Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Meggyi001: Kuponok....
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- 
			  LOGOUT ÖSSZEFOGLALÓ 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

thamasz senior tag válasz  frischmannak

üzenetére frischmannak

üzenetére
- 

bigkokas tag Ezt ismeri valaki ..használja??? S8 kompatibilis??http://nillkin.org/accessories/chargers/nillkin-magic-cube 
- 

#13085696 törölt tag válasz  thebear007

üzenetére thebear007

üzenetéreNem keverem a smart view-t a Mirror linkhez, csak azt írtam, hogy visszafejlődött a Smart View szolgáltatása az S6 és S6 edge-hez képest, mint ahogy S6-al az a funkció is (mirror) működött. (Persze, ahogy írod, azok a régebbi fejegységek lehettek.) Ezek szerint, akkor még Te sem láttad, hogy mi a különbség a Smart View és Smart View 2.0 között. 
 Sőt a Smart View 2.0 meg sem jelenik a Playben, ha S7-ről vagy S8-ról keressük...Nem értem miért nem működik az S8-on a Smart View 2.0, amivel oda-vissza lehet tükrözni a képernyőt, a tv-ről is a telóra! 
- 

Pubilol tag válasz  frischmannak

üzenetére frischmannak

üzenetéreElég látványos az AOD fogyasztása.. Amúgy ez a sot elég kevés szerintem. Bocsi a dupláért, ezt benéztem... 
- 

bigkokas tag Az ajánlot üvegfolia Nilkint hol lehet itthon beszerezni?? 
- 

thebear007 aktív tag válasz  #13085696

üzenetére #13085696

üzenetéreNe keverjük ide a Smart View funkciót, az most is működik, de az nem autós alkalmazás. A Mirror Link 1.1 egy szigorúbb szabvány, kifejezetten autós kérdésre kitalálva. Részletesebben: A jelenleg futó fejegységek kompatibilitása a kérdés. A VW csoportot tudom csak, ők még nem tudják ezt, de egy frissítést ígérnek, ami megoldja, viszont az Android Auto nem fut valamiért rajta, ha Mirorr Link is van. Még nem találtam rá jó megoldást. Ezen ne múljon az autóvásárlás, lesz megoldása. Az A2DP kompatibilis fejegység tudj a zenelejátszást ettől függetlenül. 
- 

dnelb veterán Nálam ez a helyzet AOD terén, első képen off, másikon on. Éjféltől reggel 6ig tartó rész az ábrán. 
 Látszik mennyire gyönyörűen harapja az akksit Lassú merülés helyett titanic. Beragadva semmi sincs. Erre mondtam, hogy 1 napra levetítre szépen eltűnik 20%-25% az akkuból, úgy persze hogy 3 óra sotok vannak Lassú merülés helyett titanic. Beragadva semmi sincs. Erre mondtam, hogy 1 napra levetítre szépen eltűnik 20%-25% az akkuból, úgy persze hogy 3 óra sotok vannak 
- 

csabicska senior tag Mikor és hol lehet regisztrálni??? 
 [link]
- 

csszorsi csendes tag válasz  thebear007

üzenetére thebear007

üzenetéreKöszönöm a választ, kifejtenéd bővebben ez mit jelent? Pár napja téma az uj kocsi és a teló is épp most aktuális cserés, így még kezdő vagyok a témában. De szeretném ha mindkettő szeretné egymást így vagy kocsit kell másikat néznem vagy telót 😮😕😭 
- 

csszorsi csendes tag Köszi igen ennyit tudtam én is kiguglizni,hogy amit a mirrorlink enged appok (navi, hivás esetleg sms, spotify )kb ennyibe kimerül, mondjuk nekem ez bőven elég is lenne, ha tényleg működne is. Ez automatikusan megy amúgy s8 on bluetotthal illetve kábellel vagy kell hozzá app a play áruházból? Te melyik appal próbáltad? 
 Ja és milyen típusú kocsiban?
- 

Achiles csendes tag Sziasztok! Ismét segítséget szeretnék kérni. A lezárt és a kezdő képernyőt hogy tudom elfordítani, hol kell beállítani? 
 Előre is köszönöm.
- 

#13085696 törölt tag válasz  thebear007

üzenetére thebear007

üzenetéreTudjátok mi a vicc?? S6-ra még Smart View 2.0 is van, amivel a tévém képét ki tudtam küldeni a telóra! 
 Ami aktuálisan ment a Samsung tévén, az ment a telón is, a wc-n sem maradtam le semmiről Ez meg?? Azóta visszafejlődés ilyen tekintetben.... 
- 

#13085696 törölt tag A mobil hotspotot látja, és látszatra rá is csatlakozik, de azt írja nincs adatkapcsolat... 
 Kipróbálom másik telóval majd, hogy azzal mit csinál...Mondjuk én nem is nagyon vártam ezt a feature-t a Passattól, mert olvastam korábban, hogy bajlódnak vele mások (nem nagyon akar szuperálni...), nekem egy "ajándék" lett volna, ha működik  
 Kardomba nem dőlök emiatt...Még egy gondolat: Viszont egy Waze.. ha megjelenne rajta, sőt ki lehetne rakni az Active Info Display-re... mondjuk azt tudnám értékelni. 
- 

#13085696 törölt tag Nekem a B8-as Passat legújabb fejegységével valamiért nem megy (Discovery Media 2017.06-tól újabb van). 
 Még a telefonon megosztott netet sem eszi meg valamiért Míg az otthoni Wifire simán csatlakozik! Míg az otthoni Wifire simán csatlakozik!Más telóval nem próbáltam még, de gyanús, hogy mivel az S8-as által megosztott netet sem viszi, egyedi lehet, hogy az S8-al nem szeretik egymást... 
- 

sgeza veterán válasz  thebear007

üzenetére thebear007

üzenetéreBiztos vagy benne? Én még az S6-ot próbáltam a VW család fejegységével, konkrétan egy Superb-ben, és működött. Furcsállanám, ha nem menne S8-cal. Az nem lehet, hogy nem volt olyan alkalmazás, amit át tudott volna tenni, ezért tűnt úgy, hogy nem működik? 
- 

Mo Bill aktív tag Sziasztok! 
 Úgy látszik én sem maradok ki a szívásból.
 Haza jöttem melóból, teló kikapcs és töltőre teszem és akkor nekem is jelzi és rezeg, hogy vizes a csatlakozó, pedig ez a teló még vizet sem láttott és azt hiszem nem is fog!
 Csak bekapcsolt állapotban tudom tölteni!
 Ez valami kiba..ott bug!
 Mit lehet ilyenkor tenni?
 Mert minden frankónak néz ki amúgy, megnéztem!
- 

mikesa tag A screen off-ra Doublehome-ot javaslom. 😉 
- 

Horovic aktív tag Sziasztok! 
 Az S8- ban üzemelő bluetooth 5.0, fülessel hogy szuperál? Valóban megkétszereződött a hatótáv? Gyakorlati tapasztalat érdekelne.
 Köszönöm!
- 

sgeza veterán válasz  csszorsi

üzenetére csszorsi

üzenetéreÉn kipróbáltam, de egyelőre semmire nem jó. Nagyon kevés alkalmazást lehet használni vele. Például én csak a sygicről tudok. Még a waze vagy Google térkép sem megy át. 
 Valamint van egy másik nagy gond vele: ha mirrorlinkesen rákapcsolódsz a fejegységre, akkor a telefon elsötétül, nem tudsz vele semmit kezdeni ezalatt. Ez elég nagy gond, mert mondjuk egy emailt sem tudok megnézni. Tehát eléggé beszűkül a használati lehetőség.
 Sajnos nem úgy működik, ahogy én elvárnám, azaz hogy konkrétan a képernyőt áttükrözze, hanem csak a mirrorlink licenszes alkalmazások jelennek meg az autó kijelzőjén.
- 

Mr.Silkó veterán válasz  janosibaja

üzenetére janosibaja

üzenetéreNem vagyok én moderátor! Ahogy rólad sem gondolom, hogy Brodit-ügynök lennél.  
- 

csszorsi csendes tag Sziasztok! S8 on mirrorlink hogy szuperál? Használja valaki autó fedélzeti computerével? (Suzuki Vitara érdekelne konkrétan) 
 Köszi előre is
- 

Jano_023 őstag Sziasztok, Tudna nekem valaki egy linket adni (ebay) S8 wireless töltőhöz ami rendesen működi. Köszi. 
- 

racerx őstag válasz  janosibaja

üzenetére janosibaja

üzenetéreTokkal nem menne bele, max 10mm vastag, és 77mm széles. Neo Hybridben vastagabb/szélesebb sztem 
- 

janosibaja őstag 
- 

- 

üzenetére janosibaja

üzenetéreEsélytelen, aktív tartó volt, töltővel egybeépítve (amiből a töltőt kioperáltam), teljesen más méretek. De ahogy nézem, állítható nincs a Broditnak ami jó lenne, tokkal meg nem megy bele. 
- 

SharpSA veterán válasz  Zsozsoka 74

üzenetére Zsozsoka 74

üzenetéreCsak egyet olvass vissza.  
- 

SharpSA veterán válasz  Gabó75

üzenetére Gabó75

üzenetéreEz a Screen Lock megfelelően beállítva tökéletesen működik, én is ezt használom.  
 Szerintem ez jobb, mint az edge panelt ezért húzgálni, de kinek mi tetszik. Próbáld ki mindkettőt. 
- 

Mr.Silkó veterán válasz  Zsozsoka 74

üzenetére Zsozsoka 74

üzenetérePont az előbb írtak erre egy működő megoldást.  
- 

üzenetére janosibaja

üzenetéreKöszi, Broditot ismerem, nem is gondoltam rá, pedig még ma is használok egy brodit töltőt, amit még a Htc Desire - hez vettem, anno 6 éve. Egy aktív tartóból mentettem ki, (hol van már az a teló.....),de a mai napig fullra tölt mindenféle telefonomat. Igaz asszem majd 20 volt. Körülnézek a Broditnál, csak most jobb lenne vmi univerzális, mert addig biztos nem lesz meg az S8 mint a Desire  . Beszerelni meg be tudom, mindet igy oldottam meg ahogy írtad. . Beszerelni meg be tudom, mindet igy oldottam meg ahogy írtad.
- 

gery14 senior tag Sziasztok csatlakozk egy Orchid Grey S8+ all a csoporthoz S8+ ra tud valaki fuggetlen 4+1 es romot vagy 1 file osat gyors linkeset koszi elore is.😊 
- 

bigdady nagyúr válasz  Den Hadnagy

üzenetére Den Hadnagy

üzenetéreHa az S8 Qualcomm Quick Charge 2.0 szabvánnyal kompatibilis akkor miért kell qc 3.0?  
- 

janosibaja őstag válasz  racerx

üzenetére racerx

üzenetéreNekem már a második, a feleségemnek az első kocsiban van svéd Brodit tartó. Nem olcsó, de rezzenésmentesen, tökéletesen áll benne a mobil. További pozitivuma, hogy bár fixen rögzített, csak rá kell pattintani, nem kell lyukat fúrni, buherálni. Én kivezettettem a szervizzel a kárpit alatt a Brodithoz egy töltővezetéket, a tartó közvetlen közelében bújik elő, így aztán sehol nem lóg kábel, nem tud zavarni a vezetésben, jól is néz ki. Nekem Fordom van, itt a konkrét Brodit - ami a nekem tetsző helyen van, de mindenféle változat lézetik, amit a műszerfalon is el tudnak helyezni. Tudsz mindenféle autótípushoz, telefonmárkához pontosan illeszkedő darabot keresni/rendelni. A Blitzwolf QC3-adat sem kéne kidobni, beszerelik a műszerfal alá, az adná a töltést. Mondjuk én ügyetlen vagyok, autóvillamossági szervizzel szereltettem fel mindig, de megéri, mert gyakorlatilag hibátlan a cucc. Évek óta a sokadik fórumon reklámozom őket, mert ugyan háromszor annyiba kerül, mint egy kínai izé, de nem lötyög, nem rezeg. 
- 

Gabmami tag válasz  Gabó75

üzenetére Gabó75

üzenetéreTöltsd le a "Softkey Edge" edge panelt. Telepítsd és rakd be első helyre a panelek közé. kinyitod a panelt és a legalsó gomb a képernyőzár. (sok más hasznos funkció mellett!  ) Lezárja a képernyőt és minden úgy működik mintha a gombbal zártad volna le. Tehát nem kér pin-t fel tudod oldani ujjlenyomattal, vagy irisszel, amivel be van állítva a képernyőzár. ) Lezárja a képernyőt és minden úgy működik mintha a gombbal zártad volna le. Tehát nem kér pin-t fel tudod oldani ujjlenyomattal, vagy irisszel, amivel be van állítva a képernyőzár. 
- 

racerx őstag Nekem Blitzwolf QC3 mas autóst töltőm van, teljesen jó, akár navigálás közben is visszatölti a telefont (ha nincs maxon a fényerő, mert akkor max szintentart.). 
 De ha már autós tartó. Ajánjatok valami olyan autós tartót , amit fizikailag leg tudok csavarozni, esetleg valamilyen közdarabbal felrakni. Ui. ha a műszerfalra teszem (van nagyon fasza Exogear tartóm), akkor ha süt a nap, meleg van, nem igazán tölti, sőt a töltést is lekapcsolja a meleg miatt. Ezért valahova lejjeb akarnám rakni, de eddig nem találtam teljesn jókat. Van egy usb csatiba dugható, van egy cd slotba rakható, de nem az igaziak, nem tartja stabilan .Nekem meg az kell, hogy álljona telefon mint Katiban a .. . De sajna s alin, se ebayen nem látok ilyeneket. . De sajna s alin, se ebayen nem látok ilyeneket.
 ha valakinek kell a fentebb említett tartó(k) szóljon, lehet h csak nekem nem felel meg
- 

üzenetére Den Hadnagy

üzenetéreEzt rendeltem ez az egyetlen ami cd nyílásba rakható és tud gyorstöltést és wireless. Szellőző kerek oda nem tudok tenni semmit. Telefonban úgy is le van tiltva a gyorstöltés csak ha már veszek gondoltam olyat veszek ami ha kell tudja  
 Most szivargyújtót keresek (2 portosat) alá ami tudja, de még nem találok csak sima 2.1-eseket Thamasz: köszi. Linket tudnál dobni? 
- 

thamasz senior tag válasz  bigdady

üzenetére bigdady

üzenetéreGyorstöltés az nem 5 Volton megy, hanem 9 vagy 12 akár. A mi Samsung S8 telefonunk a Qualcomm Quick Charge 2.0 szabvánnyal kompatibilis. Van már 3.0 és 4+ is, de ezeket a Samu nem alkalmazza. Gondolom félnek a melegedés miatt. Amúgy én Anker márkájú töltő egységeket szereztem be az amazonról és kiváló minőségűek, merem ajánlani. Van autós gyors töltöm, fali adapter és vezeték nélküli gyors töltő pad is tőlük. 
- 

válasz  Leslie1966

üzenetére Leslie1966

üzenetéreIgen. (#16115) Gabó75: nincs megoldás, ill. csak roottal. 3rd party appok már csak úgy tudják a kijelzőt ki, ill. bekapcsolni, hogy a rendszer automatikusan kér valami azonosítást. Ez egy biztonsági előírás, mert ha egy app le tudja zárni a képernyőt, akkor be is tudja kapcsolni, így bárki hozzáférhetne a telefonodhoz. 
- 

Gabó75 senior tag Sziasztok! Két napja ismerkedem az új S8-al. Az lenne a kérdésem, hogy beállítottam az ujjlenyomatomat és egy PIN kódot a feloldásra, de ha telepítek egy screen off widgetet, akkor a biztonsági előírásokra hivatkozva PIN kódot kér. 
 A widget nélkül felold, de csak a power gombbal tudom lezárni, amit szeretnék kerülni.
 Mi lenne a legjobb megoldás?
 Köszönöm előre is a segítséget!
- 

Leslie1966 senior tag A Telekomos S8 és S8+ még mindig kártyafüggetlenül kapható ? 
- 

Den Hadnagy senior tag válasz  bigdady

üzenetére bigdady

üzenetéreA 2 amper nem feltétlenül gyorstöltő, pl. a régi S4 is sima 2 amperes fejjel jött. QC 3.0 fejet keress. Xiaomi, Blitzwolf mint ajánlott márkák. Ugyan a telefon Exynosszal van szerelve, nem Qualcomm van benne, de az a tapasztalatom, hogy oda-vissza kompatibilisek. Az már személyes magánvéleményem, hogy a navigálástól már amúgy is melegedő telót én már nem főzném tovább gyorstöltéssel is, vagy vegyél olyan tartót, ami a kocsi befúvórácsán kapaszkodik, így a venti/légkondi hűti a telefont menet közben. 
- 

üzenetére Den Hadnagy

üzenetéreKöszi.  akkor gondolom 1A a normál lassú töltés, nem a gyors (az 2a). akkor gondolom 1A a normál lassú töltés, nem a gyors (az 2a).
 Közben találtam egy 19 usd-s gyorstöltőset. Már csak egy gyorstöltős adapter kell hozzá a szivargyujtóba. Ban ajánlott esetleg? 
- 

bigdady nagyúr válasz  Zsozsoka 74

üzenetére Zsozsoka 74

üzenetéreKocsiba keresek cd tartóra rögzíthető vezeték nélküli töltős tartót. Használ valaki ilyet? 
 Amit találtam az 5W és 1A. Az mire elég? Mert most a kocsi usb-jére dugva gyorsabban merül a teló mint ahogy waze fogyaszt. Kocsi usb hány amper? 
- 

lukoz aktív tag Meg néztem pár HDR videót 1440-es felbontásban és nálam egyik sem szaggat. Tökéletesen fut 
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Autós topik
- Battlefield 6
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Android játékok topikja
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Xbox One
- Nintendo Switch
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- További aktív témák...
- Vadonatúj Blackshark 4 256GB full turbó mobilgamer csomag, kártyafüggetlen!
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
- új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- Samsung S25 12/128GB Navy Blue, Snapdragon Elite, makulátlan állapotban, 33hó garival eladó
- Xiaomi 15 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 4db x Seagate Ironwolf Pro 10 Tb SATA3 merevlemez
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3464, 96% Akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512 M.2 SSD
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3870
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Míg az otthoni Wifire simán csatlakozik!
 Míg az otthoni Wifire simán csatlakozik!