- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bigyo108: A vén PC-Főnix újjászületése
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- Kalandor: Elhunyt I. Ferenc pápa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ShadowLac
addikt
Hátsó kamera változott valamit?
-
ShadowLac
addikt
válasz
zombinyul #13622 üzenetére
Ja a gyorstöltést kikapcsolva szerintem jobban bírja az aksi. S6 S7 S8 S9 tapasztalat.Igazábol este töltöm reggel leveszem. Meg ne felejtsük el 1000!!! nit fényereje van és mondjuk kinti erős fényben használva ez odacsavarja a fényerőt ami miatt merülhet.! De viszont jól láható a kijelző.
-
-
ShadowLac
addikt
válasz
bubi92 #10760 üzenetére
Nálam csak viber ,navi,foto,mail van kibírja. A navi sokat kiharap az aksiból.
1napos ausztriai kirándulás, kicsit lentebb vettem a fényerőt kb 500 foto kevés net nap végén még 50% ra sem ment le. Én elégedett vagyok az aksijával de az is igaz navi közben tölteni szoktam, ha nem felejtem el. -
ShadowLac
addikt
válasz
H.Gergő #10608 üzenetére
Én kicseréltetném a kamerát. Most nem ér bele a képbe de ha elmozdul beleér. Nem várnám meg hogy egy nyaralást keljen végigfotóznom a kép közepébe porszemmel. Nem szokott baj lenni a szervízelt telókkal. Búvárkodni még ha nem szevizelt sem kellene vele. A ráfröccsenő víz meg biztos nem probléma.
-
ShadowLac
addikt
válasz
zolimail17 #10187 üzenetére
Elkezdem dönteni a telót kb 45 foknál (gondolom így van megírva a programja )dönt úgy hogy fordul. Kb pár tized másodperc alatt fordul is. No problem. Nekem hibátlan.
-
ShadowLac
addikt
válasz
garasdezso #10184 üzenetére
A képrnyő automata elforgatásra gondolsz? Nálam gyors.
-
ShadowLac
addikt
válasz
ateszapa748 #10170 üzenetére
Yamato fórumtársnak volt mind a kettő.Ő irt egy kis összefoglalót. [link]
Annyit tennék hozzá Hogy a P20pro ban nincs automata HDR.Csak manuális de az sem az igazi.???
A videóhoz annyit még hogy kikapcsolt (mind a két készülék esetében) videostabilizátornál is a Samsung a jobb.
Aksi idő: a Samsungnak nagyobb a fényereje -
ShadowLac
addikt
S 9re jött frissités. Aug 1. Van minek örülnöm?
-
ShadowLac
addikt
válasz
Just_Reboot #9693 üzenetére
Material black
-
ShadowLac
addikt
válasz
blackmorph #9086 üzenetére
Azt hogy gyenge az aksid. Az enyém már aprilis óta megy így.
-
ShadowLac
addikt
válasz
eladogeppc #8608 üzenetére
Amelyik tetszik azt válaszd. Engem pl hidegen hagy ez az aksi idő mánia. Merül, rátöltök.
-
ShadowLac
addikt
válasz
HUTCHDB #8259 üzenetére
Nálam gyors töltés kikapcsolva. Szerintem így is gyors. Szerintem hagyd ezt az aksi témát. Ez úgy látszik a te szokásaiddal ennyit bír.! Ha nem tudd e miatt örömmel használni a telót add el.! Ne gyötőrd magad.
Szeretnék kipróbálni más márkát htc u11 a kiszemelt a kamerája miatt, (kijelzőben meg sokkal gyengébb)de húzom halasztom ,nagyon birom a kis S9et.
Ja kamera: és akkor mi van ha nem a világ legobbja. 3. vagy 6.??
Ami g cam camarát ajánlottam azon megy a hdr plus! Csak alapból ki van kapcsolva. nexus 6 +hdr plus ezt kapcsold be. meg fent az állapot sorba kapcsold állandóra.
Ja AOD nálam kikapcsolva.
G Cam nekem annyira nem jön be. Azért a telón van. Néha van mikor az a jobb. -
ShadowLac
addikt
válasz
HUTCHDB #8049 üzenetére
Üdv megint itt.
Az aksi időhöz megjegyezném de már írtam 1x hogy a világ legnagyobb fényerejü kijelzője van az s9 ek be! És ráadásul nyár van! Majd januárba ill februárba a szürke fénytelen napokban megtáltosdnak az üzemidők. Meglátjátok.
Meg nem mindegy, ki milyen fényvisznyok közt használja.! -
ShadowLac
addikt
válasz
Tekergő82 #7182 üzenetére
Ez egy Htc U11 vs S9 camera
öszehasonlitás. Az S9 1.és 3. képén van fátyolosság.Erre gondolsz??. Fénnyel szembe sötétebb témáknál van hogy csinálja. Szerintem szoftveres.hátha frissitésekkel javítják.Most nézem a 6. képen is van. Jó kis ajándék a samsungtól. Most már kíváncsi vagyok hogy mi .1-2 frissitést megvárok vele aztán meglátom.
-
ShadowLac
addikt
válasz
ateszapa748 #7047 üzenetére
Tudod, összetett ez a kérdés.
Akinek a S9 van néha belegondol hogy kehet kéne egy S9plus.
Akinek S9 plus van az is elgondokodik rajta hogy lehet kéne egy kissebb.? Remélem tudtam segiteni. -
ShadowLac
addikt
Canon fényképezőgép vs S9
[link]Most jó.
-
-
ShadowLac
addikt
válasz
alansmithee #6575 üzenetére
Samu szervíz nincs felétek? Egyből odavinnéd?
-
ShadowLac
addikt
válasz
brainticket #6557 üzenetére
Ezt mondom én is.
(Az u11 ben kicsit erősebb a fényerő mint az u11plus ban)nem kell fényerő és nem merül. -
ShadowLac
addikt
válasz
kuzma88 #6522 üzenetére
Nagy kijelző+nagyobb fényerő. Amit észre sem veszünk csak használnuk a napon is mintha nem is sütne. Ez miatt nagy az energia igénye. Kb 30% ot visszaveszel a fényből és jó is. Úgy meg nem az igazi.? Elegáns ,szép teló.Nekem nem probléma h rátöltsek.
Több mint 1000 nit a fényereje.!! -
ShadowLac
addikt
Hello.Nem tudom tv re tükrözni a fotóimat.kb 1 hete még ok volt. A videót elinditva egyböl megjelenik a képernyőtükrözés ikonja és persze működik is. Fotóknál mi lehet a probléma?
-
ShadowLac
addikt
-
ShadowLac
addikt
[link]
S9 vs htc u11plus kamera -
ShadowLac
addikt
Hello.
Ettől újabb google camera van valakinek ami működik S9-en ?BSG 5.1.018_v1.0: MGC_5.1.018_7.0+C2API_v.1.0_AllinOne.apk (BSG, 2017-12-05 ???? -
ShadowLac
addikt
válasz
TheBikerider #4132 üzenetére
Nekem este 1-2%merülés.kijelző időt nem tudok.nem nézem .Egész nap járom az országot,tudom emiatt minden teló többet fogyaszt.nálam minden bekapcs. Gyakorlatban kell eldönteni h kell v nem. Az is lehet h csalnak vele a gyártók hogy örülj.Az egyik így számol a másik úgy. A felhasználó meg örül. Pl volt lg telom kb 1 óra netezés pár % merülés . Kisźamoltam az alapján valami tizen valamennyi kijelző időnek kellet volna kijönnie. Persze nem lett tizen....óra!!!!
-
ShadowLac
addikt
válasz
TheBikerider #4102 üzenetére
Szerintem az összes telót este tölteni kell mert a másnapra már nem biztos hogy elég. Az hogy 5 vagy 40%on van ,mindegy. Ha használod egy kis ideig megszokod a nagyságát. Azok amikre cserélni szeretnéd régies,divatja mult telónak fognak tünni az s9 után. Persze ha azok valamelyik tulajdonsága túlszárnyalja az S9 ét akkor megértem.
-
ShadowLac
addikt
S9 XEH frissitést jelez.
-
ShadowLac
addikt
válasz
#61600768 #3700 üzenetére
De az s9 nél látszik a jármű hátulja szuperül. S8 am volt hasonlitgattam az s9 el és nagy különbség van a kijelző módok között!!! S9 adaptív kb = S8 mozi v foto beállitás . S9 adaptívba valósabb visszafogottabb szinkezelés. S8 adaptívba túlszinezés! KB ezt látom a fotódon.
-
ShadowLac
addikt
válasz
Fitzgerald #3534 üzenetére
szerintem a samu képe a valós. vagy mind akető ok, csak teljesen más az időjárás. pl lg képen nincs árnyék valószinüleg felhős idő szórt fény volt
-
ShadowLac
addikt
S9 re frissitettem ARD1.Nem vettem észre semmi változást. Nem fogadott hívás jelzés jó. Mondjuk nekem jó is volt.
-
ShadowLac
addikt
válasz
ForRedGlory #2933 üzenetére
Mikor fektelepitem ok.De! Amint bekapcsolom a hdr+ ekmegy a kép. Alapból nem megy a hdr +!!
-
ShadowLac
addikt
válasz
ForRedGlory #2923 üzenetére
Nekem ez nem volt jó.állandóan leállt kamera hibával.
Írdd már meg legyszi ha te ki is próbáltad és jó.!?! -
ShadowLac
addikt
Üdv. Eza ARD1 otan jött már függetlenre.a sammobilen látom fent van. Akinek ez van fent pozitív v negatív változás volt??
Nekem az ARCC van fent és tökéletes. -
ShadowLac
addikt
válasz
kisdobos0111 #2539 üzenetére
Kamerában kicsit jobb.másban semmi.S8 vékonyabb jobb a fogása .
-
ShadowLac
addikt
Nemfogadott hívás kijelzés ok.
-
ShadowLac
addikt
S9 et elrakattam. Ha minden igaz elhizzák mert külföldön vagyok. Az otthoni bèke felborul mivel nem adtam el még az S8 at.
-
ShadowLac
addikt
válasz
csorbajeno #2116 üzenetére
Ok.köszi. akkor nem trükköznek. Azt kapjuk ami a kiallitott .
-
ShadowLac
addikt
Üdv. Ha beírjátok a tárcsázóba ezt a kódot és a legfelső dorra böktök, ezt adja ki.???? Csak mert a bemutató telefonok kamerának ezt adják ki. Kíváncsi vagyok h trükközik e a samsung valamit. Nézzétek már meg. Köszi.
*#34971539#H12LLKF00SM
-
ShadowLac
addikt
válasz
juhaszroli #2049 üzenetére
Engem meg ez a nem fogadott hívások nem jelzése tart vissza kicsit.
-
ShadowLac
addikt
válasz
leslien #2051 üzenetére
Én ezt már s8 nál kideritettem.Én is elgondolkodtam
hogy szerzek egy sony kamerást, de asztán nem foglalkoztam vele.Ebayn találtam sonyt s8 ba de az eladó azt írta nem kompatibilis az eu modellel. Pedig kipróbáltam volna a sonys kamerájut,mert s7 nél is nagy különbség van a sony javára. -
ShadowLac
addikt
FIGYELEM szeretne valaki s9 et venni.Mert lenne kedvezményem de 2 db ot kellene venni. Persze ha eljőssz Debrecenbe. Privátba irj.
-
ShadowLac
addikt
Hello .Az S9 és S8 kijelző fóliája megeggyezik?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Új kamera, régi forma, döbbenetes teljesítmény és pár felszedett gramm: a Samsung paradigmaváltás helyett a tavalyi sikerreceptet tökéletesíti, némi áremelkedéssel.
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nemzetbiztonsági aggályok merültek fel a TP-Link kapcsán
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Nők, nőügyek (18+)
- Ukrajnai háború
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen autót vegyek?
- Linksys WRT54G/GL/GS router
- Androidos tablet topic
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2026.11.09. Apple jótállás
- iPhone 12 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 87%/p4221
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- iPhone 11 Pro Max 256GB Független/1 hónap gar./Akku 81%/p4218
- IPhone 15 Pro 128GB gyári független 2 év Rejoy jótállás
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U727 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest