Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csorbajeno
veterán
válasz mSchumi87 #3446 üzenetére
Én használom az intelligens feloldást és sötétben is jól működik. Legtöbbször az a baj vele, hogy az ujjlenyomat hamarabb old, mint az írisz, ha a zsebemből veszem elő. Próbáltam már sötétben is és működött. Érdekes viszont, hogy 1-2 honlapnál, ahol a Pass tölti ki az adataimat, ott nem akar működni, míg a másik 10 esetében meg igen. Gondolom, ez az anomália csak nálam áll fenn. Ujjlenyomat után azonnal tudja a dolgát...
-
csorbajeno
veterán
válasz Macskasy #3447 üzenetére
Gyakorlatilag a kisebbik energiatakarékos módban használod a telefont, ami kicsit csökkenti a kijelző fényerejét (nem engedi a vörös tartományba) és visszavesz a processzor teljesítményéből (amit normál felhasználással észre se nagyon vesz az ember) és így nyersz az akkun.
-
mSchumi87
senior tag
Es ez az iris infra nem karositja a szemet? 😀 Vagy ez is csak egy kacsa amit neten olvastam
Samsung Galaxy S24/ MacBook Pro 14" M1 Pro/ iPad mini 6
-
ckaresz122
tag
válasz ckaresz122 #3402 üzenetére
Kedden veszem át valószínű az S8+t. Ez a hívásprobléma, hogy nem hall a másik fél van még? Telenornál veszem.
Köszi
-
törölt tag
válasz ckaresz122 #3456 üzenetére
Gondolom S9+ akartál írni.. hívásprobléma nem mindenkinél jelentkezett és már javítva lett, jó néhány országban megjelent ez a frissités hamarosan nálunk is elérhető lesz.
-
Ákkk
addikt
-
-
Tiger.
nagyúr
Petesejt. Nekem is telekomos.
Valakinek ezzel a tokkal megy a whitestone dome üveg?
[ Szerkesztve ]
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
HdRew
őstag
Telekomosok
Májustól új díjak vannak, nézzétek meg a honlapon. Én 2 giga nettel vettem a telefont, de most +190 Ft-ért már 3 giga netet adnak havonta.
Ps: Van itt olyan, aki használ launchert? Most az egyik le van akciózva, mennyire érdemes beruházni rá?
[ Szerkesztve ]
-
Fitzgerald
veterán
Nova/Apex/Holo launchereket használtam éveken át. Ezek olyan 6-7 éve a Froyo-s, Gingerbread-es időkben még szinte tök ugyanúgy néztek ki, aztán idővel elkezdtek valamennyire külsőre és szolgáltatásokban is elkülönülni egymástól, még ha nem is számottevően.
Olyan 2013-tól közel 4 évig csak a Nova Launcher-t használtam. Akciósan vettem talán 300 forintért a teljeset, nem tudom manapság mennyi az ára. Gyakran frissítik.
Nézd meg a Play Store-ban hogy milyen extrákat nyújt a fizetős verzió. Ha van ezek között olyasmi ami fontos lehet számodra, vedd me. Ha nincs, ott az ingyenes változat.[ Szerkesztve ]
-
Macskasy
tag
Twrp nélkül hogy lehet a legegyszerűbben romot flashelni sammbolierol ?
-
Tiger.
nagyúr
jó lenne ha az összefoglalóba be kerülne a wipecache partiton csinálása, mert én nem tudom.
Intel I7 4790 3.6gh/Geforce Rtx 2060S /Alienware 2014/lenovo legion 5 pro /Creative SB ZxR /16gb ddr3/ Htc One/Iphone 16 Pro Max/ Creative Gigaworks S750 7.1/ Z5500/ Apple Iphone 5S.
-
Fitzgerald
veterán
Sok éve próbáltam, nekem nem jött be. A klasszikus felépítésű launchereket jobban szeretem. Meg ahogy látom az alap ikonkészlet sem elég kidolgozott. Ha valamelyik alkalmazás ikonja nem szerepel az ikonkészletben, akkor csak bevág mögé a launcher egy fehér hátteret, amit én kifejezetten rühellek, mert csúnya.
-
devil-k
nagyúr
Imádom, amikor az akksihasználatos képeitekkel egymást győzköditek, hogy kinek jobb a vasa. Annyi mindentől függ az aktuális üzemidő, hogy semmi értelme a máséval összehasonlítani. Max. neked egy tájékoztatás és "that's all"...
- mozi bolondéria -
-
Teal'C
veterán
válasz devil-k #3476 üzenetére
Pontosan ez a lényeg tudod minél több viszonyítási alap van annál jobb. Volt aki ebből tudta hogy valami gond lehet és tényleg gond volt mondjuk az pont nem s9 volt. Ezért járunk ide a tapasztalatokért!!!
[ Szerkesztve ]
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
törölt tag
-
_Flood_
aktív tag
Jól gondolom, hogy az előző telefonomhoz (HTC 10) vásárolt QC3-as autós töltő, illetve powerbank nem kompatibilis az S9+ Exynos processzorával? Tölteni tölti, de nem gyorstöltéssel.
-
Tiger.
nagyúr
válasz kispalsz #3379 üzenetére
Ennek a keretével lesz a baj, anno volt az m9hez és lekopott róla festék, pedig csak zsebben volt, vissza is kaptam a pénzt.
-
Ákkk
addikt
válasz csorbajeno #3480 üzenetére
A irisz más néven szivárványhártya erős napfény alatt visszatükrözi a fényt e miatt a scenner nem tudja leolvasni
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
-
Tiger.
nagyúr
válasz kispalsz #3492 üzenetére
Nem tudom még mert, ami szóba jöhetne nem tetszenek, én bizom azért még benne. a 3 oldala gyönyörű és ennél jobban is áll mert nincs akkora hézag, mint amikhez ajánlják. Mert sztem az is gáz már, ha a tok és a üveg közt 2-3mm van. ringkenél max 1 lent meg hozzá ér de nem nyomja, próbáltam nyomogatni, de nem történt semmi, tehát nem nyomja fel. Olvastam itt hogy valaki pont úgy járt, mint én és ott a tok elég messze volt tőle, sztem ez csak felrakási hiba lehet, bízom benne, gyakorlatilag, érzem ott a ragasztót.
[ Szerkesztve ]
-
petesejt
aktív tag
válasz #61600768 #3481 üzenetére
Lényegében ezért. Pontosabban, napfényben sok az infra sugárzás (is), ezért a retina nem pont úgy (nem abból az irányból) kerül megvilágításra, mint leolvasáskor, így nem fog egyezni a referenciaképpel az az íriszkép, amit napfényben az infrakamera lát. Elképzelhetőnek tartom, hogy ha leárnyékolod a szemeidet, működni kezd, de akkor már (meg egyébként is) ott az ujjlenyomat, ami sokkal gyorsabb.
"Ne félj a haláltól! A stressz minden napodat elrontja, a halál csak egyet fog." - SH
-
Macskasy
tag
Gear Vr szolgáltatást root nélkül jól gondolom hogy nem lehet kigyomlálni ?
-
Macskasy
tag
válasz IkszIpszilon #3499 üzenetére
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Formula-1
- Házimozi haladó szinten
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- Samsung A20e 32GB Fekete / Számlával / Jótállással / Új kijelzővel!
- Xiaomi 14t pro Blue titan, 12/512gb, újszerű, közel 3 év gyártói garanciával, eladó!
- Apple Iphone 13 Pro - 256 GB (Space Grey)
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest