Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Ingyen kellene, de tegnapra
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Sokáig androidos voltam,de a régi Galaxy-k (S2, S3) csalódást okoztak. Viszont az S8 óta nagyon szemezek újra a szériával. Korábban iPhone-ra váltottam, lassan 2 éve nyúzok egy 6s-t (nem érzem feltétlen indokoltnak a cserét, de hát na.. ), és nagyon csábít az S9 is, és a véleményeteket szeretném kérni, hogy egy almás kiugróval mennyire lennék elégedett az új készülékkel. Tudom ez teljesen szubjektív, meg is nyomkodtam, tetszik nagyon, meg újra érzem, hogy kell a "tepsi". Csak hátha járt valaki hasonló cipőben, és almáról váltott.
Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
válasz csorbajeno #1631 üzenetére
Igen, én is a sima S9 és most a P20 Pro között agyalok, egy árba van/lesznek. Almát nem biztos, hogy megérné újra venni, akksit kéne cserélni benne, mert az 1 napot nem bírná ki ha nyúznám...annak idején azért vettem, hogy majd nem lesz rá gond 2-3 évig, erre tessék, alacsony töltöttségen sokszor akad. Kicsit ez off volt, bocsánat, viszont az S8 óta oda vagyok ezért a dizájnért. Köszönöm, az akksi is érdekelt volna, hogy azért átlag használat mellett az 1 napot lazán bírja-e.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Korábban írtam, hogy tervezem egy S9+ beszerzését. Több videón is láttam azonban, hogy vannak olyan alkalmazások, amik nem töltik ki teljesen a képernyőt. Az alkalmazások ilyen téren "mennyire" vannak optimalizálva, hogy kitöltsék teljesen a képernyőt? Gondolok itt a legtöbbet használt közösségi appokra, játékokra, stb. iOS-ről költöznék.
Köszönöm!
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Korábban írtam már, telefont szeretnék váltani. Közel egy hete nézegetem a fórumot, S8 topicot is, és nehéz a döntés. Iphone 6s-ről váltanék, előtte csak droidom volt, mindenki azt állítja, sokat változott az elmúlt 3 évben pozitív irányba. Nyomkodtam az S9+-t, utána egyből egy 8 plust/X-et, és nem érzem, hogy az iOS annyival jobb lenne jelenleg. Iszonyat gördülékeny az S9, és meseszép!!
Ha emlékeztek, tavaly nyárra is jelentőset esett az S8 ára egy akció keretein belül, most is meg kellene várnom az első akciót váltás előtt. Sokan mondják, meg fogom bánni, ha visszamegyek androidra, de az S9+ valami elképesztően szép kívül belül! Remélem, én is hamarosan csatlakozom a társasághoz, ha nem bírom ki az akciókig. 😀 Akinek van türelme, pár indokkal még győzködhetne az S9+ irányába! 😊
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
válasz csorbajeno #2045 üzenetére
Köszönöm!
Igazából nagyon nehéz döntés, teljesen nem szántam el magam. Amint elhatározom magam, a környezetemben mindig jön olyan visszajelzés, ami elbizonytalanít... 😀
Alaposan körbejárom a témát még, és megyek sokat nyomkodni.
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
SES-be most a hétvégén (eladó állítása szerint hétfőtől hosszabbítják) ha beszámíttatod a készüléked S9/S9+-ba, -30.000 forinttal veheted meg. Kevesebbért számolják be, mint gondoltam, de a -30.000-rel még így is többért, mint amennyiért max. el tudnám adni, szóval erősen agyalok, hogy most lesz a csere a következő két hétben...
Kérdés: Korábban már kérdeztem, de ugye az alkalmazások túlnyomó többsége már optimalizálva van a 18:9-es képernyőre, tehát mindig minden kitölti a képernyőt? Korábban láttam hands on videókban, hogy néhol le volt csapva a két széle az alkalmazásnak.
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Az üveg után érdeklődnék. Minden telefonomon a kezdetektől van üveg, és néztem, hogy a Whitestone az, amit sokan preferálnak. Samsung oldalán nem tudom megnézni, hogy "Hol vásárolhatom meg?". Esetleg valaki érdeklődött már náluk, hogy később lesz-e belőle?
Köszönöm!
-
juhaszroli
tag
Úgy néz ki, hétvégén én is boldog tulajdonosa leszek egy S9+-nak. Kérdésem tokokkal, fóliákkal kapcsolatos. Tudom, hogy a Whitestone az etalon, ma voltam SES-be, elvileg majd lesz...ezen, és amazonon kívül kapni itthon valahol? Nem nagyon találtam. Illetve erről mi a véleményetek? [link]
Illetve a gyári tokok mennyire jók? A kék Alcantra, vagy valamelyik gyári szilikon, esetleg Clear View tok jöhet szóba a gyáriak közül. Használ valaki ilyet? Jelenlegi iPhoneomon is a gyári szilikon van, amit az Alcantrához tudnék hasonlítani, és nagyon tapad a szövethez, mindig nehéz a zsebből kivenné, ezt mellőzném. Néztem Spigeneket is, azok annyira nem tetszenek. Egyéb ötlet?
Köszönöm!
-
juhaszroli
tag
Aprón van eladó Whitestone Dome, mennyire lehet megbízható a forrás? Létezik ebből “hamisított”?
-
juhaszroli
tag
Elhoztam tegnap a Telekomtól egy coral blue S9+-t. Egyből mentem Alleeba, ott a SES-be van whitestone, fel is tették. Gyári szilikontokka tökéletes! Eddig nagyon tetszik a telefon, iOS-ről jöttem.
Kérdés, mindent áthoztam smart switchen. Iphoneon 25 giga képem volt, itt 10et ír, mégis minden kép megvan, viszont ugyanannyi belső helyet foglal minden mint iOS-en, tárhely adatoknál is 10 giga szabadot ír, de nem tudom mi lehet annyi, ha összeadom amit a tartalmakhoz ír, nem adja ki...mi lehet?
-
juhaszroli
tag
-
juhaszroli
tag
válasz juhaszroli #2552 üzenetére
Sikerult. A smarswitch athuzott mindent, az a mappa volt kozel 30 giga felesleges dolgokkal.
-
juhaszroli
tag
Ha egy éjszaka alatt úgy merült 6%-ot, hogy nem ment a wifi, se mobilnet, viszont nem is zártam be az alkalmazásokat és nem is "tisztogattam", az normális? Vasárnapi a készülék, olvastam, kell pár nap, míg beáll.
-
juhaszroli
tag
Nincs bekapcsolva az AlwaysOnDisplay, viszont ha sokáig a zsebembe van nem old fel egyből ujjlenyomattal, csak ha bekapcsolom a kijelzőt. Ez az always miatt van, vagy a lenyomatolvasó vagy az ujjam koszos?
-
juhaszroli
tag
Olyat be lehet állítani, ha felemelem a telefont, bekapcsol a kijelző? Nem találtam. Olyasmire gondolok, mint iPhoneoknál.
-
juhaszroli
tag
Mivel iOS-ről jöttem, és nem is követtem annyira a droid vonalat, van valami extra app, amit érdemes használni? Gondolok itt vírusírtóra, vagy valami RAM optimalizátorra, vagy erre megfelelő a gyári? Ha hülye a kérdés, bocsi, csak sokáig tervezem használni a telefont.
-
juhaszroli
tag
Barátnőmnek sima S9 van, egyik este 9%-ot merült. Nem ment se wifi, de net, csak ébresztő volt állítva. Tegnap este ne zavarjanak+energiatakarékos módba tettük, reggelre 8%-ot esett. Ez mitől lehet? Megnéztem az akkuhasználatot, Cella készenlét és hasonlók vannak, semmi kiugró. Nekem ugyanezen beállításokkal az S9+ 4%-ot merül.
Előre is köszönöm! -
juhaszroli
tag
Kerestem beállítást, de nem találtam. Lehet olyat, hogy mikor hozzáérek az ujjlenyomatolvasóhoz, rezegjen?
-
juhaszroli
tag
válasz gilfoyle #3102 üzenetére
Szia! Igaz én sima 6s-ről jöttem, utolsó droidom egy Z2 volt, most pedig S9+ váltotta fel. Az akksi nekem simán jó. Egész napos wifi+mobnet, netezés, közösségi appok, és ilyen 50%-kal érek haza 6 körül. A Plusok biztos jobbak akksiban, de nekem a 6s után sokkal jobb. Azt a végén napi 2x kellett töltenem...
Barátnőm sima S9-re váltott, ő is elégedett az akksival.
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
válasz JockeyEwing #3196 üzenetére
Nekem energiatakarékosba az állandó 4-6% amit éjszaka merül, ez egy min-max érték, egy hét alatt ennyiket merült. Nem tudom mivel merülne még kevesebbet. Ha be van kapcsolva a ne zavarjanak, akkor is ennyit merül. Cserébe napközbe teljesen korrekt.
-
juhaszroli
tag
Azt be tudom állítani, hogyha hívás közbe hívnak, ne nem fogadott hívásról kapjak sms-t, hanem jelezzen a telefon? (Bontás/tartás és fogadás)
Kerestem, de nem találtam ilyesmit.
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
Előtte csak droidom volt, S2,S3, Xperia Z2. 6s volt az első iPhoneom, szerettem. Vicc, hogy drágábban vettem mint ezt, T-nél akciós volt egy ideig a 9+.
Furcsa visszatérni, S3 óta sokat fejlődött, a kijelző egy álom, de...az iOS-nek megvan a maga varázsa, kicsit még hiányzik, de bosszantott, hogy a 6 óta kicsit változtatnak a házon, más van belül, és ennyi, semmi érdemi változás a külsőt illetően, az X nekem is drága. Ez kicsit nagy, de nagyon bírom, csak a rendszert kell szoknom, de remélem, kibékülök vele.
Sebességre nincs panasz, és az akku is nagyon jó, 40-50%-kal hozom haza, 6s-emet 2x kellett tölteni, hogy tuti hazaérjek vele... -
juhaszroli
tag
válasz juhaszroli #3292 üzenetére
Egyébként párom is 6s-ről jött sima S9-re, nagyon szereti, nem is agyal ilyeneken, hogy milyen volt az iOS, csak én vagyok ilyen lökött.
-
juhaszroli
tag
válasz Fitzgerald #3311 üzenetére
Kb. 2 hét után egy éjszaka energiatakarékos módba 4-6%. Első napokba nekem is jobban merült, párom sima S9-e is, de neki is beállt erre az értékre.
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
válasz Palesztin994 #3324 üzenetére
Én egyből ezt tetettem fel a SES-be, nagyon tuti, szeretem!
-
juhaszroli
tag
Az Xprotector forgalmaz Pitaka tokokat. Felhívtam őket, jövőhéten érkezik az S9 párosra, a webshopba pedig a héten kerül fel. Kíváncsi leszek az árra.
-
juhaszroli
tag
Aki Pitaka tokot rendelt a gyártó oldaláról, átszámolva mindennel együtt kb. mennyire jön ki forintba? Illetve volt valaki itt a fórumon, aki az AAShoptól rendelte, neki minden rendben volt? Sajnos nem tudom, ki volt az.
-
juhaszroli
tag
Szeretnék rendelni pitaka tokot a gyártótól. Mindig is féltem neten használni a bankkártyám. Aki tőlük rendelte, minden rendben ment? Kell emiatt izgulnom?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Van egy apró dolog, ami nagyon zavar, lehet feleslegesen. A hangszóró másnak mennyire poros? Nekem nagyon apró porszemek vannak benne, tényleg ha nem figyel rá oda az ember észre sem veszi, de engem kicsit azért zavar. Ez normális, túlreagálom?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Aki DomeGlasst használ pitaka tokkal, van olyan, akinek feljött az üveg? Olvastam, hogy van, akinek feljött az üveg, és arra gondoltam, hogy mivel nagy a hézag a tok és az üveg széle között (?), ezért valahogy zsebben, táskában "felfeszíti" valami. Helytálló gondolat, vagy a kettő nem függ össze. Most vennék pitaka tokot, eddig gyári szilikonnal használtam, de nagyon szedi a koszt.
-
juhaszroli
tag
válasz Macskasy #5255 üzenetére
Megrendeltem, kiderül. Az tetszik, hogy vékony benne. A gyári szilikonnal pont 1-2 mm van, hogy nem ér hozzá, és nagyon vastagítja a telefont is. Bementem egy SES-be, megfogtam a plust, és kicsinek éreztem a sajátomhoz képest, a tok miatt. Meglátjuk, nagyon dícsérik azt a tokot.
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Páromnak szeretnék tokot venni sima S9-re, lehetőleg vékonyat, és olyasmi bordó árnyalatút, mint a telefon is. Tudtok valamit ajánlani? Ilyen színű tokot nem sokat láttam még. Átlátszó Spigent használ valaki? Ha igen, vélemény? Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
Sziasztok! Huncutkodik a whitestone...a szélén észrevettem, hogy mintha valami aláment volna, elkezdtem masszírozni, nagyjából eltűnt, a széléről, legeslegszélén ahol van némi fölös kifolyt ragaszto, az jott le ott kb pár mm-en, de mostmár szinte nem is látszik...így kezdődik, mikor lejön, fellevegősödik? Vagy semmi gond? Ami alatta volt kis bubi vagy kosz nem tudom, az eltűnt. Ha gond lenne, milyen alternatívák jöhetnek szóba, amikkel van valakinek tapasztalata? Köszönöm!
-
juhaszroli
tag
-
juhaszroli
tag
Bugyuta kérdés: pitaka tokot hogy kell levenni? Szerettem volna a telefont áttörölgetni, de nem sikerült, a kijelző felső széle felől próbáltam, alig mozdul, a telefont meg nem akarom kettétörni. Valami tipp?
-
juhaszroli
tag
Sziasztok! Na újabb ragasztó engedés a dome glassnál...szeretnék beszerezni valamit, ami otthon lenne vész esetén. Dícsértétek az Xpro fóliát, azon gondolkozom. Illetve a Spigen műanyag kijelzővédőjét próbálta valaki?
Más: valaki otthon szedett le egyedül whitestonet? Kérhetek tippeket? Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hisense LCD és LED TV-k
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Lexus, Toyota topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest