a második helyre vagy simet, vagy SD-t lehetett tenni, vagyis biztos, hogy nem erről szólt az a frissítés.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
válasz csorbajeno #6340 üzenetére
Viszont ettől függetlenül az eléggé siralmas, hogy Telenornál még mindig nincs VoLTE.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Teal'C
veterán
-
motown5l
senior tag
-
-
Tiger.
nagyúr
-
Teal'C
veterán
Nektak csinált már olyat a teló hogy jön egy értesítés és be van ugye kapcsolva a kamera led villogás is és villan kettőt majd égve marad és amíg nem oldom fel nem tűnik el illetve a hang felét is akkor játsza le?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5 Pro teszt
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Qi2 powerbank a OnePlustól
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest