Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Steven: Miért váltottam Tv-ről projektorra?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Hieronymus: Új biztosítási kártyát kap a nagymama
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
-
LOGOUT
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bjergerking
tag
válasz
Dj.Mike #50360 üzenetére
Igen ezt az elvileg egy fájlos német romot töltöm most le, remélem nem rontok el semmit, majd még jelentkezem a részletekkel, bár még csak 500 mb jött le a 1,5 gb-ból
amúgy ha lolliról visszalehet ugrani kk-ra, akkor ugyanez miért nem hajtható végre úgy, hogy 4.3-as jb legyen a vége?
-
chubby2o6
senior tag
válasz
Dj.Mike #50080 üzenetére
Nekem még 4.4.2-m van, szal a gyári Lollikhoz nem igazán tudok hozzászólni. Így "vakon" azt mondanám, vagy tedd vissza KK-t arra az időre, amíg kijön a hivatalos magyar Lolli, vagy próbálj ki másikat ( cseh, nordic ), bár nem tudom, milyen S4-d van, '05 vagy '06.
Asszem tegnap linkelt valaki megoldást erre, de fogalmam sincs, működik-e.(#50082) zseko 4.4.2 NG8 van nekem, a KK-s Gravity simán működik.
Most is van fizetős Rom Toolbox, nekem eddig elég volt az ingyenes is. -
trobi28
addikt
válasz
Dj.Mike #50078 üzenetére
A KNOX az hardveres és szoftveres védelemből tevődik össze, tehát csak telepíteni nem lehet, mert kell hozzá a hardveres rész is
Szerk: Most látom, hogy miért kérdezed. KNOX-nak kell lennie most is (ellenőrizd download módba), neked gondolom, hogy a KNOX app kell ami a rendszerben van.
-
törölt tag
-
borsodika
őstag
válasz
Dj.Mike #49920 üzenetére
Vagy ha már eddig "kínlódtunk" a KK-val akkor meddig tartana még várni 1-2 hetet, napot vagy hónapot? Nem véletlen került ki németeknél ez a rom valószínűleg már végső stádiumban van csak találtak benne olyan hibát ami miatt még késleltetik a kiadását vagy szimplán csak gusztustalan üzleti stratégia. Én valószínűleg megvárom az officalt
-
válasz
Dj.Mike #49751 üzenetére
ahogy korábban is írtam, elmászhatott szoftveresen a kijelzés/mérés.
próbáld ki akkor a másik akkumulátorral is, úgy szűkíthető a hibalehetőség.barmar; szia, próbáld ki másik sim kártyával, mert az is okozhat ilyen problémákat - gyorsabb merülést is, nem csak újraindulgatást -, illetve ha van a készülékben memóriakártya, akkor anélkül is.
-
válasz
Dj.Mike #49747 üzenetére
s2-nél láttam ilyet utoljára, de közel új és kimondottan jó állapotban lévő akkumulátorokkal is, ott az volt a megoldás, hogy visszadug, visszadug és ha kellett, akkor harmadszor is visszadug, aztán már nem esett vissza 100%-ról a töltőről történő lehúzást követően azonnal és idővel nem kellett már háromszor visszadugni.
-
válasz
Dj.Mike #49743 üzenetére
a feltöltött állapot elérésekor lekapcsol a töltés, utána órák alatt merülhet néhány százalékot, pláne ha sok folyamat, szinkronizáció...stb. fut a háttérben, de ilyenkor nem tölti fel újra az akkumulátort, hiába lett a töltőn hagyva, legfeljebb a töltő lehúzásáig teljesen feltöltött állapotot mutat, de lehet szoftveres mérési/kijelzési pontatlanság, amikor kijelzi a 100%-os feltöltött állapotot, akkor lehúzod töltőről és ha visszaesik néhány százalékot, akkor dugd vissza töltőre és engedd teljesen feltölteni.
-
norrberth
addikt
válasz
Dj.Mike #49041 üzenetére
Ebből a 3 színből keveri ki, világos kéket, citrom sárgát, narancs sárgát, lilát. tedd fel az appot nézd meg nagyon király.
(#49043) Dj.Mike Azt nem max a kisegítő lehetőségeknél lehet bekapcsolni hogy villogjon híváskor!
És ha teszel egy rá egy átlátszó tokot! és leteszed egy piros vagy kék színű terítőre akkor az egész teló olyan színben villog amilyenre letetted! Volt nekem nekem műanyag átlátszó tokom! letettem a piros huzatra egész teló full pirosan villogott körbe! csak néztem mi ez! -
norrberth
addikt
válasz
Dj.Mike #49035 üzenetére
Fényérzékelő ha sötét van, gyengén világít, old ki világíts bele a szenzorba zárd le, és erősen fog világítani!
Ezzel a kis appal nagyon jól testre tudod szabni! [link]
A led fényerejét tudod változtatni még a villogások gyorsaságát is lehet állítani! hívás, üzenetek, e mail, stb mindre más színt lehet állítani! nagyon imádom
Engem idegsített hogy este alig látszott a led fényereje! most úgy van beállítva hogy mindig erős legyen -
Szabcsizz
őstag
válasz
Dj.Mike #48950 üzenetére
Leszedtem a Nova 3 Free edition-t,+Dead Trigger 2-t tesztelés céljából.Töltőre raktam,meg maximum fényerőre.Először a Dread Trigger 2-vel toltam 20 percet,aztán a Nova-val ugyanennyit.Plusz még ment a Messenger.Elég szépen felmelegedett a kamera körül,viszont semmilyen FPS csökkenést nem tapasztaltam.Az alkalmazás váltás is vaj sima volt.
-
Szabcsizz
őstag
-
Szabcsizz
őstag
válasz
Dj.Mike #48943 üzenetére
Melegedni nekem is elég szépen melegszik,de akadni egyáltalán nem akad.Töltőről,40 perc intenzív Asphalt 8,és Real Racing 3 kombó után is tökéletesen,akadásmentesen fut.(GT9056)
baker_:teljesen jó üzemidő,nálam is hasonlókat produkál.Szerintem semmi probléma nincs a Kitkat üzemidejével.
-
proly01
őstag
válasz
Dj.Mike #48930 üzenetére
Arra gondoltam,hogy ha mondjuk dolgozom és nálam van akkor nem fogom ennyit nyomkodni meg ilyesmi meg nem nézek rajta másfél órán át videót mondjuk....de nyilván teljesen igazad van szerintem egy 3D s játék olyan 3 óra alatt lehúzza 100 ról nullára.De játszottam is rajta olyan 20percet kb.
Nekem kb mikor megvettem akkor volt 4.3 al utoljára ilyen akuidőm szóval mindenképpen biztató -
válasz
Dj.Mike #48720 üzenetére
az nem igazán befolyásolja a kijelzős üzemidőt, maguktól nem kapcsolják be a kijelzőt a szolgáltatós alkalmazások, csak ha használja azokat az ember, akkor meg már teljesen mindegy, hogy milyen alkalmazásról van szó.
sőt, még csak a készenléti üzemidőt sem befolyásolják jelentősen, mert jellemzően nem olyanok, amik a háttérben úgy dolgoznának, illetve ha némelyik képes is rá, az csak akkor, ha a felhasználó beállítja, bejelentkezik abba fiókilag...stb, ami meg ugye nem kötelező.
a telekom firmware verzióból indulok ki, ami köztudottan a leginkább adalékos a három szolgáltatóé közül, és több telefon és firmware verzió után is merem mondani, nincs komoly különbség a szolgáltatós és független firmware verzió között akkumulátoros üzemidő szempontjából, ha azonos feltételekkel és beállításokkal vannak használva.
arról nem is beszélve, hogy a szolgáltató által integrált alkalmazások (jelentős része) esetén adott a tiltási/eltávolítási lehetőség. -
migabi24
nagyúr
válasz
Dj.Mike #48647 üzenetére
A megtakarított energia, nagyban függ a használt programoktól, a cpu vezérlő governor folyamatosan skálázza a cpu-t hozzáállítva a frekvenciát az adott programhoz, nem minden program használatánál skálázodik maximumra a processzor, tehát ha te nem durva 3D játékokkal játszol, hanem csak alap dolgokat használsz, egyébként se megy 1400-1500 Mhz fölé, tehát ilyen esetbe minimális a megtakarítás
-
jtkft
csendes tag
válasz
Dj.Mike #48340 üzenetére
Sammobile irja:
Android 5.0 Lollipop rolls out to the Samsung Galaxy S4 LTE-A (GT-I9506)Czech Republic - ETL 06 Feb 11:57:55 Android 5.0.1 - Available
Czech Republic (Vodafone) - VDC 06 Feb 11:56:03 Android 5.0.1 - Available
France (Orange) - FTM Pending Pending
Germany (T-Mobile) - DTM Pending Pending
Germany (Vodafone) - VD2 06 Feb 11:55:45 Android 5.0.1 - Available
Greece - EUR Pending Pending
Greece (Cosmote) - COS Pending
Greece (Vodafone) - VGR Pending
Hungary (T-mobile) - TMH Pending
Ireland (Vodafone) - VDI PendingPár nap és a T-sek megkapják a Lolit!
-
Notalab
tag
válasz
Dj.Mike #48330 üzenetére
Lítium-ion és Lítium-polimer: "40 százalékra merítve, hűvösben"...de: "A hűtést nem szabad túlzásba vinni, a fagyasztás már árt az akkunak."
Egyébként, a használatban lévő akkunak sem árt időnként egy teljes töltési ciklus, hogy a "vezérlő elektronikája" helyes töltöttségi értéket tudjon mutatni. Tehát, csak a diagnosztika miatt.
-
válasz
Dj.Mike #48131 üzenetére
hol vásároltad utóbbi akkumulátort?
biztos eredeti?
rajta kellene, hogy legyen a dátum.
szoftveres probléma a töltöttségi érték esetleges pontatlan kijelzése, illetve ha használod és beleharap a rendszer, akkor van egy részint mélymerülésű szakasz, az alapján tervez picit előre a rendszer a kijelzés terén, és amikor hirtelen megszűnik a terhelés és jelentősen visszaesik a fogyasztás, akkor így követi le a korábban kicsit elhamarkodottan kijelzett értéket. -
válasz
Dj.Mike #48122 üzenetére
Helló!
A te akkudon mikori a gyártási idő?
Filózok én is venni egyet.. jó áron van, viszont most januárban cserélték az akksimat.. szóval szinte újnak tekinthető.
Azért írom "újnak tekinthetőnek" mert a gyártási dátuma 2014.02.18.A történet amúgy röviden:
Mint december elején írtam, november végén én is S4 tulaj lettem.
Úgy 3 év után lecseréltem a jó öreg galaxy W-met.
Egy Hollandiából származó papíros garis készüléket vettem meg.
(Sajnos ezekre csak az 1 év EU gari él, ami most márciusban fog lejárni.)Első éjjel megtréfált a készülék, beájult, töltőn volt, reggel nem reagált semmire, csak a Power hosszan nyomva tartására (reset).
Gondoltam, egyszer bele fér.
Pár nap múlva megnémult a hátsó hangszórója.Restart, kocogtatás, tesztelés, sámán tánc, nem szólt, csak headsettel...
Ok. gondoltam hívom az eladót, és lőn hang..
Utána kb. egy hónapig nem is jelentkezett a hiba, mígnem gondoltam, hogy megnézem már milyen a gyári hátlappal a telefon.
(Egy utángyári s view cover tokkal használom)Felraktam hát dec. 24.-én, és húúú.. de vékony, de jó fogni, mintha kisebb, kecsesebb lenne
Na.. el is mentem vele így melózni.. pechjemre..
Hajnalban sikerült az író asztalról lerántani.. kb. fél métert zuhanhatott, valamennyire még csillapítottam is az esést, de nem sikerült elkapni.Félve emeltem fel, de szerencsére megnyugodtam amikor a kijelzőre tekintve nem láttam repedéseket, és bekapcsolva is szépen a képembe villant az ismert látvány..
A hátlapon látszódott csak egy minimális sérülés..
Megnyugodva tettem vettem tovább.. mígnem csak feltűnt, hogy mintha nem lenne hangja..
És tényleg.. megint megnémult a hátsó hangszóró..Már a sámán tánc se segített, így az ünnepek elmúltával bevittem a samu szervizbe. (házhoz jövős nem játszik a holland származása miatt)
Ha már bevittem, gondoltam megemlítem a kijelző furcsa sávosodását is.
Az alsó részén világosabb a kép, felső részén sötétebb, már már szürkésebb.. nehéz lefényképezni..
Ügyfeles csávó se nagyon értette mit magyarázok neki.. sebaj..Egy hét múlva mehettem a készülékért..
Ügyfeles "kislány" hozza a készüléket, mondja(ezen jót mosolyogtam magamban):
- " Csengő lett cserélve, meg kap új akkumulátort is, mert azzal is találtak valami problémát.."Hozzá tenném, nekem nem tűnt fel semmi. Nem volt púpos, 2 nap, 3-4 óra kijelző időt is hozott lazán. (Galaxy W után felüdülés volt, az egy napot sírva bírta csak ki...és elfogyasztott évente 1 akkut.. púposodás..)
Szóval Csengőt cseréltek, illetve bontotta az "új" akkut.
Mint írtam, 2014.02.18. Made in Japán gyártmány.. (a gyári is ilyen korú volt..)nah.. gondoltam azért bekapcsolom, megnézem, tényleg van-e hangja, közben kérdeztem a kijelzőt.. azt nem cserélték
Bootol, nincs hang.. belépek, nyomkodom a menüt nincs hang.. csengőhang választás.. nincs hang..
Mondom a leánykának, hogy, lehet én vagyok béna, de ennek mintha most se lenne hangja...Átveszi, nézi.. hopsz.. tényleg.. mindjárt jövök..
Hátramegy.. 5 perc, jön vissza vidáman..- Mutatom... nyomkodja a hangerő állítást.. prüntyög.. megigazították a csengőt..
Kérdem, hogy, levették ezt a részt? És mutatok a középső keret hangszóró környékére..Neeeem.. csak megnyomkodták ott.. néha van, hogy nem érintkezik rendesen...
Oké..
Szerencsére azóta nincs vele gond, teszi a dolgát..
A kijelző még kicsit bosszant, lehet gari elött még bepróbálkozok vele, hátha kicserélik..Beégés nincs.. már gondolkodtam azon is, hogy full fényerőn kéne használni, hogy beégjen, és akkor tuti cseréljék..
Csak tartok tőle, 1-1.5 hónap alatt nem lenne hatásos...Szóval ez az én kis történetem...
Mivel hosszabb távra tervezem az együttélést, ezért gondoltam betárazni egy pót akkut, Galaxy W-s akku rossz emlékei miatt (meg ahogy látom itt is jellemző volt a púposodás..).
Viszont ha relatíve öreg az "új" akku, nem tudom mennyire veszít a kapacitásából.. megpróbálok utána olvasni..B_Csaba
Csak nemrég, amikor írtad hogy 20 éve vagytok együtt feleségeddel esett le, hogy szerintem ismerjük egymást..
B Csaba.. 13 ker.. stílus.. asszony..Legalábbis úgy érzem, ismerjük egymást
De rég is volt..Bocsi mindenkitől a hosszú meséért..
Bepótoltam az elmúlt két havi adagom, amíg csak olvastam itt, nem írtam
-
flegga92
senior tag
válasz
Dj.Mike #48075 üzenetére
Egyik barátomnak van kb megjelenés óta, bármennyiszer újratölthető. Nekem kínai koppincs van, az is tökéletesen helyt áll már lassan 1 éve. Egyébként ez már csak az akku miatt is megéri.
(#48086) Szabcsizz
Ez egy tok, látszik a szélén a felhajló szilikon ami az oldalát fogja. -
ricsi0307
senior tag
válasz
Dj.Mike #48053 üzenetére
Ugyan ezt a pakkot rendeltem, mert ilyen áron ez verhetetlen.Meg úgy voltam vele, hogy mivel számomra elég részlet kiderült már az S6-ról és nagy valószínűséggel idén se fogok cserélni akkor inkább betartalékolok most mint hogy később gondot okozzon jóáron beszerezni.
-
Keem1
veterán
válasz
Dj.Mike #48053 üzenetére
Tönkremegy, vagy miért? Ennyire nem bírja a nagyobb igénybevételt? Hányszor töltötted naponta? Már csak a miheztartás végett
Nem kötekedésből, de "3ik" nem létezik, ez 3. helyesen vagy írott, folyó szövegben (nem felsorolásban) szebb a "harmadik", tehát kiírva
De ne vedd sértésnek, csupán szóltam, hogyan helyes... -
ricsi0307
senior tag
válasz
Dj.Mike #48043 üzenetére
Igen, mert microusb-vel lehet ezt is tölteni.Egyébként jó ötlet volt vásárolni belőle tegnap átvettem a Mammutba 20 perc helyett 5 perc alatt megvolt mindenestül és már távoztam is, otthon töltőre fel majd ma már azt raktam a telefonba.Azt tudtam hogy már gyenge a gyári akkum de azt nem gondoltam volna, hogy ennyire.Jelenleg 2 óra 44 perc kijelzőhasználat van benne és 40%-on vagyok.A régivel itthon wifi-vel 2 óra fölött volt kicsivel mobilnettel meg 2 óra alatt.Szóval nekem ez abszolút best buy volt ma rendeletem még egyet belőle, mert valószínűleg tovább marad a tervezett 2évnél.
-
glaci
őstag
-
madkiller
őstag
-
tisvol
aktív tag
válasz
Dj.Mike #47337 üzenetére
"Sokkal inkább zavar h kicseszett módon szedi össze az ujjlenyomatokat és hiába törölgetem csak nem csúszik rendesen. Esetleg vmi ötlet a kijelző tisztántartására?"
Hát én kb. az összes (persze túlzok) kijelző védő fóliát kipróbáltam. S2 óta csakis matt fóliát használok. Sokaknak nem tetszik, mert levesz a kijelző minőségéből, kicsit tompább, életlenebb lesz, viszont nem tükröződik, nem gyűjti az ujjlenyomatokat, nem zsírosodik, és csak nagyon durva behatásra karcolódik. Egy próbát szerintem megér, hátha meg tudod szokni.
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dj.Mike #47347 üzenetére
ami passzol i9500hoz az i9505höz is.
nekem volt uez vmi eszement mód ronda 1napig nem bírtam ki rajta.végülis mi a bajod a protective cover +folia vagy üveg kombóval? Ami annál jobb védelmet igér az kb 60$tól indul pl otterbox defender vagy a love mei tokja, ez utobbi kb agybetegség kb 1.5cm! ad az S4 szélességéhez, hosszuságához vastagságához kb +8-9mm és nehéz is tényleg acél és nehéz kemény gumi a nagyja... cserébe földhözvághatod akkor se lesz semmi. [link]
-
Dare2Live
félisten
válasz
Dj.Mike #47337 üzenetére
megnéztem enyémet azon ugye protective cover+folia van.
Protective cover nem lóg rá a kijelzőre illetve amennyire annyira fólia beljebb van. A kettő nem tudom, hogy ütheti magát nálad.Sött amikor üveg volt rajta ami nem 0.2mm hanem sokkal vastagabb kb 1mm+ vastag ott is gond nélkül rajta volt tok.
"és nem hiszem h látszana rajta bármi karc is mert állandóan tokba van."
Ez nem hit kérdése. asztali lámpa felkapcsol mellé rakod megnézed a lámpa visszatükröződését és bingó. Én tényleg sok mindent kipróbáltam de folia vagy üveg."Sokkal inkább zavar h kicseszett módon szedi össze az ujjlenyomatokat és hiába törölgetem csak nem csúszik rendesen."
pl bradó Life [link] kézfertőtlenítő kb mint a folyékony szappan. picit rákensz áttörlöd és csuszik és nem gyüjti az újlenyomatot. hetente ismételni kell a folyamatot ellenben antibakteriális/virulens is lesz tőle vmennyire. -
flegga92
senior tag
válasz
Dj.Mike #47300 üzenetére
Nehogy azt hidd, hogy nem karcolódik... 1 év alatt lett rajtat jópár hajszálkarc. Bár nagyon furcsállom, mert anno az S1 en nem volt szinte semmi még 3 éves korában sem. Pedig vigyázok rá viszont tokot és fóliát nem vagyok hajlandó rá tenni. Kijelző úgyis be van égve felső keret kopott egy picit, majd fél év múlva kicseréltetem és van egy hibátlan telefon. Pár hónapja egy eredeti S-View Covert használok. Így a kijelző is védve van valamennyire, nem kényelmetlen fogni jobban kézre esik mint egy szilikon tok. Fényképezni viszont nehéz vele.
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 SM-A127F/DSN - 64GB, Dual SIM!
- Xiaomi Redmi Note 14 5G 256GB // BONTATLAN // Számla // Garancia //
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Iphone 14 Pro Max 256GB Független mobiltelefon. OLVASS!
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Lenovo IdeaPad 3 15IAU7 garancia 109990
- Dell Latitude 5310, 5410, 5420, 5430, 7210 2-in-1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest