Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz Fitzgerald #5793 üzenetére
Az szerintem hálózati probléma volt, nekem is előfordult az S6-tal. Ha jól értettem, akkor csak az SMS-ből tudtad, hogy hívtak, a híváslistán nem látszott?
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #5801 üzenetére
Még azt sem, amíg nincs más alternatíva addig marad.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Tiger.
nagyúr
Nem volt lehetőségem rá. oda adtam a tagnak, ő elvitte egy asztalhoz, addig nem kaptam vissza amig fel nem rakta a másikat.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Fitzgerald
veterán
válasz csorbajeno #5802 üzenetére
Aha így volt. 1. emeleten lakom a VI. ker közepén, a térerő általában 2-es, nem nagyon szokott probléma lenni a hálózattal. De akkor lehet igazad lesz.
[ Szerkesztve ]
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #5808 üzenetére
Azt irtam, hogy nem cserélik ki, vissza adják a pénzt. Azért irtam, hogy 2 csere a nagy garanciájuk, mert csak 2szer cserélnek.
[ Szerkesztve ]
-
Macskasy
tag
Ha úgy ítélik meg hogy a termék hibás és ezért inkább visszaadják a pénzed de megtarthatod a rajta lévő fóliát az neked miért rossz ?
ha jól tudom szervizbe is max 2-3 szor küldheted a telódat garancia alatt utána kötelesek új készüléket biztosítani. (régebben legalábbis így volt)
-
-
Tiger.
nagyúr
Azt, hogy biztos van rajta mikro karc és ezért nem lehet felrakni rá rendesen. Mit tudok tenni ha kiderul, hogy téli van a kijelzőm karcokkal, mert ahogy a papír torlovel takarította, elképzelhetetlennek tartom, hogy ne legyen rajta.
-
JockeyEwing
aktív tag
Szerintetek a normál mód és az ultra energiatakarékos mód között mi a különbség?
(a felbontást, a színek hiányát hagyjuk , mobilinternet és wifi ugyanúgy van, email is, facebook is (ha akarjuk).Engem igazából az érdekelne, hogy milyen háttérszolgáltatásokat állít le? Esetleg mi is leállíthatjuk egy PackageDisablerrel?
-
törölt tag
válasz JockeyEwing #5818 üzenetére
Proci sebességét is vissza veszi.
-
törölt tag
válasz JockeyEwing #5821 üzenetére
Közepesnél 70%-ra veszi vissza a procit, maximálisnál 60%-ra. Ettől függetlenül biztos állít le appokat, folyamatokat..
-
törölt tag
válasz JockeyEwing #5821 üzenetére
-
törölt tag
Van akinek a BRE3 a legújabb szoft. verzió, van akinek a BRE5, nekem pl. BRE6 jött, hogy van ez? Más jön a függetlenre, megint más a szolgáltatósokra?
-
Függetlenben csak dual sim-es létezik, de a Telenor nem független mobilt árul, és nem, nem lehet függetlenre állítani, se dual sim-esre. Pontosabban lehet függetleníteni, de ahhoz a Telenortól kell kódot kérned, és csak akkor kapsz, ha nincs tartozás a telefonra (és hűség sincs rá). A dual sim fizikailag lehetetlen ezeknél a mobiloknál. Ugyanez vonatkozik a Vodafone-os mobilokra is, a Telekom-os viszont független, dual sim-eset ad.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
törölt tag
OCTAMD; es4 köszönöm.
Akkor jó eséllyel nálam nem fog egy verzió számmal futni sosem a frissítés, de ennek ellenére ugyan az lesz, ha jól értelmezem.[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz #07400704 #5830 üzenetére
Május elejéig ugyanaz volt a XEH mint az XSG,addig lehetett a magyar simmel váltani és tutin ment volna a frissités magyaron tovább
Lehet még ugyanaz,de most éppen nem egyezik
Ha most váltasz ,akkor nem biztos ,hogy a 1BRE6 XEH kódra kapnál frissítést,hiszen nem ugyanaz mint az 1BRE5
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
hackeeeee
Jómunkásember
Bitang jó ez a szuperlassítás.. Most videóztam vele esőt az erkélyről, szépen elkapta, lassította..
Kár, hogy csak ilyen alacsony felbontásban megy, de akkor is nagyon jó.
Véleményem szubjektív...
-
OCTAMD
őstag
válasz #07400704 #5833 üzenetére
Ha egy olyan variáció kerül a telóra ami nem létezik,akkor ott elakad a frissités
Egyébként ilyen teló volt már nálam is pár darab,ezeket hamar meg lehet oldani,nyilván érteni kell egy picit hozzá
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
-
törölt tag
válasz Fitzgerald #5815 üzenetére
Eddig nem segített...
-
sittes79
addikt
Nektek működik rendesen ez a wifi bekapcsol automatikusan dolog, ha olyan helyen van ahol gyakran használjuk pl. otthon, nekem nem igazán.
A frissítés óta a viber is haldoklik nálam, szóval vannak gondjaim
Hja az akksi merül, mint állat igaz dual sim, de 45 perc kijelző használatnál 12 óra elteltével a töltőről lehúzva 50%-on van az akksi.
Viszont hogy pozitive is legyek, most volt alkalmam verőfényes napsütésben kipróbálni a telót valami atom-zsír-király a kijelzője!
-
Tiger.
nagyúr
válasz sittes79 #5840 üzenetére
Nekem igen király, és ki is kapcsolja ha elmentem otthonról. igaz azt már az erobot végzi.
-
perzeus
tag
Sziasztok!
Az S9 és S9+ kamerája között érezhető a különbség? (képek minősége) Nem tudok dönteni, melyik legyen, de nekem bőven elég a sima S9 is, ha nincs nagy különbség...pro és kontra?
[ Szerkesztve ]
Gábor
-
nylacika
aktív tag
válasz perzeus #5842 üzenetére
Nem hiszem, hogy sokan tudnak segíteni, kevesen rendelkeznek mindkét készülékkel. Én csak az S9+ képességeit ismerem, de azok nagyon jók. Persze ezzel lehet vitatkozni, de az én szegényes igényeimnek bőven megfelel, még felül is múlja...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
vulnrea
aktív tag
válasz sittes79 #5840 üzenetére
Nekem a pontosság javításánál a bekapcsolás segített. Eleinte működött a wifi funkció, mikor mentem dolgozni átvált mobilnetre, mikor haza akkor pedig wifire.
Nem tudtam rájönni, mi lehet a probléma, most két napja visszakapcsoltam és azóta működik.
A telefon merül nekem is, sok mindent tiltottam, volt hogy alapállapotba tettem és ment minden a háttérben, nem sok eltérés volt akkuidőben. Remélem javítanak azért. Egy furcsaságot azért észrevettem, mikor kint voltam Olaszban 1 hetet, nem merült annyit a telefonom. Pedig ott is 4G+ ment folyamatosan. Szerintem az itteni hálózattal van a próbléma.
[ Szerkesztve ]
Oppo Find X6 Pro | Huawei FreeBuds 2 Pro | Huawei Watch Fit 2 Elegant | AMD Ryzen™ 9 3900X | ASRock X570 Taichi | Kingston HyperX FURY 32GB | Samsung Odyssey G7 27" | Sapphire Toxic Radeon RX 6900 XT Extreme Edition
-
csorbajeno
veterán
válasz perzeus #5842 üzenetére
Az alapvető különbségek lényegében a +1 kamera, +2GB RAM, +500mAH akkukapacitás és a kisebb/nagyobb kijelző és külső méretek(a plussz kb. 1cm-rel hosszabb). Nekem a sima S9 van és igazából sem rá, sem lebeszélni nem szeretnélek róla, de a plusz kamerát nem minden esetben tudod használni, bár a zoomoláshoz hasznos lehet. Én személy szerint a 4GB RAM-mal simán elvagyok, jelenleg elég nekem mindenre, igaz én nem vagyok hardcore felhasználó, nincs sok app telepítve, csak a szükségesek. Persze, ha hosszú távra tervezed a telefont és sokat játszol vele, akkor idővel kevés lehet a 4GB RAM. A kisebb kijelzőnek és az átlagos felhasználásomnak köszönhetően az 500mAh akku különbségből sem veszek észre semmit, mert vígan kibírja, amíg este hazaérek és nekem ez számít, nem a SoT. Amikor a Telekomnál nézegettem a két telefont, akkor azt gondoltam, hogy sok az a +1cm, de az a helyzet, hogy szűkösebben, mint ez, de még az is befért volna a zsebembe. Mindegy, én igazából nem bánom, hogy csak a sima S9-et vettem meg.
-
Tiger.
nagyúr
Nem gondoltam volna, hogy ezt mondom, de az u11 hangja az s9 hez képest sokol radio. S9-ben erős a mely. A felső is erősebb.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz csorbajeno #5848 üzenetére
Hangjára nem is panaszkodtam sosem, pont emiatt fáj hogy hivaskor nem szól rendesen mind a 2 hangszóró, büszke lennék rá, mert kurva jó hangja van. A WiFi ki kapcsolást az erobottal oldottam meg. Sőt athidaltam hogy amikor fel tölt a telefon akkor a 6perces meditációs zeném is sztereó, hála az erobotnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Sorozatok
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Opel topik
- Filmvilág
- Pendrive irás-olvasás sebesség
- BIOS frissítés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest