Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kicsy023
kezdő
Megérkezett a frissítés nekem. ITV CSC
-
Kicsy023
kezdő
Felraktam én is a P-t. Ami mindenképp pozitív, hogy végre jól működik a HDR fotózásakor. Sőt. Nagyon is jól.
-
-
Kicsy023
kezdő
válasz alcapone386 #16421 üzenetére
Nekem ZRKL van fent és semmi hibát nem tapasztaltam. Persze azért feldobom majd a javítást.
-
Kicsy023
kezdő
Valaki be tudná linkelni a ZRKN-t, mert az XDA-sat nem tudom letölteni. Előre is köszönöm!
-
Kicsy023
kezdő
válasz fermacht1994 #17009 üzenetére
Nekem jelenleg Spigen van fent. Tipikus csak széleken ragasztózott üveg. Mármint nem gagyi, de nyilván nincs olyan jó, mint egy teljes felületen tapadó. Napfényen is jól látható, nem maszatolódik könnyen, viszont fent a szenzoroknál alá mehet a por, ha zsebben hordod. Nekem egy ideiglenes üveg, amit addig raktam fel a Whitestone után, míg meg nem jön a teljesen ragasztott, de sokkal jobb, mint amire számítottam.
-
Kicsy023
kezdő
válasz alcapone386 #17089 üzenetére
Pedig úgy imádtam, hogy a billentyűzet az alsó káváig ér. Remélem lesz erre valami opció, hogy ez választható legyen.
-
Kicsy023
kezdő
válasz Parallaxis #24609 üzenetére
Csak nem mindegy, hogy milyen igénybevétel és mennyi idő után. A visszajelzések alapján az S8 ebben sokkal rosszabbul szerepel.
-
Kicsy023
kezdő
válasz juhaszroli #25689 üzenetére
Elvileg 1. Én egyszer visszavittem mert levegős lett, de mikor magáról az edzett üvegről szedték le a ragasztót, valószínűleg megkarcolták a belső felületét több helyen, így szivárványos kis csíkok voltak rajta. Nem vittem már vissza, inkább levettem és raktam rá én üveget. Sajnos így pénzkidobás volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kicsy023
kezdő
válasz mati12 #29607 üzenetére
Meg jött a duma, hogy nem lesz 9-es szériára, azért, hogy mindenki vegye meg a 10-est. Vagy ahogy többen írták, a 10-es széria kiváltsága lesz. Pedig ez már akkor sem volt észszerű, mert az S10 megjelenése előtt, a Note 9 béta szoftverében találták meg az éjszakai mód kódjait.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- iPhone SE 2022(3Gen.) 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./p3813
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest