Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Építkezünk 6. rész (2024)
- Egy ház új téglaruhája
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Segway-Ninebot Kickscooter Max G30E II elektromos roller
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Asszociációs játék. :)
- Szólánc.
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Búcsúzom tőletek kisebb-nagyobb időre. Be fogok nézni néha olvasgatni hisz egy remek társaságot ismerhettem itt meg.
-
Burt1793
veterán
Na, rápróbálok egy fekete hátterű témára, váltogatok, hogy csökkentsem a beégés lehetőségét és, hogy ne legyen unalmas.
Azért az nrm gyenge, hogy a fekvő 4:3as, S7tel készült képeket be tudom állítani háttérnek, nem néz ki rosszul. -
törölt tag
Hetekig vártam, hogy megjöjjön az üvegfóliám, erre tegnap megjött. Felrakni már nincs mire.
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #11610 üzenetére
... és még miket fogok kapni, ki tudja?
-
tecsa74
tag
Sziasztok!
Nem igazán vagyok jártas a netes rendelésben, hátha valaki tud segíteni.
Nekem egy S7-es készülékem van, szolgáltatótól vettem.
Viszont ajándékba vennék még egy ugyan ilyet, vagy egy Iphone 6s készüléket függetlenül.
A neten akkora az ár szórás, hogy nem tudom eldönteni honnan, melyik üzletből szabad rendelni.
A Médiában az S7 228000 Ft, de találtam más üzletben jóval olcsóbbat.
De félek attól, hogy ott valami nem kóser, vagy nincs benne magyar menü, stb...
Páromnak venném, s tudom hogy tetszik neki a másik kiválasztott készülék is.
Ő főleg telefonálásra, zenehallgatásra, fészezésre használja a készüléket.
Fotót, videót ritkán készít, a kezében az Iphone 6s jobban el is fér.
Szóval nem tudom honnan merjek rendelni, s melyiket lenne célszerűbb?
Segítő válaszotokat köszönöm!Mindegy milyen jó ember voltál,a temetésed menetének hosszát úgyis az időjárás határozza meg:)
-
bajzal
őstag
Sziasztok!
Van olyan gsm bolt, ami gyártói garanciát ad? Itt pl elvileg gyártói van.
-
Baros05
csendes tag
A telómnak a 2. szervíze volt, tegnap kaptam meg. Alaplapot cseréltek benne, mert folyton bootloopolt...erre telefonálok ma és max. hangerőre felvéve is baromi halk, torz és gépies a másik fél, akivel beszélek...Találkozott már valaki ilyen problémával ? Tele van már a hócipőm a Bp. Váci úton lévő szervízzel...
-
kaisers
aktív tag
Sziasztok!
Elvileg minden hónapban jönnek frissítések?
Nekem augusztus óta nem volt.
Nincs root.
-
kaisers
aktív tag
Köszönöm a választ.
-
UfoZoli
aktív tag
válasz d@minator #11627 üzenetére
Hali!
Ez a pattogás nálam is megvan, de sajnos nem konstans, s nem minden hívásnál jelentkezik.
Nagyon frankón belaktam, így nem szívesen adnám szervízbe.
Neked mit mondtak, csináltak-e valamit vele?
Próbálkoztam a beszédhangerő levétellel, de hogy megfigyeltem az sem megoldás[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Shamy
tag
Tok, hátlap témában keresgélek, de ezek a gagyi ebayes utánzatok nem jönnek be. Ajándékba lesz.
Ilyenje van már valakinek?
Vélemény? Bőr adna egy kis prémium érzetet, a saját telómon is bőr hátlap van, én nagyon szeretem.
[Stilgut bőr hátlap]Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
MPite
tag
Reggel lemostam a telefonom, már elég sokszor csináltam ilyet sima folyó víz alatt, elvégre bírja és szép tiszta lesz. Viszont most először a hangszoró olyan azóta, mintha el lenne dugulva, ez miért lehet? Tölteni tölt, tehát nem kéne vizesnek lennie.
-
adamsauvage
aktív tag
Galaxy S6 után váltottam egy ilyenre úgyhogy Hello mindenkinek!
iPhone 14 pro / Macbook Pro
-
törölt tag
válasz adamsauvage #11636 üzenetére
Üdv
-
gubolaa
tag
Hali mindenkinek!
Vezeték nélküli töltőt szeretnék hogy ne kelljen mindig az USB portot basztatni. A szilikon tokon keresztül tölt vajon?
És mondjuk ez jó lehet?http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Feher_Samsung_Wireless_Tolto__Vezetek_Nelkuli_Tolto__S6__S6_S7_EDGE_53308466.htm?first=1Vajon az aliexpresses töltök jók lehetnek?
Köszi
Adam
-
Burt1793
veterán
Ezt ti ki tudtátok lőni? Nekem anno sikerült, PDPROzás utáni kis google malőr óta visszajött, pedig ki vannak kapcsolva a helynaplózások. Ha leállítom, visszajön, bármit tisztítok, visszajön. Aksit.nem biztos, hogy meríti, csak zavar.
-
ravebp
senior tag
sziasztok
Új vagyok itt, konkrétan két napos, olvasgattam elégsokat már itt, kerestem is, de nem botlottam bele még a megoldásba, szóval megkérdem. 24% körül van a google play services az akkuhasználatban. Gondolom nem annyira normális...
Mi a megoldás? mókolni kell agoogle play services csomaggal (más telómon ilyesmi volt)
Köszönöm előre a segítséget.Rave
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Burt1793 #11645 üzenetére
Hát ezt kilőni nem tudod, max uninstallállni és letiltani. (Legalábbis Alpha-n még meg tudtam csinálni kitkat alatt.)
Viszont akkor nem megy semmilyen play szolgáltatás, a store sem, illetve úgy alapból semmilyen google alkalmazás sem (gmail, youtube, chrome meg még kitudja mifene)
Helymeghatározáshoz meg az energiatakarékos módot kell beállítani illetve a tréképen belül a nyomonkövetést tiltani.[ Szerkesztve ]
HTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
adamsauvage
aktív tag
be lehet allitani olyat hogy bizonyos alkalmazasok csak ujlenyomattal induljanak el?
iPhone 14 pro / Macbook Pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik