Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
hr2
őstag
Üdv.
Nekem is 6-os van.
Kisebb a custom ROM támogatás mint az 5-nél, de van itt is azért, pl. CM11 is. (4.4.4)Én a legutolsó 4.3-as (XXUBNE1) NEE ROM-ot használom, amit towelroot-al lehet rootolni. (knox ugrás nélkül)
4.4.2-t jelenleg nem lehet knox ugrás nélkül rootolni.[ Szerkesztve ]
-
hr2
őstag
Én ezért tettem fel a NEE ROM-ot, kevesebb benne a felesleg (frissebb + picit simább-gyorsabb is a XXUBLM2-nél).
+ root után ROM Toolbox-al még kitakarítottam, amit nem használok.Ha gyári hivatalos ROM-ot teszel fel Odinnal, akkor nem ugrik a knox.
Ha a mostani XXUBLM2 hagyod fent, azt is tudod rootolni, towelroot-al.
[ Szerkesztve ]
-
flegga92
senior tag
Hangouts mostanában megint nekem is elkezdte... Ha nem mindketten gép előtt ülünk akkor rendszeresen nem kapom meg. Sokszor van olyan, hogy hazaérek a lépcsőházba már kapcsolódik a wifire és akkor jelez.
Egyéb:
Használ valaki ilyet? Nekem elég rendetlenül működött inkább a hangerőt vette fel le. -
Austin F.
tag
"Nemá, hogy műanyag
Tökre olyan, mintha fém lenne."De még mennyire, hogy műanyag.
Nekem leejtés után gyönyörűen lepattogzott róla három helyen az "alu", kikandikál a fehér plasztik, hát csudaszépen néz ki. Igazi igényes megoldás.~ ~ ~ Rólam: https://logout.hu/blog/austin_f/index.html ~ ~ ~
-
Szabónagymer
aktív tag
Telepítve, de fagyasztva. Sosem használtam.
Most felolvasztottam pár általam kompetensnek ítélt alkalmazást, és azóta megszünt a jelenség.
Majd délután egyenként újra fagyasztom, ráfigyelve, melyik az az alkalmazás, mely felelős. Bár van rá egy tippem...
Köszönöm a segítséget! -
bylow
senior tag
13,78 GB foglalt a 16GB-ból
Csak nem találom hogy mi a xar foglal ennyit.
Ez is úgy hogy igazából amiket szoktam használni "app-okat" , kb 40%-a van fel telepítve.
Nem mintha 2GB-ra nem férne még fel jó pár app, csak gondolom egy egészséges tárhelynek még maradnia is kellene. ( mennyi is az ideális? )
Na meg ha csinálni szeretnél pár sorozatképet lőni, + egyebek, akkor az a belső memóriára megy.Nem életbe vágó a dolog, csak nem akkor szeretnék xarakodni hely fel szabadítással amikor épp élesbe kellene a hely, és ... nem ragozom
ByLow #
-
Magnum_
nagyúr
-
lacka111
csendes tag
4 órát még sose bírt ki sajnos. A max 3,5 óra volt. Az a baj ezzel a mai képekkel, hogy minden ki van kapcsolva szinte csak a wifi volt belőve, és a fényerő is szinte 0án volt mivel betegség miatt a szobában feküdtem és nem volt túl világos ma. Ilyen hogy 5-6 órás kijelzőidő sose volt.
Ha pl. utcán nappal használnám ugyanennyit, mint ma akkor már jóval 50% alatt lenne. -
[P]laci
senior tag
nézd gyártói szemmel a dolgot!
most jutottunk el oda, hogy lassan a csúcsmodellek mindegyike ugyanazzal a hw-ral jön ki és csak a sw a más gyártónként!
na most kicsi sarkítással élve a I9506 gyakorlatilag hw alapon hasonlít az S5-re és ők nyilván nem fogják pusziért odaadni neked ugyanazt a dolgot, mint ami az S5-ön van... ez a különbség szerintem az 5.0 esetén is megmarad majd...
mondjuk számomra sem teljesen tiszta, hogy ha az aktuális csúcsra megcsinálsz vmit és simán átemelhető lenne a dolog, akkor hogy a fentebb említett dolog érvényesüljön miért éri meg még időt szánni egy másik UI-ra is megcsinálni ugyanazt... de ez legyen az ő bajuk. -
exelsior1
senior tag
A kijelző mintha picit jobb lenne, kalibrálgattak rajta (mondjuk eddig is elég pöpec volt persze ). Nagyon sajnáltam hogy pl az S5 profi privát módja nem került be, az nagyon hasznos funkció. Kb ez az egy ami hiányzik az S5-ből. Viszont mire nekünk kijön az 5.0.
[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
sultansmith
senior tag
Én tavaly nyáron vettem a köki terminálos té üzletben. Én akkor úgy tudtam, hogy a 9506 csak amerikai piacos, ezért nem is kérdeztem rá, hogy kaphatnék-e azt (meg nem is kellett volna az üzemidő miatt.) Azóta van már európai terjesztésben is?
Babakék is never ever motherfuckin' DIE!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest