Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaciokos
őstag
válasz #77646080 #34150 üzenetére
Ha ez is hasonló elven működik, mint az összes többi hasonló program, azt vérlázítónak tartom: aki felrakja, annak a teljes telefonkönyve bekerül egy központi adatbázisba, innen táplálkozik az app. Minél többen használják, annál nagyobbra hízik az adatbázis. Ez azért gáz, mert elég, ha akárcsak egy haverom felteszi, vagy használja, és a telefonszámom máris gyakorlatilag publikus, és lehet felhasználni Telemarketingre, meg egyéb nyalánkságokra.
-
pcnet
addikt
válasz kaciokos #34151 üzenetére
A Te számod és a telefonkönyvedben szereplő számok nem kerülnek be az adatbázisba. Kb azok a cégek, intézmények kerülnek be, akik a Google Mapsen is fel vannak tüntetve. Gondolom kérni kell, vagy legalább bele kell egyezni, hogy felvegyenek az adatbázisba. Másodlagos számomon pl többször kerestek már magánszemélyek és soha nem azonosított be senkit. Telekom által újra kiadott számot kaptam így rengeteg a téves hívás.
“A szervizben munka folyik, nem víz. Ezért a szerviz rövid i.” by Fagyallo
-
viewdetails
addikt
-
Ferike81
senior tag
válasz kaciokos #34151 üzenetére
Ez furcsa lenne. Az én névjegyzékemben vannak olyan nevek amiket vezeték és keresztnévvel kiírok (kb 3 db), de a többi az becenév. Tuti, hogy nem használja a saját névjegyzéket. Ahogy a többiek is mondják engedélyezned kell, ha akarod, hogy a számod az adatbázisban legyen.
Nem mindegy, hogy egy okos hülyéskedik, vagy egy H.Ü.L.Y.E. okoskodik.
-
kaciokos
őstag
válasz jimmedly #34155 üzenetére
A visszás dolog az egészben az, hogy hiába utasítom én el, ha egy haverom, aki a személyes adatok védelmére kevésbé érzékeny, simán feltölti az ő telefonkönyvét, amiben meg nyilván benne vagyok.
Na mindegy, abbahagyom a rinyálást, ez van, úgysem lehet vele mit kezdeni.
-
Qper192
újonc
Sziasztok!
Valaki esetleg ismer olyan programot, amellyel kivitelezhető az s7-el a következő trükk:
amint bluetoothal kapcsolódik (mondjuk az autóhoz) a telefon, akkor automatikusan elindítja a wifi hotspotot, és a kapcsolat megszakításakor pedig automatikusan le is állítja azt? -
tecsa74
tag
Köszönöm szépen!
A helyzet az, hogy az autó új, és belseje teljesen hasonlít a képen láthatóra. Lenne olyan hely is, ahova szépen beférne.
Viszont nagyon nem szeretnék barkácsolni, pont azért mert új, és így gyári. :-)
Köszönöm a linkeket! :-)Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
Márton
nagyúr
válasz IT user #34177 üzenetére
Talán még jobb is lesz, ha felteszed a műszerfalra a mágneses wireless töltőt, így látod a navit is rajta
Én is ezen agyalok, melyiket is rendeljem, nade előbb az autóóó.Emlékszem, mikor meglátogattam a vidéken élő nagymamámat, azt mondta: "fiam, egy napon még emberek fogják pazarolni az idejüket arra, hogy elolvassák amit írsz"
-
gerner1
nagyúr
Srácok.
Megint OFF-lavina közeli a helyzet. Kapott kellő segítséget, szerintem engedjük el a témát...
-
samu74
addikt
Az nem az.
Az csak arra jó hogy adott kapcsolatnál megjelenít sms-t meg hívást, tehát az előzményeket.
Ha ott nincs ez a menü mint nekem ,akkor a rom nem támogatja. Tegyél fel egy független romot, szerintem azon van ez az opció.
Amúgy szerintem hasznos ficsör, sok felesleges marketing hívástól megmenti az embert.[ Szerkesztve ]
-----------
-
samu74
addikt
Ha tippelnem kellene, május lehet mire ideér az s7-re.
Ugye a szolgáltatok is belerakják a vackaikat, aztán mire OTA kikerül, az idő...
Az S8-nál voltak problémák az oreoval, szóval van esély rá hogy itt is lesz.
De ahogy jön, úgyis ki lesz tárgyalva itt ,azzal a mozdulattal fel is teheted a független romot, és megszabadulsz a szép rózsaszín boot animációtól meg a rendkívül fontos t appoktól.-----------
-
Snowy_owl
őstag
-
-
veterán
válasz #33253120 #34194 üzenetére
MM-ban vásárolt S7 van a nejemnek és van VoLTE kapcsoló. Telekomosak vagyunk. Telenornál nincs,Vodafone nál passz....
Csak akkor van VoLTE,ha bekapcsoltatod a szolgáltatóval és jelenleg ez a Telekom. Persze kell egy erre alkalmas telefon is.
Akkor a flottás díjcsomag még tavaly októberben kizáró ok volt. Azóta nem tudom...[ Szerkesztve ]
HARLEY-DAVIDSON
-
embe
nagyúr
válasz st3v3np3t3r #34193 üzenetére
Hali!
-
válasz TheBikerider #34197 üzenetére
csak a telekom havidíjasok élvezhetik a VoLTE-t
Galaxy S23 5G 256GB//HP Victus 16+Rog Ally RC71L//Korábbi hsz-eim #97246720 név alatt...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- Autós topik
- Öregszem
- Portfolio Performance - befektetések nyomonkövetése
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Ukrajnai háború
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Farming Simulator 25
- Vodafone mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest