Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HUTCHDB
nagyúr
Igazabol nem reakcio lenne a hozzaszolasodra, hanem hozzad (de nyilvan masokhoz is) inteznem kerdesemet, mert tudom, hogy volt s7e es s8-ad is.
Nekem is volt mindketto fel-fel evig, most mas telefont hasznalok nagy megelegedessel, viszont az ujdonsag, a massag vonz, igy egy ideje gondolkodom az s9 plus-szon.
Szoval ami nekem lenyeges, az a sima, minel kevesebb darabossagu, akadasu mukodes. NEM a gyorsasag, mert a 0.2 mp kulonbseget ki tudom varni, mig egy-egy alkalmazas megnyilik.
Mind az s7e, mind az s8, mind a note8 -amra azert jellemzo volt a meg-meg akadas, itt -ott darabos megjelenites.
E teren mi a velemenyed, velemenyetek, fluid-abb, smooth-abb -e az s9 +, mint az elodok?
Itt volt mar egy ilyen jellegu hozzaszolas a napokban, ami remenykelto szamomra. [link][ Szerkesztve ]
" Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
Tiger.
nagyúr
-
S@c@
őstag
Hello!
Itt meg volt lilas elszinezodes vagy abszolut megszunt? S8-nal meg lehetett olvasni, vagy azt is megszunt mar?
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz hackeeeee #5112 üzenetére
Most elvileg betudtam lépni, de nem tudom, mit kell kiválasztani. Ez az átok leforditotta magyarra. Tehát a fiokkal betudok jelentkezni, eljutok oda amikor a knoxot le kéne tölteni, utána kéri a sheap beiratkozási lap kitöltését és ott nem fogad el semmilyen emailt.
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
petesejt
aktív tag
Most látom csak: Porsche Design Huawei Mate RS
Fából vaskarika? Akarom mondani, Huawei-ből S9 plusz? Tiger, nem akarsz venni egyet az S9 plusz helyett? Ennyiért már biztos hogy tökéletes!
[ Szerkesztve ]
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
válasz HUTCHDB #5104 üzenetére
Note8-hoz nem tudom viszonyítani, mert az nem volt nekem, de az tény, hogy az S9+ valamivel fluidabb az S8+-nál. Ez sem tökéletes, néha látni megröccenéseket, de jobb. Ha mindenképpen a fluid működés az elsődleges szempont neked, akkor tudom ajánlani a Pixel telefonokat, vagy esetleg a OnePlus 6-ot, bár utóbbi szerintem túl sok kompromisszummal jár (rosszabb kamera, nem vízálló, rosszabb hangminőség (zene), fapados az egész egy Galaxyhoz képest, stb). A Pixelre meg ugye nem lesz hivatalos garanciád, és mellette ugyanannyiba kerül, mint egy S9.
Az elmúlt évek alatt egyébként volt 2 OnePlus telefonom (OP3 és OP5), valamint 3 Galaxy-m (S7 edge, S8+ és S9+), és valahogy mindig OP-ről tértem vissza Galaxy-ra. Az OP jó, olyan, mint egy gyors sportkocsi, de nincs benne légkondi, légzsák, meg szervó, a Galaxy viszont full extrás.Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
tonnni7
csendes tag
Sziasztok.
Most hol érdemes S9 készüléket vásárolni? 1év gyári garanciával szeretném. Régebben S8 fórumon egy-két boltról olvastam rossz véleményeket.
-
Ezekiel Ston
senior tag
Sziasztok!
Csatlakozom a táborhoz...
s9 plusz kék színben és gyári samsung bumper óvjás tokkal leváltotta a honor 8-am... -
Tiger.
nagyúr
Tud valaki olyan programot, ami használja a közelség érzékelőt? Ezaltal hangosabban csörög.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
szab120
tag
válasz tonnni7 #5123 üzenetére
Ha 1 év gyári gari is elég, akkor Eu-s gyári itt
Ha 2 év magyar gyári garival kell, akkor pedig itt50 ezer forint a differencia, ha rövid időre kell, nem is kérdés, hogy az első opció, ha hosszabb időre (3-4 év), akkor az utóbbi, mert 2 év gyári gari, és +15-ért lehet még egy évet hozzávenni. Habár akkor már az S9+ jobban megéri (+ 2 GB RAM, 2 kamera, nagyobb kijelző,nagyobb akksi)
[ Szerkesztve ]
-
UfoZoli
aktív tag
válasz szab120 #5127 üzenetére
2018 május 26 óta a 2. évért sem kell regisztrálni, így lutri hogy valójában jó helyről veszi-e az ember a telefont, hacsak nem SES-ben vagy MM-ben vagy szolgáltatónál veszi. 3. éves garanciát pedig már nem lehet venni...
[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
HUTCHDB
nagyúr
A lenyeg, hogy jobb legyen az elodtol, mert a mostani telefonom kifogastalannak mondhato (mi mix 2), de ahogy irtam mar hianyolom a "frissitest".
X-edik xiaomi-m, nagyon jok, lehet a hibatlansaga miatt unom meg.
Szerintem cserelek..." Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -
-
OCTAMD
őstag
válasz szab120 #5127 üzenetére
Szerintem ne adj tippeket hogy hol vegye,jobban jársz.
S8asokat is páran vettek 24hónap garival a bestmarktban,aztán függetlenített vodásak voltak
Vitték is páran vissza
Ki tudja mit árulnak most is
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
nVIPER
senior tag
Ha független XEH romra felhúzom a XEU-t, úgy, hogy benne van a sim, mi lesz a CSC kód, megmarad XEU-nak?
-
roobert
csendes tag
Sziasztok!
Ha eltérő CSC kódhoz tartozó ROM-ot teszek fel, mi a legegyszerűbb módja az adataim és beállításaim megőrzésének? Vissza fogom tudni tölteni a smart switch-ben készített backup-ot vagy más megoldást javasolnátok?
-
hackeeeee
Jómunkásember
Noh, kicsit leherélt rendszer tapasztalatok..
Maga a rendszer sokkal smooth-abb lett, sokkal jobban pörög, nincsenek a kósza "reccsenések". Vajsima az egész. Viszont, Így is ugyan úgy 4-6% között merül éjszaka. Ugye semmim sincs kikapcsolva, ne zavarj módban megy, BT, Wifi, mobilnet, minden megy.. A saját használatom mellett jelenleg még ugyan úgy ~2 nap az üzemidő.
A kikapcsolt samsung cloud érdekes, mert pl. a gear app hozzáfér a saját biztonsági mentéseihez..
Májusi update Nekem még mindig nem jött. Dualsim-es S9+.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
HdRew
őstag
Telepítettem én hülye egy YT lejátszót, de tele volt reklámmal, és nem csak akkor, ha alkalmazáson belül voltam, pedig 1 milliónál is több letöltése van playen.
Iszonyatosan ette az akkumulátort, ha töröltem, onnantól kezdve megtisztítottam a telefont teljesen? Vagy van még valami, amit érdemes csinálni?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Van egy apró dolog, ami nagyon zavar, lehet feleslegesen. A hangszóró másnak mennyire poros? Nekem nagyon apró porszemek vannak benne, tényleg ha nem figyel rá oda az ember észre sem veszi, de engem kicsit azért zavar. Ez normális, túlreagálom?
-
HdRew
őstag
válasz juhaszroli #5145 üzenetére
Nekem is olyan, szerintem sokat nem tudsz ellene tenni.
-
tothl
addikt
Elkezdett elengedni egy helyen a domeglass.....pokhalossa valt a ragaszto....szerintetek ujrarakjak dijmentesen vagy hagyjam a francba ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- További aktív témák...
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest