Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
badxgirl
aktív tag
Vipe cash még nem töröl semmit ugye?
-
Martynis
tag
Üdv,
Van olyan alkalmazás amivel automata sms-t/ időzítővel tudok küldeni?
C75--S500i--6230--7610--6233--k660i--6300--N95 8GB--5130--kf750--i900 omnia 8GB--5800 XM--C6--Iphone 3G 16GB White--I9000 Galaxy S 8GB--E72 Black--N86 8MP--LG Optimus P990 2X--I9000 Galaxy S 8GB--Iphone 4 16GB Black--6230--i9300 Galaxy S3 16GB--N96--Iphone 6 16GB SpaceGray--......Iphone X 64GB
-
Hunt3r22
őstag
Ha már mindig tok, fólia kérdés.. ti milyen témát használtok?
Én perpill Bmw i8 téma, de őszintén már kezdem unni.
Xr
-
roxan
senior tag
válasz oszi666 #11090 üzenetére
Én most vettem egy ilyen tokot:
Viszonylag vastag, és a hátulján ki is dudorodik a rögzítés miatt. Samsung Wireless töltőm van, az álló fajta. A telefon a dudoros tok miatt hozzá sem ér, csak a dudoros résznél, a többinél kb. 2-3 mm rés van, mégis működik a töltés. Több tokkal is próbáltam már, pl. Lifeproof Fré vízálló tok, azzal is ment szó nélkül.
-
badxgirl
aktív tag
válasz Burt1793 #11102 üzenetére
Közben beugrott hogy tegnap este kikapcsoltam az energiatakarékos alkalmazásoptimalizálást mert utáltam hogy küldi az értesítéseket. Most visszakapcsoltam és megjavult. Valószínű az tart kordában valami rendszerfolyamatot nálam ami egyébként pörgeti a telót...
Mindenesetre ha valakinél brutál merülés van és ez a funkció ki van kapcsolva, érdemes lehet bekapcsolni pl factory reset előtt hátha éppen ez segít. -
oszi666
őstag
válasz kellcucc #11096 üzenetére
[link]egy ilyen beepitheto cucc. Nekem nagyoj tetszik foleg hogy van egy plusz usb aljzat mrg rajta. Csak hat azert eleg draga. Ennyiert vegulis gyorstoltesre nem alkalmas samsung toltot is kapni csak azt nem ilyen egyszeru barhova beipetni.
Roxan: koszi az infot. Akkor az enyemmel is tuti menni fog
Off: szornyu hogy a mobilnezet mennyire hasznalhatatlan a prohardveren. Most komolyan valtogatni kell a dekstop meg a.mobil kozott ha linket akarok beszurni?
[ Szerkesztve ]
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
törölt tag
válasz #18001664 #11119 üzenetére
Jobb már nem lesz a mobilnézet. Nem fejlesztik tovább. Pedig szerintem kellene, többen használják mobilról.
S6-on ugy leparkoltatott alkalmazásokat ez az "optimalizáló", hogy még az alkalmazás adatai is elvesztek némely esetben. Nekem et a ficsör nélkül is jó az üzrmidőm, nincs olyan alkalmazásom amit pihentetni kell mert a feleslegeseket törlöm.
[ Szerkesztve ]
-
oszi666
őstag
válasz #67656192 #11121 üzenetére
Nem értem, egy telekommunikációs honlap, meg mindenféle más bigyóval foglalkozó lapcsalád nem fejleszti a fórumát? Az tény, hogy a reklám kevesebb mobilnézetben de akkoris. Szerintem ez így ciki.
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
Oppenheimer
nagyúr
Erről a tokról van valakinek tapasztalata?
keresőszavak:
SPIGEN SGP NEO HYBRID SAMSUNG GALAXY S7 SATIN SILVER HÁTLAP TOK[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
MODERÁTOR
válasz Oppenheimer #11126 üzenetére
Napfényben a matt (mert kevésbé tükröződik), de általában inkább a clearre esküsznek a népek.
(Én matt-párti vagyok.)
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
roxan
senior tag
válasz Oppenheimer #11127 üzenetére
Nekem van egy, nem használom, mert fólia szélét felnyomja. Amúgy picit "masszív" lett a telefon tőle, persze ez is a cél, hogy megvédje...
-
Oppenheimer
nagyúr
válasz Viktor0610 #11128 üzenetére
Köszi. Én beállok a tömegbe és clearre szavazok. Inkább tükröződjön, mint tompítsa a kijelzőt (ha jól rémlik a mattok mellékhatása ez).
-
Tündike25
tag
Szia!
Nekem ilyen van, csak "champagne gold" színben. Aranyszínű a teló is, így nagyon pöpecül néz ki együtt. Amúgy strapabíró a tok, korábban is Spigen tokjaim voltak, minőségi mindegyik.Nem lötyög, teljesen passzol a telóra, bár sokszori szétszedés után ez valószínű változni fog azért. Kicsit nehézkes lett tőle a drágaság, de én nem bánom, így legalább nehezebb akar kicsúszni a kezemből. Ujjlenyomatot nem fog, nem zsírosodik. Jól jársz vele, szerintem olyan színben vegyél amilyen a telód, akkor tuti választás! -
UfoZoli
aktív tag
Nagyon baba, csak full cover fólia széleit és sarkait felnyomja.
Viszont ha rendelsz ebay-ől gyári spigen crystal curved hd fóliát azzal nagyon baba. s nem nyomja fel, viszont a tok széléig takar a fóliaHTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
UfoZoli
aktív tag
válasz Tündike25 #11132 üzenetére
lötyögésre megoldás a fizika.
Gumi rész fél órára fagyóba s összeugrik akkorára mint eredeti korában.
Szobahőmérsékleten pedig nem fog visszatágulni, max a gyakori le és felvételtőlHTC Desire S => Galaxy S4 mini => Galaxy Alpha => Galaxy S7 => Galaxy S8 => Galaxy S10+ => Galaxy S23 Ultra
-
Oppenheimer
nagyúr
Köszönöm mindenkinek a válaszokat, nagyon segítőkészek vagytok!
-
handrash
őstag
Sejti valaki, hogy hol van pontosan a hátlapon az NFC antenna?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
badxgirl
aktív tag
Az előlap szépen ráfekszik a kijelzőre, vagy eláll? Hátra lehet hajtani? Hátrahajtott állapotból is visszacsukódik? Kinyitva asztalra fektetve nyitva marad?
Mostani nillkin sparkle flipemnek túl merev a közepe. Ez sosem marad teljesen lecsukva. Ha hátra volt hajtva és úgy csukom be egyenesen félig vissza kinyílik. Ha bezzeg leteszem egy asztalra és kinyitom akkor tutira be akar csukódni. 1600 ft-ért ezt elnézem de azért egy 10000-es gyári toknál zavarna. -
Thief
aktív tag
Ma lett elegem végleg a telefonból. Mióta megvan (első napos vétel) csak szívok az akksival. Volt már benne cserélve is(alaplappal együtt, amikor egyik napról a másikra megadta magát és még induláskor is megfagyott....) és kb havonta megy egy wipe is. Debloat megvolt, szinkronizálás letiltva. 1 db viber, egy spotify és egy messenger van feltéve. AOD kikapcsolva. Este 9%ot merült 7 óra alatt, meló közben zsebben újabb 14-et. 1 hete volt factory reset. Feladom. A g2 sokkal jobban bírja, 4x ennyi programmal, úgy, hogy nem kell kikapcsolgatnom se a gps-t se a mobilnetet, se a wifit mindig, hogy ne zabállja fel a fél akksit. Eddig bírtam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs