Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kispalsz
tag
válasz davidkm2 #3559 üzenetére
Erre én is kíváncsi lennék. Én is szemezek a Nillkin töltőkkel és autós tartókkal. Ha jól látom itt is meg van valósítva, ami a Pitakánál, hogy autós vezetéknélküli gyorstöltő és ráadásul mágneses is !!!!
Viszont én jobban szeretem, ( azt szoktam meg) amikor az autó üvegére rakom a telefontartót tapadókoronggal. A szellőzőrácsba rakott verzió nem lötyög? Nem teszi tönkre? ( a szellőzőrács lamelláit, nem töri le)?
Tudtok még más márkát a Nillkin és Pitakán kívül amelyik beszerezhető hazánkban, és tapadókorongos, vezetéknélküli és mágneses?
[ Szerkesztve ]
-
wong kok wah
senior tag
Üdv
kb.2 hete irtam itt a fórumon, hogy a telefonálás közben néha pár másodpercre nem hallom a hívott felet és Ő sem hall engem. Akkor többen irtátok , hogy ez tuti szolgáltató hiba.... Hát sajnos nem!
A másik hogy az a rohadt nem fogadott hívások értesítést még mindig nem javították, lassan felszegelem a falra ezt a telefont. S5 óta folyamatosan samsungot használok (S5, S6edge, S7edge, S8+,). De megbántam a váltás a hibátlanul műkődő S8+ -ról. -
Darth11
aktív tag
válasz wong kok wah #3602 üzenetére
A nem fogadott hívásokat elvileg javították, én még várom a frissítést, valaki már megkapta.
A másik hibát nem tapasztaltam, mert a céges kártyán nem lehet aktiválni a 4G hívást és csak azt használom hívásra. Esetleg kapcsolatasd ki amíg nem lesz rá javítás.
-
bodnara123_
csendes tag
Az nem sok. Mi van a sok százmillió Android felhasználóval? Ezek szerint azoknak van vírusírtó a telefonjukon? Nem hinném. De ez a felelőtlenségük, ha Te személyeskedsz,
akkor én is egy kicsit. (De ez igazából nem is személyeskedés a részemről.) Mindenesetre én jól megvagyok a F-Secure SAFE-el. Semmi baj nincs vele. Nem bántam, hogy telepítettem. Egyébként miért baj, hogy van vírusírtó a telefonom. Nem aggitáltam senkit, hogy telepítsen F-Secure terméket a mobiljára.)[ Szerkesztve ]
-
73egon
tag
Ilyen nekem is van sokszor. Mate 9 volt az előd... ott is találkoztam ezzel a problémával. Mos az S9 is produkálja. Közben volt egy V20 annál is előjött. Én is azt gondoltam hogy szolgáltatói hiba... három készülék nem produkálhatja ugyan azt a hibát. Akkor mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
Az Úr azért adott eszet nekünk, mert azt akarta, hogy használjuk.
-
törölt tag
De szolgáltatói hiba le is van írva samu fórumán részletesen. Szolgáltatók javították samsung pedig ard4 rommal küldi a frissítést. Pár nap és ide is ideér.
Nem fogadott hívás jelzés problémára próbáld meg ezt..Beállítások > alkalmazások > névjegyzék > értesítések > nem fogadott hívás > fontosság: sürgős
Ugyanitt kapcsold be a rezgést is ha kell plusz hangot is tallóz be ami kellAztán..
Beállítások > alkalmazások > névjegyzék > értesítések > alapértelmezett
Itt is kapcsold sűrgösre, tallóz be hangot illetve rezgést ha kell
Így kellene kinéznie..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Vagy a névjegyzék alkalmazáson nyomj egy adat és gyorsítótár törlést. Azt indítsd el és ugord át azt amit pofázik az elején.
-
bodnara123_
csendes tag
válasz #61600768 #3595 üzenetére
Az nem sok. Mi van a sok százmillió Android felhasználóval? Ezek szerint azoknak van vírusírtó a telefonjukon? Nem hinném. De ez a felelőtlenségük, ha Te személyeskedsz,
akkor én is egy kicsit. (De ez igazából nem is személyeskedés a részemről.) Mindenesetre én jól megvagyok a F-Secure SAFE-el. Semmi baj nincs vele. Nem bántam, hogy telepítettem. Egyébként miért baj, hogy van vírusírtó a telefonom. Nem agitáltam senkit, hogy telepítsen F-Secure terméket a mobiljára.) -
szab120
tag
Samsung Note 8-ról S9+-ra szerintetek érdemes váltani? Van olyan, aki váltott? Ha igen, mik a tapasztalatok?
-
válasz szab120 #3617 üzenetére
Annyival tud többet az S9+, hogy van benne 960 fps-es felvétel, sztereó hangszóró, Dolby Atmos... aztán kb. ennyi.
Ha nem kellenek neked a fentiek, akkor felesleges váltani, ráadásul le kell mondanod a pen-ről is (nyilván nem szempont, ha nincs rá szükséged).
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
szab120
tag
Köszönöm a gyors választ, ha tényleg csak ennyi a gyakorlati különbség, akkor tényleg nem éri meg. Csak ez a telefon cserélgetős betegség ne lenne.
A kameráját pedig úgy nyomatták, mintha über brutál lenne minden eddigi készülékhez képest, de a Note 8-nak nincs szégyenkeznivalója, az biztos. -
petesejt
aktív tag
válasz kispalsz #3601 üzenetére
Nekem eddig az összes tapadókorongos tartó leesett a szélvédőről előbb-utóbb. A legtöbbször telefonnal együtt. A drága is. A szellőzős való igaz, hogy (ha megmozgatod!) akkor lötyög egy kicsit, de abszolút stabil. Ha ügyelsz a behelyezéskor, a lamellákkal sem lesz baj, egyenesbe kell tenni felrakás előtt őket. Klíma esetén picit hűteni is tudja a szellőzőből érkező hideg levegő az esetleg épp komolyabb melegedésre készülő, gyorstöltődő-navigáló készüléket. Arra azért ügyelj, hogy ne tolj rá jéghideg levegőt, az nem jó az akkunak.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
petesejt
aktív tag
válasz glacious #3523 üzenetére
Némmá' a kis sunyi! Ha letakarom a 2x objektívet, akkor átvált az elsőre 2x digit zoom módban! Mennyire jó.... Ezek szerint pl. koncerten vagy beltérben se kell használni a 2x optikai zoomot.... Ez baromira nem korrekt!
"A kamera. Újragondolva." Bah!
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
matyics
őstag
Ez a néha eltűnik a hang hiba nálamis megvan sajnos.
Ha Isten azt akarta volna, hogy ne maszturbáljunk, akkor rövidebb kezet csinált volna
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Valaki, aki hozzáértő, és esetleg tapasztalata is van, mondja már meg, hogy mi van akkor, ha a LE akarom venni a Whitestone Dome Glast az S9-ről? Hogyan lehet eltávolítani, hogy ne kelljen "wimmel suvickolni"? Csak mert UV ragasztó rögzíti.
Életszerű példa: eladás előtt szeretném gyári állapotra hozni, hisz magának a domeglassnak is ez lenne az eredeti célja.
-
Darth11
aktív tag
válasz JockeyEwing #3624 üzenetére
Hát kvázi csak fel kell tépni, vagy beépíted az árba
-
-
Luser2000
addikt
Vodára (VDH) tölthető az ARD4-es.
Apple iPhone 16pro, Apple Watch Ultra2, MacBook Air M2 13"
-
petesejt
aktív tag
válasz Darth11 #3630 üzenetére
Nekem azt mondta egy Telekom szervizes ismerősöm, hogy a hálózatfüggő készülékeket van hogy nem kell annyi hálózati tesztnek alávetni, ezért előfordulhat, hogy akár hamarabb is megkaphatnak egy-egy frissítést.
(Ennek ellenére a Telekomnál még mindig semmi. Talán már a 8.1-et szögelik?)
-
törölt tag
válasz wong kok wah #3631 üzenetére
Adat és gyorsítótár törlés megvolt névjegyzék alkalmazáson?
-
Macskasy
tag
Van esetleg valaki aki nem gyári kernelt használ ? Egy kis plusz SoT jól jönne
-
Németh91
tag
Sziasztok végre csatlakoztam én is egy fekete s9+ al .nehéz döntés volt a szín nekem a lila is tetszett (telenor)
Most nincs időm még foglalkozni vele majd este jövök kérdésekkel -
Macskasy
tag
válasz Németh91 #3640 üzenetére
Üdv itt ! Nagyon ne foglalkozz a színével, én miután megrendeltem a vodától a feketét talan két nappal kesőbb tettek ki a samsung.de-re a 256ost titán szürkébe. Egy két szép szót elmormoltam
Aztan ráeszméltem hogy mivel napi 24 ből 24 órát tokban van, édesmindegy milyen színe van ^^
Na de az a 256 gb az nem 64 ... még szerencse hogy bővíthető
-
Németh91
tag
Üveget néztem az a baj vidéken lakok közelbe sehol nem tudok olyan helyet ahol fel is raknák.
De megrendelem más megoldás nincs,de kicsit tartok tőle hogy elrontok valamit mondjuk videókat nézve nem tűnik nehéznek -
Németh91
tag
szemből is csinálhatnál üveg van rajra? Nem is rossz ez a tok
-
HdRew
őstag
Ti amúgy milyen fényerőn használjátok a telefont? Én lejjebb vettem, kb. 1/3 - 1/4 környékére a csúszkát, automatikusra nem merem, mert ha a szikrázó napsütésben előveszem, simán feltolná maxra.
Még próbálgatom, hogy mi az optimális neki, nem szeretném, ha kiégne a kijelző. (Habár cserélik gariban, na de nem bírnék ki annyi időt nélküle )
-
törölt tag
Szerintem én 2-3-4 órára meg tudok válni tőle, mert a másodtelefonom egy S7. Azzal annyit ki lehet bírni, a SES meg ennyi idő alatt cserélt minden kapcsolódót az S7-ben.
Szóval én úgy használom hogy lássam rendesen. Nem vitrinnek vettem, nem fogom eladni max 4 év múlva, nekem a teljesítménye kell.
Amúgy, ha olyan az automata fényereje, mint az S7-nek, akkor nincs nagy vész, mert valamennyire tanul. Ha beleszólsz mindig manuálisan az automatikusan beállított fényerőbe, akkor egy idő után figyelembe veszi.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest