Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiskeni
aktív tag
Mit van mit tenni? Amúgy nem lenne nekem ez annyira fontos, ha nem lenne néha gond hívás közben a hangommal a vonal túloldalán... Telefonhiba ugye kizárva, mivel Skype, Messenger, hangrögzítés mind mind remekül megy. Viszont akkor majd kifejezetten ez miatt fogok telefonálni az ügyfélszolgálatnak később, hogy ezzel kezdjenek valamit, hátha sikerül megoldani.
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
goop
őstag
-
Németh91
tag
Van itt valakinek védőüveg (whitestone) +nilkin tok?
Sehol nem találok róla infót mennyire kompatibilis az üveg + a Nilkin tokjai -
davtsik
tag
-
kiskeni
aktív tag
De hát ez az, nem tompa/dobozos hangom van, hanem ilyen mekegős, traktoros alkalmanként... Ez kicsit sem normális szerintem, ezért már megéri zaklatni őket. Ez úgy tűnik térerőtöl független, mivel SIM csere után pont full térerő megléte mellett lett ilyen fura a hangom.
[ Szerkesztve ]
Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
-
Scale
őstag
Sziasztok, osszefoglaloban nem talaltam, mikyen tokot ajanlotok s9+hoz? Mindl vekonyabb legyen
Illetve nem tudom mennyire ideillo kerdes, de itt vasarolt mar valaki a partnerotol? Rendesen ujat adnak, illetve arra is 2 ev gyari garancia jar?
-
Indiant
addikt
Nálam (Oreo) miért nem így néz ki a task changer?
[link] Szerintem a képen is oreo van. (Pie-n mások a program beállításai is. (pedig a program ua. (durva))
Nálam az oldalak nem érnek egymásra. (se kifelé, se befelé)[ Szerkesztve ]
-
juhaszroli
tag
Sziasztok!
Olvastam, hogy másnak is gondot okoz a merülés készenlétben, stb...
Mióta jött frissítés a Pie óta, nekem még rosszabb.Este repülő üzemmódban 6-7%-ot merül 2 SIM-mel, napközben is simán kibírtam eddig egy napot, de estére nagyon necces...most kipróbálom a közepesen energiatakarékos módot, nem tudom, mennyit fog segíteni...
Egyéb ötlet, amivel "kihúzható" az egy töltés? Illetve, mennyire igaz, hogy ha estére töltőn hagyom, hosszútávon "káros" az akksinak?
-
MODERÁTOR
válasz juhaszroli #25112 üzenetére
nekem is fos az üzemidő... megy a szervizbe sztem...
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
Indiant
addikt
Lenne egy gyári app-hoz tartozó kérdésem.
Oreo-n a Always On Display 3.3.00.3 verziója van. Ez után kijött a v4-ből 11 verzió (Android 7.0+ jelöléssel)
Miért nem frissül alapból? ..és manuálisan sem.MunezXBK: Jól néz ki, de sajnos itt sincs osztás az ujjlenyomat olvasó és a kamera között.
[ Szerkesztve ]
-
pcnet
addikt
Partnero biztosan nem 2 év gyártói garral adja, mivel nem hivatalos viszonteladó. Ezen felül én alapból kerülném őket, mert a bolti garancia is gányolást jelent náluk. Én Nexus 4et vettem tőlük anno, bekapcsoló gomb hibával és akksi cserével küldtem hozzájuk szervizbe a telefont. A bekacsoló gombot megfeszegették csavarhúzóval, az akksi cserét meg bekamuzták. Persze kifizettették velem. Felhívtam őket, hogy ezt mégis, hogy gondolták? Tök flegmák voltak, 2 hét telefonálgatás, majd fogyasztóvédelemmel
fenyegetőzés árán elértem, hogy az akksi árának felét (4000 ft-ot) vissza utaltak. Ha lenne különösen NEM ajánlott plecsni, én simán rájuk sütném.
Csodálkozok rajt, hogy egyáltalán még működnek.[ Szerkesztve ]
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
MODERÁTOR
válasz juhaszroli #25120 üzenetére
Eddig csak csak elment 12-13 órát 4 óra sot-al, de már lassan ez is ajándék. Se játék se semmi. Normál használat.
Egyetlen atombomba képes elrontani az egész napodat!
-
-
csorbajeno
veterán
Szerintem 1-2 frissítésen belül javítva lesz. Én arra gondolok, hogy abban bízik a gyártó, hogy így többen fognak S9-ről S10-re váltani. Mert igazából ésszerű oka nem igazán lenne a váltásnak.
-
juhaszroli
tag
válasz csorbajeno #25126 üzenetére
Egyébként az éjszakai töltőn hagyás hosszútávon nem "káros" az akksinak? Célszerű így tölteni?
-
pcnet
addikt
Szerintem csakis hivatalos forrásból. Ne sajnáld a különbözetet. Egy kijelző beégésnél, alaplap vagy usb port cserénél már nem mindegy, hogy Te fizeted vagy garban cserélik ingyen. És Samu szerviz nem csavarhúzóval fogja szétfeszegetni a telefont. Anno én 100e ft-ért vettem a Nexus 4et, amikor Telenornál 114e ft volt. Fogtam 14e ft-ot, de 4e elment a kamu akksira (plusz telefonálgatás, idegeskedés, futár), utána meg cseréltek 8e+postaköltség áron akksit. Amit fogtam a GSM boltos vásárláson, azt elbuktam az akksi mizérián.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
-
dvarw.mtl
tag
válasz juhaszroli #25128 üzenetére
Nem káros nem tud túltölteni, 100% után lekapcsol mintha töltőn se lenne.
[ Szerkesztve ]
𝕯𝖛𝖆𝖗𝖜
-
Linkin1994
senior tag
Napok óta tesztelem a FHD+ és a WGQH+ felbontás közti különbséget és én nem vettem észre semmit. Max azt hogy fhd+-on gyorsabb a telefon.
YT csatornám:https://www.youtube.com/channel/UCQZ2KEX-j9vNsWr6dLeDp3w
-
viewdetails
addikt
Ha repülő módban merül 6-7%-ot akkor nézd meg milyen alkalmazás futhat a háttérben, esetleg AOD megy egész éjjel? 1-2%nál többet nem szabad ennie AOD nélkül, repülőmódban.
Great Dane rulz : http://goo.gl/TiJ6O
-
mg1992mg
senior tag
válasz Linkin1994 #25132 üzenetére
Elvileg akksi teljesítményre egyáltalán nincs pozitív - negatív hatással, hogy milyen felbontáson használod. Amúgy ja, azt én is észrevettem, mintha kicsit fluidabb lenne FHD+ - on.
-
juhaszroli
tag
válasz viewdetails #25133 üzenetére
Eddig 2%-ot merült, legutóbbi frissítés óta merül többet éjszaka repülőben. Akksinál azt írja, Android rendszer és Cella készenlétben...
Nem megy AOD, csak napközben, mostmár teljesen ki is kapcsoltam.
Megnézem közepes energiatakarékos módban, FHD+, és manuális fényerő...hátha javul.
-
gidano
tag
Hali mindenkinek!
Itt az S8-cal "készülékidegen" vagyok...
Hozzászólásomban csupán két, kimondottan Galaxy és Note sorozatot érintő dologra hívnám fel a figyelmet, amiket az S8 csoportban publikálni szoktam, de számotokra is használható és hasznos. Hobbi szinten fordítgatni szoktam android alkalmazásokat, mostanában frissítettem a bxActions - HU és Adhell3 - HU alkalmazásokat is, amelyek talán érdeklődésetekre tarthatnak számot. Ez utóbbit forrásból építem-módosítom, de csak a fejlesztő elérhető leírása alapján, plusz magyarítom.
Szólok előre, nem vagyok fejlesztő, tehát mélységeket érintő kérdésekkel ne nagyon támadjatok!
Az aláírásomban szereplő címen is eléritek a blogot, örömmel készítem, használjátok ezeket Ti is ugyanígy!
[ Szerkesztve ]
-
Reverting
őstag
4G, volte, gyenge tereron, wifi,mobilnet be, egy ejszaka 7% is merul, 3G fix, ilyenkor max terero, volte ki, wifi, mobilnet ugyanugy be, 3% egy ejszaka... ennyi a kulombseg... viszont csereben alacsony a SAR ertek nem durrantja szet a fejed... valamit valamiert, korabban is irtak mar h ez az ara a jobb SAR erteknek.
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro Max Black Titanium / iPhone 11 Black / iPad 10,2 Space Gary / Apple Watch SE Space Gray / Samsung S9+ Midnight black
-
Atomgeszi
veterán
Hali!
Most, hogy megjelent a Mi9, hasonlóan árban, mint az S9 vagy S9+, a kettő között gondolkodom..
1. A hosszútávú tapasztalatok mik a készülékkel?
2 SIM-el használnám.
[link] 2. Ezek közül egyik sem hivatalos forrás?3.Illetve valaki használ 64GB verziót 2 SIM-el és SD kártyával? Mennyire bonyolult a mókolás? 64 nekem sehogy sem lesz elég, de, ha értelmesen meg lehet oldani mondjuk egy 128-as kártyával megtámogatva, akkor maradnék a 64-es vonalon
4. SOT hogy alakul nektek 2 SIM-el?
5. "A másodszenzor mindenesetre parányibb (1/3,6”-es), éppen ezért az S9+ csak nappal és sok fény esetében veti be a 2x-es nagyítóikonra bökve, amúgy minőségi, éles, dinamikus eredményekkel (felső sor). Este helyette viszont a főkamera dolgozik digitális nagyítással, a zoomkamerát sötétben pedig kézi módban sem lehet működésre bírni, ami sajnálatos."
Ezt esetleg javították?
6. Tolnátok be pár esti képet, hogy mit virít a kamera? Illetve valaki vett fel koncerten/buliban videót? Arra is kíváncsi lennék, hogy milyen a hang kodek a videó alatt.
7. Akksi miatt gondolom érdemesebb a pluszos verziót(illetve mivel a kamerája jobb, ha jól láttam). Más különbség van?
8. Navigálás nagyvárosban milyen waze-vel és google térképpel?
9. Reklámmentes YT -ot használ valaki? OGYoutube, Youtube Vanced
10. Simple alkalmazás NFC fizetéssel működik rendesen?
11. Qi töltést használ valaki autóstöltőben?
12. Maga a rendszer mennyire stabil? Régen volt S2-m, de ott igencsak gyermekbetegségekkel küzdött. Sokszor nem induló kamera, lassulás, stb. stb.
13. Mennyire melegszik a telefon?
14. Type C-s infraportot használ valaki? Jól működik?
Na azt hiszem ennyi. De minden más észrevételt is szívesen fogadok, hogy mire is akarok ennyi pénzt kiadni..
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
jeni
félisten
válasz Atomgeszi #25142 üzenetére
Szerintem olcsóbban jobban jársz ha előfizetésedet meghosszabbítod és tutira 2év garisat kapsz.
Az S9 Plus-ra van lehetőség,de a Xiaomi Mi9 kínálatban van-e a szolgáltatóknál azt nem tudom.Itt 2 év garis a Xiaomi Mi9 Ezek szerint ez megkapta a wireless támogatást,így a Xiaomi-ra szavaznék,bár a Xiaomi nem volt híres a fotózásaikról amelyek vele készültek.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Évek óta lelőttem minden előfizetésem és hűségemet. Csak azért fizetek, ami van, nálam a kezemben, nem pedig 2 év múlva lesz az enyém.
Pont ezért váltok 2-3 évente telefont, egy összegben. Nekem ez a tuti.
Szóval a szolgáltatói dolog nem járható.
xiaomishop nem hivatalos.
Egyébként német MM-ből tudnék 499 euróért 128-as Mi9-et. Csak hát ugye az kamerában még mindig alulmarad egy S9+-hoz képest, főleg ami a videófelvétel minőségét illeti(már a hangot). Illetve elkapott egy Samsung láz, hogy S2 óta mit tudnak felmutatni( azután tértem át kínai vonalra).7
De most akkor jól értem, hogy nincs az S9+-ban wireless charge?
[ Szerkesztve ]
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
Atomgeszi
veterán
válasz glacious #25144 üzenetére
Hát az gyönyörű!!!
Barmok. Akkor mindenképp 128-asat kell vadásszak, ami már azért hivatalos forrásból már jóval több, mint az 500 eurós 128-as Mi9.Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
jeni
félisten
válasz Atomgeszi #25146 üzenetére
A Xiaomi igen a magyar oldal hiába a gyártóiként mint főpartner és mégis Kínából jönne az árú.
Ellenben azokban nincs lehetőség tárhely bővítésre.
Az is igaz a beépített memória sokkal jobb megbízhatóbb és gyorsabb a cserélhetősnél.
Így a legnagyobb tárhelyeset érdemes megvenned a Xiaomiból.A német MM Xiaomit ki javítja? Javításkor vissza kell vinni oda. Bár ha kint élsz akkor ez nem gond annyira.
Lehet,hogy tévedek de a Xiaomi Mi9 az AndroinOne verziós lesz tehát változtatás nélkül kapja meg a friss android verziót és a következőt is.[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Nem főpartner. Teljesen szürkeimport. Kínából küldik ők is. Egyedüli hivatalos a xiaomi.hu. De ott még nincs fent. Gyanítom, ha itt ennyi, akkor a hivatalos még több lesz.
Nem kint élek, de kb minden ismerősöm kint él, akik heti rendszerességgel járnak haza. Szóval ez nem gond, hogy 1 hetet várok, amíg megjön valamelyik span. Még Paypallal fizetni is tudom, neki csak el kell hozni. Mindig így szoktuk
Sajnos nem tudom, hogy ki garanciázza a német MM-ben a Xiaomit. Ez az egy tántorít el engem is. Bár,ha itthon 190k lesz és kint 150k a 128-as. 40k-ért simán bevállalom az esetleges visszautaztatást.
(Amúgy vicc, hogy németben - osztrákban - svájcban az egyik legolcsóbb üzlet a MM, míg itthon a legdrágább )Hát, mint látod, itt sem számít, hogy bővíthető az S9+, ha nekem mindenképp 2 SIM -mel kell használjam.
128 már elég. 64 nagyon szűkös nekem. Főleg, hogy jelenleg is 5-10 MB egy fénykép.. Hamar megtelik, a 4K 60FPS videókról nem is beszélve.
128 UFS 2.1 tároló van a Mi9-ben, ami azért már elég gyors.
Nem, nem. Ugyanúgy MIUI fut rajta, bár engem nem zavar. Szeretem. Már azelőtt benne voltak olyan kényelmi funkciók, amik az Android alap verzióba csak évek múltán került bele.
Sőt a Mi Cloudból lementhetem az összes cuccom, míg Samunál gyakorlatilag max a névjegyeket tudom átmenteni. Ez is szempont.
Na meg, ha hivatalos forrásból a 128-as lenne 200k akkor megint kiesik.
Viszont az ultraszéles látószögű lencse tetszik a Mi9-ben.
Egyes egyedül a videófelvétel hangjával nem vagyok kibékülve, hogy nem képesek egy normális codeket alárakni. Ja meg az OIS hiánya.. Hát nehéz a döntés..
27W vezetéknélküli töltés a 20W vezetéknélküli autóstöltővel viszont megint a Xiaomi felé dönti a mércét. Ja meg a kijelzőbeépített ujjlenyomatolvasó is. Hát nem tudom.
-
kiskeni
aktív tag
válasz Atomgeszi #25142 üzenetére
1.)Június 20.-a óta használok egy Telekom-tól vásárolt DualSim-es S9-et. Eddig semmi gond a szervízköröket leszámítva, amit nagy valószínűséggel az októberi frissítésnek köszönhetek... Ez ne riasszon el, egyedi problémám volt, sehol máshol a neten nem találtam ahhoz hasonló esetet.
2.) Lövésem sincs. Csak a btel-ben bíznék a helyedben, de érdeklődd meg hogy is van a garancia stb.
3.) Vagy DualSim, vagy tárhely bővítés. A 2. SIM slot hibrid, memóriakártya slot is egyben, így vagy ez vagy az sajnos... Amúgy sima ügy, biztostű benyom, tálca kijön, teheted is rá amit akarsz és tolhatod is vissza. Picinek pici minden, ami engem néha igencsak felbőszít, de ez van.
4.) SOT olyan 3-4 óra lehet így saccperkb. amire emlékszem az S9-emen általában. Nem szoktam olyan gyakran nézegetni, viszont a használati szokásaimmal ez napi 1 töltést jelent javarészt. Sokat van készenletben, nem vagyok annyira nagy telefonos, viszont mikor használom, akkor Real Racing3-tól kezdve böngészésre, online filmezésre (firefox bővítményekkel), stb., szóval elég sokmindenre bevetem.
5.) S9 júzer vagyok ugye, nem tudom :/
6.) Legyen itt példának ez a BMW i8 (ha jól emlékszem). Nagyjából erre számíts. A kép készítésekor még Oreo volt a telómon, tehát scene optimizer nélkül ment ez automatán.
7.) +2GB RAM, nagyobb kijelző, dupla kamera, de kb. ennyi.
8.) Hát nem tudom, 1x csináltam csak, pont a napokban. Jó, de nem járatnám szívesen bekapcsolt kijelzővel folyamat, max full gesztusvezérléssel segítség nélkül, ezzel is csökkentve a statikus tartalmat a kijelzőn. Elvégre AMOLED-ről van szó. Én erre biztosan valami IPS/LCD kijelzős olcsóbb telót vennék külön, de nincs jogsim, a minap is csak iránytűként funkcionáltam az autóban
9.) Nem, de tervezek. Ez ám miért fontos kérdés?
10.) NFC működik, Simple-t használom, remekül megy a dolog. Csak legyen NFC benyomva, onnantól feloldod és 2 percig fizethetsz érintéssel azt hiszem. Kényelmes.
11.) Nem használok, eleve 1x próbáltam csak a vezetéknélküli töltést telómmal egy anno S6-hoz kapott nem gyári töltőpaddal.
12.) Baromira stabil, de tényleg. Oreo-n még jellemző volt animáció szaggatás itt-ott, főleg Bixby körül, de a Pie ezt kb. megszűntette. Nekem speciel még +10k pontot is hozott Antutu-ban, illetve Geekbench single core kb. +500, multicore kb. +1000. Figyelemre méltó, használat közben is érezhető eredménye van ennek, mint mondtam nincs laggos animáció véletlenül sem.
13.) Tokban használom régóta, de sose melegedett túl. Volt melegedés, de üzemi hőmérséklet ez, semmi különös. Terhelés alatt se, majd 40 fokos szobában sem, nyáron sem golt gond. Napon sétálva a tűző melegben volt kicsit sok már, de érthető így tokban, nincs olyan telefon ami ne kezdene el melegedni ilyen spártai körülmények között
14.) Nem használok ilyesmi kiegészítőket, csak töltőt és fülest.Két rák találkozik. Kérdezi az egyik: - Te is folyami vagy? - Nem, én tüdő
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest