- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Revesz
aktív tag
válasz
Tommy-1998 #12593 üzenetére
Vagy csak azt mutatja az a gagyi app és ténylegesen meg 1440p-t játszik le
.
-
leslien
nagyúr
válasz
Tommy-1998 #12593 üzenetére
mit kell beállítani rajta h engedje? illetve neked a sima van vagy a +?
-
Tiger.
nagyúr
Járt valaki úgy, kap egy üzenetet a chromtol, hogy tisztítsa meg a memóriát, mert t gyorsan merül, aztán bejön egy oldal aminel vírust ír, írja csak saját felelősségre lépj ki, ki lépek belőle teljesen, és 21%-ról az aksi 30ra áll be.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
HawerKing #12586 üzenetére
Hehe, pont így. A megnyálazást (köszi T_chris) még kipróbálom, de szerencsére nem napi probléma.
A jack csatlakozó külső mikrofon miatt volt fontos. A minap ki is tudtam próbálni. Csatlakoztattam egyet, majd a gyári kamera szoftverben indítottam egy felvételt, mire rögtön írta is, hogy külső mikrofon hangja lesz rögzítve.
-
Bathalsar
aktív tag
válasz
Revesz #12588 üzenetére
Közben találtam a telefonon lévő YT alkalmazásban egy feltöltési beállítást. Töltöttem fel videót, reggel ránézek.
Amúgy ha, telefon 1440p-ig fogja listázni. Asztali gépen viszont nincs felső korlát, ha nem Safari-t vagy korábbi Edge-et (esetleg Internet Explorer-t használsz).
-
zsolez76
tag
válasz
csorbajeno #12578 üzenetére
Köszi,megtaláltam!
-
HawerKing
őstag
válasz
Bathalsar #12567 üzenetére
Énis pont igy vagyok a gyári fülessel, szóról szóra ahogy írtad. Már kezdtem azt hinni hogy valami mutáns fülem van
a kicsi és közepes méret bemegy tövig
de könnyen ki is csúszik. A legnagyobbat használom az nem csúszik ki könnyen, viszont nem megy be egészen s igy nem olyan nagy a basszus ezert a hangszinszabalyzon feljebb huzom, de igyis remekul szol
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csorbajeno #12581 üzenetére
Valamikor egyből rárakja.
-
törölt tag
válasz
csorbajeno #12579 üzenetére
Van.
-
kungzi
veterán
Üdv
Jövőhéten veszek egy ilyen telefont. Szeretnék rá egy tokot venni, tudnátok nekem ajánlani? Nem akarom nagyon megvastagítani a telefont. Jó lenne ha a sarkainál lenne egy kicsit vastagabb a tok, ha leesne(remélem nem fog, eddig egy telómat se ejtettem el
) .
Honnan érdemes venni? Nem akarom a gatyámat rákölteni
Köszönöm előre is
-
Tiger.
nagyúr
válasz
csorbajeno #12578 üzenetére
Jól mondod, de mindig be kell állítani fényképezés előtt. Van erre app is, igaz néha lusta, van, hogy 2 nap múlva rakja rá, de amúgy jó. 😁
-
-
törölt tag
Ez ok. De mi a kép sorsa? Monitoron/tv-n nézed? 9*13-ba előhívod/nyomtatod?
Nálam ez is befolyásolja a felbontást. Amit tudok, hogy csak monitoron néznek, ott landscape-ben, és minden más automata. A képarány ott kb mindegy, mert bele lehet zoomolni.
Aki nyomtatni akarja annak meg ez már jellemzően kevés. -
Bathalsar
aktív tag
Sziasztok, pár napja Galaxy S9 tulaj lettem.
Az első benyomások alapján az én kezemben is nagyon csúszósnak bizonyult a telefon, illetve videózás vagy játék közben rendszeresen megérintettem a lekerekített kijelzőt. Így hamar tokba került. Spigen Galaxy S9 Case Thin Fit 360-ba csomagoltam be, ami egy moduláris hátlapból és egy könnyen felragasztható üvegfóliából áll.
Korábban kérdeztem a videós funkciókról, főleg a 4K@60fps és a külső SD kártya viszonya érdekelt. Sikerült kipróbálni, az SD kártya behelyezése és formázása után a kamera szoftver azzal az üzenettel nyílt meg, hogy innentől a frissen behelyezett tárhelyre fog rögzíteni, de a 4K@60fps továbbra is a belső tárhelyre lesz rögzítve. Pont.
A nap folyamán csinálok néhány felvételt egy Zhiyun Smooth Q segítségével. Ha valakit érdekel, szívesen megosztom. Illetve tegnap rendeltem Moment tokot és wide lencsét, amiket október végére várok. Baromi kíváncsi vagyok, hogy a gimbal és a lencse páros mire lesz képes. Ha van rá igény, erről is beszámolok majd.
Az AKG fülessel én is megküzdöttem. Ha totálisan a fülembe tolom, akkor megérkezik a basszus, de ehhez az equalizerben is mélyítenem kell a hangokon. Kipróbáltam mind a három gumiharangot, ám bármelyiket alkalmazom, minimális mocorgás után mindegyikkel ki tud csúszni a fülhallgató annyira, hogy a hangerő nagyjából megmarad, de a basszus szinte teljesen eltűnik. Ettől függetlenül szerintem szép hangja van, és öröm, bódottá, hogy ilyen minőségű eszközt mellékelnek a készülékhez.
Amivel viszont szenvedek, és nem tudok rájönni, hogy mi lehet a baj: rögzítettem pár 4K@60fps (3840x2160 pixel - 2160p) videót, amiket feltöltöttem Youtube-ra. Az egyiket több, mint 24 órája, a másikat kb. 12 órája. Mindkét videó megtekintésénél a maximális elérhető felbontás 1440p, ami csak 2560x1440 pixel. Tudvalevő, hogy a YT-nak idő kell, míg minden felbontást legenerál és elérhetővé tesz, de nem tartom valószínűnek, hogy ehhez 24+ óra kell. Így valahol máshol keresném a megoldást. Nektek van tippetek?
-
TODI1111
veterán
-
TODI1111
veterán
válasz
Tiger. #12560 üzenetére
Abban az esetben ha mondjuk nem építőiparban dolgozik az ember. Amennyiben irodában vagy eladóként dolgozik valaki akkor jó lehet, de egy építőipari tevékenységnél nem ajánlott. Szegeden is árulták annak idején a tescoban és engem is minden áron meg akartak győzni, de amikor felajánlottam az árusoknak, hogy kössünk üzletet, arról, hogy amennyiben egy kis homokkal illetve téglaporral megdörzsölhetem a saját készüléküket, és nem lesz karcos akkor a család minden készülékére veszek, már nem voltak olyan meggyőzöek. Mondanom sem kell, hogy csak mosoly volt a válasz és egyik eladó sem volt hajlandó probára tenni a saját készülékét. Azóta is minden készüléken fólia vagy üveg van.
-
Tiger.
nagyúr
Lassan fél éves a telefon. Nanoshine használok, most kentem rá másodjára, és nincs rajta semmilyen karc sem, egy nagyobb van, de az a betonra ejtestol lett, igaz alig látszik. Szóval azt mondom a foliatol többet ér.
-
HUTCHDB
nagyúr
válasz
ktgeri #12556 üzenetére
Az s9 plust ajanlom en is.
Jo kis telefon, volt s8 is, de minden teren elorelepes van, ami nem csak (vagy inkabb nem igazan) szoftveres, hanem hardveres is.
A rendszer gyorsabb, smooth, fluid, de a jovot nezve (pl. Note Camera port) biztos, hogy jobb valasztas a plus.A 10 meg kiforras alatt van, szerintem megoszto lesz, ami a kulsot illeti, vannak mar kepek rola, valoszinuleg reszigazsagokat tartalmaz.
Ami szinte biztos benne lesz, az az ujjlenyomatolvaso a kijelzoben.
A kulso meg talan rosszabb is lehet, mivel velelmezheto hogy csak felul hagyjak meg a vastagabb kavat, ami szamomra visszataszito.
Noch nem lesz, ez szinte biztos, de a szelfit valahogy meg kell oldani, es erre lehet a legrosszabb megoldas szuletik.
A hardverben erdemi elorelepes nem varhato a plushoz kepest, hiszen itt is 6gb ram van, dual kamera, erossebb akku.
Bar ki tudja, lehet nehany honapot ki lehet meg huzni, es tavasszal mar lathato lesz, hogy milyen lesz az uj csucsmodell. -
ktgeri
tag
Értem, köszi a tippeket mindkettőtöknek.
Igazából S8-ról sima S9-re nem váltanék semmikép. Az alap terv az volt, hogy erről majd S10-re fogok, de az S6 hamarabb elkezdett döglődni, mint kellett volna... egy picivel.Esetleg egy costum ROM adhatna akkora lökést az S6-nak, hogy használható legyen picit jobban, ismét és kibírja édesanyám vele azt a +fél évet, amire kijön a 10?
-
ktgeri
tag
Sziasztok!
Kb 1-1,5 éve birtoklok egy Galaxy S8-as készüléket.
Nincs vele gondom, elégedett vagyok vele.Viszont egyik szülő S6-osa kezd döglődni... lassan 3 éves készülék.
Nálunk általában az a tendencia, hogy az én "levedlett" régebbi flagshipeket leszórom szüleimnek.Tehát ebből adódik is a felvetés, hogy megéri-e esetleg egy S8-ról mondjuk egy S9+-ra váltani
(új note nagyon szimpatikus, de a majd +100.000 Ft.-os árcédula taszít)
Vagy esetleg a hagyományokat megtörve, vegyek neki és ne magamnak valami olcsóbb telefont.
Pl Huawei P20 Lite.Számára teljesen elég lenne az is és, ha nincs érezhető előrelépés egy S8 és egy S9+ között, akkor fölöslegesnek is éreznék kiadni 200 ezreket.
-
sid87
senior tag
Használ valaki Jabra elite 65t Bluetooth fülhallgatót? Ha igen, tapasztalt youtube videónál eltérést a videó képe és hang között? Most vennék ilyen cuccot és érdekelne ez probléma e.
Köszönöm!
-
Astery
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #12541 üzenetére
Nem tudom lehet nem jól értem, de nekem nem kell eltüntetni ... sosem kerül egymásra a két gomb. Az alsó képen látszik.
-
pythonhun
csendes tag
Szervizbe kell küldenem a telót. Biztonsági másolatot szeretnék csinálni mindenről. Alkalmazások képek stb.segitség kellenne,mert ez az első droidom.
-
Astery
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #12536 üzenetére
-
T0rnad0
addikt
válasz
Zsozsoka 74 #12536 üzenetére
Szerintem csak úgy lehet, hogy a bal gombbal rögzíted a navigációs sávot.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Lehet hogy béna vagyok de nem tudom megoldani azt hogy váltsak a lapok között mert ott van a visszalépő gomb. Hogyan tudnám használni anélkül hogy a bal oldalsó gombbal eltüntetném (kiiktatnám) a vissza illetve haza gombokat, mert nem kényelmes állandóan ha vissza szeretnék lépni előhivni alulról a gombokat.
-
mistar
tag
Sziasztok!
A felhasználói kézikönyvet letöltöttem, de nem találom a választ ...
A gyári fényképezőben lehet-e 16:9 oldalarányú felvételt kiválasztani, ha igen milyen felbontásokkal?
Köszönöm! -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
csorbajeno #12532 üzenetére
Lényegében igen.
-
Linkin1994
senior tag
válasz
brainticket #12525 üzenetére
Ha automatán van akkor ja. Én átraktam csak 3g-re és fullos és sokkal jobb a készenléti üzemidő is.
-
HawerKing
őstag
válasz
csorbajeno #12528 üzenetére
Ha pl olyan valakit hivtál telón akinem valamilyen Samsung Galaxy teloja van akkor a tárcsázó képernyőn megjelentek külömböző kategóriás figurák, ha választottál egyet akkor megváltozott a tárcsázó képernyő. Pl
-
Fitzgerald
veterán
Megvettem ezt a 19000 forintos 1 tengelyes gimbalt (Areox Piro S2). A távirányítót még nem sikerült párosítanom az S9+-al, de kipróbáltam, hogy 4k 60fps-nél mennyit stabilizál. Ennyiért teljesen használható kis cucc. Majd lövök 1-2 videót holnap a városban, ha érdekel valakit.
-
HawerKing
őstag
Pedig nekem tetszettek
-
hackeeeee
Jómunkásember
Gondoltam megint kipróbálom a dual sim 4G-t, és a T-s simen használok VoLTE-t, de, mivel szinte mindenhol 1-2-es térerőm van ahol mászkálok, így kb. titanic lett a telefon, megint..
-
válasz
Zsozsoka 74 #12514 üzenetére
Volt ilyen párszor nálam, jellemzően olyankor, ha sokáig nem használtam BT-t.
A Note9-nél is előfordult már egyszer.
-
Astery
senior tag
válasz
pepetech #12509 üzenetére
Ez sajnos nem ilyen egyszerű, hogy csak azért vigyázok a telefonomra (és a többi cuccomra is), hogy a következő tulajnak jó legyen. Bár igaz, hogy van egy csóka aki megvette egyszer egy telefonomat és akkor megkért, hogy neki szóljak először ha eladom a következőt - azóta másikat is vett tőlem.
Szóval ez egy belső kényszer - csúnya szóval mánia, szépen fogalmazva igényesség, hogy engem rohadtul zavarna ha egy apró sérülés is érné a telefonomat. Nyilván a használati értéken nem rontana, de adnám el és vennék másikat mert folyamatosan b*szná a csőrőmet, hogy nem makulátlan. De így vagyok a kocsimmal is - arra is tettem üléshuzatot és pl. a tesco parkolóban nem törekszem megállni a bejárat közelében, hanem ott parkolok ahol már kevesen vannak és nagy valószínűséggel nem nyomorgatják össze két oldalról. Persze amikor ennek ellenére lehorzsolódott a lökhárítóm azt nem eladtam, hanem megcsináltattam pedig járhattam volna vele úgy is.Szóval amíg a fejemben nem tudok vmit átállítani, addig ez van -
samu74
addikt
Vodásra jött frissítés, kb. 170 mb.
-
Zsozsoka 74
senior tag
Akinek folyamatos bt kapcsolat van jelen tapasztalt már olyat hogy random kikapcsol magától? Vajon mitől lehet?
-
-
Hachiko95
aktív tag
válasz
Donki Hóte #12508 üzenetére
Tudom, a piston 3 kb. a hallgatható kategória, sok mély, kevés és nem túl tiszta magas. Én az enyhén mélytúlsúlyos V karakterű hangot kedvelem.
Van egyébként egy jó fajta fejhallgatóm, de nem megy bele a jack az s9-be, egyszerűen nem kattan bele, magától kiesik belőle. [link] -
pepetech
őstag
Értelek, de neked megéri az hogy csak azért hogy a következő tulajnak szép állapotú telefonja legyen te vállalod azt hogy 2 évig egy nem kicsit vastag militari tokba dugd a telefont ?
Egyébként ahogy nézem egy minőségi üveg fólia 10.000 Ft körül mozog egy gyári tok is súrolja a 10 ezret 8 hónap alatt a fórumot olvasva láttam hogy volt rá precedens hogy 2-3 fólia is cserélődött egy telefonon ezért mondtam azt hogy durva szerintem.
De persze mindenki más úgy ahogy 1 fán sincs 2 ugyan olyan falevél.
-
Donki Hóte
veterán
válasz
Hachiko95 #12500 üzenetére
Ami fülhallgató itt meg van említve, azok használhatók a gyári füles mellett/helyett.
Érdemes a legjobb kategóriából az olcsóbbakat kipróbálni, nekem van pár, tényleg sokkal jobbak, mint a Piston3.
-
Tiger.
nagyúr
Na vissza kaptam a pénzt a tok miatt.
-
jksx
senior tag
válasz
pepetech #12503 üzenetére
Előző telefonjaimon 2-3 évet kibírtak az üvegfóliák, (ráadásul azok a pár ezer forintos kategóriájúak voltak). A szolgáltatónál ahol vettem az s9+ telót, ott 57ezer két évre a biztosítás és az önrész is 28ezer. Erre a telefonra már drágább volt az üveg és a military tok, és biztos vagyok benne hogy kibírja a két évet.
-
törölt tag
Nálam egy telefonnak minimum két hűségciklust kell kibírnia. Az új mindig az elsődleges, az előd megy másodlagosnak.
Most egy kotvány Verus tok van az S9+-on, mert tapasztaltam, hogyaz előd (a jelenlegi másodtelefonom) S7 gyári Clear View tokjába beragad a por/kosz/törmelék, és ha nem veszed észre szétcsiszolja a fóliát, illetve a tokba bejutó por jelentősen csiszolja a telefont. (Ez utóbbi mondjuk a Verus tok esetében is fennáll.)
Én megfogadtam, hogy nem adok el telefont, ami kifutotta a minimum 2*22 hónapot az megy anyámnak, vagy húgomnak.
Jellemzően mióta üvegből van a telefonok mindene is, olyan állapotban vannak amit nem szégyen elővenni társaságban sem. Az előzőleg odaadott S5 Miniről ez nem mondható el.
Nálam a keret szokott a sarkalatos pont lenni. Elalvás előtt, félálomban, dugom töltőre, a 44. hónap körülre össze is karistolom a tok ellenére is. No meg ha nem fér fel tokban az álmennyezet felé valami kis lyukon, akkor szemrebbenés nélkül kiveszem a tokból a másodtelefonom, és dugom fel a lyukon fotózni. Ha két év múlva az S9+ lesz a másodtelefonom, akkor azt is.
A telefon van az én szórakoztatásomra, munkasegítségemre, boldogulásomra, és nem fordítva. Vigyázok rá, de ha túlféltem, akkor akkor azokat a dolgokat sem kell használni amiben erős. Proci, mem, háttértár... Mert mi van ha....
Soha nem tudtam bármiféle befektetésnek elképzelni egy telefont, hogy eladom az sosem fordult meg a fejemben. Igazából nem is akartam már az S7-et sem, de van régóta egy olyan szabályom, hogy nem veszek rosszabb telefont mint amit használok. Ha lett volna nem órával összecsomagolt S8 amikor lejárt a hűségem, és a Note8/S9+ árazás nem lett volna elenyésző a kedvezményeim után, akkor nem ezt veszem meg.
De így jártam. Majd megy tesónak sok hónap múlva.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB független, szürke, Pitaka karbon tokkal és fóliával
- Nagy tételben - Használt telefon felvásárlás
- Újszerű Oppo Find X6 Pro 16/512 GB
- Edzett üveg: iPhone ,Honor,Google Pixel,,Nothing Phone,Motorola, Samsung telefonokhoz 899 Ft
- BONTATLAN Google Pixel Pro 9 XL 512 GB Obsidian
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Bomba ár! Dell Latitude 5590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia