Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- [K2]: Synology NAS és a felhő
-
LOGOUT
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
nbukta77
addikt
Ki milyen tokot hasznal? Igy kb egy hetes I7 plusz at allasrol nem is rossz a szarszung ezzel az androiddal. Csak egy bajom van, hogy nem nagyon tartja az arat.
-
sgeza
veterán
válasz
lanszelot
üzenetére
"gatolja a google photos nak hogy megjelenitsen kepeket" - ilyet biztos nem csinál, ha a jelenség mégis ez (amit elhiszek, ha ezt látod), azt feltehetően más valami okozza, vagy akkor valami nagyon nem százas.
Egyébként nálam működik rendesen.
Próbáld meg törölni a galéria adatait, és kikapcsolni a sok hülye felesleges funkcióját, például képelemzés, történetek automatikus létrehozása, stb.
Utána nézd meg, hogy változott-e a helyzet! -
zseko
veterán
válasz
janosibaja
üzenetére
Megnéztem ezt a Brodit. Egyrészről úgy tűnik, valóban igen stabilan áll, ez tetszik, de aztán tovább néztem, és másrészről nevetséges az aktív tartó ára. Na meg nem is merném úgy feltenni egy telefonomat sem, hogy az usb csatlakozó az egyik rögzítő rész. A passzív tartó meg kapásból ki is esik, mert a képek alapján tokkal használhatatlan. Az ötlet jó, a megvalósítás egyik fele viszont nem tetszik.
-
sgeza
veterán
Valóban van ilyen, de nem tudom, hogy mástól függ-e még. Kollégámnak például dual simes van, és nála nincs ilyen lehetőség.
De a lényeg egyébként, hogy gyári téma esetén sms-nél narancs a küldés gomb, csevegéses (iMessage jellegű) írásnál pedig zöldre vált. Egyébként ha olyan embernek írsz, akinél szintén van ez a lehetőség, akkor a jobb felső sarokban lévő három vonalra bökve megnyíló menüben látsz olyat, hogy átkapcsolás sms/mms üzenetre (és átváltás után persze vissza csevegésre).
Ez egyébként a kapcsolatok menüben az egyéb kapcsolatokon belül a speciális hívás és üzenetküldés funkció.Szóval van ilyen funkció, és működik is!
Egyébként elméletileg ez nem samsung sajátosság, már kérdés persze, hogy nem nagyon találkozni ezzel a funkcióval más telefonokon. Ezt úgy hívják, hogy rich text communication. Wikipédián például van róla iromány.
-
lanszelot
addikt
Senki masnak nincs gondja a samsung gallery vel?
- nem jelenit meg kepeket, gatolja a google photos nak hogy megjelenitsen kepeket, hamis datummal latja a kepet /google photosbsn ugyanaz a kep jo datummal van/
Ket telefonon ugyanaz a hiba, teljesen mas alkalmazasokkal, mas felhasznalassal. Mindketto alap, nincs piszkalva, se tema, se launcer. A heten kezdte el mindketto. A parom telojan csak a samsung alkalmazasok frissulnek /mert nem lehet letiltani/ , enyemen minden frissitve lett, cache urites, de a hiba maradt. -
polonic
félisten
-
Katsu
aktív tag
Sziasztok,
Jól tudom, hogy a samusok egymás közt ingyen küldenek sms-t, úgy mint az iMessage-nél?
Ott kék bubi van, ha imessage és zöld, ha sms. A samunál hogyan láthatom, hogy miként küldöm majd az üzenetet? Már nem a gyári téma van. Hanem valami letöltött, ha ez befolyásol bármit is.
Előre is köszi.Üdv: Katsu
-
bigdady
nagyúr
Engem az erdekelne hogy tudom lehalkitani a vibert? Mert most csak ugy engedi a néma hangot ha a rendszerhangokat hasznalom igy viszont hangja van a kuldesnek pl.

Ha meg nem a rendszehangokat hasznalom akkor csipog az ertesites. -
Gabó75
senior tag
Sziasztok!
Hol tudom engedélyezni, hogy a Viber lezárt kijelzőnél kiírja a kapott üzenetet és ne csak a hangjelzés és az értesétési ledből tudjam, hogy üzenetem érkezett?
Azaz, ne kelljen feloldani a kijelzőt, hanem elolvashassam az üzenetet.
Köszi! -
Mr.Silkó
veterán
válasz
frischmannak
üzenetére
Tudtommal nem.
-
frischmannak
csendes tag
Meg lehet valahogy csinálni azt, hogy az AOD csak akkor kapcsoljon be ha érkezik új értesítés és akkor jelenjen meg az értesítés ikonja?
-
zuioch
aktív tag
Srácok, S8-on hogyan tudok az edge panelre tenni úgy 2 alkalmazást hogy azok egy érintére osztott képernyőn jelenjenek meg?
-
OCTAMD
őstag
Hát ja ,akkora különbség van a kinti és a magyar között árban,hogy magyart nem éri megvenni.
+1év gari 80-100000Ft

És ugye használtan ha eladod,nem kapod vissza akkor sem azt a pénzt,max 10-15000Ftot,ha valaki díjazza,hogy magyar
-
Gigicuci
senior tag
Sziasztok!
Smartshopból vett már valaki S8-at? Minden ok volt vele?
Köszi
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
DarthFater
üzenetére
Nekem is sötét téma van beállítva, de mostmár a gyári is ugyanezt produkálja.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Valakinek sikerült már windows 7et vagy 10-et telepíteni s8 pluszra? Én limboval próbálkozom, de nem jön össze...
-
OCTAMD
őstag
825€-val startol a N8DS németben,kereskedő ennyibe kapja
-
DarthFater
tag
A saját ketyerémen a mostani feltöltés előtt még így alakultak az idők:
Wifi be, mobilnet ki, fényerő kb 10-50%, főként "sötétben" használtam, szóval nem vettem maxra. Energia takarék most be volt nyomva, videóztam pár órát, zenehallgatás, meg Messenger (fehér háttér). Ja és nem is volt maxra töltve, azt nem szereti a telefon
Most 15%-on ketyeg 
-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Probalgattam nalam nem jelentkezik. Direkt be is zarogattam, es tobb app alatt is neztem.
Viszont nalam a bixby csinalja, sot be is fagy a telo jo par masodpercre.Ha app alatt hosszabban megnyomom a bixby gombot. Nehezen kijon a bixby voice /ami ki van kapcsolva/ majd befagy, es semmire se reagal egy jo ideig.
-
viera
őstag
válasz
bigdady
üzenetére
Az lehet.

Amúgy bevallom,vártam az X-et de nekem csalódás.
Az a sziget a kijelzőbe szerintem csúnya,a hátlapi kameráról nem is beszélve.
Nekem meg kicsi lenne a 64GB is,legalább 128-as kellene de az nem lesz.
A 256-os meg közel 440e ft,basszus.
Na mindegy,most már biztos marad az S8+ az S9-ig.
-
Mr.Silkó
veterán
Valaki tapasztalt olyat, hogy a beállítások lassan, olyan 1,5 - 2 másodperces csúszással nyílik meg? Tegnap vettem észre, azt hittem, az újonnan beállított téma a ludas, de minddel csinálja nálam, így például a gyári alappal is. Minden más alkalmazás és program azonnal megnyílik, csak a beállítások lett nálam ilyen kényelmes tempójú. De megnyitás után már az is gyors.
Gondolkoztam, hogy mit állíthattam esetleg el, de nem ugrik be semmi.
-
lanszelot
addikt
válasz
Quasi_modo
üzenetére
A frissitesrol egy szot se irtam eddig. Es ha vissza olvasod a hibat ami most van nekunk 2 kulon telefonon akkor lathatod nem a levegobe beszelek. Azt viszont irtam hogy most nincs a piacon egy ertelmes telo se, errol hittem azt. Annyi penzt meg nem akarok kidobalni hogy tesztelgessem sorba.
-
Most rátaláltam a TV Cast nevű appra. Telefonon lévő filmeket is meg tudok osztani vagy csak youtube, stb?
-
Metal213
tag
köszönöm a válaszokat srácok!
S8 vagy S8+nál jobb az akkuidő? Illetve az árukeresőn nem rizikós a legolcsóbban hirdető cégektől venni ilyen készüléket?
https://www.arukereso.hu/mobiltelefon-c3277/samsung/galaxy-s8-64gb-g955f-p363444595/
Most, hogy megjelent az új iphone, van esély, hogy a samsungoknak csökken valamit az ára?

-
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
Amit irokaz csakisaz en velemenyem, nem teny. Nincs semmihez. Szerintem pont az lesz a baj hogy frissitette, mert nem volt gond eddig. Hetvegen frissitett vmit, de mivel nem lehet visszanezni igy nem tudom miket. A wifin auto frissitest meg kikapcsolni nem tudom mert erolteti. Iszonyat rossz a samsung szoftvere. Utalom a frissiteseket, minek?? Vmi jol mukodik miert kell elbaxni? Mindig csak problema van vele. Teszteljek le teljesen, adjak ki a telefonnal es kesz nem kell frissites, mukodik, de ugyanugy mint az alma deeeeee kell neked, felugralok hogy veletlen is ram nyomj. Naponta ugrik fel a szoft frissites is nem lehet letiltani, rettenet.
A samsung frissitesekkel alapbol gond van, nem mutatja...stb. Pocsek ez a telo a szoft miatt. -
válasz
wong kok wah
üzenetére
LG LM671 van, de úgy látom nem támogatja

-
zaurac
tag
(OFF)Köszönöm! Ezek szerint még jobban összekutyulja,m.S7-en
(/OFF) -
-
polonic
félisten
Hogy kell beállítani hogy bixbyvel fel tudjak hívni egy kontaktot?
Mert hiába mondom azt, hogy call my mom, girlfriend vagy stb. Így keresi a névjegyek között és nekem persze magyarul vagy a nevén van az adott kontakt.
Gyorsparancsoknál nem sikerül sehogy kiválasztani az adott névjegyet. -
lanszelot
addikt
válasz
Mr.Silkó
üzenetére
A paromen meg mindig nem latszik egyik se.
Az enyemen most a samsung gallery mind latjaagoogle photos 4et nem lat a tobbit igen.
Volt a telo ujra inditva, file atnevezve, masolva, torolve, ujra toltve, kuldve. Nem ertem ezt a hibat.
A Bixby ajanlja ezt a giphy t, ha onnan nyitom a bixby ben nyilik, onnan letoltottem, sam bongeszo vel letoltottem, google chrome val letoltottem, viberrel kuldtem....semmi. Erthetetlen szamomra. -
lanszelot
addikt
válasz
lanszelot
üzenetére
Ha atvaltok HD re es ugy toltom le akkor latom. Ez erdekes.
Ti az SD t vagy HD t toltottetek le?
SD merete 1MB
HD 3MBMost meg furabb. Leszedtem 1 HD es lattam a HD t, leszedtem egy masik SD t es most sam gallery latja mind, google 1et nem lat, a tobbit latja. Eleg furan viselkedik a telom. ...es a parome
-
sgeza
veterán
válasz
SkyS1gn
üzenetére
Egyébként nem veszi le a száz forintos regisztrációs manit, csak befoglalja! Amikor visszamegy neki az infó a banktól, hogy a művelet sikeres, utána fel is oldja! Nem mintha nagy pénzösszeg lenne, csak szólok, hogy megmarad.
Korábban írta valaki, hogy leveszi, de nem!
Ezt csak úgy mellékesen jegyeztem meg. -
polonic
félisten
Átváltott a samsung billentyűzet angolra. Mármint a beállítási felülete. A bevitel az maradt magyar.
Nem látom, hogy hol lehetne ezt visszaállítani. -
Van egy LG TV-m amire szerettem volna átküldeni egy videót, de nem ment. Beállítottam a wifi-directet csatlakozott is, de XPlayer lejátszóval nem tudtam átküldeni a fáljt. Valakinek valami ötlet?
-
zaurac
tag
Ha Telenoros s8-ra xeh-t rakok ez is lengyel csc re áll,m.az s7 edge? Próbálta már vki.?
-
SkyS1gn
félisten
válasz
Zoli133
üzenetére
Ennél még a 100Ft-al érkező aktiválós kód is jobb volt.
NNaa töröltem a kártyát most megint az fogad hogy majd küldik a 100Ft-al. Azt sem értem a telefonszámot miért nem találja pedig minden lehetséges helyen meg van adva az OTP felületén meg a Simple-ben is, őgy azonnal lehet regisztrálni.
-
geri005
tag
Volt valakinek tapasztalata rendetlenkedő Jack dugóval? Még nem volt lehetőségem másik fülessel tesztelni, de forgatnom kell egy bizonyos irányba, hogy egyáltalán érzékelje. Pár napja tapasztalom, közben érte kevés víz, remélem nem az a ludas.
-
lanszelot
addikt
Miert nem latom a kepek kozott /segooogle photos, se samsung gallery/ a giphy rol letoltott gif ek? Csak file kezelovel latom. Mas gif megjelenik, csak azok nem, mar at is neveztem, abbol a konyvtarbol latszik a nem giphy gif ek. Nem hibasak, file kezelobol meg tudom nezni barmelyikkel. Ha elkuldom viberen, a masik s8+ se latja, az is csak file kezelovel.
Felig off, de regi telommal nem volt ilyen gond. -
válasz
gr.bence
üzenetére
Kezdem azt érezni, hogy a samsung két különböző típusú akkut rakott az S8/S8+ készülékekbe! Nekem megvolt a FR. Egy darabig azt hittem, jobb lesz a SOT. Nem lett. Szerintem tényle ennyit számít, hogy egész nap mobilnet van, gyenge térerővel és kvázi atombunkerben dolgozom. Otthon jobb a SOT.
-
gr.bence
aktív tag
Szevasztok.
Nekem így néz ki Sot...

Beállításokba semmi nincs tiltva Bixby megy,email szink, google szink, időjárás, full felbontás, folyamat szink gear s3, Shealt, fényerő 60% (vámpír vagyok) wifi bekapcsolva mindig, esténként turtle beach fejhallgatót nyúzom bluetooth mindig bekapcsolva.
Röviden ennyi.
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Villanyszerelés
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Torrent meghívó kunyeráló
- Vezetékes FÜLhallgatók
- LEGO klub
- Battlefield 6
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- ASUS routerek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Jetblack Titán dizájn, 120 Hz AMOLED, AI Pro kamera
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

Most 15%-on ketyeg