Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
sZiasztok, tudna valaki adni egy oreos telekomos sw-t amit odinnal feltudok rá húzni? googledriveost légyszi v ami gyors lejön mert a samfirmmel 4 napot ír.. illetve baj e ,hogy most XEH rom van rajta.. garanciáztatás szempontjából kérdezem köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz nrbi001 #49951 üzenetére
SamFirm 4 napot ír? Akkor nálad, valami súlyos gubanc van. Ellenőrzésképpen pont most indítottam erre (TMH 8.0) egy letöltést vele (nincs 20másodperce...), és nekem ~10,2MB/s -os átlaggal tölti ...
Garancia szempontjából nem oszt-szoroz. Legfeljebb TMH -val kapod majd vissza. A knox értéke a lényeges, de ez is benne van az Összefoglalóban ...
-
Csarli85
aktív tag
Szia!
Elég jó tapasztalatom van vele, kb. fél óra kellet hogy megszokjam. Kicsit lassabb a gépelés ennek a használatával, de sokkal kevesebbet ütök félre, illetve jobb érzet is ezen írni. Annyi hátránya van hogy amikor rajta van nem lehet használni az osztott nézetet illetve ablakos formában se lehet futtatni az alkalmazásokat. A kamera négyzetképet csinál ilyenkor, és valamiért pro mód sincs, ami nekem egy kicsit furcsa de addig amíg képet csinálok simán elfér a hátulján. Oreóval már engedi témázni a felületet, meg az AOD-t is. ugyh ilyen szempontból nekem hasznos volt a frissítés. Speedshoptól érdemes venni, nagyon jó áron van most náluk.
Galaxy S21 Ultra, Galaxy A14 5g
-
Viktor77
titán
válasz alcapone386 #49363 üzenetére
Nekem ma meg is jött. Sajna nem voltam itthon, így csak hétfőn tudom átvenni.
Csinálni kell. Kész. Pont.
-
service 58
csendes tag
Sziasztok! Bocsi ha figyelmetlen voltam és nem vettem észre, s7e-re oreo8-ra van root lehetőség?
-
laszlolczka
őstag
válasz service 58 #49962 üzenetére
Van-xda.
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
service 58
csendes tag
válasz laszlolczka #49963 üzenetére
Az összesítőbe meg található, vagy tudsz linket írni?
-
laszlolczka
őstag
válasz service 58 #49964 üzenetére
https://forum.xda-developers.com/s7-edge/help/root-8-0-oreo-t3785267
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
service 58
csendes tag
válasz laszlolczka #49965 üzenetére
Nagyon Szépen Köszönöm Neked!Megnézem.
-
törölt tag
válasz nrbi001 #49961 üzenetére
Ajj, akkor ez valami új policy lesz náluk, eddig nem volt kizáró ok, ha másik, de hivatalos Samsung fw volt a telefonon.
Tedd vissza a szolgáltatónak megfelelőt (ezek szerint ez elvárás lett...) és azt ellenőrizd, hogy a KNOX értéke 0x0 legyen. Azaz nem volt még root az eszközön. Ezt DOWNLOAD módban teheted meg: hangerő LE + HOME+ power gombokat egyszerre tartsd nyomva pár másodpercig. Ez nem kell, ha tutira tudod, hogy nem volt soha rootolva.
Ha a KNOX 0x0 és az eredeti fw van fent, meg persze nincs külsérelmi nyom, akkor nem tagadható meg a jótállás.
-
janaman01
addikt
Most már csak az a kérdés hogy xeh romból hogy csinál tmh t ? A telekomos romban benne van vajon a xeh? Erdekel mert erintett vagyok. Mellesleg ha valakinek van egy telekomos romhoz linkje mondjuk drive azt megköszönném!
Mert ha a telekomosban benne can a xeh akkor elvileg bárhogy rakja xeh marad nem?[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
senior tag
-
janaman01
addikt
válasz #77646080 #49975 üzenetére
Igen sejtettem. Mondjuk a cella készenlét ha valóban jobb a telekomosban akkor lehet felrakom. Feleslegesen már nem akarom romozgatni csak ha muszáj lesz ( garancia miatt) bár jön a kérdés , mi can ha olyan baja lesz mondjuk , hogy bekapcsolni se tudom...lehet csak vissza kellene rakni. Fene gondolta hogy garanciálisan még ezzel is akadékoskodni fognak.
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
törölt tag
válasz janaman01 #49976 üzenetére
No, az bizony szívás, ha nem látod a megjelenítő tartalmát.
Amúgy cirka egy hónap alatt ez a második ilyen visszajelzés, hogy megtagadják a jótállást, csak mert nem az eredeti (de amúgy hivatalos Samsung) firmware van a telefonon. Ez bizony visszalépés, teljesen észszerű volt a korábbi gyakorlat.
-
Kofka04
tag
Sziasztok! Sajnos az elmúlt hónapokban, nagyon ritkán járok fel ide olvasgatni, mert alig van időm, ezért bocsássatok meg nekem, hogy nem olvasok vissza és ha már valaki korábban feltette ezt a kérdést az Oreo-val kapcsolatban. Mióta felraktam, én is tapasztalok minimális akku idő javulást, viszont az aksi menüpont alatt aggaszt az, hogy nem a Kijelző idő fogyaszt a legtöbbet, mint minden telefonomnál, ahogy ennél is az előző rendszerrel, hanem a Cella készenlétben. Kétszer annyit fogyaszt, mint a kijelző idő. Teljesen mindegy, hogy 3 vagy 6 órás kijelző időt produkálok, ami nyilván használat függő, kivétel nélkül minden telefonomnál, bármilyen Android rendszer alatt, a Kijelző idő dominált. Ha valami baj volt a rendszerrel, akkor változott ez, pl.volt, hogy a Cella dominált, mint most is. Azt szeretném megtudni, hogy másoknál is ez a helyzet vagy pedig nálam nem stimmel valami és még ennél is jobb akku időt is tudna produkálni a telefon, ha ki lenne küszöbölve ez a hiba, ha egyáltalán hiba. Választ előre is köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
sziasztok,
az S7e kijelzojen van egy fuggoleges rozsaszin csik tobb hete. meg garis a keszulek ugyhogy bevinnem. a kerdesem hogy
-kb mennyi ido? (BP-en a vaci utra vinnem)
-factory reset kell-e vajon? tekintve hogy megy egy lockolt kijelzon is latszik hogy sikeres v nem
-multkor a smart switch-el keszitettem mentest, de ez sem allitotta vissza az alkalmazasok adatait. hogy lehetne lementeni az alkalmazasok adatait root nelkul gyari romrol, majd visszallitani? (nem hiszem el hogy meg mindig nincs erre normalis megoldas.. )koszi
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
tag
Nekem tegnapelőtt érkezett meg az Oreo (hongkongi ROM), és nekem jobban merül azóta.
Bízom benne, hogy megszokja és visszaáll. -
service 58
csendes tag
Sziasztok. Nem tudok beállítani oreo alatt semmilyen programot alapértelmezettként, még azt sem ajánlja fel , mint a 7-es szoftnál, hogy ezután mi legyen az alap értelmezett progi. Pl. Akrobat Pdf. olvasót szeretném ha azzal nyitná meg mindig, de sajna minden megnyitásnál meg kell neki mutatni mivel nyissa meg! Lépésről lépésre átnéztem a beállításokat, de nem tudom beállítani. Mi a véleményetek?
-
Yogibear974
senior tag
Egy kis segítseget kérnék! Fölraktam a bixby home-t, yt alapján. Tök szupi a bal szélén a briefing helyett. Föltenném az új voice assistant-ot, de nem találok s7-hez valót. Ami yt-n linket hoz, az eset beriaszt, (gondolom warez azért)vagy nem élő. Valamit mókolni is kell a csc-vel is. S8 launcher kell, kicsit ködös nekem az egész.Használja itt valaki a voice assistant-ot?! Jobban tetszik, mint a google. Köszi.
Üdv: -=Yogibear=-
-
vohanyi
senior tag
válasz service 58 #49987 üzenetére
Rosszul nézted át: Alkalmazások/jobb felül 3 pötty/Alapértelm.alk.
-
Yogibear974
senior tag
válasz Yogibear974 #49988 üzenetére
Itt írja, ha valaki szeretne neki vágni! Kérdés az 'átvágjuk' a telót, hogy menjen a Bixby Va, USA CSC-re nem zavarja be az eredeti duos fw-t. Továbbra is fog frissíteni, meg minden. Nem szeretném hazavágni a telót, ha nem sikerül a váltás. Nem csináltam még ilyen rendszerszintű mókolást, hiába egyszerűnek tűnik (yt videon is)
Üdv: -=Yogibear=-
-
petir
senior tag
válasz alcapone386 #49866 üzenetére
Szia ,
Tudom nehéz dolog de tudnál egy fotót készíteni a telodról ?
Kiváncsi vagyok , hogy néz ki a fólia. -
service 58
csendes tag
válasz vohanyi #49989 üzenetére
Igen köszi, tegnap is itt próbáktam, nem sikerült, ma Googl driv-ot jelöltem ki, aztán vissza Adobe, és így most lett csak alapértelmezett és most már kérdés nélkül Adobbal indít. Úgy látom minél jobbat akarnak, annál macerásabbak lesznek az új szoftok! Köszönöm válaszod! Szép Napot!
-
ElFeo
tag
válasz sbalu1 #49992 üzenetére
Szia,
teljesen megbízhatók. Tulképpen egy kínai webáruház, tehát működését tekintve eltér az aliexpress-től. Többször vásároltam tőlük, még az esetleges garanciáztatással sem volt gond. Kicsit talán magasabbak az árak, mint az aliexpressen. Szóval nyugodtan vásárolhatsz náluk.
[ Szerkesztve ]
-
Klaya1986
aktív tag
Hali. Elvileg új, mivel garanciaban cserélt s7 edge jó vétel lehet 80 ezerért? Honor 8 at váltana.
-
törölt tag
Korábban volt téma a Samsung új alkalmazás-váltója. Most nézegettem, hogy június 19-én frissült. Arra az esetre, ha van még rajtam kívül valaki, aki használja...
-
Sziszifeca
őstag
Sziasztok.
Kolleganom s7 edge telefonja mai naptol nem tolt be. Addig megy hogy kiirja hogy s7 edge.. es ennyi. Szerintetek mi lehet a gond?
Home+volume down+power-el lehet resetelni?>>Youtube/Sziszifeca<<
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik